ginaelenaa -
Hjem Add Om meg Kontakt

10God kveld fine, har dere en fin fredagskveld? Jeg har, akkurat nå koser jeg meg med serien Pretty Little Liars. Jeg er helt hekta på den serien, ser den nesten hver eneste kveld! Det er jo en skikkelig bra serie, jentete, men så bra! Nå tenkte jeg at dere skal få se kaken jeg lagde tidligere i dag. Jeg ble fornøyd, og det ble kjæresten min også. Han synes at den var kjempe god! Jeg tok et kakestykke nå, jeg syns den var helt grei, nå er ikke jeg noe sånn veldig glad i bløtkake akkurat. Men var ok, jeg likte pizzaen bedre for å si det sånn ♥ Utseendemessig synes jeg kaken var fin!

 

Pizzaen var kjeeempe god, elsket den! Nå er jeg skikkelig glad i pizza ♥

 

Resultatet på bløtkaken


 Så pizzaen og bløtkaken god ut eller? 

 • 9

  Hallo alle sammen! Riktig god helg til dere. Jeg lovte å vise dere antrekket jeg har på meg, so here it is! I dag har jeg fått gjort akkurat det jeg skulle gjøre. Jeg begynte først med å lage kake, bløtkake! Resultatet på kaken synes jeg ble veldig bra, gleder meg til å smake på den senere. Nå er jeg ferdig med å lage hjemmelaget pizza, og nå tok jeg faktisk ikke på noe grønnsaker. Kun mais, ost og pepperoni. Jeg prøvde ut karbonadedeig, og det smakte kjempe godt. Er nesten helt likt som vanlig kjøttdeig. Synes faktisk at det smakte bedre! 


  Jeg har på meg en strømpebukse fra Cubus, kjole fra h&m og sko fra Eurosko. Kåpen er også fra h&m! 

   

  Hva synes dere om antrekket?

 • 6  Heisann! Jeg ville bare innom kjapt for å ønske dere en flott dag. Ikke akkurat det fineste været ute, men nå skal jeg faktisk ut en tur. Trenger å få kjøpt inn litt til pizzaen, så. I dag har jeg på meg en enkel svart kjole, så dere skal få se antrekket litt senere.

  Hva er deres plan i dag?

 • 8   

  Hallo søte! Da var det fredag, og noe som betyr at det er helg. Det som er litt digg er at denne uken har gått så fort, og så har jeg stort sett gledet meg til helgen. Og nå er den endelig her! I dag har vi ingen planer, kjæresten min kommer hjem fra jobb klokka tre og så skal jeg lage hjemmelaget pizza. I går kveld skulle jeg lage bløtkake, men så orket jeg ikke så jeg skal heller lage den i dag. Jeg har hvert fall ferdig bunn og så skal jeg piske krem. Det er mye jeg skal gjøre med kaken så dere må holde dere oppdatert. Jeg gleder meg veldig til å lage denne kaken for den tror jeg blir god. 

  Og hvis dere vil ha oppskrift så kan jeg gi den til dere etter at jeg har lagt ut kaken her. Jeg synes bløtkake er veldig gøy å lage, og jeg har egentlig ikke laget så mye av bløtkaker generelt. Men det er så mye en kan gjøre, når det gjelder pynting osv. Jeg pleier å lage sjokoladekake og slikt, hi hi. Nå sitter jeg å spiser lunsj. Økologisk knekkebrød med egg og kaviar på. Mmm. Jeg lagde meg en god, sunn og grønn smoothie. Det eneste jeg puttet oppi var en Avokado, en del spinat blader og litt juice. Kjempe god lunsj!

   
  Og ikke minst en sunn lunsj som får hverdagen min til å fungere. Været er ikke akkurat helt på topp i dag heller, får håpe på at det endrer seg i løpet av dagen. Skal bli fint i morgen!! ♠

   

  Ville også innom for å ønske dere en fin fredag, nyt den! ♥ Så lunsjen god ut?

 • 6  Hei på dere og god kveld! Har dere hatt en fin dag? Det får jeg håpe at dere har, for det har jeg! Jeg har vært ute i nesten hele dag jeg, selv om det har vært møkkavær.. Men jeg har nå vært inne på kafé, og det hjelper veldig! Spesielt når det er regn. Jeg hentet forresten en pakke på posthuset i dag, og den skulle jeg egentlig ha hentet for noen dager siden, men har bare ikke hatt tid. Nå fikk jeg endelig hentet den! Det er pakke fra min mor, og jeg ble så fornøyd med alt det fine jeg fikk. Alt er fra Bikbok. Ikke galt å få 6 klesplagg!

   
  Hva synes dere?

 • 8

  Hei gode, og ikke minst søte! Nå har jeg stelt meg og er klar til å gå ut, og vil egentlig ikke ut i dette været. Huff! Det er skikkelig drittvær i dag altså.. Det er ikke noe moro. Jeg må få handlet litt på butikken, og i dag tenker jeg å lage fiskeboller eller fiskegrateng. Aner ikke hva. Jeg fikk skikkelig lyst til å lage en bløtkake, så tror jeg kjøper ferdig kakebunn og så skal jeg finne ut hva jeg skal ha på kaken. Dette blir gøy! Nå er det en stund siden jeg har laget kake også.


  Buksen jeg har på meg er fra h&m, genseren er fra h&m, skjerfet er fra Marco Polo, Louis Vuitton veske. Skoene vet jeg ikke hvor jeg har kjøpt, vi blogges!

  Hva synes dere om antrekket?

 • 11  God morgen søte! I går kjøpte jeg meg en bukse, jeg ble bare helt forelsket da jeg så den. Den var så fin, og jeg elsker fargen! Jeg prøvde den akkurat på, herlighet så god den var å ha på seg! Synes slike bukser er så stilig til en kort topp som er svart, hvit, rosa og mange andre farger. Nå går jeg med jeans hver dag, og er litt digg å ha noe som ikke er jeans for å si det sånn. Ikke misforstå meg, jeg elsker jeans og det er noe av det fineste! ♥ Men når jeg så den buksen så tenkte jeg; Wow, den må jeg bare ha!

   
  Buksen ser litt stor ut på bildene, men det er den absolutt ikke. Den er ikke helt inntilsittende, men den skal jo ikke være det. Den går litt høyt opp i livet og bare så fin på! Jeg skal ta den på senere så får dere se hvordan den er på. Skal lage meg noe mat, så sulten nå.. Vi snakkes ♥ Ha en fin dag!

   

  Hva synes dere om buksen?

 • 6

  Jeg lagde torsk til middag i dag også, noe som er såå godt! Jeg elsker torsk, elsker generelt fisk. Hihi! Jeg stekte sjampinjong, løk, erter og tomat. Middagen var mye bedre enn i går, så mye bedre. I morgen tenker jeg å lage fiskeboller. Da skal jeg lage hvit saus til, og satser på at det blir en bra middag.
   

  Men søte dere! Har dere en fin kveld eller? Håper det, jeg har det. I dag har jeg stort sett vært ute hele dagen, noe som er så deilig. Da jeg var hjemme så kjente jeg at jeg ble godt trøtt. En blir jo faktisk det når en er ute hele dagen! Jeg tok noen bilder, men ikke som jeg er noe fornøyd med. Jeg tenkte at jeg ville vise dere bilder fra fotoshooten min i 2012. Tenk at det er fire år siden da, snart fem.. Tiden flyr! Når jeg ser på disse bildene så ser jeg hvor mye jeg har forandret meg, og det er ikke bare litt heller. Det er kjempe moro å se tilbake på slike bilder. 

   
  Jeg ble sminket av en jente, og hun var helt rå på å sminke. Sjekk den sminken da, digger øyenskyggen og øyevippene! Disse ble tatt i studio, og har tatt flere bilder der tidligere. Så dere skal få se mye etter hvert. Brudekjolen jeg hadde på meg var litt for stor så vi måtte ta noe bak for at den skulle sitte på plass, hehe. Men det synes ikke på bildene.

  Nå skal jeg slappe av resten av kvelden, og hive inni en Ristorante pizza, som jeg spiser nesten hver dag! Den er jo bare så god! Også skal jeg se serie <3

  Var bildene fine?

 • 6  Hei og hopp! Nå kom jeg nettopp inn døren, og skal gjøre meg klar til å gå ut igjen. Jeg har vært ute å tatt litt bilder i dag, synes bildene kan bli veldig fine når det er overskyet. Dumt at det er litt kjølig ute i dag, og i morgen er det jo meldt stygt vær. Regn, regn og atter regn! Uff. Nå vil jeg vise dere bursdagsgaven jeg fikk fra kjæresten min, en skikkelig fin gave som jeg ble så utrolig fornøyd med! Det kunne ikke blitt en bedre bursdagsgave ♥

     Hva synes dere om ringen?

 • 6

  Heihei, god onsdag dere! Det er rart å tenke på at det er allerede onsdag, føles ut som at det akkurat var helg. Uken er ikke over enda, men det går så altfor fort. I dag stod jeg tidlig opp, gikk på butikken og handlet masse sunn mat. Jeg handlet en del frukt, som epler, bananer, kiwi og jordbær. Frukt er så godt, men jeg skulle virkelig ønske at jeg var flinkere til å spise mer av det. Så det skal jeg bli flinkere til å gjøre. 

  Det er så godt å være sunn i ukedagene, for hvis en fortsetter å være det så er det mye lettere å fortsette å være sunn. Da kan en heller kose seg i helgene og spise så mye man vil. Det er jo mange som må ha sjokolade hver dag eller annenhver dag, eller noe søtt iallefall! Men ja, jeg fant noen fine kjoler på Vero Moda på nettsiden dems. Utrolig mange fine vårlige og sommerlige kjoler der.

   
  Beklager for at bildene ble litt små, men de ble bare ikke større. Som sagt, jeg elsker Vero Moda! De har så utrolig mye fint, spesielt kjoler og jakker! Når jeg er innom butikken dems så elsker jeg nesten så og si alt de har, det er alltid så mye fint! Åh, nå må jeg snart ta meg en tur å kikke. Dere går bare inn på www.veromoda.com og så finner dere kjolene der. Jeg har to favoritter, og det må nok bli nr 1 og nr 6!

   

  Hvilken kjole synes du var finest?

 • 5   

  God kveld herlige! 

  Har dere en bra kveld? Jeg håper det, for det har jeg og min kjære. Nå sitter vi i sofaen og slapper av, og nå tenker jeg å hive inni en Ristorante pizza. Åh, er en stund siden vi har hatt! Jeg bare elsker de pizzaene, bedre pizza får du ikke altså.. Jeg lagde en god middag til oss i ettermiddag, og jeg ble så fornøyd med maten jeg lagde. Den var så god, og ikke minst sunn!

   

  Det første jeg gjorde var å skjære vekk beinet fra torsken, og så tok jeg å krydret den godt og så stekte jeg den og kuttet opp noen sjampinjong biter og tok det oppi sammen med fisken. Det anbefaler jeg dere å prøve, for det var bare så godt! Jeg angrer litt på at jeg ikke brukte løk, for det tror jeg hadde blitt enda bedre. Og som dere ser så kokte jeg ris og asparges og lagde en fiskesaus.

  Så dette godt ut? Hva har dere spist?

 • 13  Hallo alle sammen, og riktig god tirsdag! Håper dere har det bra, jeg kom akkurat inn døren faktisk. Jeg har vært ute masse i dag, og har fått tatt mange bilder, men vet ikke om dem ble noe fine. Jeg var på butikken i sted og handlet inn sunn mat. Denne uken blir det kun fisk og wok til middag, dette skal være en bra uke med sunn mat! Det var faktisk noen som gikk kun med topp og kjole i dag, det syns jeg er kanskje litt for kaldt? Jeg kunne ikke ha bare gått med det, for da hadde jeg fryst meg ihjel. Hehe!

   


  Et vår antrekk, er så godt å kunne kle seg litt mindre nå. Nå er jo våren her, og det er bare helt fantastisk. Nå skal jeg lage middag! Vi blogges!

  Hva synes dere om antrekket?

   

 • 5  God dag, og god tirsdag. Har dere det bra? Jeg våknet tidlig og gikk meg en fin gåtur, var litt kjølig om morgenen men uansett en fin tur. Jeg tok noen bilder, men vet ikke om bildene ble så bra. Men akkurat nå så har jeg laget meg en god lunsj med havsalt knekkebrød med Nutella på. Jeg måtte nesten ha en smoothie ved siden av. Lagde jordbær og banan smoothie. Så friskt og godt! 

   
  I dag har jeg ingen planer, ikke som jeg vet om iallfall. Skal nå vertfall nyte været, det er fint i dag også, noe som er så utrolig bra! Tror det blir fint i morgen, men så har jeg hørt at det skal bli kaldere. Fra torsdag av er det visst meldt regn og bare 6 grader. Huff, kjedelig.. Men nå skal jeg gjøre meg klar til å gå ut så blogges vi ♥

  Ønsker dere en fin dag ♥

 • 10  Heisann dere ♥ Nå vil jeg høre hvordan dagen deres har vært. Min dag har vært helt grei, jeg har for det meste ryddet leiligheten. I dag så lagde kjæresten min middag, noe han egentlig ikke pleier å gjøre på grunn av at han jobber, så da blir det jo mitt ansvar å lage middagen. Men i dag lagde han og det smakte kjempe godt. Jeg handlet tidligere på butikken i dag og jeg ville sånn ha couscous til middag.

  Det er lenge siden jeg har hatt nå og det smaker jo bare så godt! Jeg husker da jeg var vegetarianer så spiste jeg så og si couscous hver eneste dag sammen med grønnsaker og nøtter. Jeg var veldig sunn den tiden, ikke at jeg ikke er sunn nå for det er jeg. Når man er vegetarianer så er jo man ekstra sunn! Jeg vurderer kanskje å bli det igjen, men jeg vet ikke helt. Må tenke grundig igjennom dette.

     Jeg rappet kjæresten min sine solbriller, hehe! Jeg finner ikke mine så, og vurderer å gå og kjøpe noen nye i morgen. Vi er så heldige som har hatt så bra vær i Oslo nå ♥ Det blir sånn i morgen også, åå så digg!

  Har dere smakt Couscous? Hva har dere spist til middag?

 • 14  Hei på dere! ♥ I dag har jeg fått ryddet og vasket hele leiligheten. Endelig ferdig! Det er så godt å være ferdig, så nå er det ryddig hele uken forhåpentligvis. Skal nå prøve å ha det ryddig, og ikke rote. Jeg var ute tidligere i dag, og det var litt kaldt. Men det var om morgenen, så da er det alltid litt kjølig. Så nå skal jeg ta meg en tur ut og kose meg i solen. Det er fantastisk vær til å være i mars. Jeg vil vise dere hva jeg har på meg i dag. Et enkelt antrekk som jeans og en vanlig overdel.

   
  Anyways, vi snakkes senere så må dere nyte dagen. ♥

  Hva synes dere?

 • 11   

  God dag, og god mandag. Nå var det mandag igjen, som egentlig er litt deilig. I helgen har det vært så mye spising, spesielt godteri spising osv, så nå blir det en sunn uke. Ny uke og nye muligheter! I går var været helt toppers i Oslo, det var jo 21 grader. Det er jo nesten sommer temperatur. I dag er det meldt noe med 17, herlighet så heldige vi er! Det er så bra å tenke på at sommeren snart nærmer seg. Jeg tror at dette blir en helt utrolig bra sommer.

  Jeg vil nå vise dere bildene fra da vi var på Egon i går. Det var en koselig dag, og jeg bestilte meg Tacosalat. Det er så godt, det har jeg faktisk spist en del ganger tidligere. Han bestilte det samme som meg, hihi. Og broren hans bestilte en annen type salat. Gresk salat eller noe sånt. Det var en utrolig hyggelig bursdagsfeiring i går, og jeg koste meg så masse.

   
  Dette var bare knallgodt altså, nam nam. Jeg er veldig glad i salat, også er det sunt. Kanskje ikke denne typen? Hehe! Nå har jeg faktisk en del å rydde i leiligheten. Nå skal jeg ta å hive på masse klesvask, vaske i vinduskarmene, på rommene og stuen. Mye å gjøre! Skal nå uansett ta meg en tur ut senere i det nydelige været.

  Jeg håper at dere får en NYDELIG dag ♥

 • 5  Hei og god kveld ♥ Hvordan har deres søndag vært? Håper at den har vært fin, for det har nemlig min vært. Jeg har kost meg utrolig masse, feiret med min kjære og noen i familien hans. Det første vi gjorde i dag var å dra en tur opp på Sognsvann, og det var så koselig! Det er en stund siden jeg har vært ute i friluft nå, så det var jammen meg på tide og er godt å få brukt kroppen litt. Broren til kjæresten min var med også, og det var en fin tur. 

  Vi gikk faktisk 3 km i dag, så er ikke galt det altså. Vi gikk til en fin plass som vi kunne være, og så grillet vi pølser. Dagen i dag har vært helt fantastisk. Kunne ikke blitt bedre! Vi var der i tre og en halv time i dag, nesten 4 timer. Etter det dro vi til Egon og spiste god mat. Kunne ikke hatt en bedre bursdag. ♥

     Senere skal jeg legge ut bilde av da vi var på Egon. Hvis jeg får tid, om ikke så legger jeg det ut i morgen. Nå skal jeg unne meg med litt sjokolade i kveld og se Pretty Little Liars ♥ Ønsker dere fortsatt en fin søndag!

   

 • 4

  Heisann! Nå er vi på vei hjem. Vi har vært på Sognsvann i dag. Det var mange folk når vi kom dit, men det er ikke så rart for det er helt utrolig bra vær! Herlighet for et vær det er, tror det er noe med 13 grader i dag. Jeg ville bare legge ut et bilde nå så får dere se flere senere.

 • 14   

  Hei alle sammen! Har dere en bra dag så langt? Håper det, jeg har bursdag i dag! Jeg er 25 år, og herregud så fort det går. Føler at jeg ikke er 25 år engang, hehe. Jeg har fått mange gratulasjoner og hilsener på Facebook. Det er så koselig! Og håper at jeg får noen her også, da hadde jeg blitt veldig glad. Så i dag så skal vi på tur på Sognsvannet, noe som jeg gleder meg utrolig mye til!

  Det er faktisk en stund siden nå jeg har vært ute i friluft, så det skal bli godt. Da blir det grilling og en del gåing tenker jeg, så da kommer jeg til å ta mange bilder. Etter at vi har vært der så skal vi på Egon. Da skal vi bestille god mat og bare nyte dagen! ♥

     Som dere ser så fikk jeg servert en god frokost tidligere i dag, bacon og egg! Og Avokado ved siden av, nam! 

     Jeg ønsker dere en flott dag i dette fine været! ♥

 • 4

  God kveld alle sammen! Har dere en fin kveld? Det har jeg, nå sitter jeg og kjæresten og koser oss i sofaen med en veldig bra film som går på tv. Filmen heter Rocky IV. Den har jeg sett mange ganger, og synes den er så ufattelig bra. Jeg har alltid likt Rocky filmene, men nå liker jo jeg omtrent alt som har med 80 talls filmer å gjøre. Sylvester Stallone er en av mine favoritt skuespiller, skikkelig dyktig! 

  Så nå sitter vi i sofaen og gomler i oss fullt med godteri, chips, popcorn, sjokolade, ja, you name it! Alle fortjener kos i helgene. Det tror jeg dere er enig i, eller hva? Når jeg først spiser sjokolade så kan jeg spise litt for mye av det, hehe. 

   
  Nam, nå skal vi bare kose oss resten av kvelden. ♥ og det håper jeg at dere også gjør! 

  Hva gjør dere i kveld?

 • 10

  Heisann dere, og riktig god lørdag! Nå har vi nettopp kommet hjem fra IKEA. Det første vi gjorde da vi kom dit var å spise god mat. Vi bestilte alt fra kjøttboller, vegetarboller, grøt og dessert. Åh, det var virkelig godt med noe mat! Etter at vi spiste gikk vi rundt å kikket og så fant jeg et speil, som jeg er så fornøyd med!

   

  Før ikea var vi i bursdag. Det var mange folk der, og alle var hyggelige og imøtekommende. Bare så dere vet det så var det barnebursdag. Det var to gutter i barnehagen som fylte tre år og det var veldig kjekt for min datter. Det var en fin bursdag og vi koste oss!

   

   

   

   

   

 • 8   

  Heisann alle sammen, og god lørdag. Har dere en fin morgenen? Jeg har, nå har jeg akkurat stelt meg og er helt ferdig. Nå er det bare å få opp min kjære slik at vi kan komme oss avgårde snart! I dag har vi planer, vi skal nemlig i bursdag som blir kjempe koselig. Jeg lagde muffins i går som jeg skal ta med, og det blir mye mat, kaker og alt av godteri osv. Tror nok dette kommer til å bli veldig bra!

  Etter det så skal vi en tur på Ikea. Vi skal kikke etter speil, og det er noe jeg har gledet meg lenge til nå. Jeg har mast og mast om å ha et stort speil i stuen vår eller på soverommet vårt. Har ikke helt bestemt oss enda for hvor vi skal ha det, så det ser vi i dag.

     Jeg ville innom for å ønske dere en strålende lørdag ♥ Håper at den blir fin! 

 • 8  Hei på dere ♥ Hvordan har dere hatt det i dag da? Nå vil jeg høre hva dere har gjort. Når kjæresten min kom hjem fra jobb så dro vi på Oslo City og da gikk vi på Clas Ohlson og kjøpte oss noen nye kniver, for de knivene vi hadde var jo helt ubrukelig, så er greit med noe nytt kjøkkenutstyr. Etter det så spiste vi litt og plutselig traff jeg på en venninne av meg. Vi har kjent hverandre fra da vi var små, vi har gått på skole sammen, barneskolen og ungdomsskolen. Det var rart å plutselig se henne der, for vi har ikke sett hverandre siden jeg var på besøk i Telemark en gang. Det var kjempe koselig å se henne igjen, og så fikk jeg hilst på typen hennes også.

  Når vi kom hjem så lagde jeg Tandoori Chicken. Oppi sausen tok jeg Kokosmelk, for tenkte at det ville smake mye bedre. Og det gjorde det faktisk, så det kommer jeg til å gjøre alle gangene jeg skal lage det. Det smakte helt fantastisk, var utrolig digg!! Nå blir det kake og alt mulig annet kos i kveld. Hiih!

     Hva har dere gjort i dag? Så ikke dette godt ut?

   

 • 4   

  Hallo søte, herlige dere! Har dere en fin dag? Nå kom jeg akkurat inn, og nå skal jeg slå på vaskemaskinen før jeg går ut igjen. Det var sol tidligere i dag, men nå begynte det å bli overskyet igjen. Det var faktisk litt vind ute også, kanskje det blir uvær!? Neida, huff, får nå virkelig ikke håpe det. Men nå ville jeg bare innom for å ønske dere en flott fredag. Ville også vise dere antrekket mitt for i dag.

      

  Jakke - LMC

  Topp - Mango

  Skjørt - Bikbok

  Smykke - Bikbok

  Strømpebukse - Mango

  Sko - Eurosko

   

  Hva synes dere?

 • 7   

  Hei søte! Hvordan har dere det i dag? Jeg har det veldig fint, nå kom jeg akkurat inn i leiligheten min. Gikk helt uten sminke i dag, noe som faktisk er digg. Av og til gjør jeg det, og synes det er godt at huden får pustet litt og får frisk luft på seg! Hehe. Har vært ute og tatt mange fine bilder som jeg vil vise til dere. Jeg vil først og fremst si tusen takk for at dere skriver så mange fine kommentarer på bloggen min. Jeg setter utrolig stor pris på det! Det er så koselig, og jeg har så og si bare fått positive. Jeg synes det er så snilt av dere, dere er herlige.

  I dag har jeg og kjæresten planer. Vi skal på Oslo City og spise å handle inn litt mat til helgen. Dette er noe jeg gleder meg til. Er alltid koselig å tilbringe tid med verdens beste. ♥ Og forresten, så har jeg bursdag på søndag så han har sagt at han skal kikke etter kake og gave til meg i morgen. Hvor herlig er ikke han?? Hihi!

     Var bildene fine?

   

 • 11

  God kveld fine! Har dere hatt en fin dag? Det har jeg, og akkurat nå så sitter jeg i sofaen og slapper av med en serie. I dag har jeg ryddet og vasket leiligheten også har jeg vært mye ute. Bedre er det ikke å komme seg ut i fint vær! I kveld skulle jeg egentlig ut med en venninne å spise. Det ble ikke noe av, men kanskje vi heller tar det til helgen heller.

  Jeg har drevet å sett litt på Nelly i det siste, og dem har fått inn så utrolig mye fint nå! Det er sånn at man får nesten lyst på alt. Jeg fant nemlig disse kjolene her! Åh, for noen flotte kjoler! Nå må jeg snart bestille meg en kjole derfra, når 17 mai nærmer seg skal jeg lett kjøpe meg en kjole der. Det gjorde jeg sist. Favorittene mine må bli nr 1 og nr 5. Alle sammen er fine!

     Dere finner disse kjolene på Nelly! Dere går bare inn på festkjoler og så finner dere de fleste på side 1, og en eller to på side 2. Den nederste kjolen koster kun 199! Sykt billig, og den er jo bare så lekker. Nå skal jeg hive inni en Restaurante pizza i ovnen. Mmmm! 

   

  Var kjolene fine? Har du en favoritt?

 • 7  Heisann dere! Nå kom jeg nettopp inn døren, har vært ute å gått litt i dette fine været. Herlighet, man skal jo virkelig ikke klage over dette været vi har.. Men, nå skal jeg gjøre meg klar til å gå ut nemlig! Jeg tok noen bilder på Aker Brygge tidligere i dag og bildene blir jo bare så fine. Det er kanskje ikke så rart, for Aker Brygge er jo bare så flott.

     Hva synes dere om bildene? Har dere vært her før?

 • 6   

  God dag, og god torsdag dere. Nå er det torsdag, og det vil si at det nærmer seg helg snart. Nå har jeg akkurat vasket og ryddet leiligheten. Det var en del klær som måtte vaskes også - men deilig å få det unnagjort! I dag har jeg egentlig ingen planer, bortsett fra at jeg skal ut med en venninne i kveld. Da skal vi spise på et sted som heter Risbolle. Jeg har aldri vært der før, så det blir spennende å se hvordan det ser ut. Jeg gleder meg også veldig masse til å se henne igjen! 

  Nå har jeg laget meg en riktig god frokost, ble en litt sen frokost i dag men slik går det noen ganger. Mm, en herlig frokost med knekkebrød med brunost og en god vitamin juice og herlig mild kvarg med blåbær smak.

     Så denne frokosten god ut? Hva spiste du?

 • 7   

  God kveld søte dere! Hva gjør dere i kveld? Akkurat nå så sitter jeg foran pcen og ser på serien Pretty Little Liars. Er på sesong 2 nå og jeg har faktisk sett igjennom den en gang tidligere. Men da kom jeg bare til sesong 5. Jeg har ikke sett sesong 6 eller 7 og de må jeg bare se snart! Det jeg liker så godt med denne serien er at de som har hovedrollen er knyttet til hverandre og er gode venner å forteller hverandre alt. Også skjer det alltid noe! Det skjer noe hele tiden, og det liker jeg.

  Forresten så lagde jeg muffins i kveld. Jeg var bestemt for at denne gangen skulle jeg lage sjokolademuffins. Det er så lenge siden jeg har laget, og det var veldig artig. Jeg tok litt melis nedi bollen da jeg rørte, for da blir muffinsene så mye bedre. Resultatet på dem ble veldig bra! Jeg tok i tillegg noen sjokoladebiter. Kjæresten min elsket dem. Er alltid moro å gjøre noe, som å lage og bake osv.

     Måtte jo selvfølgelig ta litt sjokoladeglasur på, da smaker det mye bedre. Jeg tok meg en, mens han spiste mange. Haha! Nå skal jeg fortsette å se serien, også håper jeg at dere får en fin kveld videre. ♥

   

  Så sjokolademuffinsene gode ut?

 • 15   

  Hei på dere! 

  Har dere hatt en fin onsdag så langt? Jeg har, og nå kom jeg akkurat hjem etter å ha vært ute. I dag har været vært helt topp, bortsett fra at det har vært en del vind. Huff, vind er det verste.. Det tror jeg mange er enig med meg i. Jeg har vært på butikken i dag og har kjøpt inn ikke så veldig mye sunt i dag. Slik går det noen ganger. Jeg kjøpte meg muffins som jeg skal lage senere i kveld. Sjokolademuffins nemlig, nam... Det er bare så godt. I dag lagde kjæresten min middag, stekt ris med grønnsaker og kylling og litt av hvert. Var faktisk godt! 

  I dag har jeg på meg dette antrekket. Jeg elsker denne buksen, den er så god og behagelig å gå med. Nå skal jeg snart begynne på muffinsene så skal dere få se resultatet senere.

  Bukse - Mango

  Topp - Cubus

  Cardigan - Gina Tricot

  Sko - H&M

   

  Hva synes dere?

 • 8

  Heisann! Når jeg våknet opp i dag så jeg ut av vinduet, og så at det var sol og blå himmel. Jippi, er så fantastisk når været er slik. Det er så godt å tenke på at våren er her snart, og så gleder jeg meg allerede til vi skal på fjellet. Skal jeg si dere hvorfor? For da skal vi nemlig dit i påsken og da skal jeg stå på slalåm, det er noe av det gøyeste jeg vet! Det blir mye av det + aking. Gleder meg til å være på hotellet vi har bestilt, sikkert masse god mat og i tillegg er det svømmebasseng. Det er ikke dårlig altså! 

  Som dere ser så lagde jeg meg en god lunsj akkurat. Litt tidlig lunsj i dag, men det gjør jo ikke noe. Så nå skal jeg bare kose meg med lunsjen min og så skal jeg ut en tur etterpå. 

   
  Knekkebrød med Vossafår slår aldri feil. Mm, det er bare så godt. Den juicen jeg drikker er vanvittig god, den er kjøpt i Sverige og er alt av vitaminer i den! Den er kjempe sunn. 

  Så dette godt ut dere? 

 • 8
  Hallo og god kveld! Hvordan har deres dag vært? Nå vil jeg høre, min dag har vært veldig fin i grunn. Har egentlig fått gjort en del i dag til å være en tirsdag. Jeg lagde en god middag i ettermiddag, lagde kylling. Kylling er en stund siden vi har hatt nå, og det første jeg gjorde var å steke kyllingen og så kokte jeg ris. Jeg tok oppi Sjampinjong sammen med kjøttet og jeg elsker det! Det er så godt. Jeg har alltid likt det, og vet dere hva som er litt rart? Jeg kan spise sjampinjong rå. Det er det ikke mange som liker tror jeg, hehe.. Er jo selvfølgelig best å steke det. Kokte også masse grønnsaker, alt fra brokkoli, blomkål, gulrøtter og erter. Mmmm! 

   

  Resten av kvelden skal jeg kun slappe av, skrive litt på Word. Jeg pleier noen ganger å skrive der, og som sagt er jeg veldig glad i å skrive. Blir sikkert litt serie titting senere. Hihi. Så middagen god ut?

      

 • 11

  God dag! ♥ Håper dere har det fint, nå var jeg faktisk innom og så på Nelly og herlighet så mye fint de har nå! Det er så mange fine jumpsuits der nå, og jeg som person elsker jumpsuit! Synes det er så fint å gå med det på våren og om sommeren. På våren så synes jeg at en jumpsuit skal være mørk i fargen, som svart, rødvin eller militær grønn farge. Og om sommeren skal de være lyse, som lys rosa, lyseblå, beige, ja, mange fine farger! Kan også være blomstrete. 

   


  Åååå, synes disse er helt utrolig fine! Dere finner dem på Nelly Jumpsuit på første siden. Favoritten min må bli den hvite. Den er så utrolig fin, og ikke minst søt. 

  Hvilken er din favoritt?

 • 4   

  Hei dere, og god tirsdag! Tidlig i dag tok jeg meg en dusj, og hva er vel bedre enn å være nydusjet? Det er så godt å føle seg ren, hihi. Tok på meg en god bukse og genser. Men nå har jeg tatt på meg andre klær, for nå skal jeg snart gjøre meg klar til å gå ut. Men akkurat nå så skal jeg lage meg en god lunsj, men aner ikke hva. Kanskje det blir noe egg eller skive med noe godt pålegg. Jeg var ute tidligere i dag og det er ikke mye varme altså. Det er faktisk kaldt, er jo 8 grader men det er ikke akkurat varmt syns jeg. 

     Jeg håper at dere får en fin tirsdag, og så snakkes vi senere i dag ♥

 • 7

     God kveld herlige! Har dere hatt en fin mandag? Det håper jeg dere har, jeg har. Jeg lagde seibiff til middag i dag noe som er utrolig godt. Jeg hadde ris og grønnsaker til. Dette er noe kjæresten min elsker, så skal lage mye mat med fisk denne uken. Hihi! Nå skal jeg fortsette å se favoritt serien min, nemlig Pretty Little Liars! 

   

  Dette var en virkelig god middag, og fisk er jo kjempe godt, eller hva? 

  Så dette godt ut?

 • 15  God ettermiddag dere. Først og fremst må jeg bare beklage bildet, jeg vet at bildet er tåkete men det gjør vel ingenting? Kom nettopp hjem etter å ha vært ute en tur, har fått tatt noen fine bilder som jeg kan vise senere til dere. I dag har jeg egentlig bare vært ute for det meste, også litt inne. Nå skal jeg straks lage fisk til middag. Jeg tenkte seibiff med løk, ris og grønnsaker. Mm, det skal bli godt! Nå tenker jeg å vise dere hva jeg har på i dag.

   

  Hva synes dere?

 • 8  God dag og god mandag dere! Har dere en fin dag? Det tror jeg at dere har, nå har jeg akkurat laget meg en god lunch. Da er det mandag igjen, og da sier vi ny uke med nye muligheter. Jeg stod opp tidlig i dag og tok meg en tur ut. Jeg tok ingen bilder, men skal ut etterpå og da kan jeg sikkert få tatt noen bilder! I dag skal jeg bare ta det helt med ro, i helgen har det nesten vært litt for mye kos. Da mener jeg masse god mat og godteri. Hih! Nå blir det iallfall kun sunn mat denne uken, sunt kosthold rett og slett!

     Jeg ønsker dere en fin dag og så blogges vi! Hva har dere spist til lunsj?

 • 5  God kveld søtiser! Hva gjør dere i kveld? Akkurat nå så er jeg ferdig med å lage muffins. Jeg lagde gulrot muffins, og de var faktisk sykt gode. Nå er jeg generelt glad i gulrot kake, så disse var helt utrolige! Nå skal jeg slappe av med en serie, har nemlig begynt på Pretty Little Liars. Elsker den serien! Det blir sikkert litt godteri i kveld også, med tanke på at vi var i Sverige i går. Hihi! 

   
  Jeg er så fornøyd med hvordan håret mitt er nå. Han er så flink han frisøren jeg går til, og det som er så stas er at det er billigere å gå til frisøren i Sverige enn det det er her i Norge. Jeg skulle jo egentlig ha helt grått, men det ble litt mer naturlig og kald farge. Jeg synes hvert fall at det ble fint!

   
  Så ikke disse bare kjempe gode ut!? Det skal jeg si dere at dem var, smakte helt super godt! Håper dere får en fin kveld videre, og helgen er jo enda ikke helt over ♥ 

 • 9  Hallo! Hvordan går det? Håper dere har det bra, det har jeg! Jeg kom akkurat inn døren etter å ha gått på tur. Hva er vel bedre enn å komme hjem etter en velfortjent tur? Været har vært helt greit i dag, litt overskyet og så har solen kommet av og til. Det er faktisk kaldt ute i dag, det er jo noe med bare 4 grader eller noe.. Det er ikke akkurat varmt nei. Nå koser jeg meg med blåbær yoghurt, den har jeg kjøpt i Sverige og den er bare så god. Nå er jo jeg en yoghurt elsker! Kjøpte mange, av mange forskjellige varianter. I dag blir det kun suppe til middag, nemlig fiskesuppe. Det er jo så sunt og godt.

   
     Det er alltid godt å komme seg ut i frisk luft og bare nyte dagen. Søndager er jo egentlig ganske greie dager, men kan også være kjedelig. Haha! Nå skal jeg snart lage middag og så skal jeg lage muffins senere. Håper at dere alle har hatt en riktig fin søndag. ♥

   

  Hva har dere gjort i dag?

 • 7  Heisann alle sammen! God søndag til dere, nå har vi nettopp spist en herlig frokost. Jeg lagde egg og bacon og stekte noen ferske rundstykker. Det er jo skikkelig søndags frokost, er det ikke? Det er skikkelig godt med litt god frokost om morgenen etter at man har spist så mye dagen før, haha. Vi koste oss hvert fall masse i går. Vi var i Sverige og spiste god mat og handlet inn masse godteri, drikke, mat og alt!

   
  Disse rundstykkene var helt herlig, som regel spiser jeg ikke brød eller verken rundstykker men kan gjøre det en sjelden gang. Disse er faktisk sunne også, grove og gode! Resten av dagen skal jeg ta å rydde leiligheten, har en del vask som må tas og så kanskje jeg går en tur ute.

  Så dette ut som en god frokost?

 • 6   

  God kveld kjære dere! I dag har jeg ikke fått tid til å blogget så mye, for det har vært fullt kjør i hele dag. Jeg var som sagt på ballett fra klokka 11 til halv 1 i dag og det var utrolig godt å få trent kroppen. Etter det så dro vi til Sverige, og det første vi gjorde når vi kom var at jeg bestilte time hos frisøren. Så jeg er helt ny på håret, skikkelig digg! Jeg ville ha en kald farge i håret, og da fant han en kald mørkblond som han skulle ta i hodebunnen, og så fant han en kald blond farge som han skulle ta i hele håret til slutt. Jeg ville jo ha helt grått denne gangen også, for det var det jeg gjorde sist men så hørte jeg heller på han når han viste meg de to fargene. Det ble faktisk veldig fint! Jeg er fornøyd. Så nå skal dere få se resultatet.

   


  Nå skal vi kose oss med en god film i kveld og nå koser jeg meg med akkurat dette! Mm, er så godt med lørdager ♥ Jeg ønsker dere fortsatt en fin kveld videre, og nyt den!

  Ble håret fint?

 • 6

  Heihei! Hvordan har dere det? Håper dere har det bare bra, for nå er vi nemlig på vei til Oslo. Vi har kost oss veldig da vi har vært i Sverige. Vi var på Nordby Shoppingsenter. Det er skikkelig stort, og vi har vært der et par ganger tidligere. Vi spiste god mat, noe thai mat og det var så godt. Det er sånn at du kan gå flere ganger og forsyne deg, og det er jo skikkelig bra! Vi har fått handlet inn mat og godteri og masse drikke. Vi snakkes senere! ♡

  Hva har dere gjort i dag?

 • 6

  God morgen alle sammen, og god lørdag. Nå skal jeg danse, og det skal bli så gøy. Det er så godt med å varme opp og til slutt er det slik at vi danser. Jeg trives veldig godt med denne type dans, er så moro og ikke minst super lærerikt!

  Etter at jeg er ferdig så skal vi ta en kjøretur til Sverige og det er noe jeg gleder meg masse til! Da blir det handling av godteri og litt av hvert. Jeg ville også innom for å ønske dere en strålende lørdag ♡ kos dere!

 • 8  Hei søtinger, og god kveld! Det er så digg å tenke på at det er fredag, nå er helgen endelig kommet! I kveld skal jeg og kjæresten min kose oss med en film og med noe godt. Jeg lagde hjemmelaget pizza i ettermiddag, og herlighet så god den ble. Pizzaen blir faktisk så mye bedre når en tar Ruccola salat, det gjør at det blir mer smak. Jeg tok ikke fullt så mye ost som jeg pleier å gjøre da jeg lager pizza, men litt må en jo ha! Den var aldeles god, og så lagde jeg noen croissanter. Croissant er kjempe lenge siden jeg har smakt, og det er jo bare så utrolig godt! Og sånn by the way, jeg ser ikke ut på håret nå så det skal fikses! Hehe.

     Jeg vil også ønske dere en fin fredagskveld videre, og håper at dere koser dere! Så ikke pizzaen god ut? Hva har dere spist til middag i dag?

 • 4

  Hei søte, og god fredag! Hva har dere gjort i dag? I dag har jeg ryddet leiligheten, vært ute, tatt bilder og kost meg på verandaen helt til det begynte å blåse sånn. Det er litt rart at plutselig vinden kommer, og håper at den forsvinner snart! Nå skal jeg lage hjemmelaget pizza. Åh, ingenting er som hjemmelaget pizza ♥ Gleder meg til å se hvordan resultatet på den kommer til å bli og hvordan den kommer til å smake. Som regel når jeg lager det så blir kjæresten min fornøyd. Det er det viktigste ♥ I dag skal vi kun kose oss inne, er jo så surt ute nå.   

  Nå er jeg faktisk så sulten at det rumler i magen min, hihi. Så nå skal det bli godt med mat! Har faktisk ikke prøvd Ruccola på pizza, men tror at det er veldig godt! Vi blogges senere, også ønsker jeg dere alle en flott dag ♥

  Liker du hjemmelaget pizza?

 • 9  Hei søte dere! Da var det endelig fredag, og noe som betyr at det er helg ganske så snart. Det er jo helt nydelig vær ute, herregud så fint det er! Vi er heldige som har så fint vær nå ♥ Nå er jeg akkurat ferdig med å rydde leiligheten, og nå er det helt strøkent her før helgen. Det er så mye bedre når det er ryddig og pent. I dag vet jeg ikke helt hva jeg skal, men noe skal jeg iallfall. I morgen skal jeg på ballett, og det er noe jeg gleder meg mye til. Jeg har vært ute i dag og har fått tatt mange bilder. 

   
  Nå skal jeg slappe av litt, og kanskje jeg tar meg en tur ut på verandaen når solen kommer frem ♥ I dag blir det smoothie laging, så da skal jeg lage noe med jordbær. Jeg håper at dere får en fin dag i dette strålende været ♥♥

   

  Hva synes du om bildene?

 • 3

  God kveld ♥ Nå tenker jeg at jeg skal ha en spørsmålsrunde. Nå har jeg blogget i over to måneder, så da tenker jeg at det er på tide. Jeg svarer kanskje på video, men tror at jeg svarer for hånd denne gangen. Har dere hatt en bra dag? Det håper jeg, været i dag har ikke vært helt på topp. Har jo ikke vært så galt, men har vært overskyet og litt kjølig vind. I dag har jeg fått gjort litt, jeg har bakt kake og har vært ute. Også har jeg vært flink å ryddet leiligheten. Jeg smakte på kaken akkurat, og herregud så god den var! Nam, beste kaken noensinne.

  Jeg lagde en sunn middag i ettermiddag. Jeg bestemte meg for at jeg skulle lage fisk, og da tenkte jeg ørret. Det er den beste fisken, mm. Jeg tok kun grønnsaker til i dag, for er ikke alltid at man trenger ris eller poteter. Er så klart best, men jeg syns det smakte godt uten det uansett.

   
  Dette var en god middag, og kjæresten min likte det godt selv om det ikke ble noe ris eller poteter til. Hehe! Så nå må dere bare spørre i vei, jeg skal svare så godt jeg kan på spørsmålene dere stiller ♥

 • 12  Heisann, og god torsdag dere. Ah, nå nærmer det seg helg snart og det skal bli så godt med helg! Jeg synes ikke akkurat at denne uken har gått noe særlig fort, har egentlig gått sakte. Det pleier jo å gå så fort da, hehe! Men jaa, nå er jeg endelig ferdig med å lage oreokaken. Jeg gjorde den litt annerledes denne gangen, jeg turte rett og slett å ikke ta på kremost. Jeg var redd for at hele kaken skulle bli ødelagt, så jeg tok heller og smeltet hvit sjokolade og tok over det heller. Mye bedre! Jeg må si at jeg ble fornøyd med den denne gangen, ikke at jeg ikke har vært fornøyd de andre gangene jeg har laget den men nå synes jeg den ble fin!

   

  Ser ikke denne god ut dere? Oreokake er noe av det gøyeste jeg vet å lage, og så er det så enkelt. I starten synes jeg at det ikke var så lett, men så øvde jeg meg bare og da er det lett å få til. Oreokake er også en av mine favoritt kaker, og for eksempel Daim kake. Den skal jeg prøve å lage snart, og da gleder jeg meg til å vise dere resultatet på den. Nå skal jeg ut en tur, og da snakkes vi senere!

  Ha en fin dag ♠ Så den god ut?

 • 8

  God dag dere! ♥ Nå kom jeg akkurat inn døren etter å ha handlet på butikken. Jeg fikk så lyst til å lage oreokake, så da kjøpte jeg jeg alt sammen jeg skal bruke til å lage kaken. Jeg har laget denne kaken flere ganger, og jeg bare elsker den! Jeg har lyst til å prøve ut noe nytt i dag, og da skal jeg nemlig bruke litt kremost oppå sjokoladen. Dette blir spennende å se hvordan det blir. Jeg tror ikke jeg er den eneste som liker å lage denne kaken?! Det er så moro å lage denne, og jeg gleder meg til å smake senere i kveld. Hihi.

   
  Dere skal selvfølgelig få se resultatet på kaken når den er ferdig. Så nå skal jeg kose meg med oreokake laging. Wii! Så håper jeg at dere får en fin dag utover. Vi snakkes ♥

  Har dere laget oreokake? Har resultatet blitt bra? 

 • 8   

  Hei og hå ♥ Jeg håper at dere har hatt en fin dag, for det har nemlig jeg. Jeg tok noen fine bilder da jeg var ute i dag og det er så vakkert å ta bilder nå om dagen. Jeg lagde fisk i ettermiddag med tilbehør, og da min kjære kom hjem overrasket han med blomster. Det var noen lekre blomster, og jeg er så heldig som har en så snill og god mann. Jeg synes det er så herlig når mannfolk gjør slikt og det viser jo bare at de tenker faktisk på deg. Aw!

   

   
   

  Var ikke dette noen lekre blomster? Nå fikk jeg lyst til å bake noe, et eller annet, hah. Bare for å være snill igjen! Men tror ikke det blir noe av i kveld, er litt trøtt og slapp. I morgen tenkte jeg å lage Oreokake. Er en stund siden jeg har laget det så det skal bli artig. 

 • 5   

  Heisann alle sammen! Håper at dere har en flott dag i dette fine været vi har. Det er så godt at finværet er her nå, for nå er jeg lei av møkkavær.. Men det som er kjipt er at det blåser sånn ute, og nå er ikke jeg særlig glad i den vinden akkurat. Det er jo greit at det er litt vind, men den kommer og går og plutselig kommer det blåset! Uff, jaja, det forsvinner vel. Skal nå hvert fall ikke klage på været, for så fint er det og heldige er vi! I dag har jeg stort sett ingen planer, skal lage fisk til middag og det gleder jeg meg til å spise. Er en stund siden jeg har spist det nå.

  Kanskje jeg skal ut og spise sammen med en venninne i morgen. Vi hadde avtalt tidligere, men har ikke blitt noe av så nå må det bli noe av! Har ikke sett hun på en stund nå, så hadde vært veldig koselig. Det er en jeg har kjent lenge, i mange år, og vi har bestandig holdt kontakten noe jeg syns er så bra. 

     Nå skal jeg faktisk ut en tur, og er så klar for å gå ut i dette flotte været! Kanskje jeg tar noen bilder? hmm.. Vi blogges! ♥

   

  Jakke - Mango

  Topp - Bikbok

  Skjørt - H&M

  Strømpebukse - Mango

  Høye kne sko - Ecco

  Veske - Gucci

   

  Hva synes dere?

 • 6  Heisann og hoppsann! Kom nettopp inn døren etter å ha handlet på butikken. Herregud for et nydelig vær det er!! Det er helt blå himmel, ikke en eneste sky.. Nå nærmer sommeren seg snart! Åå, som jeg gleder meg. Dette bildet av meg er tatt i 2014, så ja, begynner å bli en stund siden nå. Jeg ble sminket av min flinke mor da jeg skulle på Halloween party. Det var en kveld jeg gledet meg så mye til husker jeg. Jeg traff en god venninne av meg, og vi dro på en skikkelig bra Halloween fest. 

  Det er noe jeg ikke kommer til å glemme. Det var litt av en kveld altså, var så gøy!! Som dere ser, jeg var en katt. Og jeg må si at jeg synes det ble skikkelig bra! Hun venninna mi var vampyr, noe jeg syns er så kult. Jeg elsker slik sminke, katte sminke slår aldri feil. 

     Er så stilig med slik sminke. Og som dere ser hadde jeg på meg en topp med katter på og så hadde jeg en svart shorts og en svart strømpebukse.   He he, artig bilde.. Antrekket ble greit nok til å kle seg ut som en katt? Det var i hvert fall en super artig kveld, og jeg husker at jeg koste meg så masse sammen med venninna mi og så ble jeg kjent med mange på festen. Nå skal jeg stelle meg litt, så da snakkes vi! 

  Ønsker dere alle sammen en nydelig dag 

 • 10   

  God kveld ♥ Håper at dere alle sammen har en fin kveld. Jeg fikk så lyst til å lage hjemmelaget marsipan i kveld og resultatet ble faktisk bra. Må si at jeg ble veldig fornøyd med hvordan de ble. Jeg har alltid vært glad i marsipan, og det er noe jeg alltid baker før jul. Jeg fikk også pyntet, og syns det ble fint. Ikke minst var dem super gode! 

  Så ikke dette kjempe godt ut? Har du prøvd å lage hjemmelaget marsipan?

 • 8

  Heisann dere! Har dere en fin dag? Nå har jeg fått stelt litt i leiligheten, vasket gulv, vasket i vinduskarmer, bord og ja, you name it. Jeg må jo så klart gjøre det fint til min kjære kommer hjem. Tenk da, når en har vært vekke på jobb og kommer hjem til en ren leilighet, det er jo helt herlig. 

  Jeg har nå fått vært ute en liten tur, og har handlet inn mat. I dag tenker jeg å lage fisk til middag, tenkte ørret. Det er jo den beste fisken, nam. Det er meldt endelig fint vær fikk jeg høre, først hadde de meldt stygt men så er det jammen meg meldt fint! Ah, digg! Men nå lurer jeg på en ting dere, og det er at nå må dere si hvilket smykke dere synes er finest. 

   
  Åååh, jeg er helt forelsket i smykker. Jeg går daglig med det, og kommer aldri til å slutte å bruke det. Jeg er totalt avhengig - kunne ikke tenkt meg å gått uten. Favorittene mine er disse nederste på bildet her. Synes de er så fine! 

  Hvilket smykke likte dere best?

 • 6  God dag og god tirsdag. Uff, når jeg ser ut vinduet er det helt grått og tåkete ute. Får en trist følelse inni meg jeg, blæ. I tillegg er det regn, og det er noe jeg virkelig ikke liker. Det var jo så fint for noen dager siden da vi hadde strålende vær med sol og blå himmel. Håper det kommer snart! Jeg har laget meg en god frokost, jeg startet med å lage en sunn og frisk smoothie. Jeg brukte mango, ananas og banan. Det er en av min favoritt smoothie. Mango gjør det så friskt!

  I dag har jeg ingen planer, jeg aner ikke hva det er å gjøre i et slikt vær. Huff! Men ut skal jeg, skal hvert fall på butikken og handle litt før kjæresten kommer hjem. Gleder meg til å se han, så da må jeg nesten lage noe godt til middag i dag. 

   
  Så ikke dette ut som en god frokost?

 • 7
  Heisann! Hvordan går det? Har dere det fint i kveld eller? Jeg har, nå slapper jeg av med en serie. Er faktisk allerede på sesong 4 av The O.C. Jeg elsker den serien, den er så bra. Jeg tror at jeg må ha sett den om og om igjen flere ganger. Denne serien var veldig populær før husker jeg, og det er vel ikke så mange som følger med på den nå. But I do, and I love it! Hiih. (: 

  Nå skal dere få se bilder av skjønne Turbo. Det er faktisk min mor sin katt, og da jeg var på besøk for litt siden så føler jeg at den har blitt så glad i meg, og jeg har jo blitt veldig glad i han. Dette er en veldig spesiell katt, så når jeg sier sitt til den så sitter han. Han er jo bare så herlig. Og ikke minst ekstremt kosete. Det er så koselig med dyr, og jeg savner kattene jeg hadde. Men de har det veldig bra der de er nå. Noe som jeg er så glad for!

     Aww, han er bare så fin. Det er blanding av skogskatt og Maine Coon. Er helt utrolig fine katter dette her, ååå. :) I dag lagde jeg Wok til middag. Jeg hadde svinekjøtt sammen med grønnsakene, og hadde faktisk ikke ris til. Det er jo faktisk godt uten det også. 

   
  Jeg synes nemlig at svinekjøtt er noe av det beste en kan ha til wok. Og biff! Dette var hvert fall veldig godt.

  Ser dette godt ut?

 • 10

  Hei dere! Håper dere har en fin mandag, det har jeg. Nå har jeg fått unnagjort husarbeid, og det er så godt å få gjort det ferdig. Det er en helt nydelig plass jeg har lyst til å reise til, og det er Smoky Mountains. Det virker så fantastisk flott! Dere har kanskje ikke hørt om det men det er i USA og ligger i Tennesse. Og USA har jeg alltid hatt lyst å reise til.
  Bildene har jeg forresten lånt fra Google. Se den naturen da, er den ikke utrolig vakker!? Ååå, jeg må bare få reist dit en gang. Jeg elsker jo slik natur, og min mor har jo vært der så henne misunner jeg veldig! Hun sier at det er absolutt en av de beste plassene hun har vært. Det anbefales! 

  Var det ikke fint dere? Har dere vært i USA? 

 • 9  Hei! God mandag til dere. Da var det mandag igjen med ny uke og nye muligheter. I dag skal jeg få unnagjort litt klesvask og bare få vasket leiligheten. Jeg håper at dere alle sammen har hatt en fin helg. Jeg må først og fremst si at jeg har hatt en kjempe helg! Jeg har fått mye tid sammen med kjæresten, og ingenting er bedre enn det. Vi var som sagt på kino, og da så vi en morsom film. Neste gang jeg skal på kino så vil jeg sånn se Fifty Shades Darker! Den ser så mye bedre ut enn den første filmen.

  Men ja, nå har jeg nettopp laget meg noe frokost. Jeg har laget en virkelig god frokost, det inneholder en del karbohydrater og det er viktig om morgenen å få i seg. De sier at karbohydrater om morgenen er faktisk det viktigste du spiser. Det tror jeg faktisk på! Jeg lager smoothie nesten hver eneste dag, og denne smoothien var kjempe god! Jeg tok oppi frosne jordbær, banan og ananas. I dag tenker jeg å lage mango/ananas smoothie, nam!

   
  Aah, det knekkebrødet der er så sykt godt. Det er økologisk knekkebrød, og nå har jeg nesten begynt å kjøpe kun økologisk. Det er jo så mye bedre! Nå skal jeg rydde, så da snakkes vi ♥

  Ha en virkelig fin dag ♥

 • 9  God kveld! Hvordan har deres søndag vært? Nå er jeg spent på å høre. Min søndag har vært helt grei, jeg har fått gjort unna litt rydding i leiligheten. Har ryddet og vasket masse klær. Jeg har selvfølgelig vært ute i dag da, gikk meg en gåtur. Er alltid deilig å få gått seg en tur. Jeg lagde noen skillingsboller i kveld, jeg fikk så lyst! Er en stund siden jeg har laget nå, så det var moro og det smakte kjempe godt! Nam nam. Spiste faktisk to skillingsboller, mmm. Er så godt med melis på.


  Så ikke disse gode ut da? Jeg tror alle liker skillingsboller, eller nesten alle i hvert fall.. Jeg synes det er de beste bollene du kan bake. Så god smak!

 • 9  Heisann, og god ettermiddag dere! Nå kom jeg akkurat inn døren etter å ha gått tur. Det har vært en koselig gåtur, jeg fikk ikke tatt så mange bilder men jeg tok noen. Nå skal jeg ha fiskegrateng til middag, det er jo bare så godt! Spesielt med grønnsaker til.

  Jeg og min kjære hadde en koselig lørdagskveld i går. Vi skulle jo egentlig ha hjemmelaget pizza som jeg skulle lage, men jeg orket ikke så da tok vi heller den hjemmelagde pizzaen fra Grandiosa. Den er faktisk god, og vi koste oss med masse godteri etter at vi hadde spist. Vi var på kino i går også, som var veldig hyggelig. 

     Jeg koste meg iallfall masse i går, og det håper jeg at han også gjorde. Men det tror jeg så absolutt, savner han allerede. ♥ Nå skal det bli så godt med mat, og vi snakkes senere dere 

  Har dere smakt Grandiosa vår hjemmelagde? Hva gjorde dere i går?

 • 5   

  Hei dere, og god søndag. Da var det allerede søndag igjen, og jeg har alltid syntes at søndager går så innmari tregt. En skikkelig treg dag, rett og slett. Hah! Søndager er kjedelige dager, eller hva? Det er jo også ganske greit med en slik dag for da kan en bare slappe av. I dag har vi ingen planer, bortsett fra at kjæresten min drar på jobb. Været i Oslo i dag er helt greit, overskyet og ikke så kaldt.

   

  Jeg tenker at jeg tar meg en tur ut litt senere, og da skal jeg gå en tur og ta noen bilder. En må jo gjøre litt på en søndag, det tror jeg dere er enig med meg i. Får nå bare håpe på at solen kommer utover dagen! Det hadde vært godt! 

   
  Jeg skal legge ut noen bilder fra i går kveld litt senere i dag, slik at dere får se hvordan kvelden vår var! Vi hadde en veldig fin kveld i går, og vi koste oss med pizza og alt mulig annet! 

  Har dere spist god frokost i dag?

 • 10  Hei på dere! ♥ Har dere hatt en fin dag? Det har jeg, jeg føler at jeg har fått gjort mye i dag. Tidligere i dag var jeg på ballett og jeg koste meg masse. Han ballettlæreren vi har er så utrolig flink, skikkelig dyktig! Jeg har alltid drømt om å bli en skikkelig god ballettdanser. Det å kunne danse foran mange og opptre må jo bare være en drøm. Er ikke akkurat så lett det, hehe.. Etter at jeg var ferdig på balletten så kjørte vi for å vaske bilen for den så ikke ut... Det er alltid godt med en helt ren bil! Og etter det så gikk vi på kino og det var koselig. Er en stund siden jeg har vært på kino nå, så det var gøy!

  Vi gikk litt på Aker Brygge også i dag, og gud så mange folk det var der i dag da, det var helt stapp fullt. Men uansett, det er alltid koselig når det er mange folk. En blir jo litt mere i godt humør og når alle er blide i finværet. Hiih! 

   


  Jeg har i hvert fall hatt en utrolig fin lørdag. Og kvelden er jo absolutt ikke over! Jeg skulle egentlig lage hjemmelaget pizza i kveld, men så kjøpte vi heller hjemmelaget Grandiosa på butikken. Den er jo faktisk god, så nå gleder jeg meg til å spise altså. :) Skal bli godt med mat! 

  - Hvordan har deres lørdag vært?

 • 6

  Hei på dere! Nå er jeg akkurat ferdig å danse ballett. Skal jammen si at det var godt å få danset i dag. Nå som jeg har blitt frisk og alt så er det helt perfekt å få danset.

  Den 17 eller 18 mars skal jeg treffe Julie. Det var hun venninna mi jeg var med da jeg var i Bergen. Da skal jeg treffe henne og sønnen hennes Gabriel. Åå, det gleder jeg meg så mye til allerede. Skal bli så godt å se dem igjen! Nå skal jeg og kjæresten ut i finværet og så blogges vi senere ♡ Ha en nydelig dag!

 • 9

  God morgen alle sammen og en riktig god lørdag. Nå holder jeg på å gjøre meg klar til å gå på ballett. Jeg danset ikke sist lørdag for da var jeg i dårlig form, så er litt kjipt å ikke få danset hver gang for er så redd om jeg ikke får med meg noe. Men det går nok så fint så, og gleder meg allerede til å gå der i dag. Jeg bare elsker ballett, det er så flott dans og ikke minst er det skikkelig bra trening.

  Jeg ville innom for å ønske dere en flott dag! Det er sol og blå himmel ute så nå må dere bare nyte det. Det skal jeg etter at jeg er ferdig med ballett dansingen. Vi blogges senere ♡

 • 6  God kveld søtinger. Har dere en fin kveld eller? Det har jeg, akkurat nå så sitter jeg og min kjære i sofaen og ser en bra film på tv. Husker ikke hva den heter, men vi ser den på Netflix. Er mange bra filmer der ja. I kveld så lagde jeg Taco for jeg hadde så lyst til å ha det. Kjæresten min ville ha indisk mat, men det er jeg litt lei av nå for nå har det gått mye i tandoori chicken i det siste osv. Haha. Men jeg skal absolutt ikke klage på tacoen jeg lagde i kveld altså. Det var rett og slett kjempe godt! Og Avocado er noe jeg MÅ ha til taco. Det gjør det så mye bedre og smaker bedre! 
  Det ble et kakestykke til hver etter maten. Denne kaka er bare så fantastisk god! Vi pleier å kjøpe akkurat denne type kaken når det endelig er helg! Vi pleier å kjøpe den på matbutikken på Oslo City. Den er bare helt rå! Beste kaken du får, tuller ikke..   

  ♥ Så nå sitter vi her i sofaen og koser oss med film. I morgen er det ballett, og det gleder jeg meg allerede masse til!

  Hvordan er deres kveld?

 • 8   

  Heisann dere, og god kveld! Håper dere har hatt en fin dag, eller har og har fått gjort mye i dette fine været vi har hatt. Jeg har hatt en veldig fin dag i hvert fall, og nå har jeg og kjæresten vært på Oslo City en tur og spist litt og fått handlet inn til helgen. Nå skal jeg lage Taco til oss, det er lenge siden vi har spist nå så det skal bli så utrolig digg! Nå kjenner jeg at jeg er så sulten og skal bli så godt med Taco, mm. Nå vil jeg vise dere noen bilder han tok av meg på Tjuvholmen. 

   


   

  Jeg håper at dere har hatt en strålende dag i dette nydelige været ♥♥♥

 • 14   

  Hei, og god fredag til dere. Da var det endelig helg! Våknet opp til dette fine været. Gikk meg en tur ute tidligere, og tok noen bilder jeg vil vise dere. Denne uken har gått så fort, og det kommer nok denne helgen også til å gjøre. Jeg forstår ikke hvorfor dagene går så fort for tiden, de flyr jo avgårde. Men åå, ja, det er så fint vær i Oslo i dag. Det er helt blå himmel, ikke en sky på himmelen. Også er det heller ikke så kaldt i dag - det er noe med 6 grader. Får nesten litt påskefølelse av dette været! 

   
   

  Som dere sikkert ser har jeg tatt disse bildene på Tjuvholmen og Aker Brygge. Det er så utrolig fint å ta bilder der når det er så fantastisk fint vær. Jeg må si at jeg ble fornøyd med disse, og jeg har ikke redigert noen av de. Har kun redigert det øverste av meg. Jeg pleier vanligvis å redigere bilder, men tenkte at jeg ikke trengte å gjøre det på disse. Synes de ble fine slik! Aah, gleder meg allerede til sommer jeg! Det er så koselig å være der om sommeren.

  I dag har jeg stort sett ingen planer, skal bare tilbringe tid med kjæresten min i dag. Det er vel det eneste, og så skal vi vel ta en tur ut og spise eller noe senere. ♥ 

 • 6
  Heisann dere og god kveld! ♥ Jeg må bare få sagt noe og det er at tusen takk for alle de fine kommentarene jeg får på bloggen min. Jeg setter så stor pris på de fine kommentarene dere skriver. Det er så koselig å få så mange fine kommentarer. Jeg har jo sett at jeg har fått en del kommentarer i det siste og det gjør meg så glad. Jeg er også veldig glad i å gi kommentarer tilbake, og jeg er aktiv med å skrive kommentarer på blogger. Først og fremst så syns jeg at når en har blogg så skal jo man kunne være aktiv og skrive en fin kommentar på andres blogg. Det tror jeg dere er enig med meg i? Eller? ♥

  Nå skal jeg legge meg til å sove, for er kjempe trøtt og klokka begynner å bli mye. Så da blogges vi mer i morgen ♥ Jeg tenker kanskje å kjøre i gang med en spørsmålsrunde i morgen. For nå har jeg blogget i to måneder tror jeg, kanskje over det også. Det hadde vært utrolig gøy!

   

  God natt ♥

 • 13  God kveld skjønne! Hvordan har deres dag vært? Min har vært helt fin, har fått vært på butikken og handlet inn mye sunt i dag også har jeg ryddet leiligheten. Har egentlig gjort mye i dag, også skulle jeg jo egentlig ut med en venninne i kveld. Men det ble ikke noe av i kveld, så vi tar det heller til lørdag. Det er vel like greit, bedre å gå ut på en lørdag uansett! Gleder meg allerede, da skal vi jo ut å spise sammen og kanskje det blir byen etter det? Det hadde vært moro! Jeg lagde wok til middag, og da hadde jeg strimlet svinekjøtt. Jeg tok oppi ekstra grønnsaker, som gulrot, paprika og solsikke kjerner. Synes svinekjøtt er så godt til wok, mmm!

   
  Så dette godt ut?

 • 6   

  Hei på dere! Håper dere har det bra, det har jeg!

  Nå har jeg nettopp laget meg en sunn grønn smoothie. Denne gangen gjorde jeg den litt annerledes. Kan si hva jeg tok oppi. Jeg tok oppi en hel Avocado, lime, spinat og mint yoghurt. Ca to teskjeer. Også måtte jeg selvfølgelig helle oppi appelsinjuice slik at den ikke blir fullt så tykk! Dette må være den beste smoothien jeg noengang har smakt. Herlighet så god den var! Nå er jo jeg utrolig glad i grønn smoothie, det er faktisk noe av det sunneste du kan drikke.

  Jeg merker at når jeg drikker smoothie så blir jeg så våken, og dagen fungerer så mye bedre om dere lager smoothie en eller to ganger for dagen. Så nå skal jeg si litt om smoothie til dere.

  Smoothie er en kald, litt tyktflytende drikk laget av fersk frukt og fruktjuice som er moset i en hurtigmikser. En ren smoothie består av 100 % fruktkjøtt og -saft, mens enkelte foretrekker å blande fruktingrediensene sammen med knust is, frosne fruktbiter, yoghurt og også sukker eller søtning. Smoothies kan minne om milkshake i konsistensen, men inneholder normalt ikke melk eller iskrem. Smoothies er ofte markedsført mot helsebevisste konsumenter. Dette har jeg forresten kopiert fra google!

   
  Så ikke denne bare kjempe god ut?! Hva synes dere om grønn smoothie?

 • 7
   

  Hei og god morgen søte. Jeg ville innom for å ønske dere en fin dag. Årh, når jeg ser ut er det en del snø og det er noe jeg ikke liker. Håper den forsvinner så fort som mulig! I dag stod jeg tidlig opp og gjorde meg klar til å gå ut. Det første jeg gjorde var å gå på butikken, jeg handlet inn masse sunt. Kanskje dere vil se noe av det jeg handlet? I dag skal jeg nemlig lage Avocado smoothie, og skal gjøre den litt annerledes enn sist jeg lagde det. Jeg er så glad i grønn smoothie, det er jo bare sååå godt! 

   

   

  Som dere ser, her er noe av det jeg handlet. Sunn og god mat, mm, så i dag blir det wok!

      

  Jeg vil også si at jeg ønsker dere en kjempe fin dag. Håper at den blir bra! Nå skal jeg rydde litt i leiligheten og så snakkes vi 

 • 9  God kveld herlige ♥ Har dere hatt en fin dag i finværet? Jeg har hatt det veldig fint, jeg har fått vært ute og nytet det fine været vi har hatt den siste tiden. Min kjære kom hjem ca i fire tiden og da måtte jeg sette i gang og lage en god middag. Han hadde så lyst på Tandoori Chicken så da lagde jeg det. Åå, det er så godt. Det har vi hatt mange ganger, og jeg går aldri lei av den maten. Jeg liker godt indisk mat, det har jeg alltid gjort, og det har han også. Så da passer jo det kjempe bra!

   
   

  Dette var knallgodt! Tror det er mange der ute som er glad i indisk mat? Eller? Resten av kvelden skal jeg kun slappe av, er litt slapp nå så nå skal jeg kose meg med en serie. Frister nesten å ta seg noe ostepop eller noe, haha! Men jeg skal være flink.. 

 • 11

  Hei på dere! Har dere en bra dag? Det har jeg, og nå skal jeg gjøre meg klar til å gå ut i det fine været vi har her i Oslo. Jeg har fått handlet mat i dag og har kjøpt middag som jeg skal lage når jeg kommer hjem igjen. Kjæresten min kommer hjem i dag så da må det bli en god middag med tilbehør. ♥ 

  Så nå skal jeg ut å ta litt bilder og slikt, og så skal jeg hjem etter det. Jeg gleder meg så utrolig mye til i morgen for da skal jeg møte en venninne av meg. Vi har kjent hverandre i mange år, og det skal bli så koselig å gå ut og spise sammen. Da blir det bildetaing ja, hihi. Men nå lurer jeg på hvilken makeup dere liker best? Bilde nr 1 eller bilde nr 2?

   
  Uansett, så ønsker jeg dere en flotters dag i det fantastiske været vi har ♥

 • 8   

  Hei, og god onsdag alle sammen. Er allerede onsdag, synes uken går så innmari fort. Jeg elsker onsdager, for da føler jeg at det går fortere til helg også. I dag stod jeg opp ca klokka halv åtte, og det første jeg gjorde var å ta en dusj. Jeg må nesten alltid dusje om morgenen, for hvis ikke så føler jeg meg så møkkete. Hah! Det er NYDELIG vær i dag også, noe som er så fantastisk bra! Tror faktisk at det er meldt fint vær hele denne uken, og det er så knall altså. 

  Jeg lagde meg akkurat en god frokost. Jeg var på butikken tidligere og har prøvd å finne denne osten men har bare ikke funnet den, men så fant jeg den! Endelig! Jeg har smakt den før, for lenge lenge siden og den er så god. Den er mye bedre enn vanlig ost syns jeg, mye bedre smak. I dag har jeg ingen planer, jeg vet ikke hva jeg skal. Men i morgen har jeg planer, og da skal jeg treffe en venninne av meg. Det gleder jeg meg masse til!

      

  Så ikke dette ut som en god frokost dere? Har dere prøvd ut denne osten? 

   

  Anyways, jeg ønsker dere en strålende dag ♥

 • 8

  Heeeei! God kveld fantastiske! 

  Jeg håper at dere har hatt en fin dag i det strålende været vi har hatt i dag. Håper på at været blir like bra i morgen! I dag har jeg vært flink når det gjelder kostholdet, spist frokost, spist lunsj og nå middag. Ble en litt sen middag. Jeg lagde en sunn suppe i kveld med kun grønnsaker oppi, og den smakte helt nydelig! Nå er jo jeg veldig glad i suppe, og liker nesten alt av supper. Utenom tomatsuppe, det er jeg ikke noe særlig glad i. 

  Jeg synes det er så grådig viktig å være sunn i ukedagene. Det er viktig å få i seg alle måltidene. Som frokost, lunsj, middag og kvelds. Nå har jeg aldri vært noe flink når det kommer til frokost, men jeg har blitt mye flinkere nå til tid. Det kommer jeg til å fortsette med! Jeg har merket det at når man ikke får i seg frokost så blir en bare slapp og får vondt i hodet.

  Jeg anbefaler dere å prøve ut denne suppen. Den smakte helt nydelig, også så sunn! Er jo faktisk kun grønnsaker oppi, og det liker jeg!

   

  I morgen har jeg så lyst til å lage Spaghetti Carbonara. Har laget mye av Spaghetti Bolognese, men det er jeg litt lei av så greit å prøve ut noe nytt! Men så dette godt ut dere? Har dere prøvd ut denne suppen?

 • 6

  Hei alle søte! Har dere hatt en fin dag? Jeg har, nå kom jeg faktisk akkurat inn døren etter å ha vært ute i noen timer. Det er så herlig når solen er fremme, og da blir det jo litt varmere også. Jeg synes egentlig at det har vært litt kaldt de siste dagene selv om solen har vært her. Altså, luften har jo vært skikkelig kald og jeg har blitt helt rød på hendene, uff.

  Men sånn er det. Nå gleder jeg meg til sommeren, sol, varme, is og være ute hele dagen! Kan nesten ikke vente. Til påsken skal jeg og kjæresten opp på fjellet og det gleder jeg meg masse til. Vi har allerede bestilt hotell og da håper jeg på at det blir skikkelig påskevær! Nå skal dere få se noen bilder som jeg tok når jeg var ute.

   

   

   

   

   

   

  Nå blogger jeg fra mobil og da blir det ikke fullt så bra, men prøver mitt beste. Så nå skal jeg lage middag så snakkes vi senere.

 • 5   

  Heihei! Hvordan går det med dere? Håper at alt er bare bra med dere, med meg går det fint. Har endelig blitt helt frisk nå noe som er så godt. Jeg håper virkelig ikke at jeg blir syk igjen, er jo faktisk mange som er syke nå og det smitter så innmari. Når jeg ser ut er det nesten ikke en sky på himmelen, helt blå himmel i dag. Det har vært veldig bra vær i Oslo den siste tiden. I dag har jeg egentlig ingen planer, kanskje jeg tar meg en tur på Aker Brygge og går rundt om.

   

   


   

  Jeg lagde meg en smoothie, denne pleier jeg vanligvis ikke å lage, det er kun banan og litt jordbær. Jeg tok mest banan oppi og den ble faktisk veldig god. Måtte ta litt Juice oppi. Dette er rett og slett ikke en dårlig lunsj. 

   

 • 8

  Hei og god kveld til dere. Jeg håper at alt står bra til, i dag har jeg vært masse ute og kost meg. Jeg har dessverre ikke fått tatt noen bilder. Jeg pleier vanligvis å gjøre det når jeg er ute, men har ikke fått tid til det. Nå tenkte jeg at dere skulle få se resten av bildene fra fotoshooten. Det ble noen fine, og jeg er så fornøyd å være modell foran han som har tatt bildene. Han er dyktig, og kanskje i sommer skal jeg prøve meg på undervannsbilder. Hvor kult høres ikke det ut?!

     Hva synes dere?

 • 17

  Hei på dere ♥ Håper at dere nyter det fine været vi har nå, det er helt fantastisk ute. Jeg har allerede vært ute en gang tidligere i dag og nå skal jeg ta meg en tur ut snart igjen. Det har vært sol helt siden i dag morges og det kommer nok til å være det resten av dagen. I dag tenker jeg å lage en sunn middag, wok for eksempel.. kanskje nudler og kylling? Får se. Så nå sitter jeg og nyter en kopp cappuccino og gleder meg allerede til å ta en tur ut i solen.

   


   

  Bukse fra Lee

  Genser fra Vero Moda

  Skinnjakke fra LMC

  Gucci veske

  Skjerf fra Gina Tricot

  Sko fra H&M

   

  Hva synes dere?

 • 6

  Heisann! Da var det mandag igjen, og en helt ny uke. Det har vært en fin helg og jeg har kost meg masse. Satser på at dette blir en bra uke. Det blir sunn mat og jeg skal prøve nye oppskrifter. Dette blir moro! I dag skal jeg ut i finværet, er litt skyer på himmelen men skal da ikke klage når det er sol. Nå skal dere få se hva jeg spiser til frokost, naaaam. Dette er noe av det beste!

   

  Hvor herlig er det ikke med en slik frokost? I dag tok jeg meg et glass med mango og papaya smoothie, jeg har ikke laget denne! Dere har sikkert sett denne yoghurten på bildet flerevis av ganger nå, men den er så altfor god og jeg er avhengig av den. Hiih. 

  Så dette godt ut dere? Hva spiste dere til frokost?

 • 13  Hei, og god kveld søtinger! ♥ Har dere hatt en fin dag? Det håper jeg, det har i hvert fall jeg. Jeg lagde hjemmelaget pizza i kveld, noe jeg skulle gjøre før lørdag. Men da ble det pizza i stedet i dag. Heldigvis var det sunn bunn, havrebunn. Og det er ikke så galt, er faktisk sunt det!

  Pizzaen var faktisk kjempe god og smakte sunt også. Sikkert på grunn av bunnen. Når jeg lager hjemmelaget pizza så pleier jeg alltid å bruke fin bunn eller italiensk. Jeg tar alltid tomatsaus og hakkede tomater på pizzabunnen. Da smaker den mye bedre, og så tok jeg ost oppå kjøttdeigen og mais, sjampinjong og tomat. Til slutt tok jeg litt ekstra ost! 

   

   
      

   

  Så denne pizzaen god ut? 

 • 7

  Heisann alle sammen! Har dere en bra dag? Jeg har hatt en veldig fin dag i dag - vi har nettopp kommet hjem fra å ha vært på Wayne´s Coffee. Det ble visst ikke noe tur på oss i dag, eller vi har jo vært ute å gått litt og vært på cafe. Så er jo ikke akkurat dårlig det, men som regel pleier vi å ta oss en tur opp på Ekeberg eller et annet sted å gå lange turer og være ute lenge. Det er alltid koselig å tilbringe tid med sin kjære.

  Jeg tok meg en Cappuccino mens han tok en kaffe. Jeg klarer ikke ren kaffe jeg, det har jeg så og si aldri gjort. Jeg må enten ha det eller kaffe mocca! Nå skal jeg snart begynne på pizzaen, må si at jeg gleder meg til å spise det nå. Er faktisk en stund siden jeg har laget nå.

      

  Hva har dere gjort i dag?

 • 7

  Hei hei! Har dere hatt en fin helg så langt? I dag er det søndag, og i dag skal vi gå en tur jeg og kjæresten. Få vekk litt av alt vi har spist i helgen. Haha! I dag blir det ikke noe godt på meg, men vi skal ha hjemmelaget pizza senere som jeg skal lage for vi har fremdeles besøk til i morgen. Nå skal jeg vise dere resten av fotoshoot bildene som jeg tok i studio.

   


   

  Jeg skal ta noen fine bilder når vi er ute å går tur. Vi skal for det meste være ute å bare gå så mye vi orker, også etter det setter vi oss på en cafe. 

  Hva synes dere om bildene?

 • 5

  Hei, god kveld! Nå sitter jeg her og gomler i meg smågodt og sjokolade. Det er så typisk lørdag å bare hive i seg masse godt og bare spise og spise. Hehe, nå ser vi på film på tv og koser oss. Det er så typisk meg å kose meg ekstra på lørdager, og jeg kan godt drikke mange glass med brus. Nemlig Solo, men solo er jo så godt! 

  Nå har jeg snakket litt med han fotografen som tok bilder av meg da jeg var på ferie. Han har endelig fått tid til å redigere flere bilder, og han har sendt meg noen nå så dere skal få se. Jeg legger ut et bilde nå som er samme men da må dere si hvilket dere synes var finest. Dere skal få se flere bilder i morgen.

   
   

  Hvilket likte dere best?

 • 7

  Heisann! Wow, er klokka allerede over fem?! Nå er vi på vei hjem til Oslo fra Sverige. Vi dro først til et senter i Moss og var der og så dro vi videre til Sverige. Det er en stund siden vi har vært der nå - så det var veldig koselig å dra dit med kjæresten. Vi handlet massevis av drikke, ting til å ha på badet og masse godteri. Åå, jeg elsker Sverige! Gjør dere?

  Vi var forresten innom en dyrebutikk da vi var i Moss. Ååå for noen herlige dyr som var der. Det var kaniner, marsvin, rotter og fugler. Mange flotte dyr!

  Koste oss med en god lunch før vi reiste avgårde. Mc Donalds ♡ Nå vil jeg høre hvordan deres har vært? Tell me ♡

 • 11

  Hei på dere! I dag var jeg tidlig oppe og lagde meg god frokost. Jeg skulle avgårde på balletten i dag, men det ble ikke noe av. For formen min er ikke helt på topp enda så orket ikke. Hvem er det som orker å danse når en ikke er helt bra.

  I går var vi ute med familien til kjæresten min og spiste. Det var utrolig god mat. Det ble ikke noe pizza laging i går så da lager jeg heller hjemmelaget pizza i dag. Nam! Det er favoritten min. Nå skal vi snart på senteret en tur og kanskje vi går på cafe og da kommer jeg til å ta litt bilder.

  Hva er deres plan i dag?

 • 6

  Hei, og god kveld dere! Vi kom hjem for ikke så lenge siden. Kjæresten min lurte på om jeg ville være med og spise sammen med familien hans, noe så koselig. Det hadde jeg jo kjempe lyst til så da gikk vi sammen bortover mot Aker Brygge og spiste på Friday`s. Jeg bestilte meg Jack Daniel´s Burger. Det var det eneste som fristet da jeg så på menyen. De andre tok burger og både pasta. Den burgeren jeg bestilte smakte kjempe godt, men kjøttet var jo litt tykt, hehe. Klarte ikke å spise opp alt, heheh! Det er typisk meg. 

  Det er så kos å gå ut sammen med familien sånn. Det er en stund siden vi har gjort, og det er bare så koselig! Jeg angrer ikke på det jeg bestilte, burgeren var knallgod! Det var god stemning rundt bordet og alle sammen snakket og hadde en god tone. 

     Haha, broren hans som tok nærbilder. Jeg visste ikke at bildene ble tatt engang, ikke på det siste bildet..  Nå skal jeg faktisk kun slappe av med en serie og hente fram noe godt. ♥

   

  Har dere spist på Friday´s - i så fall hva bestiller dere?

 • 5  Hei! Hvordan har dere det? Er det ikke så bra med helg!? I dag har jeg egentlig ingen planer, bortsett fra at samboeren min kommer hjem i dag. Det blir bra! Så da skal jeg lage hjemmelaget pizza senere i kveld. Nå har jeg nettopp vært ute og handlet også var det en jente som satt i kassen og hun bare; så fin du var i dag. Det er så koselig å høre, bare nesten alle hadde sagt noe så fint. Ikke så mange av dem! Det lyste opp dagen min i hvert fall.

  Jeg ser at jeg har fått mye ettervekst nå, og det er noe jeg vil gjøre med! Mange som sier at det er inn med mørkt oppi bunnen og lyst nedover. Jeg synes det er fint, men da må nesten håret være helt grått eller en annen farge. Nå har mitt begynt å bli gult, og da syns jeg ikke at det er noe særlig pent. Nå skal dere få se antrekket mitt i dag.

      

  Jeg elsker denne buksen jeg har på meg. Den er så utrolig stilig, og den går høyt opp i livet og så synes jeg det ble fett med et slikt belte til. Buksen er fra H&M btw.

  Skal ut en tur nå, så snakkes vi senere!

   

 • 8  God morgen! ♥ Håper dere har det fint, for det har jeg! Det er fredag, og noe som betyr at det er HELG. Det er så digg å tenke på at det er helg og er allerede 3. mars. Nå har jeg vært så flink med kost denne uken. Har spist sunt hele denne uken. Jeg var på butikken i sted og kjøpte meg makroner. Det var ikke så dyrt for så mange som jeg fikk, kostet kun 79 kroner. Makroner er lenge siden jeg har smakt så nå skal jeg kose meg med det til frokost. Nå er det helg, så i don´t care. Favoritten min må bli vanilje og sjokolade. De er best, uten tvil. 

  Før så likte jeg ikke makroner i det hele tatt. Jeg husker at jeg var med en venninne av meg og hun kjøpte et par stykker og jeg smakte på en, huff tenkte jeg.. dette var ikke noe godt. Men NÅ elsker jeg det! Synes det er utrolig godt. Jeg har veldig lyst til å prøve meg på å lage hjemmelagde makroner. Det hadde vært spennende. 

   

  Nå skal jeg si litt om makroner til dere. Makroner er småkaker laget av eggehvite, kvernet mandel, melis og sukker. Makroner er runde, kuppelformede kaker med flat bunn, noen centimenter i diameter, med en relativt fast overflate og ? avhengig av variant ? et kornete, luftig eller mykt innhold.

  Makroner er ofte sammensatt to og to med en søt, smakssatt smørkrem imellom. Kremen, og også selve marengsene, smakssettes med mange ulike smaker, avhengig av situasjon, sesong, område, og så videre. Sjokolade er en typisk smak.

   
  Nå lurer jeg på - liker dere makroner? I så fall, hvilken er deres favoritt? 

 • 4

  Hei hei, og god kveld! Nå nærmer klokka seg 12 snart, og gjett om jeg skal legge meg nå. Jeg er så trøtt, jeg er tidlig oppe hver eneste dag så da blir en trøtt om kvelden. I dag lagde jeg Tandoori Chicken, og det smakte kjempe godt. Som jeg har sagt til dere tidligere har vi besøk og de likte det godt også. Så ja, jeg blir fornøyd når andre liker maten jeg lager. Nå har jeg bestandig likt Tandoori, men hvem er det vel som ikke liker det da? det er jo super godt! 

   
   

  Så ikke dette godt ut? Så nå sier jeg god natt til dere fininger, og så må dere sove godt. Snakkes i morgen 

 • 8

  God kveld skjønne! Har dere en fin kveld? Det har nemlig jeg. Akkurat nå så sitter jeg og ser på The Kardashians på tv. Jeg har blitt så avhengig, for det går på tv hver eneste dag. Det er jo så lett å bli avhengig! Det jeg liker så godt med det programmet er at det er en så artig familie. Alle sammen er helt forskjellige, og så er det drama så og si HELE tiden. Haha! Jeg elsker å se på sånt. De jeg liker best i serien må vel bli Kim, Khloe og Kendall. I dag lagde jeg forresten Tandoori Chicken og skal vise dere bilder senere. Det var faktisk utrolig godt denne gangen jeg lagde det, sausen var mere fyldig og ja, smakte vidunderlig! Men hva er vel bedre enn Tandoori? Mmmm.

  Nå tenkte jeg å vise dere noen lekre kjoler som jeg fant på Nelly. Har så lyst til å bestille derfra snart, aah, de har så mye fint der! Favoritt kjolene mine må bli nr og 4. Jeg har alltid vært glad i rosa, og disse fargene på kjolene er jo helt lekre. Kjolene finner dere på Nelly og så søker dere på Festkjoler, da dukker de opp med en gang.

   
   

  Var ikke dette noen utrolig lekre kjoler? Hvilken er din favoritt?

 • 17   

  God dag! Har dere en fin dag så langt? Jeg har, nå kom jeg akkurat hjem etter å ha vært på butikken og handlet. Brr, må si at det er kaldt ute. I går var det varmere i luften enn det det er i dag... Er så tåkete så er sikkert det som gjør at det blir kaldt. Jeg har fått handlet inn god middag som jeg skal lage senere til oss. I dag skal jeg lage Tandoori Chicken. Det er lenge siden jeg har spist nå så det skal bli veeeldig godt, og det er jo bare så digg! Og når en har besøk er det greit å få handlet inn litt. Jeg fikk ikke tid i dag til å gå på cafe, så da gjør jeg heller det i morgen. 

   

  Jeans fra Vero Moda

  Genser fra H&M

  Topp fra H&M

  Smykke fra Gina Tricot

  Sko fra skoringen

   

  ♥ Hva synes dere? 

 • 6   

  Heisann fininger ♥ håper dere har det bra, det har jeg. Nå har jeg akkurat fått hivd inn en vask, det er masse klesvask i leiligheten nå så dagen går vel i å bare ta mange vasker helt til det blir tomt i skittentøyskurven. Neida, tar ikke hele dagen men jeg skal ut en tur på cafe etterpå. Denne gangen skal jeg ikke glemme å ta bilder. Jeg har sett så mange stilige cafebilder. Det er så fint å ta bilder inne på en cafe, for da kan en ta bilder av omtrent alt som er der.

   

  Så ja, det er vel det jeg skal gjøre i dag. Har ikke noen planer ellers, og så skal jeg kanskje lage skillingsboller senere i kveld. Fikk så innmari lyst på det i går, så da tar jeg å lager det senere. Nå som vi har besøk er det greit å bake noe godt! Ååå, nå nærmer det seg helg snart! Det skal bli så godt med helg. Tror alle liker helg, for å si det slik. (: 

      

  I dag tok jeg på meg en litt naturlig sminke. Ikke så mye foundation som jeg pleier og ikke fullt så mye solpudder i kinnene. Det ble litt mere øyesminke og leppestift i dag. Nå skal jeg spise meg noe frokost, litt sen frokost men det gjør ingenting. Nå lurer jeg på om dere har noen planer i dag?

 • 9

  God kveld fantastiske!

  Nå lurer jeg fælt på hva dere driver med, neida.. Heller; hvordan går det med dere? Her er alt fint! Nå har jeg nettopp spist pizza. Blitt mye pizza spising i det siste, men heldigvis så var denne pizzaen sunn. Den kan jeg faktisk spise hver dag om jeg vil. Så nå koser jeg meg med å se en serie. Har ikke sett serie siden onsdag, så det var godt å få se litt serie på pcen igjen.

  Nå tenkte jeg at dere skulle få se noen bilder fra fotoshooten i Bergen. Det er vel et par år siden sist nå, og jeg husker at det var en så spennende dag. Jeg kjente en fotograf der fra før av, også var det mange andre som var flinke også. Jeg kan huske denne dagen som at det var i går. Det var en gøy og ikke minst spennende dag. Jeg ble kjent med mange, jeg var ikke den eneste modellen. Vi var flere.

      

  Jeg må si at bildene fra fengselet ble stilige. Jeg husker at jeg elsket å ha på meg den hvite kjolen. Den er fantastisk fin. Skikkelig sånn fra 1800-tallet. Og det som var så kult var at de tok røyk ut av maskin. Det ser dere spesielt på dette nederste bildet.

  Jeg har mange flere bilder fra fengselet, så om dere er interessert i å se mer så kommer jeg gjerne med flere bilder. Hva synes dere - litt skumle kanskje?

 • 7  Hallo! Nå kom jeg akkurat inn døren, og vet dere at det ikke var så kaldt ute i dag. Det er faktisk 6 grader i Oslo i dag og håper på at det går oppover og oppover. Hiih. Kan ikke forstå at det er mulig at det er allerede 1. mars.

  Nå blir det ikke noe mer ut på meg for nå har jeg vært ute nesten hele dagen. Når jeg var ute fikk jeg handlet inn noe mat og jeg kjøpte noe enkelt som joikakaker og potetmos. Det blir middagen i dag. Det er faktisk lenge siden jeg har spist, men det er godt. 

   

  Hva synes dere om antrekket?

 • 9   

  Hei og god onsdag dere. Nå har jeg prøvd ut en neglelakk her, jeg har faktisk ikke prøvd dem på enda. Jeg har vel tre stykker igjen av de, ellers ga jeg den ene til en venninne av meg. Dette må være en av de fineste jeg har! Utrolig flott blåfarge, nesten litt sånn blått vann som er i syden. Hihi.

  Denne her kommer jeg til å bruke mye fremover nå. Den passer nå som våren begynner å komme også passer den om sommeren. Jeg pleier ikke å bruke neglelakk hver dag, men når det er en farge jeg liker godt hvorfor ikke ta den på?

   

  Hva synes dere?

 • 10   

  Hei på dere! Åå, det er så godt å være hjemme igjen. Tilbake til Oslo og det fine været som det er ofte av! Det er nesten litt mer overskyet enn sol i dag - men det ser faktisk ut som om at været kommer til å bli bedre utover dagen. Vi får håpe på det! Sol og varme har vi godt av nå. Da jeg var bortreist i helgen var det fint vær der jeg var også, så jeg skal virkelig ikke klage over hvordan været er nå!

  Nå nærmer våren seg snart og hvor godt er ikke det?! Jeg gleder meg utrolig masse til påskeferien jeg nå. Da har jeg og kjæresten min avtalt om at vi skal opp på fjellet og stå på ski og ake og gjøre masse moro. Kan nesten ikke vente. Akkurat nå holder jeg på å vaske klær, rydde og vaske på kjøkkenet men har laget meg en god frokost som jeg skal spise nå.

   
   

  Måtte nesten ha meg to skiver med banan og et glass appelsinjuice. Da jeg var mindre spiste jeg det hele tiden, he he. 

  Så frokosten god ut? Har dere vært borte denne helgen?