ginaelenaa -
Hjem Add Om meg Kontakt

7

God kveld! Har dere en fin kveld? Det håper jeg at dere har, for det har jeg. Nå har vi besøk av familien til min kjæreste og det er kjempe koselig. Jeg lagde Taco i kveld og det var skikkelig godt! Da ble det bløtkake, sjokoladekake og sitronkake til dessert. Det har vært en hyggelig lørdagskveld og snart blir det bare tid for meg og min kjære. Litt deilig det også. ♡ Jeg var på senteret i dag og kjøpte my sminke. Kjøpte sminke på Vita i dag og er så fornøyd.

Har dere noe av denne sminken?

 • 6  Heisann og hoppsann! Kom nettopp inn døren etter å ha handlet på butikken. Herregud for et nydelig vær det er!! Det er helt blå himmel, ikke en eneste sky.. Nå nærmer sommeren seg snart! Åå, som jeg gleder meg. Dette bildet av meg er tatt i 2014, så ja, begynner å bli en stund siden nå. Jeg ble sminket av min flinke mor da jeg skulle på Halloween party. Det var en kveld jeg gledet meg så mye til husker jeg. Jeg traff en god venninne av meg, og vi dro på en skikkelig bra Halloween fest. 

  Det er noe jeg ikke kommer til å glemme. Det var litt av en kveld altså, var så gøy!! Som dere ser, jeg var en katt. Og jeg må si at jeg synes det ble skikkelig bra! Hun venninna mi var vampyr, noe jeg syns er så kult. Jeg elsker slik sminke, katte sminke slår aldri feil. 

     Er så stilig med slik sminke. Og som dere ser hadde jeg på meg en topp med katter på og så hadde jeg en svart shorts og en svart strømpebukse.   He he, artig bilde.. Antrekket ble greit nok til å kle seg ut som en katt? Det var i hvert fall en super artig kveld, og jeg husker at jeg koste meg så masse sammen med venninna mi og så ble jeg kjent med mange på festen. Nå skal jeg stelle meg litt, så da snakkes vi! 

  Ønsker dere alle sammen en nydelig dag 

 • 11

  Hei på dere! Har dere en bra dag? Det har jeg, og nå skal jeg gjøre meg klar til å gå ut i det fine været vi har her i Oslo. Jeg har fått handlet mat i dag og har kjøpt middag som jeg skal lage når jeg kommer hjem igjen. Kjæresten min kommer hjem i dag så da må det bli en god middag med tilbehør. ♥ 

  Så nå skal jeg ut å ta litt bilder og slikt, og så skal jeg hjem etter det. Jeg gleder meg så utrolig mye til i morgen for da skal jeg møte en venninne av meg. Vi har kjent hverandre i mange år, og det skal bli så koselig å gå ut og spise sammen. Da blir det bildetaing ja, hihi. Men nå lurer jeg på hvilken makeup dere liker best? Bilde nr 1 eller bilde nr 2?

   
  Uansett, så ønsker jeg dere en flotters dag i det fantastiske været vi har ♥

 • 16

  God kveld dere! Hvordan går det med dere? Med meg går det fint, nå har jeg akkurat prøvd ut Mac sminken jeg kjøpte og resultatet ble kjempe bra! Det ble skikkelig bra da jeg blandet kremen og foundation sammen. Jeg duppet det bare på og det ble så naturlig og fint. Den kremen kommer jeg nok til å kjøpe flere av, beste kremen jeg noen gang har prøvd ut. jeg ble skikkelig jevn og fin i huden av den, og når jeg tok i tillegg på foundation så bare skinnet det.

  Det ble utrolig fint, og kremen kommer nok til å bli fort tom. Hehe! Jeg liker at sminke er naturlig, det skal ikke være unaturlig. Da blir det ikke pent. Jeg husker da jeg var yngre og brukte masse tonn med brunkrem osv.. herregud, jeg så ikke ut! Har sett igjennom mange bilder, og det ser rett og slett ikke bra ut.. Men jo mer voksen en blir jo fortere lærer man! 

  Nå skal dere få se resultatet.

   

   


   
  Nå er det å lage seg noe kveldsmat og smoothie og se en film på Netflix. Gleder meg sånn til i morgen og bli tatt bilder av. Denne gangen skal det være i leiligheten min.

  Hvordan synes dere det ble?

 • 4

  Hallo! Nå kom jeg akkurat inn døren etter å ha gått en tur ute. Jeg har handlet på butikken, kjøpte middag og litt frukt å sånt. Jeg tenker at jeg tar noe enkelt til middag i dag. Det blir enten rømmegrøt eller suppe. Rømmegrøt hadde faktisk vært utrolig godt!

  Nå tenker jeg å vise dere sminken jeg kjøpte i går. Jeg kjøpte som sagt en Foundation og en sånn krem. Hun i butikken sa at jeg kunne først ta kremen på og så foundation etterpå men hun anbefalte at jeg tok begge på samtidig. Det ble finere sa hun. Så da skal jeg prøve den ut senere i dag. Så da skal jeg vise dere hvordan den ble på.

  Med det første så bestilte jeg alltid Mac sminke på nett og var så fornøyd med det når jeg fikk det i posten. Synes Mac er utrolig bra, spesielt når det gjelder alt fra foundation og øyenskygger. 

   

   
  Hvor heldig er ikke jeg? Som dere ser her så kjøpte jeg mange svamper. Så denne nye sminken skal jeg prøve ut i kveld så dere får se resultatet. Det blir moro!

  Hva synes dere? Er dere fornøyd med Mac?

 • Gina Elena

  Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Gina og jeg er 24 år og bor i Oslo. Jeg kommer til å blogge om min hverdag, foto, antrekk, kosthold og alt som faller meg inn.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta