ginaelenaa -
Hjem Add Om meg Kontakt

7 

God kveld goinger! Vet dere hva? N sitter vi her alle sammen p toget og venter p at det andre toget skal komme seg videre for det har nemlig skjedd noe med toget som skal videre til Bergen. Dem sa noe om at toget satt fast. Det er skikkelig kjipt, for dette kan jo ta ekstra lang tid. Huff, er ikke noe kjekt at det skal skje noe snt. S det betyr at jeg ikke er fremme fr kanskje sent. Fr hpe at dette gr fort og at de fr ordnet det kjappest mulig.

 

Fr tenke positivt, og bare hpe p at toget kjrer snart! Kjresten min kommer og henter meg p togstasjonen Oslo S og det er noe jeg gleder meg veldig mye til n. Har ikke sett han siden torsdag, og jeg savner han masse. P bildene ser dere bilder av meg og Julie. Det er hun jeg mtte og vi gjorde masse kjekt sammen. Vrt en fin ferie.

 

 

 • 13

  Hei dere! Nå sitter jeg på toget og har allerede kommet litt langt. Jeg reiste med toget ca klokka 11:59 og jeg er fremme i kveld klokka 19:13. Er godt å komme tidlig fram og ikke så sent.

  Nå spiser jeg meg noe yoghurt på toget og hører på musikk. Er avslappende å sitte på tog men tid tar det. Min mor tok noen bilder av meg før jeg reiste med toget. Bare så dere vet det så blogger jeg fra mobil og det blir ikke fullt så bra.

 • 4

  God morgen! I dag var jeg tidlig oppe, var oppe klokka halv tte i dag. S da er det avreise til Oslo i dag. Det har vrt utrolig koselig vre p besk her, jeg har kost meg. Jeg fortalte dere i gr hva jeg har gjort i helgen. Det har vrt en kjempe bra helg, for jeg har ftt mtt en god venninne jeg ikke har sett p noen mneder og jeg har kost meg kjempe masse sammen med henne. Og ikke minst var det godt f se familien min igjen.

  N har jeg nettopp laget meg frokost, en god frokost! Jeg pleier ikke i grunn spise s tidlig om morgenen, men det er bare bra spise nesten med en gang nr man str opp. For da fungerer man bra utover dagen!

   

  Dette sitter jeg og spiser  drikker n:

   

   
   

  Nam nam, kologisk knekkebrd med leverpostei p er jo bare s godt da. Er noe som mangler, og det er agurk. Men det hadde vi ikke, men like godt er det! Og jeg elsker soya produkter - blandt annet soya mandel melk.

   

  Hva har dere spist til frokost? Er dere glad i dette?

   

 • 5

  Hallo alle sammen! Har dere en bra kveld? Vi har spist pizza i kveld og den var kjempe god. Vi bestilte Dollys Choice. Min mor anbefalte den for hun har spist den tidligere, og den var faktisk kjempe god. Det er Pepperoni, lk og ananas. N er ikke jeg s glad i ananas s jeg plukket jo alt sammen av! Liker spise ananas men ha det p pizza eller annen mat, det klarer jeg bare ikke... Hehe, men vi har hatt en koselig kveld og n tenker jeg legge meg snart slik at jeg er uthvilt til reisen i morgen. 

   
   

  ♥ Har dere smakt denne pizzaen fra Dolly fr? 

 • 10

  Heisann! Hper dere har det fint, jeg har det hvert fall litt bedre n. Har fremdeles litt feber og snn, men n gr det forhpentligvis bedre med meg.  Jeg og min mor har nettopp bestilt Dolly Dimples. Nam nam. Det er faktisk lenge siden jeg har spist pizza derfra n, s det skal bli godt! Resten av kvelden skal jeg slappe av med min mor. Vi skal se film og blir nok helt sikkert noe godterispising ja, siden det er siste kvelden her. N skal dere f se hva jeg har p meg i dag.

   


  I dag s ble det et ganske behagelig antrekk. Litt baggy bukse og en god genser. Litt deilig nr en ikke er helt i form. Buksen er fra Monki og genseren er fra Vero Moda! 

   

  Hva synes dere?

 • 17  Hei!

   

  Da var det mandag igjen, og en helt ny uke. Er faktisk litt bedre n noe som er veldig bra. I gr var den verste dagen for da l jeg rett ut p sofaen og hadde nesten 40 i feber. Ikke bare bare vre syk nei. Skulle egentlig reise herfra klokka 06:00 og ta toget klokka 08:00, men det viste seg jo at jeg hadde fremdeles hy feber da jeg l i senga. S om jeg er bedre til i kveld tenker jeg ta nattoget til Oslo men om ikke s m jeg reise tidlig i morgen.

  Jeg har iallfall hatt det utrolig fint nr jeg har vrt p besk hos min mor og stefar. Jeg kom torsdags kveld og min mor hentet meg p togstasjonen og vi kjrte hjem. Vi snakket litt den kvelden fr vi la oss. Ogs var det fredag, da gikk jeg og min mor ut en tur den dagen og koste oss. Vi gikk rundt om og kikket  handlet litt ting og etter det s handlet vi p matbutikken. Handlet inn til bursdagsselskapet som var p lrdag. Det var en virkelig koselig kveld, da kom familien til min stefar og det var god stemning.

   

  Etter det s ble jeg kjrt og venninna mi og kjresten hentet meg. Jeg og Julie skulle p fest, men s viste det seg at jeg hadde tatt feil adresse. Vi skjnte ingenting, for vi trodde at festen var i et av husene. Men da mtte Julie ringe til kjresten sin og be han hente oss igjen. S var litt mye styr akkurat der og da, men da vi kom frem s var det en skikkelig flott leilighet med fine folk. Alle var greie og det ble god stemning. Vi dro ut p byen etterp.

  Da har jeg skrevet litt om helgen min. N vil jeg vise dere noen av bildene fra fotoshooten i gr. Det var kjipt at jeg ble drlig for om ikke s kunne jeg blitt der mye lenger. Men tror vi fikk noen fine bilder og hper at noen av dem ble bra.

   

   

  Hva synes dere om bildene?

 • 6

  God kveld søtinger! Jeg håper at dere har hatt en fin fastelavn i dag. Jeg har ikke orket å blogge noe i dag fordi at jeg har nemlig blitt syk. Det er så kjedelig, er visst noe som går nå. Min samboer var syk før jeg reiste.

  Tidligere i dag så var jeg og tok noen fotoshoot bilder og det var kjempe gøy helt til at jeg begynte å fryse. Jeg fikk heldigvis tatt noen bilder og jeg klarte faktisk å være der litt til selv om formen ikke var på topp. Kanskje jeg får tilsendt noen bilder i kveld? Vi får se

 • 10

  Hei hei alle sammen! ♥

  I dag er det fastelavn. Vi har ikke bakt noen boller i dag, som vi skulle ha gjort men det har vrt s mye p en gang i dag. Jeg og min mor stod tidlig opp, og det frste vi gjorde var g ned p badet og stelle oss. Hun var s flink til sminke meg, s hper p at dette ble en bra fotoshoot i dag. Bortsett fra at nr vi kjrte hjemmene i fra s begynte jeg plutselig fryse. Snn helt plutselig, og da vi gikk inn var jeg bra i formen men s begynte det bli s kaldt og jeg frs skikkelig.

   

  S n har jeg begynt bli syk. rh, hvor kjedelig er ikke det.. Men men, n skal jeg faktisk bare slappe av etter ha vrt ute hele dagen s hper jeg at dere fr en fin fastelavn. ♥ I kveld blir det kake kos, chips og sjokolade og alt. Hvor godt er det ikke ha en mor som passer litt p da? Hehe, her er dagens middag.

   
  Bestilte takeaway p Kina restaurant i dag. Det er alltid digg med noe godt mat nr en er syk! S dette godt ut dere?

 • 8

  God morgen alle sammen. Hvordan str det til med dere? Hper at alt er bra, i gr var det bursdagsfeiring og det var kjempe hyggelig f besk. I gr hadde vi som sagt italiensk gryte og det smakte vidunderlig. Det var kjempe god stemning i gr. 

  S n skal jeg legge ut noen bilder fra bursdagsfeiringen.  N tok jeg ikke noen bilder av dem dessverre, glemte av det. Jeg skal forresten ta fotoshoot bilder klokka 13:00 i dag. Dette blir gy og spennende.

   


   


  S ikke dette ut som en fin bursdagsfeiring? ♥
   

 • 10

  Heisann og god ettermiddag. Nå er jeg akkurat ferdig med å lage naken bløtkake. Jeg må si at jeg ble ganske fornøyd med den ja, hihi. Min mor har laget sjokolade mareng. Nå gleder jeg meg fælt til å smake på begge kakene.

  Nå holder vi på å lage italiensk gryte med hvitløksbrød. Jeg har aldri smakt italiensk gryte før så dette blir spennende å se hvordan det smaker. Så nå har vi fått besøk av foreldrene til stefaren min. Dette blir en utrolig koselig kveld med god mat og masse gode kaker.

  Hva synes dere om bløtkaken jeg lagde?

 • 7
  Heisann, og god morgen. I dag er det bursdagen til min stefar, s n skal jeg snart begynne p kake laging. Skal lage bltkake, og da skal dere f se den senere. I gr var jeg som sagt med en venninne av meg, og det var kjempe hyggelig se henne igjen! Julie heter hun, og vi mtte hverandre p Sartor og gikk p Egon. Vi bestilte kjempe god mat og snakket i mange timer. Jeg mtte henne ca klokka halv 9 i gr kveld og vi var med hverandre til klokka 11 p kvelden.

   

  Hun er en veldig nrme venninne av meg og vi har bestandig vrt gode venner. Det var en stund tidligere vi ikke hadde noe kontakt, men da var vi yngre og begge hadde sikkert mye gjre nr det gjaldt skole osv! Men etter at hun fikk en snn s fikk vi god kontakt og det er noe jeg er kjempe glad for. Litt utp dagen s skal dere f se noen bilder fra grsdagen. Men akkurat n s skal dere f se han nydelige pusen som ligger i sofaen her.

      

  Hva er deres plan i dag?

 • 4

  Heisann alle sammen.

  N har vi akkurat kommet hjem etter ha vrt ute lenge i dag. Akkurat n s koser jeg meg med sushi, og min mor koser seg med rundstykker med syltety p. Vi begge var sultne, for vi har ikke hatt tid til spise da vi var ute. I dag har det vrt en utrolig bra dag. Vi har gjort masse! Vi stakk innom en tur p Rusta og der har de s mye forskjellig. Fler at de har alt der, fikk lyst p mye. Det er alltid kjekt f tid sammen med sin mor, hehe! Vi var ogs innom p Coop og handlet inn mat og litt av hvert til bursdagen i morgen.

   

  S senere i kveld skal jeg treffe en god venninne av meg som jeg ikke har sett p noen mneder n. Da blir jeg kjrt til byen og skal treffe henne der. Det blir utrolig koselig, og ikke minst blir det godt se henne igjen. Vi har faktisk vrt venninner siden barndommen, helt siden 2. klasse. 

  Det er egentlig helt utrolig tenke p! Satser p at det blir en fin kveld ogs. ♥ S n skal dere f se hva jeg har p meg i dag. Et ganske simpelt antrekk.

     nsker dere en flott fredagskveld videre! 

   

 • 4

  Hei! N sitter jeg i bilen og vi har akkurat vrt p senteret en tur og handlet. Det frste vi gjorde var g p Rusta en tur. Jeg fikk meg noen deilige rosa kosesokker som dere skal f se senere. Jeg kjpte ogs en gave til min stefar som fyller hele 36 r i morgen! Har tatt mange bilder i dag som dere skal f se.

  Har dere hatt en fin dag s langt?

 • 9   

  God morgen! h, n er det endelig fredag. Det er s bra at det er helg n, n er jeg p besk hos noen i familien min og vret er helt p topp. Solen skinner og er faktisk 3 grader ute i dag. Stod tidlig opp i dag, var oppe rundt 09:00. Det er hvert fall kjempe hyggelig vre p besk, alltid koselig se sin familie igjen.

  I dag skal vi ut en tur og handle litt for en i familien har bursdag i morgen. S i morgen skal jeg bake en bltkake, men vet ikke hvilken enda s det blir moro. Litt senere p kvelden har jeg planer med en god venninne av meg, og det er noe jeg gleder meg masse til. Da skal vi ut og spise kose oss.

   

   
   

  Bare s dere vet det s er jeg helt sminkefri p bildene. Hva er vel ikke bedre  g uten sminke om morgenen? Tror mange av dere er enig med meg akkurat der, eller hva? S n lurer jeg p hva dere skal i dag?

 • 2

  Hei hei! Har dere det bra? N sitter jeg alts p toget, men er ikke fremme fr klokka halv elleve. Det er en stund til enda, hehe. Toget gikk vel fra Oslo ca kvart p fire. Jeg kunne ogs tatt fly, men n er ikke jeg noe srlig fan av fly. Selv om jeg har flydd en del ganger fr, men da var jeg yngre.

  Alts, jeg synes det gr veldig fint ta tog. Jeg har alltid likt ta det, for fler at en fr slappet litt mer av. S ja, jeg kommer nok til ta mer tog enn fly. Det er greit ta fly hvis man skal langt, for eksempel til utlandet.

   

   

   

 • 14

  Hei alle sammen! Nyter dere det nydelige vret vi har her i Oslo? Herlighet for et flott vr! Jeg har vrt ute i mange timer i dag jeg, gikk ut tidlig nr klokka var 10. S det vil si at jeg har vrt ute i 3 timer i dag. Wow, ikke drlig det til at det er litt kaldt ute ogs.. Som jeg sa til dere s gikk jeg i Karl Johan og kikket rundt om. Jeg m si at jeg kjpte meg en fin genser p Zara. Den var p tilbud, kun 99 kroner. Skal ta bilde s dere fr se senere. 

   

  Jeg skal p besk i dag og har pakket kofferten min klar. S denne turen blir nok fin og gleder meg til komme meg litt p besk! Det er alltid godt komme seg vekk litt, s hva er det vi sier? Borte bra, men hjemme best!? N skal dere f se hva jeg gr med i dag.

     Hva synes dere om antrekket? 

 • 10

   

  God morgen til dere skjnne. Stod opp tidlig og n holder jeg p gjre meg klar til g ut. Tenker g i Karl Johan og se i butikker. I Karl Johan er det s masse av butikker og de har for det meste alt. Ogs er det s klart ikke feil ta seg en tur dit n som det er s fint vr! Fr nesten en snn pskeflelse.

  Jeg tenker ta litt bilder og snt slik at dere fr se de senere. Jeg ville ogs innom for nske dere en strlende dag! Hper at den blir fin.

   

  Hva er deres plan i dag?

 • 9

  God kveld herlige <3 akkurat n s ligger jeg rett ut p sofaen sammen med min kjre. Vi har akkurat tatt oss en Restaurante pizza. Resten av kvelden s skal vi bare slappe av med en serie p tv. I morgen er det torsdag, og skal en tur bort i morgen p besk. Det gleder jeg meg til, s dette blir en lang og god helg p meg. 

  Det var s flott solnedgang tidligere i kveld, og derfor vil jeg vise dere hvor flott solnedgangen var! Her er noen av bildene.

      

  Forresten, den jumpsuiten jeg har p meg er fra H&M. Den er s utrolig fin, og var p salg! Jeg har mange bodyer jeg n og gr med det hele tiden omtrent. Blitt avhengig! Flott solnedgang ikke sant? Hva gjr dere i kveld?

 • 6

  God kveld dere ♥ Jeg hper at dere har hatt en strlende dag. For vet dere hva, det har jeg. Vret har jo vrt helt fantastisk i dag. Det var litt overskyet tidligere om morgenen, men s kom solen etter hvert! Og det er noe vi s klart liker? Som jeg fortalte dere s tok jeg trikken fra Aker Brygge til Karl Johan. Jeg mtte en god venn av meg der, og vi satt p Egon og koste oss med varm drikke. Vi snakket masse! Etter at vi sa ha det til hverandre s gikk jeg for kikke litt rundt om butikker p Aker Brygge.

   

  Dette har vrt en tipp topp dag. En veldig fin dag som jeg gledet meg mye til. N skal dere f se bildene vi tok. Det er veldig fint med sn p bilder, er dere enig? 

     S n lurer jeg p hvordan deres dag har vrt? Fortell meg, vil like hre.. Hva synes dere om bildene?

 • 7

  Heisann alle sammen! Har dere det fint? Jeg har, i dag har jeg vært med en god venn i Karl Johan. Vi møtte hverandre på Egon og så bestilte vi varm drikke. Jeg bestilte meg en Cappuccino, hvor herlig er ikke det? Vi satt og snakket masse sammen og nøt solen. Nå blogger jeg fra mobil, så blir ikke så bra.

  Jeg og min venn tok mange bilder ute, så dere skal få se senere i dag. Håper at dere har en strålende onsdag, for det har jeg. Vi blogges!

 • 19

  Heisann! God onsdag til dere, skjnne! Vknet opp til sn i dag, og det er egentlig ikke noe jeg vil ha n. N vil jeg bare at snen skal vekk og at varmen skal komme. Men jeg tror at det blir fint vr i dag, og da hper jeg at solen blir vrende hele dagen slik at den smelter vekk snen. Haha, ikke misforst meg, jeg liker sn men n har det vrt nok med det! 

  I dag vet jeg ikke hva jeg skal, tar det som det kommer. Kan vre at jeg tar meg en tur p cafe. Synes det er s godt  sitte seg ned og bare nyte en kopp kaffe. Eller en Kaffe Mocca, Cappuccino. What ever... N skal dere f se frokosten min i dag.

   

   

  Ble en litt sen frokost p meg i dag, men n er ikke jeg s flink nr det kommer til frokost. Men dette smakte godt, ogs vil jeg nske dere en virkelig flott dag! ♥

   

 • 10   

  God kveld skjnne! Hva gjr dere i kveld? Akkurat n s driver jeg med ikke s mye, ser serien The O.C og bare slapper av. Det er nesten helt utrolig hvor hekta man kan bli av serier!? Jeg lagde forresten blomkl og brokkolisuppe til middag i dag. Jeg puttet oppi ekstra blomkl og brokkoli, da blir suppen s mye bedre og ikke minst blir den fyldigere. Det smakte kjempe godt! 

   

  Jeg lagde selvflgelig muffins ogs, jeg vet at jeg ikke skal lage slikt i ukedager.. men n fristet det snn, og er faktisk en stund siden jeg har laget det. Har ikke laget de muffinsene fr, fikk oppskriften av en og resultatet p dem ble awesome! N er jeg veeeldig glad i muffins, noe jeg alltid har vrt! Disse kommer jeg til lage flere ganger.

   
  S ikke dette godt ut? Liker dere blomkl og brokkolisuppe?

   

  And here comes the Muffin

  Disse muffinsene smakte aldeles godt. Herlighet s gode dem ble, og kommer til lage masse av! Det er jo ekstra godt med jordbr. Hvis dere vil ha oppskrift s gir jeg den gjerne.

  S ikke muffinsene gode ut?

 • 8   

  Hei, og god ettermiddag dere. Hper dere har det bra, for det har nemlig jeg. Akkurat kommet inn etter en fantastisk tur ute. I dag har jeg gtt meg en passe lang tur og etter at jeg gjorde det s gikk jeg innom butikken og handlet noe god mat. I dag blir det en sunn suppe til middag.

   
  Det var jammen meg deilig komme seg ut i finvret. Den kpen jeg har p meg er s fin til vr, og kan bruke til alt mulig! N lurer jeg p hva dere synes?

 • 8  Hei, og god tirsdag dere! Er det virkelig tirsdag allerede? Jeg synes at dagene gr s ekstremt fort. Hah, n har jeg nettopp laget meg en god lunsj. Ble en litt sen lunsj i dag. Har dere sett ut av vinduet eller??! Det er sol i Oslo, helt bl himmel og bare noen skyer. Det er S godt at solen kommer n, for den trenger vi. For n har vi hatt det kaldt i Oslo.. Det er 3 grader i dag, og hper at temperaturen bare gr oppover.  Det er faktisk meldt fint vr p torsdag, fredag og lrdag! S deilig!

   

  I dag har jeg ingen planer. Men m nok ut og ta noen bilder i dette herlige vret! Det som er litt ork, er at jeg m ta bilder med telefonen. Greit nok, jeg har et bra kamera og Samsung er en bra telefon men tror det er p tide med et skikkelig kamera snart alts! Vil ha Nikon eller Canon. Vel, jeg har jo snart bursdag s kanskje jeg fr meg et kamera da!? Det hadde vrt noe..

   

   
  Det er aldri feil med frukt til en god lunsj! N lurer jeg p, hva har dere spist til lunsj i dag?

 • 14   

  God kveld stinger! Har dere en bra kveld? Det har jeg, i dag lagde jeg en god og ikke minst sunn middag. Jeg var fast bestemt p at i dag skulle jeg ha fisk. N blir det en uke med kun sunn mat. Jeg lagde rret, og da stekte jeg fisken frst og s stekte jeg grnnsakene. Nr det var ferdig s det skikkelig godt ut, og gledet meg til smake! Kjresten min elsket det, s det var jo veldig bra. S denne uken kommer jeg til lage forskjellig mat med sunne retter! I morgen vil jeg prve p noe jeg ikke har laget fr.

   


  Synes dere dette s godt ut? Liker dere rret?

 • 9

  Hallo alle sammen! Da har jeg akkurat kommet inn dren. Jeg har vrt ute en tur og handlet litt. Har handlet inn sunn mat, og i dag blir det fisk til middag. rret! Ah, det er s godt! Det er en stund siden jeg har laget n s dette skal bli deilig. Jeg skal ta bilde av maten slik at dere fr se den sunne og gode middagen senere.

  Men n s skal dere f se hva jeg har p meg i dag. I dag kjrte jeg p med et rosa antrekk! Det er en av mine favorittfarger, spesielt lyserosa! Synes det er s fint, spesielt hvis det er kpe. Denne kpen kjpte jeg for ikke s lenge siden, utrolig fin syns jeg.

   

  Er vel et ganske vrlig antrekk jeg har p meg, men n er det jo ikke lenge igjen til vren nrmer seg. Gleder meg til at vret blir finere. N skal jeg lage middag, s m dere ha en fin ettermiddag. Vi snakkes!

 • 6  Hei p dere! Har dere en fin mandag s langt? N er jeg akkurat ferdig med rydde leiligheten, det er alltid slik at etter en helg s blir det fort mye rot og da er det greit ta det. 123 fiks ferdig! Dette er alts min lunch i dag. Nam, nam, NAM! Det er s godt med knekkebrd med brunost p og et glass smoothie til! Er ikke fargen p smoothien utrolig fin og ikke minst fargerik!? Jeg puttet oppi blbr, bjrnebr og blbr yoghurt. Ogs tok jeg oppi litt juice slik at den ikke skal bli s tjukk. 

  Men n lurer jeg p, hvordan har deres helg vrt? Jeg har hatt en fin helg, det har vrt mye p en gang men ellers har den vrt fin. Jeg og kjresten har gjort mange koselige ting, som p lrdag var vi p Ikea og spiste god mat og s film p kvelden, mens sndag var vi p tur. Helgene gr s fort.

   


   

   

  S ikke dette ut som en god lunch? Det var det virkelig :) Jeg ville ogs innom for nske dere en fin mandag. Hper at dere fr en fin dag!

 • 10  God kveld! Hvordan gr det? Her gr det veldig bra, er ikke s lenge siden vi kom hjem faktisk etter en fantastisk flott tur. Vi var p et sted som heter Ekeberg, det er et meget populrt sted i Oslo. Det ligger oppe p fjellet p en mte. Ehm, vanskelig forklare men skal prve. Ekeberg er hydedraget som stiger opp sydst for Bjrvika i Gamlebyen i Oslo. Forstod dere noe n? Jeg har vrt der s mange ganger n, og det er et virkelig fantastisk sted g turer. Det er veldig kjent for friluftsliv og idrett. Som fotball for eksempel.

  Det er meget kjent som Norway Cup, og det har jeg vrt p masse tidligere. Har aldri vrt p Ekeberg da det har vrt Norway Cup men de sier at det er gy om sommeren. For vre rlig s er det et fantastisk friluftslivsomrde for bde kjrestepar, familie med barn osv. For vr gang vi har reist opp dit har det bestandig vrt mange folk. S det er kjempe populrt! Det er jo ogs en grd med mange flotte dyr. Ekeberg grd heter det da, og det er alt fra gris, geit, hns, ku, fugler og hest. Mange fine dyr!

  For dere som bor i Oslo og ikke har vrt her - s anbefaler jeg p det sterkeste at dere reiser opp dit. Det er kjempe fint, og tror ikke at dere vil angre p det. 

   


  Haha, ikke bry dere om det siste bildet.. Der visste jeg ikke at bildet ble tatt engang. Men ja, n er det bare slappe av resten av kvelden. Se serie!!

  nsker dere en flott sndagskveld ♥

 • 5

  Hei hei! Nå sitter jeg og kjæresten i bilen og er på vei opp til en fin plass i Oslo. Det er veldig fint å gå tur der så jeg kommer til å ta noen bilder. Så de skal dere få se senere i kveld. Vi kommer nok til å gå en tur i skogen først og så blir det cafe etterpå. Ut i naturen er det søndager er til. Er det ikke?

  Jeg skal nå vise dere bildene fra balletten. Jeg danset ballett i går og det var kjempe moro. Jeg stortrives med å danse ballett, og det er noe jeg drev med da jeg var mindre. Ballett er kjempe bra trening for kroppen. Dette kommer jeg til å drive med lenge. Kanskje dere vil se en video når jeg danser?

 • 9

  Hallo alle sammen! Da var det sndag igjen, helgen gr jo s himla fort. N er det snart ny uke allerede, og fatter ikke at det er mandag allerede i morgen. I dag lagde jeg en sunn lunsj til meg og kjresten. Huff, i gr ble det mye spising. Alt fra god middag, dessert og godteri og alt! Det er jo slik at man overspiser omtrent p lrdager. S i dag blir det kun sunn spising p meg!

   

  S i dag kommer jeg til lage en god suppe til middag. Kanskje blomklsuppe? Det er jo bare helt utrolig godt! Ogs pleier jeg alltid putte ekstra blomkl oppi, og det gjr det enda bedre.

   

   


   
  Herlig med en god sndags lunsj, er dere ikke enig? Senere tenker jeg legge ut noen av bildene fra Balletten. Vil dere se?

 • 8  God kveld! Har dere en fin kveld? Det har jeg, n sitter jeg foran Mac pcen og slapper av. Koser meg med smgodt, sjokolade og chips. Det er jo s deilig kunne kose seg ekstra p en lrdag. N vil jeg vise dere innkjpet mitt fra Ikea. Fikk kjpt mye fint, og ble fornyd! Herlighet, jeg har laget s altfor mye i kveld. Jeg har laget alt fra vafler og milkshake. Vaflene ble supergode. N smakte ikke jeg p milkshaken, den slukte jo kjresten min.. Hehe.

   
  Jeg har forresten noen bilder fra balletten i dag som kjresten min tok med mobilen sin. S de kommer jeg til legge ut i kveld eller i morgen, sprs om jeg fr tid til det i kveld. Ble veldig artige bilder!

  Var det masse fint?

 • 7

  Hei dere, og god lrdag! Har dere en bra lrdag s langt? Det har vi, n har vi nettopp kommet hjem fra ha vrt p Ikea en tur og s har vi vrt innom matbutikken i dag. Det frste vi gjorde var dro til Ikea og spiste. Maten der er s god, og ikke minst mettende ogs, haha! Jeg bestilte meg kjttboller, som jeg alltid pleier. Det er jo godt da. Etter det s gikk vi og kikket, og s ble det til at vi kjpte ting selvflgelig! Jeg skal vise dere senere i kveld hva vi kjpte. Det var noe vi trengte isfall, mye godte skler og litt av hvert. 

   


  Desserten var jo bare helt fantastisk. Smakte p sjokolademoussen, og den var utrolig god. Kjresten min spiste jo omtrent opp alt sammen, hehe. N skal jeg ta litt klesvask, vaske og rydde litt. Vi blogges ♥

   

  S ikke dette kjempegodt ut!?

 • 9

  God morgen. Nå er vi på vei til balletten. Jeg skal danse fra kl 11 til 12 så det blir en times trening. Dette blir deilig. Etter at jeg er ferdig å danse så skal vi en tur på senteret og spise noe god mat. Det er lørdag, og hva er det vi sier om den dagen? Beste dagen!

  Jeg ville innom for å ønske dere en strålende lørdag. Håper at dere koser dere masse!

  Hva er deres plan i dag?

 • 7

  God kveld alle sammen.

  I dag var jeg p cafe p Aker Brygge. Jeg bestilte meg en Kaffe Mocca med krem, men jeg tok dessverre ingen bilder. Jeg tenkte ikke noe p det der og da, men jeg satt iallefall ute og det var s digg nr solen skinte mot meg! Aker Brygge er jo bare en s fantastisk plass nr det er fint vr og solen skinner. Det tror jeg at dere er enig med meg i!? Hihi! Akkurat n s sitter jeg og koser meg med en Cappucino og til middag i dag lagde jeg Aspargessuppe. Jeg fikk s lyst til ha noe oppi i tillegg, s da prvde jeg ut Avocado. Jeg tok nemlig det oppi og var dds spent p om det skulle smake godt eller ikke!

  Men vet dere hva? Det smakte jo helt nydelig! Det anbefaler jeg dere virkelig prve. Ogs tok jeg meg litt Avocado til siden. S det ble en sunn middag. Ogs p en fredag, det er veldig sjeldent! S n sitter jeg med spisestuen og gleder meg til kjresten kommer. Han kommer snart og det blir godt se han! 

   
  S det ikke kjempe godt ut da? Det var det nemlig, og n lurer jeg p hva dere har spist til middag? Noe sunt?

   

  Jeg vil vise dere et bilde som jeg tok av solnedgangen for noen timer siden.

     Det er s flott!

   

 • 6   

  Heihei og god dag alle sammen! Hper dere koser dere i solen, det har jeg gjort. N skal jeg snart ut p cafe en tur og ta meg en varm og god kaffe mocca. , det er lenge siden jeg har drukket! Det er det som er s godt med en fredag at en kan g p cafe og bare kose seg etter en lang uke. Jeg tok noen fine bilder ute i dag som jeg skal vise til dere n. 

   

  Har dere gtt tur i dag?

 • 8

  God morgen til dere. Ville innom for nske dere en fin fredag. N er helgen her, endelig.. Denne uken har gtt fort, men det gjr det hele tiden syns jeg. I dag har jeg ikke noen planer som jeg vet om. Jeg skal egentlig bare rydde leiligheten, vaske klr, vaske gulv og vaske, vaske vaske... hehe! Kjresten min kommer endelig hjem i dag s det er noe jeg gleder meg masse til. Er alltid godt se han igjen nr han har vrt borte med jobb osv. I dag blir det nok pizza ogs, sparte rester fra Peppes pizzaen. 

  Jeg var ute p tur tidligere og jeg tok noen fine bilder av det fine vret vi har her i Oslo i dag. Det er jo helt strlende vr her n! Aaah, hvor deilig er ikke det? N m det bare bli finere og finere. Dere skal f se hva jeg spiste til frokost. En god og sunn frokost med Muslibar og smoothie!

   
  Forresten, oppi smoothien s brukte jeg frosne mango, papaya og ananas og friske jordbr. Ogs helte jeg litt appelsinjuice oppi s klart slik at den ikke skal bli s altfor tjukk. Det var veldig godt! nsker dere en strlende dag i dette nydelige vret ♥♥

   

  S ikke dette godt ut? 

 • 10

  God kveld. Jeg sa til dere at dere skulle f se den nye headeren min. Det er fotograf Kjell Rdhammer som har fikset den til meg, og jeg ble kjempe fornyd med den. Han er s flink! Jeg setter den nok inn tidligst i morgen, n er det senga som kaller! 

     Hva synes dere?

 • 8

  Heisann! N sitter jeg i sofaen og koser meg med The Kardashians p tv. Det er S gy. Rart, for fr likte jeg ikke se p det, synes det virket helt merkelig hele programmet. Men n har jeg nemlig blitt helt dilla p det programmet. Ser det s og si hver eneste kveld p tv. Det som er s bra med den er at det er drama hele tiden. Det gjr det spennende og ikke minst gy. Hehe!

   I kveld ringte jeg til Peppes og skulle bestille meg en pizza. Jeg bestilte meg Pepper Steak. Den har jeg bestilt flere ganger fr, og syns den er s god. Det er den beste de har, ogs liker jeg godt den Heavy Heaven. Det er mange gode pizzaer, og hva er det som er best av Peppes og Dolly!? Da vil jeg si Peppes. Mmm. Forresten dere, n har jeg ftt meg en annen header. En helt ny en, og tenker ta den p bloggen senere. 

   

   


  Mmmm, ser den ikke god ut!?

   
  S ja, dette ble middagen i dag. Ikke verst med pizza av og til alts. N gr det kun i tv og se serier hele kvelden! Hihii.

   

  Liker dere pizza fra peppes?

 • 14

  God dag! Hper dere har det fint, det har jeg. :) Akkurat n s vil jeg vise dere mine to nye kjoler. Jeg kjpte disse p Bikbok, og dem er s utrolig fine p! Jeg pleier egentlig ikke like lange kjoler, men disse to.. de likte jeg kjempe godt! Jeg er veldig kresen nr det kommer til lange kjoler, hehe.. Alltid likt korte best. Men uansett, dem er s fine ♥ Kan faktisk bruke til hverdagskjoler ogs, og det er jo kult. N er jeg faktisk p vei ut dren, skal ut handle og kikke litt. Uansett, jeg hper at dere fr en fin torsdag.

   

  N liker jeg svart bedre, men denne fargen er jo helt nydelig? Synes dere ikke? Vi snakkes senere. Blogges ♥

 • 8

  Hei p dere! Hvordan har dere det i dag? N nrmer det seg snart helg, og det er s utrolig deilig. S i dag blir det bare rydde hus og slappe av. Vret i Oslo er ikke helt p topp, er tkete og kaldt. Uff. Jeg skal sikkert ut litt senere, og kanskje jeg bestiller meg en Peppes pizza senere. Nam! N spiser jeg lunch og koser meg med den.

   
  Ingenting er bedre enn Nutella og hvitost p skive. Ikke s veldig sunn lunch i dag, men n nrmer det seg helg s! Hiih.

   

  S dette godt ut?

 • 13

  God kveld skjnne!

  I dag ble det plser og potetmos til middag. Ogs hadde jeg wok pose og tok det sammen med plsene og stekte det sammen. Rask og enkel middag! I morgen skal jeg ha noe digg til middag ihvertfall. Frister med Bali gryte eller Lasagne. Lasagne er altfor lenge siden jeg har spist, s blir sikkert det. Men n folkens, n vil jeg vise dere kaken! Jeg ble s fornyd med den denne gangen. Den ble kjempe fin, og n skal jeg ta meg et stykke. Mmm! Men frst skal jeg spise sushi, nam nam.

   


  S ikke denne god ut? Jeg gleder meg til smake! Mmm. Dere m ha en fin onsdags kveld.

   

  S den god ut?

 • 5

  God ettermiddag dere! I dag har jeg vrt veldig mye ute, hehe.. Det er jo ganske s deilig komme seg ut. Jeg gikk opp p taket og tok noen bilder, det er s flott utsikt der oppe. Om sommeren pleier jeg sole meg der og da er det s varmt og godt. Jeg liker meg godt der oppe ja, hihi.

  N skal jeg snart lage middag, og vet ikke hva jeg skal lage. Tror jeg lager noe suppe eller noe, noe enkelt! Ogs skal jeg vel bare slappe av etter det. Sliten i bena, haha.

   


   

  Hva synes dere om utsikten?

 • 6   

  God formiddag alle sammen. Som dere ser har jeg laget meg en sunn og god lunch. Det er s herlig med noe smtteri til, som frukt. Jordbr er aldri feil. Jeg begynte p kaken da klokka var kvart over 10, og jeg brukte litt tid p den faktisk. Var ikke ferdig fr halv 12. N skal jeg snart smelte hvit sjokolade og ta det over kaken. Gleder meg til se hvordan det blir! Jeg kommer til legge ut kaken senere i dag.

     Synes det er s godt med knekkebrd med leverpostei og brunost. Spesielt med brunost p! Nam nam. I dag har jeg stort sett ikke noe planer, skal bare vre hjemme og rydde leiligheten.

   

  Ser ikke dette godt ut? Hva spiste dere til lunsj?

 • 9   

  God morgen alle sammen. Har dere en fin morgenen? Jeg har akkurat vrt ute p tur, og hva er vel ikke deilig med en frisk morgentur? Jeg gikk tidlig p butikken og handlet til kaken som jeg skal lage i dag. Jeg skal nemlig lage en virkelig god oreokake, lurer p om jeg har vist den tidligere p bloggen. Den er ihvertfall utrolig god. Jeg tror nok at det er den beste oreokaken noensinne. :) S jeg skal begynne s snart som mulig lage den!

   


   

  Var ikke dette noen fine bilder? Er veldig fint med litt sn, men er jo s kaldt ute. Uff, n vil jeg at det skal bli varmere i vret. Men vi har vrt heldig, for vi har jo hatt tre dager med sol n. S da kan en ikke klage. Hper p at solen dukker opp i dag ogs!

   

  Har dere gtt tur?

   

 • 7

  God kveld!

  Har dere en fin Valentines day? Jeg har hatt en veldig fin dag og det har jeg fremdeles. Tidligere i dag var jeg som sagt ute og gikk inn i mange forskjellige butikker. Var innom alt fra Ark bokhandel, kitchn, nille og alt fra vanlig matbutikk. Jeg fant noe fint p Nille til han. Jeg kjpte et super stt kort til han og en liten sjokolade. Det ble ikke s mye, men jeg lagde n en god middag. Fiskegrateng med ost og grnnsaker til.

  Jeg fikk nydelige roser, rde og lilla roser! Utrolig fine. Fikk ogs et kort og den ste bamsen. Hvor heldig er ikke jeg!? N er det slappe av resten av kvelden med en god film. Tenker ta meg et Pavlova kakestykke som jeg lagde p lrdag. Pavlova er s godt! rgh, jeg skulle ha laget en Valentine kake i dag men har dessverre ikke ftt tid. S da lager jeg den heller i morgen. Jeg hper alle dere der ute har hatt en fantastisk flott Valentines dag! 

     Se p det super ste kortet jeg kjpte til han og sjokoladen, hihi. 


   
  Gjerne fortell hvordan deres dag har vrt! Det synes jeg er kjempe stas  hre. 

 • 12

  Hallo og god Valentines day! N kom jeg akkurat hjem etter ha handlet litt Valentine saker. Jeg har selvflgelig kjpt noe til han, og fr hpe at jeg fr noe fint av kjresten ogs. Dette tror jeg kommer til bli en bra dag. Jeg fr dessverre ikke laget noe Valentine kake i dag, s da gjr jeg heller det i morgen. Fr rett og slett ikke tiden til det. Det er s gy g inn p butikker og se p Valentine ting. Det er det beste, fr glede ut av det. Da skal dere f se antrekket jeg har p i dag.

   


      
  Var dette fint? Hva har du p deg i dag?

 • 2

  Heisann, god tirsdag! Og god Valentinesdag!

  N kom jeg akkurat inn dren etter ha vrt ute og ftt handlet litt av hvert til Valentine. I dag er det Valentinesdagen. Det er jo en s koselig dag, fr gave av kjresten og kommer med roser. Det er s nydelig. Senere i kveld skal jeg lage en kake jeg har laget flere ganger, for den er bare s utrolig god og ikke minst passer den s godt til Valentine. Jeg skal tegne hjerte p den og kanskje ta mange sm hjerter. Det blir utrolig artig!

  I dag blir det nok en romantisk dag. Hihi. Men n s skal jeg vise dere noen av mine favoritt neglelakker. Noen har jeg kjpt fra Gina Tricot og nr jeg stod p bussholdeplassen en gang p Aker Brygge s var det en dame som kom bort til meg og spurte om jeg ville kjpe fire neglelakker for 100 kroner og det gjorde jeg. Hun jobbet p hudpleien og hun sa at de neglelakkene var kjempe gode og ja, det er dem! Beauty Trend ser dere at det str p neglelakken. 

  Ogs kan dere g inn p beautytrend.no. Det er nettsiden dems. Det beste resultatet innen skjnnhet og velvre. Og der det str behandlinger, blar dere ned til Negldesign. Der str det masse!

     Prisen er fra kun 120,-

  Det er ganske billig. Jeg vurderer bestille en time der. Jeg m f fikset neglene mine, de ser ikke ut! Haha. Jaja, hper p at kjresten overrasker med noe i dag da ♥ Var neglelakkene fine syntes dere? Jeg synes dem er utrolig fine, og neglelakken fra Beauty Trend har jeg prvd flere ganger. Kjempe fin p!

   

 • 8

  Hallo og god kveld igjen! Jeg lovte vise dere bildene fra turen i dag og det skal jeg gjre n. Det var hvertfall en veldig fin tur, og jeg mtte p noen hyggelige folk. Det som er s fint med g tur er at man mter p folk som hilser og er blide. Det gjr dagen enda bedre. Det gjr den for meg!

  Da jeg kom hjem og nr jeg gikk inn stuen s jeg ut og s den nydelige solnedgangen. Det var en skikkelig nydelig solnedgang alts. . Her jeg bor fr jeg se ofte av det og det er s utrolig fint!

   

  N skal jeg henge opp en vask faktisk, og s skal jeg se en episode av serien jeg ser fr jeg legger meg. I morgen er det en ny dag.

  - Hva synes dere om bildene?

 • 9

  God kveld! I dag var jeg ute gikk en tur. Jeg tok dessverre ikke s mange bilder som jeg sa at jeg skulle ta, men det ble ikke noe av at jeg gikk p det stedet som jeg sa at jeg skulle g. Det ble heller en annen plass og da tok jeg et par bilder. Det ble noen fine og dere skal f se senere. Jeg lagde Wok middag med strimlet biff. Det frste jeg gjorde var steke kjttet, og s tok jeg oppi brokkoli, blomkl og mais. S nr alt var godt stekt s tok jeg en god wok saus og rrte det sammen. Det smakte utrolig godt, og det gjr det alltid med slik mat. I morgen blir det nok ikke noe wok, tror jeg skal prve meg p noe annet. Vet ikke hva, men Lasagne eller spaghetti hadde vrt godt!

   

  N skal jeg vel slappe av bare og se en serie eller kanskje skrive litt p pcen. Jeg er veldig glad i skrive, jeg skriver mye p pcen og bde for hnd. Hihi. Hva har dere gjort i dag?

  S dette godt ut? Spiser dere ofte wok?

 • 6  Hei alle sammen! N har jeg akkurat tatt meg en kaffe og er p vei ut dren. Skal ta mange bilder s dere fr se senere i dag. Det er viktig kle seg godt selv om det er sol, hehe! I morgen er det jo faktisk Valentinsdagen. Det gleder jeg meg veldig mye til, for da skal jeg nemlig lage en Valentinskake.

  Hva er deres plan i dag?

 • 6

  Hei. Da var det mandag igjen. Ny uke og nye muligheter som vi sier det. Jeg ser ut av vinduet og det er soool! Endelig! Det var p tide at solen kom n, s dette blir nok en bra uke. Fr hpe p at det blir sol hele uken. Det hadde absolutt ikke vrt feil! I dag stod jeg tidlig opp og satt i gang med ryddingen. Det var mye vask, s m sette p flere vask i dag. I dag har jeg stort sett ingen planer, jeg tar meg sikkert en tur ut i finvret. Kanskje jeg tar noen bilder i dette fantastiske vret?!

  Det m til. Jeg vet ikke hvor, men har lyst til g et sted jeg har gtt flere ganger da det har vrt sol. Det er s fint ta bilder der nr solen skinner. Jeg lagde meg en god lunsj, knekkebrd med egg og kaviar og et glass smoothie til. Jeg kan si hva jeg brukte i smoothien. Jeg tok frosne mango, papaya og ananas og s tok jeg oppi juice med fruktkjtt. Den ble supergod! 

   

  Ser dette godt ut?

 • 4

  God kveld kjre dere! I dag er det morsdag, og n har jeg og min kjre spist pizza. Jeg skulle lage god middag i dag, men det ble ikke s enkelt nr det med bilen skjedde tidligere i dag. Vi har spist Ristorante pizza n og den er bare s vanvittig god. Det er mange typer, jeg liker best den Mozzarella s klart. Det er den beste. Og n skal jeg snart dekke p med chips og sjokolade p bordet.. Hvor herlig er ikke det? Det er morsdag s da er det lov. Jeg pleier jo vre sunn p denne dagen, hehe!

  N tenkte jeg vise dere noen bilder fra da jeg var i Paris disneyworld, nice og roma. Jeg var vel rundt syv r og noe, og jeg var der sammen med min mor og bror. Jeg husker faktisk litt fra da jeg var der. Vi gjorde masse gy! Jeg husker at jeg s alle disney figurene, som Minni mus, Mikke mus, donald duck, dolly, pluto, askepott og mange mange andre.

  Alt var s annerledes fra da jeg var mindre. Alt var s mye bedre og gyere! Slik er det nr man er liten, hihi. Dere skal f se noen bilder n.

   
  Det er alltid like kjekt se tilbake p bilder som dette. Det er jo minner. :) N skal vi kose oss med resten av morsdagen og masse godt! 

  Var ikke dette noen artige bilder? 

 • 7

  Hei dere! N skal jeg fortelle dere hva som skjedde i dag... Nr vi kjrte fra broren min og til Oslo s spurte jeg kjresten min om han kunne ta noen bilder i snen s da kjrte vi inn til siden og da klarte han kjre litt utfor et stup. Huff, jeg ble s skremt jeg... For jeg har opplevd noe lignende fr da jeg var mindre.

  Det var enda verre det som skjedde da jeg var mindre. Det kunne gtt skikkelig galt. Det kan jeg fortelle om siden hvis dere vil hre? Men ja, n sitter jeg i taxi p vei hjem og hper p at kjresten min fr hjelp og kommer hjem fortest mulig.

  Det er ikke noe koselig at det skal skje slikt p en morsdag. Huff.

   

   

  Har det skjedd noe lignende med dere?

 • 9

   

  God formiddag. N sitter jeg i sofaen og slapper av med en deilig kaffe. Ikke svart kaffe, men kaffe med melk og sukker oppi. Det er best! Det er jo faktisk morsdag i dag s n skal jeg vre p besk her til kl 3 og s skal vi kanskje p Plantasjen en tur. Det blir koselig.

  Hrte at hvis man kjper noe der s fr man gratis roser. Det er litt gy, alltid fint med roser. Blir hentet av kjresten min etter det og da er det hjem til Oslo. Blir koselig f tid sammen med han fr jobb i morgen.

   

  Hva skal dere i dag?

 • 5

   

  God lrdagskveld! I kveld lagde jeg og damen til min bror Tandoori chicken. Hun kuttet opp kyllingen mens jeg kuttet opp salat. Det er alltid like gy lage mat sammen med andre. Det er noe jeg alltid har likt gjre.

  Vi brukte Saritas denne gangen, og den var faktisk god. Det er ikke s mye smak i den som det er i Tandoori pakken. Men jeg skal ikke klage, god var den. Til dessert tok vi oss pavlova kake. Den var utrolig god, men ikke minst mettende. Jeg lagde jo trossalt to marengsbunner og er ikke s rart at det blir mettende. Pavlova er en skikkelig god kake. Mmm.

  N koser vi oss med en film p tv. Pirates of the caribbean dead man's chest tror jeg den heter. Det er bra filmer men vi skal se p Fast and the furious 5 p tv klokka halv 10. Det er en av de beste filmene som har gtt. Love them! N er det alt fra sjokolade, chips og smgodt p bordet her <3 s n er det bare kose seg!

   

   

   

  S ikke dette godt ut? Hva gjr dere i kveld?

 • 9

  God ettermiddag! N er jeg p besk hos min onkel og samboeren. Nr jeg kom hit s var vi litt her fr vi dro p senteret. P senteret gikk vi rundt og kikket og spiste litt p Burger King. Jeg bestilte meg salat til lunch. S satt vi der en stund fr vi mtte kjresten hans. Da gikk vi alle sammen rundt kikket og bare koste oss. Jeg kjpte meg ikke noe, men de kjpte jo noe. Hehe!

  Etter det kjrte vi bort til Kiwi butikken og handlet. Jeg handlet litt og de handlet litt. Vi handlet middag som vi skal snart spise. Det blir Tandoori i kveld s det skal bli skikkelig godt! Vi handlet ogs litt chips, sjokolade og snop som vi skal kose oss med. Det er kjempe koselig vre p besk i Hnefoss. Og s mye sn det er her... I Oslo er det nesten ikke sn.

   

   

   

   

   

  N skal jeg og samboeren hans lage noe middag og s skal dere f se noen bilder jeg kommer til ta.

  Hva har dere gjort i dag? Hva er planen deres i kveld?

 • 11

  Hei! Jeg skulle egentlig danset ballett, men det blir ikke noe av i dag. Jeg stresset så sykt i morges med å lage kremen til pavlovaen. Jeg lagde litt for mye krem så resten måtte kastes. Jeg brukte mye krem og tok så mye jeg kunne. Det skal nå være krem på pavlova!

  Etterpå skal jeg opp på besøk til min bror. Det blir så koselig å se han og damen igjen. Er en stund siden sist jeg så de, så dette blir koselig. Skal overnatte der til i morgen så skal vi lage god mat i kveld og kose oss med film og godteri. Gleder meg masse!! Nå skal dere få se pavlova kaken.

  Jeg fikk så lyst til å lage to marengsbunner for da blir kaken mye høyere. Og jeg har alltid syntes det har vært så flott med stor kake så jeg ble fornøyd med hvordan den ble. Trodde ikke at den ville bli så bra.

  Hva synes dere? Har dere noengang laget pavlova?

 • 4
  God kveld! Vet dere hva, jeg begynte p den frste marengsbunnen klokka halv 9 i kveld, og den stod inni ovnen fra kvart over 9 helt til klokka halv 11. Og s n holder jeg p med den andre marengsbunnen. Den str inni ovnen n og den skal ikke tas ut fr klokka 12 eller litt etter. Det pleier ta litt tid med en slik kake, for Pavlova kake tar jo litt tid lage. Jeg kommer nok dessverre ikke til legge kaken ut i kveld. Jeg kan legge den ut i morgen tidlig slik at dere fr se hvordan den ble.

  N tenkte jeg at jeg ville blogge om Los Angeles. Det er en plass jeg har alltid hatt lyst til dra til. Det virker som en helt fantastisk plass! Jeg kunne tenkt meg flyttet dit, for det er s amazing... Jeg hper at jeg en gang i livet mitt flytter dit. N som jeg har sett serien The O.C flere ganger, s har jeg hvertfall lyst til bo der. Utifra det jeg har sett fra serien, stranda, vannet, folkene ser det bare helt awesome ut! Jeg m reise dit sammen med min samboer, det har jeg sagt flere ganger til han og han er helt enig, han har lyst til det ogs. 

  I Los Angeles har du varmen, og det er noe man aldri blir lei. Jeg hadde aldri blitt lei varmen, for jeg har alltid elsket varme. Da er det en flott plass reise til.

   

   
  N vil jeg skrive litt om Los Angeles. Los Angeles er en storby i det srlige California p vestkysten av USA. Los Angeles er den strste byen i California, og den nest strste byen i USA (Etter New York City). LA ligger i Los Angeles County. Los Angeles er kjent som storprodusent av populrkultur, og er blant annet sentrum for den amerikanske filmindustrien.

  Jeg hper at jeg virkelig fr dratt dit snart en gang! Har s lyst! Har dere vrt i Los Angeles noengang? Eller i USA?

 • 7

  God kveld fine! 

  Jeg kom hjem for ikke s lenge siden. I dag har det vrt full fart, jeg har vrt p senteret i dag. Det er alltid koselig ta seg en tur p senteret kikke. Jeg fant ikke noe spesielt, s er like greit bare kikke rundt om. N har jeg akkurat laget hjemmelaget pizza. Hjemmelaget pizza er noe av det beste, det er s himla godt. Jeg brukte kjttdeig og pepperoni, og det er noe jeg alltid pleier ha p pizzaen. Er ikke s begeistret for kyllingkjttdeig eller bare kylling. Jeg synes det er aldeles best med kjttdeig til.

  Hvor herlig er det ikke med hjemmelaget pizza p en fredagskveld?! Det er jo bare s kos. Det beste med at nr jeg lager det s spiser kjresten min opp nesten hele pizzaen. Det betyr jo bare at han liker godt det jeg lager.. Og det er s bra. Jeg tenker at jeg skal lage Pavlova kake senere i kveld. Det har jeg laget to eller tre ganger, og resultatet har blitt bra. Men n skal jeg faktisk prve meg p to marengs bunner s dette blir spennende! Da skal jeg ha marengstopper helt opp kaken. Dette gleder jeg meg til lage.

   

  Pizza fr

   

  Pizza etter


  Ser den ikke utrolig god ut?!

   


   


   
  Dette var virkelig en nydelig pizza. Synes den smakte utrolig godt denne gangen. N skal jeg rydde litt, vaske litt fr jeg slapper av for kvelden. Vil dere se resultatet p kaken jeg skal lage i kveld?

  Hva har dere gjort i dag?

 • 10   

  Hei og god fredag! det er s deilig tenke p at det er allerede helg. Ingenting er bedre enn helg! I dag har jeg allerede planer, da skal jeg p senteret en tur. Da blir det handling av masse godt S jeg kommer nok ikke hjem fr klokka 6! I morgen skal jeg p ballett og skal p besk til broren min. Det gleder jeg meg veldig til! Blir kjempe koselig se han og damen hans igjen. S da tenker jeg at vi skal p senteret en tur og g rundt kikke, kanskje jeg kjper meg noe fint? Ogs skal vi sikkert lage noe god mat p kvelden, enten taco eller fajitas. Jeg skal ta mange bilder nr jeg er der, s da m dere flge med!

  Jeg har laget meg en skikkelig digg lunch. Lagde meg egg og bacon og det er s godt spise til lunsj. Ogs lagde jeg meg smoothie i tillegg, skogsbr smoothie og skogsbr yoghurt. Den var veldig god! Skogsbr smoothie er s sunt ogs!

   

   
  Mmm, skogsbr smoothie <3

  Hva er deres plan i dag?

 • 4  God kveld fine lesere! Kl halv fem kom min samboer hjem og det var s godt se han igjen. Jeg lagde Tandoori med en gang da han kom for da var han nok sulten, hihi. Det er alltid kos lage middag til sin kjre. Jeg elsker st p kjkkenet, det har jeg alltid gjort. Jeg liker godt lage mat, alt fra sunn til usunn. Det smakte utrolig godt, og det gjr det alltid med tandoori. 

  Resten av kvelden skal jeg og samboeren slappe av med tv. Kanskje se Prison Break? Det er en s bra serie, husker jeg s den fr for lenge siden.. Men jeg kommer ikke til flge s mye med, jeg kommer nok heller til se p noe annet. Enten The O.C eller en film. Skal lage meg en god smoothie etterp! Mmm.

   
  S ikke dette godt ut!? Hva har dere spist til middag i dag?

 • 7

  God ettermiddag alle sammen ♥

  N har jeg akkurat kommet inn etter ha gtt en fin tur ute. Jeg gikk rundt om Tjuvholmen og tok mange fine bilder. Det er s fint ta bilder her.. Du har alt fra moderne bygninger, sj, bt og fine trr og alt! Det er bare s flott bo her, jeg stortrives! Etter turen gikk jeg p butikken og handlet mat. Jeg handlet ogs grnnsaker til en smoothie jeg skal lage senere. Jeg skal lage en grnn smoothie som jeg lagde for ikke s lenge siden, bare denne blir litt annerledes. Elsker grnn smoothie, mm!

  N kommer ENDELIG samboeren min hjem snart. Han har vrt vekke denne uken, og blir s godt se han igjen. Da skal jeg overraske han med en god middag senere. Som jeg sa blir det Tandoori Chicken! Det er en liten stund siden vi har hatt n, s dette blir godt! N vil jeg vise dere bildene jeg tok.

   

   


   


   


   
  Har dere gtt p tur i dag?

 • 9

  Heisann alle sammen! Hva gjr dere i dag? N har jeg nettopp spist en god lunch med bordet. Jeg dekket p litt forskjellig. I dag har jeg egentlig ikke noe planer, skal kanskje ut en tur etterp p butikken. M handle inn litt mat som brd, frukt, grnt og middag. I dag frister det med noe godt til middag! Vurderer kanskje lage noe Tandoori Chicken med Nanbrd. Det er jo bare kjempe godt!

   

   
  I dag kokte jeg meg et egg, noe jeg ikke har gjort p lenge. Jeg liker egentlig bedre kokt enn stekt. Men er greit lage begge deler ogs. Kanskje jeg kjper meg noe fint nr jeg er ute. Til leiligheten. 

  S dette ut som en god lunch? Hva har dere spist?

 • 16

  God kveld dere! Hvordan gr det med dere? Med meg gr det fint, n har jeg akkurat prvd ut Mac sminken jeg kjpte og resultatet ble kjempe bra! Det ble skikkelig bra da jeg blandet kremen og foundation sammen. Jeg duppet det bare p og det ble s naturlig og fint. Den kremen kommer jeg nok til kjpe flere av, beste kremen jeg noen gang har prvd ut. jeg ble skikkelig jevn og fin i huden av den, og nr jeg tok i tillegg p foundation s bare skinnet det.

  Det ble utrolig fint, og kremen kommer nok til bli fort tom. Hehe! Jeg liker at sminke er naturlig, det skal ikke vre unaturlig. Da blir det ikke pent. Jeg husker da jeg var yngre og brukte masse tonn med brunkrem osv.. herregud, jeg s ikke ut! Har sett igjennom mange bilder, og det ser rett og slett ikke bra ut.. Men jo mer voksen en blir jo fortere lrer man! 

  N skal dere f se resultatet.

   

   


   
  N er det  lage seg noe kveldsmat og smoothie og se en film p Netflix. Gleder meg snn til i morgen og bli tatt bilder av. Denne gangen skal det vre i leiligheten min.

  Hvordan synes dere det ble?

 • 4

  Hallo! N kom jeg akkurat inn dren etter ha gtt en tur ute. Jeg har handlet p butikken, kjpte middag og litt frukt snt. Jeg tenker at jeg tar noe enkelt til middag i dag. Det blir enten rmmegrt eller suppe. Rmmegrt hadde faktisk vrt utrolig godt!

  N tenker jeg vise dere sminken jeg kjpte i gr. Jeg kjpte som sagt en Foundation og en snn krem. Hun i butikken sa at jeg kunne frst ta kremen p og s foundation etterp men hun anbefalte at jeg tok begge p samtidig. Det ble finere sa hun. S da skal jeg prve den ut senere i dag. S da skal jeg vise dere hvordan den ble p.

  Med det frste s bestilte jeg alltid Mac sminke p nett og var s fornyd med det nr jeg fikk det i posten. Synes Mac er utrolig bra, spesielt nr det gjelder alt fra foundation og yenskygger. 

   

   
  Hvor heldig er ikke jeg? Som dere ser her s kjpte jeg mange svamper. S denne nye sminken skal jeg prve ut i kveld s dere fr se resultatet. Det blir moro!

  Hva synes dere? Er dere fornyd med Mac?

 • 12

  Heisann dere!

  I dag gikk jeg en tidlig morgentur. Alltid kos med en morgentur. Fler seg s oppfrisket nr en kommer hjem. I gr etter balletten gikk jeg innom en sminkebutikk. Mac. Der har de s utrolig mye bra sminke! Jeg mtte ha meg en ny Foundation s da kjpte jeg meg det. Jeg kjpte meg i tillegg snn krem du blander med foundation. Kjempe bra greier! Jeg skal vise dere senere.

  N skal dere f se bildene jeg tok tidligere i dag. Ble ganske bra bilder vil jeg si? Flott lys er det!

   


   


   

  Her ser dere lunchen min. Ikke s veldig sunn i dag, men Nutella m man bare ikke klage over! Det er godt det, mm. Har jo alts frukt og smoothie s da blir det ikke s usunt vel.


   
  I smoothien hadde jeg frosne mango, friske jordbr og litt yoghurt oppi! Den var faktisk veldig god, og st! I dag hadde jeg egentlig planer, skulle bli tatt bilder av men s kom det opp noe s da blir det heller i morgen. Gleder meg hvertfall masse til det!

  Liker dere Nutella? 

 • 8

  God kveld! I dag har jeg ftt gjort masse egentlig, jeg har akkurat vrt p ballett ogs tok jeg en videohilsen fra meg til dere etter balletten. Men det som er s dumt er at jeg ikke fr lastet den opp, og jeg skjnner ikke hvorfor. Men men, balletten varte i ca en og en halv time og har ftt lrt utrolig masse i dag. Jeg trives s godt med ballett, det er s bra og klassisk dans. Jeg elsker det! Jeg lagde en god middag tidligere i dag som jeg vil vise til dere. Da lagde jeg wok med strimlet svinekjtt. Det var kjempegodt!

   

   


   
  Ser ikke dette bare kjempe godt ut!? Det var det ogs, skal jeg si dere... Jeg lager ofte wok i ukedager, det er jo fordi at det er s sunt og s er det veldig bra for helsen. N skal jeg slappe av med en god serie. 

  Hva gjr dere i kveld?

 • 12

  Hei hei! N skal jeg snart ut en tur. Komme meg p butikken og f handlet litt mat. Jeg har lyst p noe godt til middag, men vet ikke helt hva. Det blir noe enkelt som wok eller nudler og kylling kanskje? N kommer finvret, solen begynner komme frem og det er s deilig. Det er p tide med sol n, for n har vi hatt overskyet i flere uker. Det er ikke bare bare, da blir det s trist og grtt ute.

  Har hrt at i Bergen i dag er det full sol og helt bl himmel. Jeg m si at det hres rart ut, for Bergen er jo mest kjent for regn eller for det meste overskyet. Men det har visst vrt veldig bra der - og s er det helt omvendt i Oslo. Men men, er n bra at solen kommer frem litt.. s fr vi bare hpe p at det blir bra i morgen! N tenker jeg at dere skal f se hvordan jeg gr i dag.

   

   


   


   
  Hva synes dere?

 • 4

  God dag alle dere ♥ I dag er det allerede tirsdag, dagene gr s fort. N har jeg nettopp laget meg en god lunch. Jeg bare mtte ha meg en smoothie! Det jeg har puttet oppi smoothien er kun mango, ananas, papaya og litt vanilje yoghurt. Og det er favoritten ♥ Det jeg har p knekkebrdet mitt er hvitost, jeg s den p reklame og mtte bare prve den ut og det smaker kjempe godt!

  I morgen har jeg planer, og m si at jeg gleder meg litt. For da skal jeg nemlig bli tatt bilder av her hjemme hos meg. Det blir kjempe gy, og ikke minst er det spennende f se hvordan bildene blir. 

   

  Processed with VSCO with acg preset

   
  I dag har jeg faktisk ingen planer. Jeg tenker rydde etter at jeg har spist, stvsuge og vaske litt klr. Wii! Kanskje jeg tar meg en tur etterp og gr litt rundt om. Det er utrolig kaldt i Oslo i dag, er noe med -4.. Brr! Ja, kaldt... 

  Hva er deres plan i dag? S dette godt ut?

 • 10

  Hallo dere, og god kveld! Hva gjr dere n? Akkurat n s slapper jeg av og ser serie p Mac pcen min. Ah, det beste jeg vet om kvelden er sitte foran macen  skrive, se serie eller se en film. Men hvor gy er det ikke med et innlegg som favoritter i klesskapet da? S n vil jeg vise dere mine favoritt klr i klesskapet mitt. Jeg tenker at en dag skal jeg ta ogs filme s dere fr se klesskapet mitt. Hadde ikke det vrt litt artig!?

   

  Som dere ser her, kpe fra Cubus. Jeg valgte denne i mrkebl, for jeg elsker den fargen! De har den ogs i svart og beige. Slik kpe gr til alt! En jeans og en fin topp, eller en svart dressbukse. Kjempe tft!

   

   

   

  Denne kjolen er fra H&M. Jeg har vist denne til dere fr, og hvor st er ikke den? Og ikke minst fin.. Den gr fint an bruke som hverdagskjole, og noen stilige boots til!


   

   

  Denne herlige lyserosa jumpsuiten er fra Motehus. Jeg har denne i brun ogs, og de er s utrolig fine p! Veldig fin bruke til sommeren.


   

   

  Hvit jumpsuit fra H&M. h, denne elsker jeg! Jeg brukte den mye i sommer, og den er s elegant og fin. Den er helt inntilsittende p, og s fr man fin rumpe. Hehe!


   

  Poncho fra Latvia! Denne fikk jeg til jul av min mor og stefar. Den er s behagelig, og s god og varm! Utrolig fint med poncho til en jeans.
  N skal jeg lage meg en skikkelig digg smoothie, og bare sitte meg ned slappe av med en god serie. Jeg er helt hekta p serier! Hiih. Blogges mer i morgen 

  Hva synes dere?

  Har dere noen favoritter i skapet?

 • 11

  God ettermiddag! N tenkte jeg legge ut flere bilder fra da jeg var p operaen og ble tatt bilder av, for jeg fikk ikke sjans til legge ut alle sammen s n vil jeg vise dere noen. Jeg synes bildene ble fine og jeg kommer nok til ta enda flere bilder p operaen siden.

  N skal jeg ha fiskegrateng og koke meg noe grnnsaker. Dette blir en sunn uke med sunn mat.

   

   


   
  Hva synes dere?

 • 13

  Hei alle sammen! Hvordan har dere det i dag? Jeg har det fint, og n har jeg akkurat ryddet hele leiligheten min. Det er litt deilig f ryddet n som det er mandag, ny uke og nye muligheter. Jeg vil vise dere leiligheten min, jeg synes dere kan f se hvordan jeg bor og jeg trives s godt i denne leiligheten her! Utsikten vi har fra verandaen er s fin. 

   

  Det som er s fint med bo her p Tjuvholmen er at jeg har butikk rett i nrheten, og mange andre butikker. Det er deilig! I tillegg er det alt fra restauranter og cafe osv. S jeg kommer nok til bo her noen r til. Men n skal dere f se hvordan jeg bor.

   

   


   


   


      
   

 • 13

  God kveld flottinger! Ah, n er jeg ferdig med lage donutene. Jeg ble fornyd med resultatet og smakte p en, og den var supergod! Resten av kvelden skal jeg fortsette se serien The O.C, men akkurat n skal jeg se kakekrigen. Det er jo bare s moro. Jeg tenkte at jeg skulle ta inn den nye headeren p bloggen min n, og da tar jeg selvflgelig den dere synes var finest!


  Aah, ser de ikke helt nydelige ut!?


   

  Naaam, s ikke disse bare supergode ut??!
  Har dere laget donuts fr? S dem gode ut?

 • 4

  Hei alle sammen! Typen har vrt s flink lage middag i dag, og det er litt deilig i grunn at de kan lage av og til eller en sjelden gang ihvertfall. Men det er jo slik at vi kvinner skal lage middag til de, nr de kommer hjem fra jobb. Men i dag s det ut som at han hadde lyst til lage og han er flink til lage middag nr det kommer til fisk. S da slapp jeg og lage middag i dag, hehe.

  S da ble det en sunn og god middag. Det ble sei i dag, og sei er kjempe godt! Legger ut Donutene senere i kveld.

  S dette godt ut?

 • 10

   

   

  God dag alle sammen! N kom jeg akkurat inn dren etter ha vrt ute p tur. Jeg og min samboer tok oss en tur ut og tok noen bilder og gikk p cafe. Det er det sndager er til, er det ikke? Det er fint vr ute, bortsett fra at det er litt kaldt.

  S n hper jeg p at finvret kommer snart og at det blir fort varmt. N holder samboeren min p lage god middag til oss. Vi skal ha fisk til middag. I dag blir det kun sunn mat, for i gr ble det mye usunt. Slik er det i helger. N gleder jeg meg til spise sunn mat. Det skal bli godt!  Skal lage Donuts etterp. He he, vil bare f gjort noe og baking er ikke feil!

   

   

   

   

  Hva gjr dere i dag? Vil dere se hvordan resultatet p donutene blir?

 • 5

  Hei og god morgen til dere!

  I dag vknet jeg tidlig for at det er en sndag, det er litt deilig komme seg opp tidlig om morgenen spesielt nr man str tidlig opp i ukedagene. Jeg er s vant til det, s da blir dette en vane for meg. Vknet opp til sn og snr enda og tenker at jeg skal ta meg en tur ut snart. Det er litt deilig komme seg ut p en sndag enten for dra p en cafe og kose seg. 

  Jeg skal lage Donuts senere i dag, og har faktisk aldri prvd lage det fr. S dette blir spennende se hvordan resultatet p dem blir. Da skal dere f se bildene senere.

  Det startet med at jeg lagde en smoothie med jordbr, banan og blbr og litt eplejuice til og en ProPud pudding og litt frukt til frokost. Det er en bra start p dagen. Dere m ha en fin sndag! ♥

  Hva skal dere gjre i dag?

 • 9

  Hei p dere, og god kveld! I dag har jeg vrt p ballett som jeg sa tidligere til dere, og etter det dro vi p senteret en tur og kikket. Jeg fikk kjpt meg noe fint som jeg kan vise til dere i morgen. Det som er s stas med helger er at man kan bare kose seg og finne p masse moro! Akkurat som jeg har gjort i dag, hihi. 

  N har vi bestilt peppes pizza og skal kose oss med det i kveld. Det er s lenge siden jeg har spist pizza n, spesielt pizza fra peppes! Elsker pizzaen de har, vi bestilte Chicago Biff. Nr jeg skal ha pizza s m det vre med biff! Det er det beste jeg vet.   N skal vi kose oss med denne deilige pizzaen fra Peppes. Og etterp blir det dessert og alt fra godteri. Hihi. Dette skal bli en god kveld!

  S dette godt ut? Hva skal dere gjre i kveld?

 • 5

  God lrdag! Hvordan gr det med dere? Med meg gr det kjempe fint. Jeg har akkurat vrt p ballett og det var kjempe gy. Jeg flte at jeg kom meg fort inn i denne dansen enn den forrige jeg var p. Den forrige var litt vanskelig, s fort og mye hopp bevegelser. Tror ikke at det er noe for meg.

  Jeg inns i dag at ballett er noe for meg. Det er en helt fantastisk dans med fine bevegelser og nr man danser s blir man helt avslappet. Det jeg synes er viktig nr man danser ballett er at man skal kunne ha en fin holdning. Det er viktig. S n skal vi en tur p senteret og kikke litt. Jeg vil g p en butikk der de har kun kologisk mat. S da snakkes vi senere! Hper at dere fr en fin dag!

   

   

   

  Danser dere noe dans? Hva er planen deres i dag?

 • 8

  God kveld!

  Wow, er klokka s mye som 21:00!? Tiden har flydd avgrde, og fortere fortere gr det. I dag har jeg faktisk gjort veldig mye, vrt p farten i hele dag! Har vrt p butikken to ganger i dag og til sist gikk jeg p butikken for kjpe ingrediensene til skillingsbollene som jeg skulle lage. Fikk plutselig s lyst p skillingsboller i kveld! Resultatet ble jeg kjempe fornyd med.

   

  Jeg lagde ogs middag i dag, noe lignende tandoori chicken. Det smakte kjempe godt, i sausen tok jeg oppi kokossaus. Smaken blir s utrolig god utav det! N skal jeg nemlig kose meg med en skillingsbolle og et glass solo og se The Blind Side p Livsstil p tv. Det er en veldig bra film som jeg har sett en gang fr, sett den p dere ogs! 

      

  Skillingsbollene ble kjempe gode ogs hadde jeg heldigvis tatt nok sukker og kanel p, for det har hendt en gang fr at jeg tok altfor lite sukker feks. S nr det gjelder skillingsboller skal det vre godt med sukker og kanel p! Da blir det ordentlige skillingsboller, vil n jeg si... :-)

  S middagen god ut? Liker dere skillingsboller?

 • 7

  God dag! Hvordan har dere det? Jeg har det bra, og n kom jeg nettopp hjem etter ha handlet litt av hvert p butikken. Jeg har ftt handlet mat, drikke, godteri osv. M jo nesten ha litt godis n som det er helg. N skal jeg snart lage middag og da skal jeg lage noe kjempe godt! Vil ikke si hva, vil heller vise til dere senere. Hi hi. N tenkte jeg at dere skulle f se hvordan jeg gr kledd i dag. 

     Hva synes dere?

 • 5   

  Hallo og god fredag! Har ventet p at denne dagen skal komme, og n er den endelig her. Aah, er s deilig at det er helg! De beste dagene er fredag og lrdag, hehe. I dag tror jeg at jeg ikke skal noe, eller jo, skal g kjpe nye ballettsko! Det er sikkert mange varianter, jeg vil helst ha lyserosa eller hvit! Det gr til alt ogs. S det er vel det jeg skal gjre i dag. Kanskje jeg tar meg en tur p cafe, fr se! I morgen har jeg allerede planer. Da skal jeg og samboeren min reise bort p danseskolen og da skal jeg se hvordan ballett er. Etter det skal vi sikkert bare ta en tur p senteret!

  Jeg ser at jeg har ftt mange kommentarer p header bildene jeg la ut i gr kveld. S jeg vil bare si tusen takk for det! Det er flest som har sagt at nr 1 er finest og noen nr 2. S dette blir jo enkelt n hvilken jeg kommer til velge. Da blir det selvflgelig den frste som nesten alle har kommentert er finest. Jeg tenkte legge ut noen flere bilder senere fra operaen i dag. Jeg m jo nesten vise dere resten av bildene jeg har ftt. Han har redigert de, og det er jo noe fotografer gjr s lenge de ikke manipulerer bilder og snn. For det er ikke noe fint, og det blir unaturlig. Noe han her ikke gjr!
  N skal jeg i dusjen og f stelt meg litt! S da snakkes vi senere. 

   

  Hva er deres plan i dag?

   

 • 16

  God kveld! N tenkte jeg vise dere to nye header som jeg har alts ftt i kveld. Det er han fotografen som tok bildene av meg som har fikset begge to, og jeg syns begge to er kjempe fine. Jeg aner ikke hvilken jeg skal velge, s jeg m f litt hjelp av dere. 

   

  Det hadde vrt hyggelig av dere sagt hvilken dere synes er finest! Det setter jeg stor pris p. Samboeren min synes nr 2 er finest, men jeg vet ikke. S da vil jeg ha deres hjelp!

   

  Hvilken liker dere best?

 • 4

   

  God kveld!

  N sitter jeg i sofaen og slapper av med en serie. Jeg har begynt se p The O.C n, og den serien s jeg nesten hele tiden fr da jeg var yngre. Da gikk det kun i den, hehe. Men n er det s lenge siden jeg har sett denne s n koser jeg meg! N vil jeg vise dere noen klr jeg prvde i gr, da var jeg ute og gikk masse og gikk innom mange forskjellige klesbutikker. Hvor gy er det ikke  g innom massevis av butikker? Hihi. Jeg fant en skikkelig fin body som jeg mtte bare prve. M ha body hvis jeg skal danse ballett p lrdag. Er s glad for at jeg fant den bodyen, for den er lekker! 

      

  Alt sammen var p salg, og alt sammen kostet bare 100 kr. S da ble det bare 300 kr. Det er bra pris for dette fine jeg fikk! Sort er bra og det passer til det meste. Funker til alt egentlig! N skal jeg som sagt fortsette se serien og kanskje kose meg med en muffins? Det er vel lov..? Er snart helg n... 

     Legger kanskje ut noen bilder i kveld fra bildene som ble tatt p operaen. Jeg m jo vise dere noen flere. Snakkes senere, ha en fin kveld! ♥

  Synes om klrne?

 • 7

  Heisann <3

  N har jeg akkurat laget middag. Jeg lagde noe jeg hadde lyst p som jeg ikke har hatt p lenge. Nemlig pannekaker... h, det er bare s godt! Jeg liker best blomkl/brokkolisuppe til ogs putter jeg oppi ekstra brokkoli, det blir s mye bedre.

  Jeg lagde til sammen syv pannekaker, men det skal vel holde til meg og min samboer. Jeg spiser ikke s mange som det han gjr. Hehe. Jeg foretrekker suppe. S n skal dere f se den herlige middagen vi gleder oss til spise. Jeg skal forresten vise dere senere hva jeg kjpte da jeg var ute i gr.

   

   

   

  Ser ikke dette godt ut?

 • 3  Heisann! I dag har jeg vrt flink rydde og skulle egentlig g ut en tur for se etter ballettsko. Tror faktisk at jeg ikke orker det i dag, det regner og er overskyet og trist. Ikke noe greit g ut i. Men ut en tur kommer jeg nok til gjre uansett, senere i dag.. tenker at i morgen skal jeg g bort til en Ballettbutikk. Skal prve ut denne dansen p lrdag for se om dette er bedre for meg eller Jazz. S n er jeg spent! 

  Akkurat n koser jeg meg med denne lunchen. Fikk s lyst p egg s da kokte jeg meg to egg. Det er s mye bedre nr det er hardkokt. Ogs lagde jeg meg smoothie i tillegg og da tok jeg oppi frst banan, frosne mango og ananas. Og til slutt tok jeg litt yoghurt og eplejuice. Den var veldig god, og veldig st!  Det er s viktig med lunch mat. Det er ogs viktig spise frokost, som sagt er frokost det viktigste mltidet man br spise. N er ikke jeg s veldig flink der (noe jeg skulle vrt) men lunch har jeg alltid vrt flink til. Hva er ikke godt med knekkebrd med egg og tomater p med en herlig smoothie til!?

  Ser dette godt ut? Liker dere dette?

 • 8

   

  I dag har dagen gtt kun til avslapning og rydding. Jeg har faktisk vrt flink til vaske klr, tatt over mange vask! Hehe. Har laget en god middag i dag, noe jeg fikk skikkelig lyst p! Fisk, nemlig. :) Fisk er aldri feil, s da lagde jeg rret med ferdig poteter man putter i ovnen og asparges til. Det smakte fantastisk godt! N er jo jeg utrolig glad i fisk og prver lage det en til to ganger i uken. De sier faktisk det at det er mer B-vitamin i rret enn laks. Det er det nok ogs, ogs smaker det bedre!

  Men dere, jeg fikk noen bilder av han fotografen i gr og i dag. Jeg m si at jeg ble kjempe fornyd med hvordan de ble, han er utrolig flink til ta bilder. S n har jeg lyst til vise dere noen av bildene fra Operahuset. Vil dere se? Yeah, check it out!

  Resten av kvelden skal jeg slappe av foran Macen og se p blogger. Tenkte lage meg en herlig fruktskl senere. Jeg har ftt flere bilder, og vil gjerne vise dere fler. Jeg har allerede ftt tte bilder til sammen og fr flere i kveld! Det er jo s artig ta bilder! Det var kjempe gy ta disse bildene p Operahuset. Han hadde et veldig bra kamera, bildene er tatt med Canon. :) Og slikt kamera vil jeg ha!

  Hva synes dere om bildene p operaen?

 • 9

  Hei! Har laget meg en sunn og frisk smoothie. Jeg gikk ned p butikken og bestemte meg for at dette skulle vre en sunn smoothie i dag. Har faktisk ikke laget grnn smoothie fr, og det er vel noe av det sunneste man kan drikke. Det som var litt irriterende var at dem ikke hadde kiwi eller chiafr p butikken og det skal jo det egentlig vre i denne smothien her. Men jeg skal skrive til dere her hva jeg tok oppi. Denne m dere bare prve!

  Oppskrift p grnn smoothie med avocado og spinat

  1 stort glass

   

  1 neve spinat

  1 avocado

  1  dl eplejuice

  saft av 1 lime

  Det som er veldig viktig er at dere vasker spinaten godt fr du har den i en smoothiemaskin sammen med resten av ingrediensene. Kjr rundt til du fr en glatt smoothie. Og s heller dere den over i et stort glass eller en flaske og stikk gjerne ned et sugerr. Det bestemmer dere! Kos dere med denne nydelige og friske grnne smoothien!

  Har dere smakt grnn smoothie?

 • 3

  God dag! I dag tok jeg men en god dusj og s startet jeg med en deilig cappuccino. Hvor herlig er det ikke med en cappuccino? Jeg har drevet sett litt p cappuccino maskin for tiden. Jeg tror jeg nsker meg en slik en til bursdagen min, hi hi. Er faktisk ikke s lenge til, har jo bursdag i mars. Jeg har blitt helt hekta p cappuccino i ukedagene n, og om helgen koser jeg meg stort sett med en kaffe mocca! N ser jeg ut og drmmer meg litt og nyter utsikten.


     I dag har jeg stort sett ikke noen planer. Vet ikke helt hva jeg skal gjre i dag. Tar det som det kommer. Men hva skjer med at det er overskyet i Oslo? Det har det vrt i flere dager n.. hvorfor kan ikke solen bare komme? N vil jeg ha litt sol alts. I Bergen har det jo faktisk vrt bra med sol i det siste, fr var det ikke slik. Fr hpe p at solen kommer utover dagen. 

  Har dere drukket cappuccino? Eller foretrekker dere kaffe? 

 • Gina Elena

  Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Gina og jeg er 24 r og bor i Oslo. Jeg kommer til blogge om min hverdag, foto, antrekk, kosthold og alt som faller meg inn.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta