ginaelenaa -
Hjem Add Om meg Kontakt

7

God kveld!

Har dere en fin Valentine´s day? Jeg har hatt en veldig fin dag og det har jeg fremdeles. Tidligere i dag var jeg som sagt ute og gikk inn i mange forskjellige butikker. Var innom alt fra Ark bokhandel, kitch´n, nille og alt fra vanlig matbutikk. Jeg fant noe fint på Nille til han. Jeg kjøpte et super søtt kort til han og en liten sjokolade. Det ble ikke så mye, men jeg lagde nå en god middag. Fiskegrateng med ost og grønnsaker til.

Jeg fikk nydelige roser, røde og lilla roser! Utrolig fine. Fikk også et kort og den søte bamsen. Hvor heldig er ikke jeg!? Nå er det å slappe av resten av kvelden med en god film. Tenker å ta meg et Pavlova kakestykke som jeg lagde på lørdag. Pavlova er så godt! Årgh, jeg skulle ha laget en Valentine kake i dag men har dessverre ikke fått tid. Så da lager jeg den heller i morgen. Jeg håper alle dere der ute har hatt en fantastisk flott Valentine´s dag! 

 Se på det super søte kortet jeg kjøpte til han og sjokoladen, hihi. 


 
Gjerne fortell hvordan deres dag har vært! Det synes jeg er kjempe stas å høre. 

 • Gina Elena

  Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Gina og jeg er 24 år og bor i Oslo. Jeg kommer til å blogge om min hverdag, foto, antrekk, kosthold og alt som faller meg inn.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta