ginaelenaa -
Hjem Add Om meg Kontakt

5 

Hei på dere! Har dere hatt en fin dag? Det håper jeg dere har. Dagen min har vært helt ok, jeg har nesten ikke vært ute i dag. Det er vel kanskje ikke så rart? Det er jo det møkkaværet, overskyet og regner masse. Huff, trodde virkelig at det var over jeg nå. Men jeg må si at vi har vært veldig heldige med været, i helgen var det helt fantastisk. Håper at det blir bedre snart igjen!

Jeg har forresten laget couscous til middag i dag. Det jeg gjorde var å koke couscous først, i ca 4 minutter. Og i det jeg stekte grønnsakene og når det var ferdig kokt så tok jeg couscous oppi sammen med grønnsakene. Synes couscous smaker så mye bedre når en steker det litt etterpå. Jeg elsker Couscous! Er jo bare så vanvittig godt. Har ikke hatt noe som helst kjøtt til, sa at dette skulle være en sunn uke. Hihi. 

 

Så ikke dette godt ut?

 • 8   

  Hallo alle sammen! Har dere hatt en fin dag i dette strålende været? Det tror jeg nok at dere har, hvem kunne ikke ha hatt det? Min dag har vært utrolig bra. Jeg har så og si vært ute hele dagen, jeg har solt meg oppe på taket, gått masse ute, gått på cafe også har jeg blitt kjent med noen nye folk. Utrolig koselig! Det var så godt å komme seg opp på taket og sole seg, tror det var rundt klokka halv tolv i dag og da lå jeg der helt til klokka ett.

  Hva er vel bedre enn en varm solskinn dag? I dag har det vært varmt altså, det har vært 20 grader i dag... Det er sykt. Da er sommeren kommet! Jeg føler at det har vært skikkelig sånn som i syden. Om været blir bra her i sommer så kommer jeg nok til å være her og på sørlandet. Det hadde jo selvfølgelig ikke vært feil med en sydentur. Men vi har ikke bestemt oss helt enda for hva vi skal. Vi ser! 

  Nå har vi akkurat spist pizza ute på verandaen. Jeg var så flink å lage hjemmelaget pizza i kveld. Min kjære kom hjem fra jobb i dag og da er det godt å få laget noe god mat.

   

  Jeg er så glad her vi bor. Det er så sentralt og fint. Alt er i nærheten og slipper å tenke på noe som helst, hihi. Jeg må bare beklage, men jeg ser kanskje litt sløv ut på det første bildet, men men. I dag har jeg hatt på meg en jumpsuit fra Bikbok. Den er så fin! Nå skal jeg kun slappe av, ligge strakt på sofaen og kose meg med en serie.

   

  Så pizzaen god ut? Hva har dere gjort i dag?

 • 2   

  Hei skjønninger! Har dere det bra? Håper det, nå kom jeg akkurat inn døren etter å ha handlet litt på butikken. Ah, er jo like fint vær i dag som det var i går og jeg må si at vi er veldig heldige med været nå. Jeg så på værmeldingen at det var meldt noe med 18 grader på fredag. Det er varmt da, og dette er i skyggen så tenk hvor varmt det kommer til å bli i solen. Gleder meg allerede til den dagen! 

  I går lagde jeg en sunn middag. Kjøpte ferdig wok pose og pose med brokkoli og blomkål. Jeg stekte det og så tok jeg oppi cashewnøtter og pinjekjerner. Om dere ikke har prøvd å ta oppi slikt som nøtter, så må dere gjøre det. Det blir så mye bedre. Hadde ikke noe ris eller kjøtt til denne gangen. Det blir jo litt sånn vegansk. 

     Vi hadde rundstykker til, min datter er jo spesielt glad i det. Jeg elsker wok og kommer nok til å lage wok resten av denne uken. Tihi! Nå skal jeg ta litt klesvask og sånn, og så skal jeg ut en tur. Jeg håper dere nyter dette fantastiske været.

   

  Så det godt ut?

 • 9  God kveld kjære søte lesere ♥ Hvordan har dagen deres vært i dag? Jeg får håpe at den har vært fin, for det har nemlig min vært. Nå har vi akkurat bestilt Dolly Dimples pizza. Ah, er så god pizza. Jeg husker ikke helt hva den heter for noe, men det er pepperoni og ananas på. Før var jeg ikke så glad i ananas, men nå elsker jeg ananas på pizza! Rart det der, hehe. Nå skal vi bare slappe av resten av kvelden og se en film. Kanskje det begynner noe på tv? Er ikke så ofte at det går filmer i ukedagene, haha. 

     Så denne pizzaen god ut?

   

 • 8

  God dag herlige. I dag er det nok så en nydelig dag. I dag blir det bare å nyte dagen. I går lagde jeg Spaghetti til middag og den var bare så god. Har aldri laget en så god spaghetti før. Nam nam! Har dere smakt spaghetti med bacon og parmesanost? Hvis ikke så må dere prøve å lage det for det smaker kjempe godt.

  Så dette godt ut?

 • 7  God dag alle sammen. Håper at dere har det fint, det har iallfall jeg. Jeg har akkurat laget meg en god lunsj og ikke minst enn sunn lunsj. Jeg elsker dette knekkebrødet her, det er så utrolig godt og så er det økologisk knekkebrød. Økologisk er jo noe av det beste, eller hva? Og den kvarg yoghurten er bare så god. Jeg er helt avhengig! De har mange forskjellige varianter av dem, og favoritten min må bli denne med bringebær.

     Så dette ut som en god lunsj?

 • 11  God kveld søte. Argh, nå sitter jeg her og ser ut av vinduet og det er det drittværet. Det har vært skikkelig dårlig påskevær. Det var litt bedre da vi var på Hafjell. Men her på sørlandet er det skikkelig stygt. Litt storm ute nå. I morgen reiser vi tilbake til Oslo og får virkelig håpe på at været er bedre der. Det pleier vanligvis å være bedre vær i Oslo. 

  I dag møtte jeg en venninne av meg. Hun bor i Mandal så det er veldig greit for da kan vi treffes når vi først og fremst reiser ned hit. Jeg ble kjent med henne litt før jul og da traff vi hverandre på en lekeplass. Hun er veldig hyggelig, og ikke minst har hun en veldig skjønn sønn. Vi har kost oss ute med ungene i dag og så gikk vi hjem til oss og bestilte Takeaway. Kinamat! 

  Dette smakte fantastisk godt. Jeg har aldri spist maten derfra, men det var virkelig god mat. Jeg likte spesielt vårrullene. Dette var noen meget store vårruller, hehe! Alt det andre var selvfølgelig også godt. Nå skal jeg slappe av på sofaen i hjørnet med en serie. Vi blogges ♥

   

  Så dette godt ut?

 • 3

  Hei og god morgen til dere søte. Nå skal vi faktisk dra hjem til Oslo. Er egentlig litt trist å måtte dra fra hotellet for vi har kost oss så masse her. Vi har vært her siden mandag og det er jo litt lenge. Min datter har ihvertfall kost seg utrolig mye og det er det viktigste. Jeg håper at dere har hatt en fin påske? Gjerne fortell hva dere har gjort!

 • 6  God kveld kjære lesere! Jeg håper at dere har hatt en fin dag i finværet. Det har vært litt av og på med været, men det har så og si vært fint. Jeg har vært masse ute i dag og i morgen tenker jeg å ta meg en lang gåtur, har ikke bestemt meg helt for hvor enda. Da skal jeg ta mange flotte bilder. I dag bestilte vi Sushi, greit å ha det av og til også. Det er en stund siden vi har spist nå og det er jo bare så altfor godt. <3 

  Resten av kvelden skal jeg kun slappe av - nyte kvelden med en film på tv kanskje? Eller å bare se en serie på Mac pcen min. Jeg har også laget en veldig god dessert i kveld som vi skal kose oss med. Gele med jordbær <3 nam..

   
  Jeg må si at jeg gleder meg så utrolig mye til at det er torsdag allerede i morgen. For på fredag skal jeg på besøk til min bestemor i Skien. Det er noe jeg gleder meg til og det skal bli godt å se henne igjen. Er en liten stund siden jeg har vært der så det skal bli veldig hyggelig. Da kommer jeg til å tilbringe tid hos henne for det meste og kanskje ta en tur på senteret når jeg først er der! Shoppe litt.. Så ja, gleder meg!

   

  Så sushien god ut? Og hva med desserten? Hihi!

 • 6  Hallo alle sammen! God onsdag til dere. Når jeg ser ut er det litt overskyet nå, men da jeg våknet i morges var det helt blå himmel og sol. I dag lagde jeg meg en god lunsj. Jeg lagde meg havsalt knekkebrød med kremost og egg og kaviar. Det var kjempe godt! Det er greit med litt smoothie og yoghurt ved siden av. Nå tenkte jeg å ta meg en tur ut, skal ut og kikke rundt om i butikker. Det er jo så gøy. 

     Så dette godt ut? Hva har du spist til lunsj?

 • 5   

  God kveld herlige! 

  Har dere en bra kveld? Jeg håper det, for det har jeg og min kjære. Nå sitter vi i sofaen og slapper av, og nå tenker jeg å hive inni en Ristorante pizza. Åh, er en stund siden vi har hatt! Jeg bare elsker de pizzaene, bedre pizza får du ikke altså.. Jeg lagde en god middag til oss i ettermiddag, og jeg ble så fornøyd med maten jeg lagde. Den var så god, og ikke minst sunn!

   

  Det første jeg gjorde var å skjære vekk beinet fra torsken, og så tok jeg å krydret den godt og så stekte jeg den og kuttet opp noen sjampinjong biter og tok det oppi sammen med fisken. Det anbefaler jeg dere å prøve, for det var bare så godt! Jeg angrer litt på at jeg ikke brukte løk, for det tror jeg hadde blitt enda bedre. Og som dere ser så kokte jeg ris og asparges og lagde en fiskesaus.

  Så dette godt ut? Hva har dere spist?

 • 10  Heisann dere ♥ Nå vil jeg høre hvordan dagen deres har vært. Min dag har vært helt grei, jeg har for det meste ryddet leiligheten. I dag så lagde kjæresten min middag, noe han egentlig ikke pleier å gjøre på grunn av at han jobber, så da blir det jo mitt ansvar å lage middagen. Men i dag lagde han og det smakte kjempe godt. Jeg handlet tidligere på butikken i dag og jeg ville sånn ha couscous til middag.

  Det er lenge siden jeg har hatt nå og det smaker jo bare så godt! Jeg husker da jeg var vegetarianer så spiste jeg så og si couscous hver eneste dag sammen med grønnsaker og nøtter. Jeg var veldig sunn den tiden, ikke at jeg ikke er sunn nå for det er jeg. Når man er vegetarianer så er jo man ekstra sunn! Jeg vurderer kanskje å bli det igjen, men jeg vet ikke helt. Må tenke grundig igjennom dette.

     Jeg rappet kjæresten min sine solbriller, hehe! Jeg finner ikke mine så, og vurderer å gå og kjøpe noen nye i morgen. Vi er så heldige som har hatt så bra vær i Oslo nå ♥ Det blir sånn i morgen også, åå så digg!

  Har dere smakt Couscous? Hva har dere spist til middag?

 • 7

     God kveld herlige! Har dere hatt en fin mandag? Det håper jeg dere har, jeg har. Jeg lagde seibiff til middag i dag noe som er utrolig godt. Jeg hadde ris og grønnsaker til. Dette er noe kjæresten min elsker, så skal lage mye mat med fisk denne uken. Hihi! Nå skal jeg fortsette å se favoritt serien min, nemlig Pretty Little Liars! 

   

  Dette var en virkelig god middag, og fisk er jo kjempe godt, eller hva? 

  Så dette godt ut?

 • 7  Heisann alle sammen! God søndag til dere, nå har vi nettopp spist en herlig frokost. Jeg lagde egg og bacon og stekte noen ferske rundstykker. Det er jo skikkelig søndags frokost, er det ikke? Det er skikkelig godt med litt god frokost om morgenen etter at man har spist så mye dagen før, haha. Vi koste oss hvert fall masse i går. Vi var i Sverige og spiste god mat og handlet inn masse godteri, drikke, mat og alt!

   
  Disse rundstykkene var helt herlig, som regel spiser jeg ikke brød eller verken rundstykker men kan gjøre det en sjelden gang. Disse er faktisk sunne også, grove og gode! Resten av dagen skal jeg ta å rydde leiligheten, har en del vask som må tas og så kanskje jeg går en tur ute.

  Så dette ut som en god frokost?

 • 8  Hei søtinger, og god kveld! Det er så digg å tenke på at det er fredag, nå er helgen endelig kommet! I kveld skal jeg og kjæresten min kose oss med en film og med noe godt. Jeg lagde hjemmelaget pizza i ettermiddag, og herlighet så god den ble. Pizzaen blir faktisk så mye bedre når en tar Ruccola salat, det gjør at det blir mer smak. Jeg tok ikke fullt så mye ost som jeg pleier å gjøre da jeg lager pizza, men litt må en jo ha! Den var aldeles god, og så lagde jeg noen croissanter. Croissant er kjempe lenge siden jeg har smakt, og det er jo bare så utrolig godt! Og sånn by the way, jeg ser ikke ut på håret nå så det skal fikses! Hehe.

     Jeg vil også ønske dere en fin fredagskveld videre, og håper at dere koser dere! Så ikke pizzaen god ut? Hva har dere spist til middag i dag?

 • 4

  Hei søte, og god fredag! Hva har dere gjort i dag? I dag har jeg ryddet leiligheten, vært ute, tatt bilder og kost meg på verandaen helt til det begynte å blåse sånn. Det er litt rart at plutselig vinden kommer, og håper at den forsvinner snart! Nå skal jeg lage hjemmelaget pizza. Åh, ingenting er som hjemmelaget pizza ♥ Gleder meg til å se hvordan resultatet på den kommer til å bli og hvordan den kommer til å smake. Som regel når jeg lager det så blir kjæresten min fornøyd. Det er det viktigste ♥ I dag skal vi kun kose oss inne, er jo så surt ute nå.   

  Nå er jeg faktisk så sulten at det rumler i magen min, hihi. Så nå skal det bli godt med mat! Har faktisk ikke prøvd Ruccola på pizza, men tror at det er veldig godt! Vi blogges senere, også ønsker jeg dere alle en flott dag ♥

  Liker du hjemmelaget pizza?

 • 6  God kveld søtinger. Har dere en fin kveld eller? Det har jeg, akkurat nå så sitter jeg og min kjære i sofaen og ser en bra film på tv. Husker ikke hva den heter, men vi ser den på Netflix. Er mange bra filmer der ja. I kveld så lagde jeg Taco for jeg hadde så lyst til å ha det. Kjæresten min ville ha indisk mat, men det er jeg litt lei av nå for nå har det gått mye i tandoori chicken i det siste osv. Haha. Men jeg skal absolutt ikke klage på tacoen jeg lagde i kveld altså. Det var rett og slett kjempe godt! Og Avocado er noe jeg MÅ ha til taco. Det gjør det så mye bedre og smaker bedre! 
  Det ble et kakestykke til hver etter maten. Denne kaka er bare så fantastisk god! Vi pleier å kjøpe akkurat denne type kaken når det endelig er helg! Vi pleier å kjøpe den på matbutikken på Oslo City. Den er bare helt rå! Beste kaken du får, tuller ikke..   

  ♥ Så nå sitter vi her i sofaen og koser oss med film. I morgen er det ballett, og det gleder jeg meg allerede masse til!

  Hvordan er deres kveld?

 • 13  God kveld skjønne! Hvordan har deres dag vært? Min har vært helt fin, har fått vært på butikken og handlet inn mye sunt i dag også har jeg ryddet leiligheten. Har egentlig gjort mye i dag, også skulle jeg jo egentlig ut med en venninne i kveld. Men det ble ikke noe av i kveld, så vi tar det heller til lørdag. Det er vel like greit, bedre å gå ut på en lørdag uansett! Gleder meg allerede, da skal vi jo ut å spise sammen og kanskje det blir byen etter det? Det hadde vært moro! Jeg lagde wok til middag, og da hadde jeg strimlet svinekjøtt. Jeg tok oppi ekstra grønnsaker, som gulrot, paprika og solsikke kjerner. Synes svinekjøtt er så godt til wok, mmm!

   
  Så dette godt ut?

 • 9  God kveld herlige ♥ Har dere hatt en fin dag i finværet? Jeg har hatt det veldig fint, jeg har fått vært ute og nytet det fine været vi har hatt den siste tiden. Min kjære kom hjem ca i fire tiden og da måtte jeg sette i gang og lage en god middag. Han hadde så lyst på Tandoori Chicken så da lagde jeg det. Åå, det er så godt. Det har vi hatt mange ganger, og jeg går aldri lei av den maten. Jeg liker godt indisk mat, det har jeg alltid gjort, og det har han også. Så da passer jo det kjempe bra!

   
   

  Dette var knallgodt! Tror det er mange der ute som er glad i indisk mat? Eller? Resten av kvelden skal jeg kun slappe av, er litt slapp nå så nå skal jeg kose meg med en serie. Frister nesten å ta seg noe ostepop eller noe, haha! Men jeg skal være flink.. 

 • 8

  Heeeei! God kveld fantastiske! 

  Jeg håper at dere har hatt en fin dag i det strålende været vi har hatt i dag. Håper på at været blir like bra i morgen! I dag har jeg vært flink når det gjelder kostholdet, spist frokost, spist lunsj og nå middag. Ble en litt sen middag. Jeg lagde en sunn suppe i kveld med kun grønnsaker oppi, og den smakte helt nydelig! Nå er jo jeg veldig glad i suppe, og liker nesten alt av supper. Utenom tomatsuppe, det er jeg ikke noe særlig glad i. 

  Jeg synes det er så grådig viktig å være sunn i ukedagene. Det er viktig å få i seg alle måltidene. Som frokost, lunsj, middag og kvelds. Nå har jeg aldri vært noe flink når det kommer til frokost, men jeg har blitt mye flinkere nå til tid. Det kommer jeg til å fortsette med! Jeg har merket det at når man ikke får i seg frokost så blir en bare slapp og får vondt i hodet.

  Jeg anbefaler dere å prøve ut denne suppen. Den smakte helt nydelig, også så sunn! Er jo faktisk kun grønnsaker oppi, og det liker jeg!

   

  I morgen har jeg så lyst til å lage Spaghetti Carbonara. Har laget mye av Spaghetti Bolognese, men det er jeg litt lei av så greit å prøve ut noe nytt! Men så dette godt ut dere? Har dere prøvd ut denne suppen?

 • 13  Hei, og god kveld søtinger! ♥ Har dere hatt en fin dag? Det håper jeg, det har i hvert fall jeg. Jeg lagde hjemmelaget pizza i kveld, noe jeg skulle gjøre før lørdag. Men da ble det pizza i stedet i dag. Heldigvis var det sunn bunn, havrebunn. Og det er ikke så galt, er faktisk sunt det!

  Pizzaen var faktisk kjempe god og smakte sunt også. Sikkert på grunn av bunnen. Når jeg lager hjemmelaget pizza så pleier jeg alltid å bruke fin bunn eller italiensk. Jeg tar alltid tomatsaus og hakkede tomater på pizzabunnen. Da smaker den mye bedre, og så tok jeg ost oppå kjøttdeigen og mais, sjampinjong og tomat. Til slutt tok jeg litt ekstra ost! 

   

   
      

   

  Så denne pizzaen god ut? 

 • 4

  Hei hei, og god kveld! Nå nærmer klokka seg 12 snart, og gjett om jeg skal legge meg nå. Jeg er så trøtt, jeg er tidlig oppe hver eneste dag så da blir en trøtt om kvelden. I dag lagde jeg Tandoori Chicken, og det smakte kjempe godt. Som jeg har sagt til dere tidligere har vi besøk og de likte det godt også. Så ja, jeg blir fornøyd når andre liker maten jeg lager. Nå har jeg bestandig likt Tandoori, men hvem er det vel som ikke liker det da? det er jo super godt! 

   
   

  Så ikke dette godt ut? Så nå sier jeg god natt til dere fininger, og så må dere sove godt. Snakkes i morgen 

 • 4

  God morgen! I dag var jeg tidlig oppe, var oppe klokka halv åtte i dag. Så da er det avreise til Oslo i dag. Det har vært utrolig koselig å være på besøk her, jeg har kost meg. Jeg fortalte dere i går hva jeg har gjort i helgen. Det har vært en kjempe bra helg, for jeg har fått møtt en god venninne jeg ikke har sett på noen måneder og jeg har kost meg kjempe masse sammen med henne. Og ikke minst var det godt å få se familien min igjen.

  Nå har jeg nettopp laget meg frokost, en god frokost! Jeg pleier ikke i grunn å spise så tidlig om morgenen, men det er bare bra å spise nesten med en gang når man står opp. For da fungerer man bra utover dagen!

   

  Dette sitter jeg og spiser å drikker nå:

   

   
   

  Nam nam, økologisk knekkebrød med leverpostei på er jo bare så godt da. Er noe som mangler, og det er agurk. Men det hadde vi ikke, men like godt er det! Og jeg elsker soya produkter - blandt annet soya mandel melk.

   

  Hva har dere spist til frokost? Er dere glad i dette?

   

 • 10

  Hei hei alle sammen! ♥

  I dag er det fastelavn. Vi har ikke bakt noen boller i dag, som vi skulle ha gjort men det har vært så mye på en gang i dag. Jeg og min mor stod tidlig opp, og det første vi gjorde var å gå ned på badet og stelle oss. Hun var så flink til å sminke meg, så håper på at dette ble en bra fotoshoot i dag. Bortsett fra at når vi kjørte hjemmene i fra så begynte jeg plutselig å fryse. Sånn helt plutselig, og da vi gikk inn var jeg bra i formen men så begynte det å bli så kaldt og jeg frøs skikkelig.

   

  Så nå har jeg begynt å bli syk. Årh, hvor kjedelig er ikke det.. Men men, nå skal jeg faktisk bare slappe av etter å ha vært ute hele dagen så håper jeg at dere får en fin fastelavn. ♥ I kveld blir det kake kos, chips og sjokolade og alt. Hvor godt er det ikke å ha en mor som passer litt på da? Hehe, her er dagens middag.

   
  Bestilte takeaway på Kina restaurant i dag. Det er alltid digg med noe godt mat når en er syk! Så dette godt ut dere?

 • 10   

  God kveld skjønne! Hva gjør dere i kveld? Akkurat nå så driver jeg med ikke så mye, ser serien The O.C og bare slapper av. Det er nesten helt utrolig hvor hekta man kan bli av serier!? Jeg lagde forresten blomkål og brokkolisuppe til middag i dag. Jeg puttet oppi ekstra blomkål og brokkoli, da blir suppen så mye bedre og ikke minst blir den fyldigere. Det smakte kjempe godt! 

   

  Jeg lagde selvfølgelig muffins også, jeg vet at jeg ikke skal lage slikt i ukedager.. men nå fristet det sånn, og er faktisk en stund siden jeg har laget det. Har ikke laget de muffinsene før, fikk oppskriften av en og resultatet på dem ble awesome! Nå er jeg veeeldig glad i muffins, noe jeg alltid har vært! Disse kommer jeg til å lage flere ganger.

   
  Så ikke dette godt ut? Liker dere blomkål og brokkolisuppe?

   

  And here comes the Muffin

  Disse muffinsene smakte aldeles godt. Herlighet så gode dem ble, og kommer til å lage masse av! Det er jo ekstra godt med jordbær. Hvis dere vil ha oppskrift så gir jeg den gjerne.

  Så ikke muffinsene gode ut?

 • 14   

  God kveld søtinger! Har dere en bra kveld? Det har jeg, i dag lagde jeg en god og ikke minst sunn middag. Jeg var fast bestemt på at i dag skulle jeg ha fisk. Nå blir det en uke med kun sunn mat. Jeg lagde ørret, og da stekte jeg fisken først og så stekte jeg grønnsakene. Når det var ferdig så det skikkelig godt ut, og gledet meg til å smake! Kjæresten min elsket det, så det var jo veldig bra. Så denne uken kommer jeg til å lage forskjellig mat med sunne retter! I morgen vil jeg prøve på noe jeg ikke har laget før.

   


  Synes dere dette så godt ut? Liker dere ørret?

 • 8

  Heisann! Nå sitter jeg i sofaen og koser meg med The Kardashians på tv. Det er SÅ gøy. Rart, for før likte jeg ikke å se på det, synes det virket helt merkelig hele programmet. Men nå har jeg nemlig blitt helt dilla på det programmet. Ser det så og si hver eneste kveld på tv. Det som er så bra med den er at det er drama hele tiden. Det gjør det spennende og ikke minst gøy. Hehe!

   I kveld ringte jeg til Peppes og skulle bestille meg en pizza. Jeg bestilte meg Pepper Steak. Den har jeg bestilt flere ganger før, og syns den er så god. Det er den beste de har, også liker jeg godt den Heavy Heaven. Det er mange gode pizzaer, og hva er det som er best av Peppes og Dolly!? Da vil jeg si Peppes. Mmm. Forresten dere, nå har jeg fått meg en annen header. En helt ny en, og tenker å ta den på bloggen senere. 

   

   


  Mmmm, ser den ikke god ut!?

   
  Så ja, dette ble middagen i dag. Ikke verst med pizza av og til altså. Nå går det kun i tv og se serier hele kvelden! Hihii.

   

  Liker dere pizza fra peppes?

 • 6   

  God formiddag alle sammen. Som dere ser har jeg laget meg en sunn og god lunch. Det er så herlig med noe småtteri til, som frukt. Jordbær er aldri feil. Jeg begynte på kaken da klokka var kvart over 10, og jeg brukte litt tid på den faktisk. Var ikke ferdig før halv 12. Nå skal jeg snart smelte hvit sjokolade og ta det over kaken. Gleder meg til å se hvordan det blir! Jeg kommer til å legge ut kaken senere i dag.

     Synes det er så godt med knekkebrød med leverpostei og brunost. Spesielt med brunost på! Nam nam. I dag har jeg stort sett ikke noe planer, skal bare være hjemme og rydde leiligheten.

   

  Ser ikke dette godt ut? Hva spiste dere til lunsj?

 • 9

  God kveld! I dag var jeg ute å gikk en tur. Jeg tok dessverre ikke så mange bilder som jeg sa at jeg skulle ta, men det ble ikke noe av at jeg gikk på det stedet som jeg sa at jeg skulle gå. Det ble heller en annen plass og da tok jeg et par bilder. Det ble noen fine og dere skal få se senere. Jeg lagde Wok middag med strimlet biff. Det første jeg gjorde var å steke kjøttet, og så tok jeg oppi brokkoli, blomkål og mais. Så når alt var godt stekt så tok jeg en god wok saus og rørte det sammen. Det smakte utrolig godt, og det gjør det alltid med slik mat. I morgen blir det nok ikke noe wok, tror jeg skal prøve meg på noe annet. Vet ikke hva, men Lasagne eller spaghetti hadde vært godt!

   

  Nå skal jeg vel slappe av bare og se en serie eller kanskje skrive litt på pcen. Jeg er veldig glad i å skrive, jeg skriver mye på pcen og både for hånd. Hihi. Hva har dere gjort i dag?

  Så dette godt ut? Spiser dere ofte wok?

 • 7

  God kveld fine! 

  Jeg kom hjem for ikke så lenge siden. I dag har det vært full fart, jeg har vært på senteret i dag. Det er alltid koselig å ta seg en tur på senteret å kikke. Jeg fant ikke noe spesielt, så er like greit å bare kikke rundt om. Nå har jeg akkurat laget hjemmelaget pizza. Hjemmelaget pizza er noe av det beste, det er så himla godt. Jeg brukte kjøttdeig og pepperoni, og det er noe jeg alltid pleier å ha på pizzaen. Er ikke så begeistret for kyllingkjøttdeig eller bare kylling. Jeg synes det er aldeles best med kjøttdeig til.

  Hvor herlig er det ikke med hjemmelaget pizza på en fredagskveld?! Det er jo bare så kos. Det beste med at når jeg lager det så spiser kjæresten min opp nesten hele pizzaen. Det betyr jo bare at han liker godt det jeg lager.. Og det er så bra. Jeg tenker at jeg skal lage Pavlova kake senere i kveld. Det har jeg laget to eller tre ganger, og resultatet har blitt bra. Men nå skal jeg faktisk prøve meg på to marengs bunner så dette blir spennende! Da skal jeg ha marengstopper helt oppå kaken. Dette gleder jeg meg til å lage.

   

  Pizza før

   

  Pizza etter


  Ser den ikke utrolig god ut?!

   


   


   
  Dette var virkelig en nydelig pizza. Synes den smakte utrolig godt denne gangen. Nå skal jeg rydde litt, vaske litt før jeg slapper av for kvelden. Vil dere se resultatet på kaken jeg skal lage i kveld?

  Hva har dere gjort i dag?

 • 4  God kveld fine lesere! Kl halv fem kom min samboer hjem og det var så godt å se han igjen. Jeg lagde Tandoori med en gang da han kom for da var han nok sulten, hihi. Det er alltid kos å lage middag til sin kjære. Jeg elsker å stå på kjøkkenet, det har jeg alltid gjort. Jeg liker godt å lage mat, alt fra sunn til usunn. Det smakte utrolig godt, og det gjør det alltid med tandoori. 

  Resten av kvelden skal jeg og samboeren slappe av med tv. Kanskje se Prison Break? Det er en så bra serie, husker jeg så den før for lenge siden.. Men jeg kommer ikke til å følge så mye med, jeg kommer nok heller til å se på noe annet. Enten The O.C eller en film. Skal lage meg en god smoothie etterpå! Mmm.

   
  Så ikke dette godt ut!? Hva har dere spist til middag i dag?

 • 9

  Heisann alle sammen! Hva gjør dere i dag? Nå har jeg nettopp spist en god lunch med bordet. Jeg dekket på litt forskjellig. I dag har jeg egentlig ikke noe planer, skal kanskje ut en tur etterpå på butikken. Må handle inn litt mat som brød, frukt, grønt og middag. I dag frister det med noe godt til middag! Vurderer kanskje å lage noe Tandoori Chicken med Nanbrød. Det er jo bare kjempe godt!

   

   
  I dag kokte jeg meg et egg, noe jeg ikke har gjort på lenge. Jeg liker egentlig bedre kokt enn stekt. Men er greit å lage begge deler også. Kanskje jeg kjøper meg noe fint når jeg er ute. Til leiligheten. 

  Så dette ut som en god lunch? Hva har dere spist?