ginaelenaa -
Hjem Add Om meg Kontakt

7 

God kveld goinger! Vet dere hva? Nå sitter vi her alle sammen på toget og venter på at det andre toget skal komme seg videre for det har nemlig skjedd noe med toget som skal videre til Bergen. Dem sa noe om at toget satt fast. Det er skikkelig kjipt, for dette kan jo ta ekstra lang tid. Huff, er ikke noe kjekt at det skal skje noe sånt. Så det betyr at jeg ikke er fremme før kanskje sent. Får håpe at dette går fort og at de får ordnet det kjappest mulig.

 

Får tenke positivt, og bare håpe på at toget kjører snart! Kjæresten min kommer og henter meg på togstasjonen Oslo S og det er noe jeg gleder meg veldig mye til nå. Har ikke sett han siden torsdag, og jeg savner han masse. På bildene ser dere bilder av meg og Julie. Det er hun jeg møtte og vi gjorde masse kjekt sammen. Vært en fin ferie.

 

 

 • 13

  Hei dere! Nå sitter jeg på toget og har allerede kommet litt langt. Jeg reiste med toget ca klokka 11:59 og jeg er fremme i kveld klokka 19:13. Er godt å komme tidlig fram og ikke så sent.

  Nå spiser jeg meg noe yoghurt på toget og hører på musikk. Er avslappende å sitte på tog men tid tar det. Min mor tok noen bilder av meg før jeg reiste med toget. Bare så dere vet det så blogger jeg fra mobil og det blir ikke fullt så bra.

 • 4

  God morgen! I dag var jeg tidlig oppe, var oppe klokka halv åtte i dag. Så da er det avreise til Oslo i dag. Det har vært utrolig koselig å være på besøk her, jeg har kost meg. Jeg fortalte dere i går hva jeg har gjort i helgen. Det har vært en kjempe bra helg, for jeg har fått møtt en god venninne jeg ikke har sett på noen måneder og jeg har kost meg kjempe masse sammen med henne. Og ikke minst var det godt å få se familien min igjen.

  Nå har jeg nettopp laget meg frokost, en god frokost! Jeg pleier ikke i grunn å spise så tidlig om morgenen, men det er bare bra å spise nesten med en gang når man står opp. For da fungerer man bra utover dagen!

   

  Dette sitter jeg og spiser å drikker nå:

   

   
   

  Nam nam, økologisk knekkebrød med leverpostei på er jo bare så godt da. Er noe som mangler, og det er agurk. Men det hadde vi ikke, men like godt er det! Og jeg elsker soya produkter - blandt annet soya mandel melk.

   

  Hva har dere spist til frokost? Er dere glad i dette?

   

 • 5

  Hallo alle sammen! Har dere en bra kveld? Vi har spist pizza i kveld og den var kjempe god. Vi bestilte Dolly´s Choice. Min mor anbefalte den for hun har spist den tidligere, og den var faktisk kjempe god. Det er Pepperoni, løk og ananas. Nå er ikke jeg så glad i ananas så jeg plukket jo alt sammen av! Liker å spise ananas men å ha det på pizza eller annen mat, det klarer jeg bare ikke... Hehe, men vi har hatt en koselig kveld og nå tenker jeg å legge meg snart slik at jeg er uthvilt til reisen i morgen. 

   
   

  ♥ Har dere smakt denne pizzaen fra Dolly før? 

 • 10

  Heisann! Håper dere har det fint, jeg har det hvert fall litt bedre nå. Har fremdeles litt feber og sånn, men nå går det forhåpentligvis bedre med meg.  Jeg og min mor har nettopp bestilt Dolly Dimples. Nam nam. Det er faktisk lenge siden jeg har spist pizza derfra nå, så det skal bli godt! Resten av kvelden skal jeg slappe av med min mor. Vi skal se film og blir nok helt sikkert noe godterispising ja, siden det er siste kvelden her. Nå skal dere få se hva jeg har på meg i dag.

   


  I dag så ble det et ganske behagelig antrekk. Litt baggy bukse og en god genser. Litt deilig når en ikke er helt i form. Buksen er fra Monki og genseren er fra Vero Moda! 

   

  Hva synes dere?

 • 17  Hei!

   

  Da var det mandag igjen, og en helt ny uke. Er faktisk litt bedre nå noe som er veldig bra. I går var den verste dagen for da lå jeg rett ut på sofaen og hadde nesten 40 i feber. Ikke bare bare å være syk nei. Skulle egentlig reise herfra klokka 06:00 og ta toget klokka 08:00, men det viste seg jo at jeg hadde fremdeles høy feber da jeg lå i senga. Så om jeg er bedre til i kveld tenker jeg å ta nattoget til Oslo men om ikke så må jeg reise tidlig i morgen.

  Jeg har iallfall hatt det utrolig fint når jeg har vært på besøk hos min mor og stefar. Jeg kom torsdags kveld og min mor hentet meg på togstasjonen og vi kjørte hjem. Vi snakket litt den kvelden før vi la oss. Også var det fredag, da gikk jeg og min mor ut en tur den dagen og koste oss. Vi gikk rundt om og kikket å handlet litt ting og etter det så handlet vi på matbutikken. Handlet inn til bursdagsselskapet som var på lørdag. Det var en virkelig koselig kveld, da kom familien til min stefar og det var god stemning.

   

  Etter det så ble jeg kjørt og venninna mi og kjæresten hentet meg. Jeg og Julie skulle på fest, men så viste det seg at jeg hadde tatt feil adresse. Vi skjønte ingenting, for vi trodde at festen var i et av husene. Men da måtte Julie ringe til kjæresten sin og be han hente oss igjen. Så var litt mye styr akkurat der og da, men da vi kom frem så var det en skikkelig flott leilighet med fine folk. Alle var greie og det ble god stemning. Vi dro ut på byen etterpå.

  Da har jeg skrevet litt om helgen min. Nå vil jeg vise dere noen av bildene fra fotoshooten i går. Det var kjipt at jeg ble dårlig for om ikke så kunne jeg blitt der mye lenger. Men tror vi fikk noen fine bilder og håper at noen av dem ble bra.

   

   

  Hva synes dere om bildene?

 • 6

  God kveld søtinger! Jeg håper at dere har hatt en fin fastelavn i dag. Jeg har ikke orket å blogge noe i dag fordi at jeg har nemlig blitt syk. Det er så kjedelig, er visst noe som går nå. Min samboer var syk før jeg reiste.

  Tidligere i dag så var jeg og tok noen fotoshoot bilder og det var kjempe gøy helt til at jeg begynte å fryse. Jeg fikk heldigvis tatt noen bilder og jeg klarte faktisk å være der litt til selv om formen ikke var på topp. Kanskje jeg får tilsendt noen bilder i kveld? Vi får se

 • 10

  Hei hei alle sammen! ♥

  I dag er det fastelavn. Vi har ikke bakt noen boller i dag, som vi skulle ha gjort men det har vært så mye på en gang i dag. Jeg og min mor stod tidlig opp, og det første vi gjorde var å gå ned på badet og stelle oss. Hun var så flink til å sminke meg, så håper på at dette ble en bra fotoshoot i dag. Bortsett fra at når vi kjørte hjemmene i fra så begynte jeg plutselig å fryse. Sånn helt plutselig, og da vi gikk inn var jeg bra i formen men så begynte det å bli så kaldt og jeg frøs skikkelig.

   

  Så nå har jeg begynt å bli syk. Årh, hvor kjedelig er ikke det.. Men men, nå skal jeg faktisk bare slappe av etter å ha vært ute hele dagen så håper jeg at dere får en fin fastelavn. ♥ I kveld blir det kake kos, chips og sjokolade og alt. Hvor godt er det ikke å ha en mor som passer litt på da? Hehe, her er dagens middag.

   
  Bestilte takeaway på Kina restaurant i dag. Det er alltid digg med noe godt mat når en er syk! Så dette godt ut dere?

 • 8

  God morgen alle sammen. Hvordan står det til med dere? Håper at alt er bra, i går var det bursdagsfeiring og det var kjempe hyggelig å få besøk. I går hadde vi som sagt italiensk gryte og det smakte vidunderlig. Det var kjempe god stemning i går. 

  Så nå skal jeg legge ut noen bilder fra bursdagsfeiringen.  Nå tok jeg ikke noen bilder av dem dessverre, glemte av det. Jeg skal forresten ta fotoshoot bilder klokka 13:00 i dag. Dette blir gøy og spennende.

   


   


  Så ikke dette ut som en fin bursdagsfeiring? ♥
   

 • 10

  Heisann og god ettermiddag. Nå er jeg akkurat ferdig med å lage naken bløtkake. Jeg må si at jeg ble ganske fornøyd med den ja, hihi. Min mor har laget sjokolade mareng. Nå gleder jeg meg fælt til å smake på begge kakene.

  Nå holder vi på å lage italiensk gryte med hvitløksbrød. Jeg har aldri smakt italiensk gryte før så dette blir spennende å se hvordan det smaker. Så nå har vi fått besøk av foreldrene til stefaren min. Dette blir en utrolig koselig kveld med god mat og masse gode kaker.

  Hva synes dere om bløtkaken jeg lagde?

 • 7
  Heisann, og god morgen. I dag er det bursdagen til min stefar, så nå skal jeg snart begynne på kake laging. Skal lage bløtkake, og da skal dere få se den senere. I går var jeg som sagt med en venninne av meg, og det var kjempe hyggelig å se henne igjen! Julie heter hun, og vi møtte hverandre på Sartor og gikk på Egon. Vi bestilte kjempe god mat og snakket i mange timer. Jeg møtte henne ca klokka halv 9 i går kveld og vi var med hverandre til klokka 11 på kvelden.

   

  Hun er en veldig nærme venninne av meg og vi har bestandig vært gode venner. Det var en stund tidligere vi ikke hadde noe kontakt, men da var vi yngre og begge hadde sikkert mye å gjøre når det gjaldt skole osv! Men etter at hun fikk en sønn så fikk vi god kontakt og det er noe jeg er kjempe glad for. Litt utpå dagen så skal dere få se noen bilder fra gårsdagen. Men akkurat nå så skal dere få se han nydelige pusen som ligger i sofaen her.

      

  Hva er deres plan i dag?

 • 4

  Heisann alle sammen.

  Nå har vi akkurat kommet hjem etter å ha vært ute lenge i dag. Akkurat nå så koser jeg meg med sushi, og min mor koser seg med rundstykker med syltetøy på. Vi begge var sultne, for vi har ikke hatt tid til å spise da vi var ute. I dag har det vært en utrolig bra dag. Vi har gjort masse! Vi stakk innom en tur på Rusta og der har de så mye forskjellig. Føler at de har alt der, fikk lyst på mye. Det er alltid kjekt å få tid sammen med sin mor, hehe! Vi var også innom på Coop og handlet inn mat og litt av hvert til bursdagen i morgen.

   

  Så senere i kveld skal jeg treffe en god venninne av meg som jeg ikke har sett på noen måneder nå. Da blir jeg kjørt til byen og skal treffe henne der. Det blir utrolig koselig, og ikke minst blir det godt å se henne igjen. Vi har faktisk vært venninner siden barndommen, helt siden 2. klasse. 

  Det er egentlig helt utrolig å tenke på! Satser på at det blir en fin kveld også. ♥ Så nå skal dere få se hva jeg har på meg i dag. Et ganske simpelt antrekk.

     Ønsker dere en flott fredagskveld videre! 

   

 • 4

  Hei! Nå sitter jeg i bilen og vi har akkurat vært på senteret en tur og handlet. Det første vi gjorde var å gå på Rusta en tur. Jeg fikk meg noen deilige rosa kosesokker som dere skal få se senere. Jeg kjøpte også en gave til min stefar som fyller hele 36 år i morgen! Har tatt mange bilder i dag som dere skal få se.

  Har dere hatt en fin dag så langt?

 • 9   

  God morgen! Ååh, nå er det endelig fredag. Det er så bra at det er helg nå, nå er jeg på besøk hos noen i familien min og været er helt på topp. Solen skinner og er faktisk 3 grader ute i dag. Stod tidlig opp i dag, var oppe rundt 09:00. Det er hvert fall kjempe hyggelig å være på besøk, alltid koselig å se sin familie igjen.

  I dag skal vi ut en tur og handle litt for en i familien har bursdag i morgen. Så i morgen skal jeg bake en bløtkake, men vet ikke hvilken enda så det blir moro. Litt senere på kvelden har jeg planer med en god venninne av meg, og det er noe jeg gleder meg masse til. Da skal vi ut og spise å kose oss.

   

   
   

  Bare så dere vet det så er jeg helt sminkefri på bildene. Hva er vel ikke bedre å gå uten sminke om morgenen? Tror mange av dere er enig med meg akkurat der, eller hva? Så nå lurer jeg på hva dere skal i dag?

 • 2

  Hei hei! Har dere det bra? Nå sitter jeg altså på toget, men er ikke fremme før klokka halv elleve. Det er en stund til enda, hehe. Toget gikk vel fra Oslo ca kvart på fire. Jeg kunne også tatt fly, men nå er ikke jeg noe særlig fan av å fly. Selv om jeg har flydd en del ganger før, men da var jeg yngre.

  Altså, jeg synes det går veldig fint å ta tog. Jeg har alltid likt å ta det, for føler at en får slappet litt mer av. Så ja, jeg kommer nok til å ta mer tog enn å fly. Det er greit å ta fly hvis man skal langt, for eksempel til utlandet.

   

   

   

 • 14

  Hei alle sammen! Nyter dere det nydelige været vi har her i Oslo? Herlighet for et flott vær! Jeg har vært ute i mange timer i dag jeg, gikk ut tidlig når klokka var 10. Så det vil si at jeg har vært ute i 3 timer i dag. Wow, ikke dårlig det til at det er litt kaldt ute også.. Som jeg sa til dere så gikk jeg i Karl Johan og kikket rundt om. Jeg må si at jeg kjøpte meg en fin genser på Zara. Den var på tilbud, kun 99 kroner. Skal ta bilde så dere får se senere. 

   

  Jeg skal på besøk i dag og har pakket kofferten min klar. Så denne turen blir nok fin og gleder meg til å komme meg litt på besøk! Det er alltid godt å komme seg vekk litt, så hva er det vi sier? Borte bra, men hjemme best!? Nå skal dere få se hva jeg går med i dag.

     Hva synes dere om antrekket? 

 • 10

   

  God morgen til dere skjønne. Stod opp tidlig og nå holder jeg på å gjøre meg klar til å gå ut. Tenker å gå i Karl Johan og se i butikker. I Karl Johan er det så masse av butikker og de har for det meste alt. Også er det så klart ikke feil å ta seg en tur dit nå som det er så fint vær! Får nesten en sånn påskefølelse.

  Jeg tenker å ta litt bilder og sånt slik at dere får se de senere. Jeg ville også innom for å ønske dere en strålende dag! Håper at den blir fin.

   

  Hva er deres plan i dag?

 • 9

  God kveld herlige <3 akkurat nå så ligger jeg rett ut på sofaen sammen med min kjære. Vi har akkurat tatt oss en Restaurante pizza. Resten av kvelden så skal vi bare slappe av med en serie på tv. I morgen er det torsdag, og skal en tur bort i morgen på besøk. Det gleder jeg meg til, så dette blir en lang og god helg på meg. 

  Det var så flott solnedgang tidligere i kveld, og derfor vil jeg vise dere hvor flott solnedgangen var! Her er noen av bildene.

      

  Forresten, den jumpsuiten jeg har på meg er fra H&M. Den er så utrolig fin, og var på salg! Jeg har mange bodyer jeg nå og går med det hele tiden omtrent. Blitt avhengig! Flott solnedgang ikke sant? Hva gjør dere i kveld?

 • 6

  God kveld dere ♥ Jeg håper at dere har hatt en strålende dag. For vet dere hva, det har jeg. Været har jo vært helt fantastisk i dag. Det var litt overskyet tidligere om morgenen, men så kom solen etter hvert! Og det er noe vi så klart liker? Som jeg fortalte dere så tok jeg trikken fra Aker Brygge til Karl Johan. Jeg møtte en god venn av meg der, og vi satt på Egon og koste oss med varm drikke. Vi snakket masse! Etter at vi sa ha det til hverandre så gikk jeg for å kikke litt rundt om butikker på Aker Brygge.

   

  Dette har vært en tipp topp dag. En veldig fin dag som jeg gledet meg mye til. Nå skal dere få se bildene vi tok. Det er veldig fint med snø på bilder, er dere enig? 

     Så nå lurer jeg på hvordan deres dag har vært? Fortell meg, vil like å høre.. Hva synes dere om bildene?

 • 7

  Heisann alle sammen! Har dere det fint? Jeg har, i dag har jeg vært med en god venn i Karl Johan. Vi møtte hverandre på Egon og så bestilte vi varm drikke. Jeg bestilte meg en Cappuccino, hvor herlig er ikke det? Vi satt og snakket masse sammen og nøt solen. Nå blogger jeg fra mobil, så blir ikke så bra.

  Jeg og min venn tok mange bilder ute, så dere skal få se senere i dag. Håper at dere har en strålende onsdag, for det har jeg. Vi blogges!

 • 19

  Heisann! God onsdag til dere, skjønne! Våknet opp til snø i dag, og det er egentlig ikke noe jeg vil ha nå. Nå vil jeg bare at snøen skal vekk og at varmen skal komme. Men jeg tror at det blir fint vær i dag, og da håper jeg at solen blir værende hele dagen slik at den smelter vekk snøen. Haha, ikke misforstå meg, jeg liker snø men nå har det vært nok med det! 

  I dag vet jeg ikke hva jeg skal, tar det som det kommer. Kan være at jeg tar meg en tur på cafe. Synes det er så godt å sitte seg ned og bare nyte en kopp kaffe. Eller en Kaffe Mocca, Cappuccino. What ever... Nå skal dere få se frokosten min i dag.

   

   

  Ble en litt sen frokost på meg i dag, men nå er ikke jeg så flink når det kommer til frokost. Men dette smakte godt, også vil jeg ønske dere en virkelig flott dag! ♥

   

 • 10   

  God kveld skjønne! Hva gjør dere i kveld? Akkurat nå så driver jeg med ikke så mye, ser serien The O.C og bare slapper av. Det er nesten helt utrolig hvor hekta man kan bli av serier!? Jeg lagde forresten blomkål og brokkolisuppe til middag i dag. Jeg puttet oppi ekstra blomkål og brokkoli, da blir suppen så mye bedre og ikke minst blir den fyldigere. Det smakte kjempe godt! 

   

  Jeg lagde selvfølgelig muffins også, jeg vet at jeg ikke skal lage slikt i ukedager.. men nå fristet det sånn, og er faktisk en stund siden jeg har laget det. Har ikke laget de muffinsene før, fikk oppskriften av en og resultatet på dem ble awesome! Nå er jeg veeeldig glad i muffins, noe jeg alltid har vært! Disse kommer jeg til å lage flere ganger.

   
  Så ikke dette godt ut? Liker dere blomkål og brokkolisuppe?

   

  And here comes the Muffin

  Disse muffinsene smakte aldeles godt. Herlighet så gode dem ble, og kommer til å lage masse av! Det er jo ekstra godt med jordbær. Hvis dere vil ha oppskrift så gir jeg den gjerne.

  Så ikke muffinsene gode ut?

 • 8   

  Hei, og god ettermiddag dere. Håper dere har det bra, for det har nemlig jeg. Akkurat kommet inn etter en fantastisk tur ute. I dag har jeg gått meg en passe lang tur og etter at jeg gjorde det så gikk jeg innom butikken og handlet noe god mat. I dag blir det en sunn suppe til middag.

   
  Det var jammen meg deilig å komme seg ut i finværet. Den kåpen jeg har på meg er så fin til vår, og kan bruke til alt mulig! Nå lurer jeg på hva dere synes?

 • 8  Hei, og god tirsdag dere! Er det virkelig tirsdag allerede? Jeg synes at dagene går så ekstremt fort. Hah, nå har jeg nettopp laget meg en god lunsj. Ble en litt sen lunsj i dag. Har dere sett ut av vinduet eller??! Det er sol i Oslo, helt blå himmel og bare noen skyer. Det er SÅ godt at solen kommer nå, for den trenger vi. For nå har vi hatt det kaldt i Oslo.. Det er 3 grader i dag, og håper at temperaturen bare går oppover.  Det er faktisk meldt fint vær på torsdag, fredag og lørdag! Så deilig!

   

  I dag har jeg ingen planer. Men må nok ut og ta noen bilder i dette herlige været! Det som er litt ork, er at jeg må ta bilder med telefonen. Greit nok, jeg har et bra kamera og Samsung er en bra telefon men tror det er på tide med et skikkelig kamera snart altså! Vil ha Nikon eller Canon. Vel, jeg har jo snart bursdag så kanskje jeg får meg et kamera da!? Det hadde vært noe..

   

   
  Det er aldri feil med frukt til en god lunsj! Nå lurer jeg på, hva har dere spist til lunsj i dag?

 • 14   

  God kveld søtinger! Har dere en bra kveld? Det har jeg, i dag lagde jeg en god og ikke minst sunn middag. Jeg var fast bestemt på at i dag skulle jeg ha fisk. Nå blir det en uke med kun sunn mat. Jeg lagde ørret, og da stekte jeg fisken først og så stekte jeg grønnsakene. Når det var ferdig så det skikkelig godt ut, og gledet meg til å smake! Kjæresten min elsket det, så det var jo veldig bra. Så denne uken kommer jeg til å lage forskjellig mat med sunne retter! I morgen vil jeg prøve på noe jeg ikke har laget før.

   


  Synes dere dette så godt ut? Liker dere ørret?

 • 9

  Hallo alle sammen! Da har jeg akkurat kommet inn døren. Jeg har vært ute en tur og handlet litt. Har handlet inn sunn mat, og i dag blir det fisk til middag. Ørret! Ah, det er så godt! Det er en stund siden jeg har laget nå så dette skal bli deilig. Jeg skal ta bilde av maten slik at dere får se den sunne og gode middagen senere.

  Men nå så skal dere få se hva jeg har på meg i dag. I dag kjørte jeg på med et rosa antrekk! Det er en av mine favorittfarger, spesielt lyserosa! Synes det er så fint, spesielt hvis det er kåpe. Denne kåpen kjøpte jeg for ikke så lenge siden, utrolig fin syns jeg.

   

  Er vel et ganske vårlig antrekk jeg har på meg, men nå er det jo ikke lenge igjen til våren nærmer seg. Gleder meg til at været blir finere. Nå skal jeg lage middag, så må dere ha en fin ettermiddag. Vi snakkes!

 • 6  Hei på dere! Har dere en fin mandag så langt? Nå er jeg akkurat ferdig med å rydde leiligheten, det er alltid slik at etter en helg så blir det fort mye rot og da er det greit å ta det. 123 fiks ferdig! Dette er altså min lunch i dag. Nam, nam, NAM! Det er så godt med knekkebrød med brunost på og et glass smoothie til! Er ikke fargen på smoothien utrolig fin og ikke minst fargerik!? Jeg puttet oppi blåbær, bjørnebær og blåbær yoghurt. Også tok jeg oppi litt juice slik at den ikke skal bli så tjukk. 

  Men nå lurer jeg på, hvordan har deres helg vært? Jeg har hatt en fin helg, det har vært mye på en gang men ellers har den vært fin. Jeg og kjæresten har gjort mange koselige ting, som på lørdag var vi på Ikea og spiste god mat og så film på kvelden, mens søndag var vi på tur. Helgene går så fort.

   


   

   

  Så ikke dette ut som en god lunch? Det var det virkelig :) Jeg ville også innom for å ønske dere en fin mandag. Håper at dere får en fin dag!

 • 10  God kveld! Hvordan går det? Her går det veldig bra, er ikke så lenge siden vi kom hjem faktisk etter en fantastisk flott tur. Vi var på et sted som heter Ekeberg, det er et meget populært sted i Oslo. Det ligger oppe på fjellet på en måte. Ehm, vanskelig å forklare men skal prøve. Ekeberg er høydedraget som stiger opp sydøst for Bjørvika i Gamlebyen i Oslo. Forstod dere noe nå? Jeg har vært der så mange ganger nå, og det er et virkelig fantastisk sted å gå turer. Det er veldig kjent for friluftsliv og idrett. Som fotball for eksempel.

  Det er meget kjent som Norway Cup, og det har jeg vært på masse tidligere. Har aldri vært på Ekeberg da det har vært Norway Cup men de sier at det er gøy om sommeren. For å være ærlig så er det et fantastisk friluftslivsområde for både kjærestepar, familie med barn osv. For vær gang vi har reist opp dit har det bestandig vært mange folk. Så det er kjempe populært! Det er jo også en gård med mange flotte dyr. Ekeberg gård heter det da, og det er alt fra gris, geit, høns, ku, fugler og hest. Mange fine dyr!

  For dere som bor i Oslo og ikke har vært her - så anbefaler jeg på det sterkeste at dere reiser opp dit. Det er kjempe fint, og tror ikke at dere vil angre på det. 

   


  Haha, ikke bry dere om det siste bildet.. Der visste jeg ikke at bildet ble tatt engang. Men ja, nå er det bare å slappe av resten av kvelden. Se serie!!

  Ønsker dere en flott søndagskveld ♥

 • 5

  Hei hei! Nå sitter jeg og kjæresten i bilen og er på vei opp til en fin plass i Oslo. Det er veldig fint å gå tur der så jeg kommer til å ta noen bilder. Så de skal dere få se senere i kveld. Vi kommer nok til å gå en tur i skogen først og så blir det cafe etterpå. Ut i naturen er det søndager er til. Er det ikke?

  Jeg skal nå vise dere bildene fra balletten. Jeg danset ballett i går og det var kjempe moro. Jeg stortrives med å danse ballett, og det er noe jeg drev med da jeg var mindre. Ballett er kjempe bra trening for kroppen. Dette kommer jeg til å drive med lenge. Kanskje dere vil se en video når jeg danser?

 • 9

  Hallo alle sammen! Da var det søndag igjen, helgen går jo så himla fort. Nå er det snart ny uke allerede, og fatter ikke at det er mandag allerede i morgen. I dag lagde jeg en sunn lunsj til meg og kjæresten. Huff, i går ble det mye spising. Alt fra god middag, dessert og godteri og alt! Det er jo slik at man overspiser omtrent på lørdager. Så i dag blir det kun sunn spising på meg!

   

  Så i dag kommer jeg til å lage en god suppe til middag. Kanskje blomkålsuppe? Det er jo bare helt utrolig godt! Også pleier jeg alltid å putte ekstra blomkål oppi, og det gjør det enda bedre.

   

   


   
  Herlig med en god søndags lunsj, er dere ikke enig? Senere tenker jeg å legge ut noen av bildene fra Balletten. Vil dere se?

 • 8  God kveld! Har dere en fin kveld? Det har jeg, nå sitter jeg foran Mac pcen og slapper av. Koser meg med smågodt, sjokolade og chips. Det er jo så deilig å kunne kose seg ekstra på en lørdag. Nå vil jeg vise dere innkjøpet mitt fra Ikea. Fikk kjøpt mye fint, og ble fornøyd! Herlighet, jeg har laget så altfor mye i kveld. Jeg har laget alt fra vafler og milkshake. Vaflene ble supergode. Nå smakte ikke jeg på milkshaken, den slukte jo kjæresten min.. Hehe.

   
  Jeg har forresten noen bilder fra balletten i dag som kjæresten min tok med mobilen sin. Så de kommer jeg til å legge ut i kveld eller i morgen, spørs om jeg får tid til det i kveld. Ble veldig artige bilder!

  Var det masse fint?

 • 7

  Hei dere, og god lørdag! Har dere en bra lørdag så langt? Det har vi, nå har vi nettopp kommet hjem fra å ha vært på Ikea en tur og så har vi vært innom matbutikken i dag. Det første vi gjorde var å dro til Ikea og spiste. Maten der er så god, og ikke minst mettende også, haha! Jeg bestilte meg kjøttboller, som jeg alltid pleier. Det er jo godt da. Etter det så gikk vi og kikket, og så ble det til at vi kjøpte ting selvfølgelig! Jeg skal vise dere senere i kveld hva vi kjøpte. Det var noe vi trengte isåfall, mye godte skåler og litt av hvert. 

   


  Desserten var jo bare helt fantastisk. Smakte på sjokolademoussen, og den var utrolig god. Kjæresten min spiste jo omtrent opp alt sammen, hehe. Nå skal jeg ta litt klesvask, vaske og rydde litt. Vi blogges ♥

   

  Så ikke dette kjempegodt ut!?

 • 9

  God morgen. Nå er vi på vei til balletten. Jeg skal danse fra kl 11 til 12 så det blir en times trening. Dette blir deilig. Etter at jeg er ferdig å danse så skal vi en tur på senteret og spise noe god mat. Det er lørdag, og hva er det vi sier om den dagen? Beste dagen!

  Jeg ville innom for å ønske dere en strålende lørdag. Håper at dere koser dere masse!

  Hva er deres plan i dag?

 • 7

  God kveld alle sammen.

  I dag var jeg på cafe på Aker Brygge. Jeg bestilte meg en Kaffe Mocca med krem, men jeg tok dessverre ingen bilder. Jeg tenkte ikke noe på det der og da, men jeg satt iallefall ute og det var så digg når solen skinte mot meg! Aker Brygge er jo bare en så fantastisk plass når det er fint vær og solen skinner. Det tror jeg at dere er enig med meg i!? Hihi! Akkurat nå så sitter jeg og koser meg med en Cappucino og til middag i dag lagde jeg Aspargessuppe. Jeg fikk så lyst til å ha noe oppi i tillegg, så da prøvde jeg ut Avocado. Jeg tok nemlig det oppi og var døds spent på om det skulle smake godt eller ikke!

  Men vet dere hva? Det smakte jo helt nydelig! Det anbefaler jeg dere virkelig å prøve. Også tok jeg meg litt Avocado til siden. Så det ble en sunn middag. Også på en fredag, det er veldig sjeldent! Så nå sitter jeg med spisestuen og gleder meg til kjæresten kommer. Han kommer snart og det blir godt å se han! 

   
  Så det ikke kjempe godt ut da? Det var det nemlig, og nå lurer jeg på hva dere har spist til middag? Noe sunt?

   

  Jeg vil vise dere et bilde som jeg tok av solnedgangen for noen timer siden.

     Det er så flott!

   

 • 6   

  Heihei og god dag alle sammen! Håper dere koser dere i solen, det har jeg gjort. Nå skal jeg snart ut på cafe en tur og ta meg en varm og god kaffe mocca. Åå, det er lenge siden jeg har drukket! Det er det som er så godt med en fredag at en kan gå på cafe og bare kose seg etter en lang uke. Jeg tok noen fine bilder ute i dag som jeg skal vise til dere nå. 

   

  Har dere gått tur i dag?

 • 8

  God morgen til dere. Ville innom for å ønske dere en fin fredag. Nå er helgen her, endelig.. Denne uken har gått fort, men det gjør det hele tiden syns jeg. I dag har jeg ikke noen planer som jeg vet om. Jeg skal egentlig bare rydde leiligheten, vaske klær, vaske gulv og vaske, vaske vaske... hehe! Kjæresten min kommer endelig hjem i dag så det er noe jeg gleder meg masse til. Er alltid godt å se han igjen når han har vært borte med jobb osv. I dag blir det nok pizza også, sparte rester fra Peppes pizzaen. 

  Jeg var ute på tur tidligere og jeg tok noen fine bilder av det fine været vi har her i Oslo i dag. Det er jo helt strålende vær her nå! Aaah, hvor deilig er ikke det? Nå må det bare bli finere og finere. Dere skal få se hva jeg spiste til frokost. En god og sunn frokost med Muslibar og smoothie!

   
  Forresten, oppi smoothien så brukte jeg frosne mango, papaya og ananas og friske jordbær. Også helte jeg litt appelsinjuice oppi så klart slik at den ikke skal bli så altfor tjukk. Det var veldig godt! Ønsker dere en strålende dag i dette nydelige været ♥♥

   

  Så ikke dette godt ut? 

 • 10

  God kveld. Jeg sa til dere at dere skulle få se den nye headeren min. Det er fotograf Kjell Rødhammer som har fikset den til meg, og jeg ble kjempe fornøyd med den. Han er så flink! Jeg setter den nok inn tidligst i morgen, nå er det senga som kaller! 

     Hva synes dere?

 • 8

  Heisann! Nå sitter jeg i sofaen og koser meg med The Kardashians på tv. Det er SÅ gøy. Rart, for før likte jeg ikke å se på det, synes det virket helt merkelig hele programmet. Men nå har jeg nemlig blitt helt dilla på det programmet. Ser det så og si hver eneste kveld på tv. Det som er så bra med den er at det er drama hele tiden. Det gjør det spennende og ikke minst gøy. Hehe!

   I kveld ringte jeg til Peppes og skulle bestille meg en pizza. Jeg bestilte meg Pepper Steak. Den har jeg bestilt flere ganger før, og syns den er så god. Det er den beste de har, også liker jeg godt den Heavy Heaven. Det er mange gode pizzaer, og hva er det som er best av Peppes og Dolly!? Da vil jeg si Peppes. Mmm. Forresten dere, nå har jeg fått meg en annen header. En helt ny en, og tenker å ta den på bloggen senere. 

   

   


  Mmmm, ser den ikke god ut!?

   
  Så ja, dette ble middagen i dag. Ikke verst med pizza av og til altså. Nå går det kun i tv og se serier hele kvelden! Hihii.

   

  Liker dere pizza fra peppes?

 • 14

  God dag! Håper dere har det fint, det har jeg. :) Akkurat nå så vil jeg vise dere mine to nye kjoler. Jeg kjøpte disse på Bikbok, og dem er så utrolig fine på! Jeg pleier egentlig å ikke like lange kjoler, men disse to.. de likte jeg kjempe godt! Jeg er veldig kresen når det kommer til lange kjoler, hehe.. Alltid likt korte best. Men uansett, dem er så fine ♥ Kan faktisk bruke til hverdagskjoler også, og det er jo kult. Nå er jeg faktisk på vei ut døren, skal ut å handle og kikke litt. Uansett, jeg håper at dere får en fin torsdag.

   

  Nå liker jeg svart bedre, men denne fargen er jo helt nydelig? Synes dere ikke? Vi snakkes senere. Blogges ♥

 • 8

  Hei på dere! Hvordan har dere det i dag? Nå nærmer det seg snart helg, og det er så utrolig deilig. Så i dag blir det bare å rydde hus og slappe av. Været i Oslo er ikke helt på topp, er tåkete og kaldt. Uff. Jeg skal sikkert ut litt senere, og kanskje jeg bestiller meg en Peppes pizza senere. Nam! Nå spiser jeg lunch og koser meg med den.

   
  Ingenting er bedre enn Nutella og hvitost på skive. Ikke så veldig sunn lunch i dag, men nå nærmer det seg helg så! Hiih.

   

  Så dette godt ut?

 • 13

  God kveld skjønne!

  I dag ble det pølser og potetmos til middag. Også hadde jeg wok pose og tok det sammen med pølsene og stekte det sammen. Rask og enkel middag! I morgen skal jeg ha noe digg til middag ihvertfall. Frister med Bali gryte eller Lasagne. Lasagne er altfor lenge siden jeg har spist, så blir sikkert det. Men nå folkens, nå vil jeg vise dere kaken! Jeg ble så fornøyd med den denne gangen. Den ble kjempe fin, og nå skal jeg ta meg et stykke. Mmm! Men først skal jeg spise sushi, nam nam.

   


  Så ikke denne god ut? Jeg gleder meg til å smake! Mmm. Dere må ha en fin onsdags kveld.

   

  Så den god ut?

 • 5

  God ettermiddag dere! I dag har jeg vært veldig mye ute, hehe.. Det er jo ganske så deilig å komme seg ut. Jeg gikk opp på taket og tok noen bilder, det er så flott utsikt der oppe. Om sommeren pleier jeg å sole meg der og da er det så varmt og godt. Jeg liker meg godt der oppe ja, hihi.

  Nå skal jeg snart lage middag, og vet ikke hva jeg skal lage. Tror jeg lager noe suppe eller noe, noe enkelt! Også skal jeg vel bare slappe av etter det. Sliten i bena, haha.

   


   

  Hva synes dere om utsikten?

 • 6   

  God formiddag alle sammen. Som dere ser har jeg laget meg en sunn og god lunch. Det er så herlig med noe småtteri til, som frukt. Jordbær er aldri feil. Jeg begynte på kaken da klokka var kvart over 10, og jeg brukte litt tid på den faktisk. Var ikke ferdig før halv 12. Nå skal jeg snart smelte hvit sjokolade og ta det over kaken. Gleder meg til å se hvordan det blir! Jeg kommer til å legge ut kaken senere i dag.

     Synes det er så godt med knekkebrød med leverpostei og brunost. Spesielt med brunost på! Nam nam. I dag har jeg stort sett ikke noe planer, skal bare være hjemme og rydde leiligheten.

   

  Ser ikke dette godt ut? Hva spiste dere til lunsj?

 • 9   

  God morgen alle sammen. Har dere en fin morgenen? Jeg har akkurat vært ute på tur, og hva er vel ikke deilig med en frisk morgentur? Jeg gikk tidlig på butikken og handlet til kaken som jeg skal lage i dag. Jeg skal nemlig lage en virkelig god oreokake, lurer på om jeg har vist den tidligere på bloggen. Den er ihvertfall utrolig god. Jeg tror nok at det er den beste oreokaken noensinne. :) Så jeg skal begynne så snart som mulig å lage den!

   


   

  Var ikke dette noen fine bilder? Er veldig fint med litt snø, men er jo så kaldt ute. Uff, nå vil jeg at det skal bli varmere i været. Men vi har vært heldig, for vi har jo hatt tre dager med sol nå. Så da kan en ikke klage. Håper på at solen dukker opp i dag også!

   

  Har dere gått tur?

   

 • 7

  God kveld!

  Har dere en fin Valentine´s day? Jeg har hatt en veldig fin dag og det har jeg fremdeles. Tidligere i dag var jeg som sagt ute og gikk inn i mange forskjellige butikker. Var innom alt fra Ark bokhandel, kitch´n, nille og alt fra vanlig matbutikk. Jeg fant noe fint på Nille til han. Jeg kjøpte et super søtt kort til han og en liten sjokolade. Det ble ikke så mye, men jeg lagde nå en god middag. Fiskegrateng med ost og grønnsaker til.

  Jeg fikk nydelige roser, røde og lilla roser! Utrolig fine. Fikk også et kort og den søte bamsen. Hvor heldig er ikke jeg!? Nå er det å slappe av resten av kvelden med en god film. Tenker å ta meg et Pavlova kakestykke som jeg lagde på lørdag. Pavlova er så godt! Årgh, jeg skulle ha laget en Valentine kake i dag men har dessverre ikke fått tid. Så da lager jeg den heller i morgen. Jeg håper alle dere der ute har hatt en fantastisk flott Valentine´s dag! 

     Se på det super søte kortet jeg kjøpte til han og sjokoladen, hihi. 


   
  Gjerne fortell hvordan deres dag har vært! Det synes jeg er kjempe stas å høre. 

 • 12

  Hallo og god Valentine´s day! Nå kom jeg akkurat hjem etter å ha handlet litt Valentine saker. Jeg har selvfølgelig kjøpt noe til han, og får håpe at jeg får noe fint av kjæresten også. Dette tror jeg kommer til å bli en bra dag. Jeg får dessverre ikke laget noe Valentine kake i dag, så da gjør jeg heller det i morgen. Får rett og slett ikke tiden til det. Det er så gøy å gå inn på butikker og se på Valentine ting. Det er det beste, får glede ut av det. Da skal dere få se antrekket jeg har på i dag.

   


      
  Var dette fint? Hva har du på deg i dag?

 • 2

  Heisann, god tirsdag! Og god Valentinesdag!

  Nå kom jeg akkurat inn døren etter å ha vært ute og fått handlet litt av hvert til Valentine. I dag er det Valentinesdagen. Det er jo en så koselig dag, får gave av kjæresten og kommer med roser. Det er så nydelig. Senere i kveld skal jeg lage en kake jeg har laget flere ganger, for den er bare så utrolig god og ikke minst passer den så godt til Valentine. Jeg skal tegne hjerte på den og kanskje ta mange små hjerter. Det blir utrolig artig!

  I dag blir det nok en romantisk dag. Hihi. Men nå så skal jeg vise dere noen av mine favoritt neglelakker. Noen har jeg kjøpt fra Gina Tricot og når jeg stod på bussholdeplassen en gang på Aker Brygge så var det en dame som kom bort til meg og spurte om jeg ville kjøpe fire neglelakker for 100 kroner og det gjorde jeg. Hun jobbet på hudpleien og hun sa at de neglelakkene var kjempe gode og ja, det er dem! Beauty Trend ser dere at det står på neglelakken. 

  Også kan dere gå inn på beautytrend.no. Det er nettsiden dems. Det beste resultatet innen skjønnhet og velvære. Og der det står behandlinger, blar dere ned til Negldesign. Der står det masse!

     Prisen er fra kun 120,-

  Det er ganske billig. Jeg vurderer å bestille en time der. Jeg må få fikset neglene mine, de ser ikke ut! Haha. Jaja, håper på at kjæresten overrasker med noe i dag da ♥ Var neglelakkene fine syntes dere? Jeg synes dem er utrolig fine, og neglelakken fra Beauty Trend har jeg prøvd flere ganger. Kjempe fin på!

   

 • 8

  Hallo og god kveld igjen! Jeg lovte å vise dere bildene fra turen i dag og det skal jeg gjøre nå. Det var hvertfall en veldig fin tur, og jeg møtte på noen hyggelige folk. Det som er så fint med å gå tur er at man møter på folk som hilser og er blide. Det gjør dagen enda bedre. Det gjør den for meg!

  Da jeg kom hjem og når jeg gikk inn stuen så jeg ut og så den nydelige solnedgangen. Det var en skikkelig nydelig solnedgang altså. Åå. Her jeg bor får jeg se ofte av det og det er så utrolig fint!

   

  Nå skal jeg henge opp en vask faktisk, og så skal jeg se en episode av serien jeg ser før jeg legger meg. I morgen er det en ny dag.

  - Hva synes dere om bildene?

 • 9

  God kveld! I dag var jeg ute å gikk en tur. Jeg tok dessverre ikke så mange bilder som jeg sa at jeg skulle ta, men det ble ikke noe av at jeg gikk på det stedet som jeg sa at jeg skulle gå. Det ble heller en annen plass og da tok jeg et par bilder. Det ble noen fine og dere skal få se senere. Jeg lagde Wok middag med strimlet biff. Det første jeg gjorde var å steke kjøttet, og så tok jeg oppi brokkoli, blomkål og mais. Så når alt var godt stekt så tok jeg en god wok saus og rørte det sammen. Det smakte utrolig godt, og det gjør det alltid med slik mat. I morgen blir det nok ikke noe wok, tror jeg skal prøve meg på noe annet. Vet ikke hva, men Lasagne eller spaghetti hadde vært godt!

   

  Nå skal jeg vel slappe av bare og se en serie eller kanskje skrive litt på pcen. Jeg er veldig glad i å skrive, jeg skriver mye på pcen og både for hånd. Hihi. Hva har dere gjort i dag?

  Så dette godt ut? Spiser dere ofte wok?

 • 6  Hei alle sammen! Nå har jeg akkurat tatt meg en kaffe og er på vei ut døren. Skal ta mange bilder så dere får se senere i dag. Det er viktig å kle seg godt selv om det er sol, hehe! I morgen er det jo faktisk Valentinsdagen. Det gleder jeg meg veldig mye til, for da skal jeg nemlig lage en Valentinskake.

  Hva er deres plan i dag?

 • 6

  Hei. Da var det mandag igjen. Ny uke og nye muligheter som vi sier det. Jeg ser ut av vinduet og det er soool! Endelig! Det var på tide at solen kom nå, så dette blir nok en bra uke. Får håpe på at det blir sol hele uken. Det hadde absolutt ikke vært feil! I dag stod jeg tidlig opp og satt i gang med ryddingen. Det var mye vask, så må sette på flere vask i dag. I dag har jeg stort sett ingen planer, jeg tar meg sikkert en tur ut i finværet. Kanskje jeg tar noen bilder i dette fantastiske været?!

  Det må til. Jeg vet ikke hvor, men har lyst til å gå et sted jeg har gått flere ganger da det har vært sol. Det er så fint å ta bilder der når solen skinner. Jeg lagde meg en god lunsj, knekkebrød med egg og kaviar og et glass smoothie til. Jeg kan si hva jeg brukte i smoothien. Jeg tok frosne mango, papaya og ananas og så tok jeg oppi juice med fruktkjøtt. Den ble supergod! 

   

  Ser dette godt ut?

 • 4

  God kveld kjære dere! I dag er det morsdag, og nå har jeg og min kjære spist pizza. Jeg skulle lage god middag i dag, men det ble ikke så enkelt når det med bilen skjedde tidligere i dag. Vi har spist Ristorante pizza nå og den er bare så vanvittig god. Det er mange typer, jeg liker best den Mozzarella så klart. Det er den beste. Og nå skal jeg snart dekke på med chips og sjokolade på bordet.. Hvor herlig er ikke det? Det er morsdag så da er det lov. Jeg pleier jo å være sunn på denne dagen, hehe!

  Nå tenkte jeg å vise dere noen bilder fra da jeg var i Paris disneyworld, nice og roma. Jeg var vel rundt syv år og noe, og jeg var der sammen med min mor og bror. Jeg husker faktisk litt fra da jeg var der. Vi gjorde masse gøy! Jeg husker at jeg så alle disney figurene, som Minni mus, Mikke mus, donald duck, dolly, pluto, askepott og mange mange andre.

  Alt var så annerledes fra da jeg var mindre. Alt var så mye bedre og gøyere! Slik er det når man er liten, hihi. Dere skal få se noen bilder nå.

   
  Det er alltid like kjekt å se tilbake på bilder som dette. Det er jo minner. :) Nå skal vi kose oss med resten av morsdagen og masse godt! 

  Var ikke dette noen artige bilder? 

 • 7

  Hei dere! Nå skal jeg fortelle dere hva som skjedde i dag... Når vi kjørte fra broren min og til Oslo så spurte jeg kjæresten min om han kunne ta noen bilder i snøen så da kjørte vi inn til siden og da klarte han å kjøre litt utfor et stup. Huff, jeg ble så skremt jeg... For jeg har opplevd noe lignende før da jeg var mindre.

  Det var enda verre det som skjedde da jeg var mindre. Det kunne gått skikkelig galt. Det kan jeg fortelle om siden hvis dere vil høre? Men ja, nå sitter jeg i taxi på vei hjem og håper på at kjæresten min får hjelp og kommer hjem fortest mulig.

  Det er ikke noe koselig at det skal skje slikt på en morsdag. Huff.

   

   

  Har det skjedd noe lignende med dere?

 • 9

   

  God formiddag. Nå sitter jeg i sofaen og slapper av med en deilig kaffe. Ikke svart kaffe, men kaffe med melk og sukker oppi. Det er best! Det er jo faktisk morsdag i dag så nå skal jeg være på besøk her til kl 3 og så skal vi kanskje på Plantasjen en tur. Det blir koselig.

  Hørte at hvis man kjøper noe der så får man gratis roser. Det er litt gøy, alltid fint med roser. Blir hentet av kjæresten min etter det og da er det hjem til Oslo. Blir koselig å få tid sammen med han før jobb i morgen.

   

  Hva skal dere i dag?

 • 5

   

  God lørdagskveld! I kveld lagde jeg og damen til min bror Tandoori chicken. Hun kuttet opp kyllingen mens jeg kuttet opp salat. Det er alltid like gøy å lage mat sammen med andre. Det er noe jeg alltid har likt å gjøre.

  Vi brukte Saritas denne gangen, og den var faktisk god. Det er ikke så mye smak i den som det er i Tandoori pakken. Men jeg skal ikke klage, god var den. Til dessert tok vi oss pavlova kake. Den var utrolig god, men ikke minst mettende. Jeg lagde jo trossalt to marengsbunner og er ikke så rart at det blir mettende. Pavlova er en skikkelig god kake. Mmm.

  Nå koser vi oss med en film på tv. Pirates of the caribbean dead man's chest tror jeg den heter. Det er bra filmer men vi skal se på Fast and the furious 5 på tv klokka halv 10. Det er en av de beste filmene som har gått. Love them! Nå er det alt fra sjokolade, chips og smågodt på bordet her <3 så nå er det bare å kose seg!

   

   

   

  Så ikke dette godt ut? Hva gjør dere i kveld?

 • 9

  God ettermiddag! Nå er jeg på besøk hos min onkel og samboeren. Når jeg kom hit så var vi litt her før vi dro på senteret. På senteret gikk vi rundt og kikket og spiste litt på Burger King. Jeg bestilte meg salat til lunch. Så satt vi der en stund før vi møtte kjæresten hans. Da gikk vi alle sammen rundt å kikket og bare koste oss. Jeg kjøpte meg ikke noe, men de kjøpte jo noe. Hehe!

  Etter det kjørte vi bort til Kiwi butikken og handlet. Jeg handlet litt og de handlet litt. Vi handlet middag som vi skal snart spise. Det blir Tandoori i kveld så det skal bli skikkelig godt! Vi handlet også litt chips, sjokolade og snop som vi skal kose oss med. Det er kjempe koselig å være på besøk i Hønefoss. Og så mye snø det er her... I Oslo er det nesten ikke snø.

   

   

   

   

   

  Nå skal jeg og samboeren hans lage noe middag og så skal dere få se noen bilder jeg kommer til å ta.

  Hva har dere gjort i dag? Hva er planen deres i kveld?

 • 11

  Hei! Jeg skulle egentlig danset ballett, men det blir ikke noe av i dag. Jeg stresset så sykt i morges med å lage kremen til pavlovaen. Jeg lagde litt for mye krem så resten måtte kastes. Jeg brukte mye krem og tok så mye jeg kunne. Det skal nå være krem på pavlova!

  Etterpå skal jeg opp på besøk til min bror. Det blir så koselig å se han og damen igjen. Er en stund siden sist jeg så de, så dette blir koselig. Skal overnatte der til i morgen så skal vi lage god mat i kveld og kose oss med film og godteri. Gleder meg masse!! Nå skal dere få se pavlova kaken.

  Jeg fikk så lyst til å lage to marengsbunner for da blir kaken mye høyere. Og jeg har alltid syntes det har vært så flott med stor kake så jeg ble fornøyd med hvordan den ble. Trodde ikke at den ville bli så bra.

  Hva synes dere? Har dere noengang laget pavlova?

 • 4
  God kveld! Vet dere hva, jeg begynte på den første marengsbunnen klokka halv 9 i kveld, og den stod inni ovnen fra kvart over 9 helt til klokka halv 11. Og så nå holder jeg på med den andre marengsbunnen. Den står inni ovnen nå og den skal ikke tas ut før klokka 12 eller litt etter. Det pleier å ta litt tid med en slik kake, for Pavlova kake tar jo litt tid å lage. Jeg kommer nok dessverre ikke til å legge kaken ut i kveld. Jeg kan legge den ut i morgen tidlig slik at dere får se hvordan den ble.

  Nå tenkte jeg at jeg ville blogge om Los Angeles. Det er en plass jeg har alltid hatt lyst til å dra til. Det virker som en helt fantastisk plass! Jeg kunne tenkt meg å flyttet dit, for det er så amazing... Jeg håper at jeg en gang i livet mitt flytter dit. Nå som jeg har sett serien The O.C flere ganger, så har jeg hvertfall lyst til å bo der. Utifra det jeg har sett fra serien, stranda, vannet, folkene ser det bare helt awesome ut! Jeg må reise dit sammen med min samboer, det har jeg sagt flere ganger til han og han er helt enig, han har lyst til det også. 

  I Los Angeles har du varmen, og det er noe man aldri blir lei. Jeg hadde aldri blitt lei varmen, for jeg har alltid elsket varme. Da er det en flott plass å reise til.

   

   
  Nå vil jeg skrive litt om Los Angeles. Los Angeles er en storby i det sørlige California på vestkysten av USA. Los Angeles er den største byen i California, og den nest største byen i USA (Etter New York City). LA ligger i Los Angeles County. Los Angeles er kjent som storprodusent av populærkultur, og er blant annet sentrum for den amerikanske filmindustrien.

  Jeg håper at jeg virkelig får dratt dit snart en gang! Har såå lyst! Har dere vært i Los Angeles noengang? Eller i USA?

 • 7

  God kveld fine! 

  Jeg kom hjem for ikke så lenge siden. I dag har det vært full fart, jeg har vært på senteret i dag. Det er alltid koselig å ta seg en tur på senteret å kikke. Jeg fant ikke noe spesielt, så er like greit å bare kikke rundt om. Nå har jeg akkurat laget hjemmelaget pizza. Hjemmelaget pizza er noe av det beste, det er så himla godt. Jeg brukte kjøttdeig og pepperoni, og det er noe jeg alltid pleier å ha på pizzaen. Er ikke så begeistret for kyllingkjøttdeig eller bare kylling. Jeg synes det er aldeles best med kjøttdeig til.

  Hvor herlig er det ikke med hjemmelaget pizza på en fredagskveld?! Det er jo bare så kos. Det beste med at når jeg lager det så spiser kjæresten min opp nesten hele pizzaen. Det betyr jo bare at han liker godt det jeg lager.. Og det er så bra. Jeg tenker at jeg skal lage Pavlova kake senere i kveld. Det har jeg laget to eller tre ganger, og resultatet har blitt bra. Men nå skal jeg faktisk prøve meg på to marengs bunner så dette blir spennende! Da skal jeg ha marengstopper helt oppå kaken. Dette gleder jeg meg til å lage.

   

  Pizza før

   

  Pizza etter


  Ser den ikke utrolig god ut?!

   


   


   
  Dette var virkelig en nydelig pizza. Synes den smakte utrolig godt denne gangen. Nå skal jeg rydde litt, vaske litt før jeg slapper av for kvelden. Vil dere se resultatet på kaken jeg skal lage i kveld?

  Hva har dere gjort i dag?

 • 10   

  Hei og god fredag! Åå det er så deilig å tenke på at det er allerede helg. Ingenting er bedre enn helg! I dag har jeg allerede planer, da skal jeg på senteret en tur. Da blir det handling av masse godt Så jeg kommer nok ikke hjem før klokka 6! I morgen skal jeg på ballett og skal på besøk til broren min. Det gleder jeg meg veldig til! Blir kjempe koselig å se han og damen hans igjen. Så da tenker jeg at vi skal på senteret en tur og gå rundt å kikke, kanskje jeg kjøper meg noe fint? Også skal vi sikkert lage noe god mat på kvelden, enten taco eller fajitas. Jeg skal ta mange bilder når jeg er der, så da må dere følge med!

  Jeg har laget meg en skikkelig digg lunch. Lagde meg egg og bacon og det er så godt å spise til lunsj. Også lagde jeg meg smoothie i tillegg, skogsbær smoothie og skogsbær yoghurt. Den var veldig god! Skogsbær smoothie er så sunt også!

   

   
  Mmm, skogsbær smoothie <3

  Hva er deres plan i dag?

 • 4  God kveld fine lesere! Kl halv fem kom min samboer hjem og det var så godt å se han igjen. Jeg lagde Tandoori med en gang da han kom for da var han nok sulten, hihi. Det er alltid kos å lage middag til sin kjære. Jeg elsker å stå på kjøkkenet, det har jeg alltid gjort. Jeg liker godt å lage mat, alt fra sunn til usunn. Det smakte utrolig godt, og det gjør det alltid med tandoori. 

  Resten av kvelden skal jeg og samboeren slappe av med tv. Kanskje se Prison Break? Det er en så bra serie, husker jeg så den før for lenge siden.. Men jeg kommer ikke til å følge så mye med, jeg kommer nok heller til å se på noe annet. Enten The O.C eller en film. Skal lage meg en god smoothie etterpå! Mmm.

   
  Så ikke dette godt ut!? Hva har dere spist til middag i dag?

 • 7

  God ettermiddag alle sammen ♥

  Nå har jeg akkurat kommet inn etter å ha gått en fin tur ute. Jeg gikk rundt om Tjuvholmen og tok mange fine bilder. Det er så fint å ta bilder her.. Du har alt fra moderne bygninger, sjø, båt og fine trær og alt! Det er bare så flott å bo her, jeg stortrives! Etter turen gikk jeg på butikken og handlet mat. Jeg handlet også grønnsaker til en smoothie jeg skal lage senere. Jeg skal lage en grønn smoothie som jeg lagde for ikke så lenge siden, bare denne blir litt annerledes. Elsker grønn smoothie, mm!

  Nå kommer ENDELIG samboeren min hjem snart. Han har vært vekke denne uken, og blir så godt å se han igjen. Da skal jeg overraske han med en god middag senere. Som jeg sa blir det Tandoori Chicken! Det er en liten stund siden vi har hatt nå, så dette blir godt! Nå vil jeg vise dere bildene jeg tok.

   

   


   


   


   
  Har dere gått på tur i dag?

 • 9

  Heisann alle sammen! Hva gjør dere i dag? Nå har jeg nettopp spist en god lunch med bordet. Jeg dekket på litt forskjellig. I dag har jeg egentlig ikke noe planer, skal kanskje ut en tur etterpå på butikken. Må handle inn litt mat som brød, frukt, grønt og middag. I dag frister det med noe godt til middag! Vurderer kanskje å lage noe Tandoori Chicken med Nanbrød. Det er jo bare kjempe godt!

   

   
  I dag kokte jeg meg et egg, noe jeg ikke har gjort på lenge. Jeg liker egentlig bedre kokt enn stekt. Men er greit å lage begge deler også. Kanskje jeg kjøper meg noe fint når jeg er ute. Til leiligheten. 

  Så dette ut som en god lunch? Hva har dere spist?

 • 16

  God kveld dere! Hvordan går det med dere? Med meg går det fint, nå har jeg akkurat prøvd ut Mac sminken jeg kjøpte og resultatet ble kjempe bra! Det ble skikkelig bra da jeg blandet kremen og foundation sammen. Jeg duppet det bare på og det ble så naturlig og fint. Den kremen kommer jeg nok til å kjøpe flere av, beste kremen jeg noen gang har prøvd ut. jeg ble skikkelig jevn og fin i huden av den, og når jeg tok i tillegg på foundation så bare skinnet det.

  Det ble utrolig fint, og kremen kommer nok til å bli fort tom. Hehe! Jeg liker at sminke er naturlig, det skal ikke være unaturlig. Da blir det ikke pent. Jeg husker da jeg var yngre og brukte masse tonn med brunkrem osv.. herregud, jeg så ikke ut! Har sett igjennom mange bilder, og det ser rett og slett ikke bra ut.. Men jo mer voksen en blir jo fortere lærer man! 

  Nå skal dere få se resultatet.

   

   


   
  Nå er det å lage seg noe kveldsmat og smoothie og se en film på Netflix. Gleder meg sånn til i morgen og bli tatt bilder av. Denne gangen skal det være i leiligheten min.

  Hvordan synes dere det ble?

 • 4

  Hallo! Nå kom jeg akkurat inn døren etter å ha gått en tur ute. Jeg har handlet på butikken, kjøpte middag og litt frukt å sånt. Jeg tenker at jeg tar noe enkelt til middag i dag. Det blir enten rømmegrøt eller suppe. Rømmegrøt hadde faktisk vært utrolig godt!

  Nå tenker jeg å vise dere sminken jeg kjøpte i går. Jeg kjøpte som sagt en Foundation og en sånn krem. Hun i butikken sa at jeg kunne først ta kremen på og så foundation etterpå men hun anbefalte at jeg tok begge på samtidig. Det ble finere sa hun. Så da skal jeg prøve den ut senere i dag. Så da skal jeg vise dere hvordan den ble på.

  Med det første så bestilte jeg alltid Mac sminke på nett og var så fornøyd med det når jeg fikk det i posten. Synes Mac er utrolig bra, spesielt når det gjelder alt fra foundation og øyenskygger. 

   

   
  Hvor heldig er ikke jeg? Som dere ser her så kjøpte jeg mange svamper. Så denne nye sminken skal jeg prøve ut i kveld så dere får se resultatet. Det blir moro!

  Hva synes dere? Er dere fornøyd med Mac?

 • 12

  Heisann dere!

  I dag gikk jeg en tidlig morgentur. Alltid kos med en morgentur. Føler seg så oppfrisket når en kommer hjem. I går etter balletten gikk jeg innom en sminkebutikk. Mac. Der har de så utrolig mye bra sminke! Jeg måtte ha meg en ny Foundation så da kjøpte jeg meg det. Jeg kjøpte meg i tillegg sånn krem du blander med foundation. Kjempe bra greier! Jeg skal vise dere senere.

  Nå skal dere få se bildene jeg tok tidligere i dag. Ble ganske bra bilder vil jeg si? Flott lys er det!

   


   


   

  Her ser dere lunchen min. Ikke så veldig sunn i dag, men Nutella må man bare ikke klage over! Det er godt det, mm. Har jo altså frukt og smoothie så da blir det ikke så usunt vel.


   
  I smoothien hadde jeg frosne mango, friske jordbær og litt yoghurt oppi! Den var faktisk veldig god, og søt! I dag hadde jeg egentlig planer, skulle bli tatt bilder av men så kom det opp noe så da blir det heller i morgen. Gleder meg hvertfall masse til det!

  Liker dere Nutella? 

 • 8

  God kveld! I dag har jeg fått gjort masse egentlig, jeg har akkurat vært på ballett også tok jeg en videohilsen fra meg til dere etter balletten. Men det som er så dumt er at jeg ikke får lastet den opp, og jeg skjønner ikke hvorfor. Men men, balletten varte i ca en og en halv time og har fått lært utrolig masse i dag. Jeg trives så godt med ballett, det er så bra og klassisk dans. Jeg elsker det! Jeg lagde en god middag tidligere i dag som jeg vil vise til dere. Da lagde jeg wok med strimlet svinekjøtt. Det var kjempegodt!

   

   


   
  Ser ikke dette bare kjempe godt ut!? Det var det også, skal jeg si dere... Jeg lager ofte wok i ukedager, det er jo fordi at det er så sunt og så er det veldig bra for helsen. Nå skal jeg slappe av med en god serie. 

  Hva gjør dere i kveld?

 • 12

  Hei hei! Nå skal jeg snart ut en tur. Komme meg på butikken og få handlet litt mat. Jeg har lyst på noe godt til middag, men vet ikke helt hva. Det blir noe enkelt som wok eller nudler og kylling kanskje? Nå kommer finværet, solen begynner å komme frem og det er så deilig. Det er på tide med sol nå, for nå har vi hatt overskyet i flere uker. Det er ikke bare bare, da blir det så trist og grått ute.

  Har hørt at i Bergen i dag er det full sol og helt blå himmel. Jeg må si at det høres rart ut, for Bergen er jo mest kjent for regn eller for det meste overskyet. Men det har visst vært veldig bra der - og så er det helt omvendt i Oslo. Men men, er nå bra at solen kommer frem litt.. så får vi bare håpe på at det blir bra i morgen! Nå tenker jeg at dere skal få se hvordan jeg går i dag.

   

   


   


   
  Hva synes dere?

 • 4

  God dag alle dere ♥ I dag er det allerede tirsdag, dagene går så fort. Nå har jeg nettopp laget meg en god lunch. Jeg bare måtte ha meg en smoothie! Det jeg har puttet oppi smoothien er kun mango, ananas, papaya og litt vanilje yoghurt. Og det er favoritten ♥ Det jeg har på knekkebrødet mitt er hvitost, jeg så den på reklame og måtte bare prøve den ut og det smaker kjempe godt!

  I morgen har jeg planer, og må si at jeg gleder meg litt. For da skal jeg nemlig bli tatt bilder av her hjemme hos meg. Det blir kjempe gøy, og ikke minst er det spennende å få se hvordan bildene blir. 

   

  Processed with VSCO with acg preset

   
  I dag har jeg faktisk ingen planer. Jeg tenker å rydde etter at jeg har spist, støvsuge og vaske litt klær. Wii! Kanskje jeg tar meg en tur etterpå og går litt rundt om. Det er utrolig kaldt i Oslo i dag, er noe med -4.. Brr! Ja, kaldt... 

  Hva er deres plan i dag? Så dette godt ut?

 • 10

  Hallo dere, og god kveld! Hva gjør dere nå? Akkurat nå så slapper jeg av og ser serie på Mac pcen min. Ah, det beste jeg vet om kvelden er å sitte foran macen å skrive, se serie eller se en film. Men hvor gøy er det ikke med et innlegg som favoritter i klesskapet da? Så nå vil jeg vise dere mine favoritt klær i klesskapet mitt. Jeg tenker at en dag skal jeg ta også filme så dere får se klesskapet mitt. Hadde ikke det vært litt artig!?

   

  Som dere ser her, kåpe fra Cubus. Jeg valgte denne i mørkeblå, for jeg elsker den fargen! De har den også i svart og beige. Slik kåpe går til alt! En jeans og en fin topp, eller en svart dressbukse. Kjempe tøft!

   

   

   

  Denne kjolen er fra H&M. Jeg har vist denne til dere før, og hvor søt er ikke den? Og ikke minst fin.. Den går fint an å bruke som hverdagskjole, og noen stilige boots til!


   

   

  Denne herlige lyserosa jumpsuiten er fra Motehus. Jeg har denne i brun også, og de er så utrolig fine på! Veldig fin å bruke til sommeren.


   

   

  Hvit jumpsuit fra H&M. Ååh, denne elsker jeg! Jeg brukte den mye i sommer, og den er så elegant og fin. Den er helt inntilsittende på, og så får man fin rumpe. Hehe!


   

  Poncho fra Latvia! Denne fikk jeg til jul av min mor og stefar. Den er så behagelig, og så god og varm! Utrolig fint med poncho til en jeans.
  Nå skal jeg lage meg en skikkelig digg smoothie, og bare sitte meg ned å slappe av med en god serie. Jeg er helt hekta på serier! Hiih. Blogges mer i morgen 

  Hva synes dere?

  Har dere noen favoritter i skapet?

 • 11

  God ettermiddag! Nå tenkte jeg å legge ut flere bilder fra da jeg var på operaen og ble tatt bilder av, for jeg fikk ikke sjans til å legge ut alle sammen så nå vil jeg vise dere noen. Jeg synes bildene ble fine og jeg kommer nok til å ta enda flere bilder på operaen siden.

  Nå skal jeg ha fiskegrateng og koke meg noe grønnsaker. Dette blir en sunn uke med sunn mat.

   

   


   
  Hva synes dere?

 • 13

  Hei alle sammen! Hvordan har dere det i dag? Jeg har det fint, og nå har jeg akkurat ryddet hele leiligheten min. Det er litt deilig å få ryddet nå som det er mandag, ny uke og nye muligheter. Jeg vil vise dere leiligheten min, jeg synes dere kan få se hvordan jeg bor og jeg trives så godt i denne leiligheten her! Utsikten vi har fra verandaen er så fin. 

   

  Det som er så fint med å bo her på Tjuvholmen er at jeg har butikk rett i nærheten, og mange andre butikker. Det er deilig! I tillegg er det alt fra restauranter og cafe osv. Så jeg kommer nok til å bo her noen år til. Men nå skal dere få se hvordan jeg bor.

   

   


   


   


      
   

 • 13

  God kveld flottinger! Ah, nå er jeg ferdig med å lage donutene. Jeg ble fornøyd med resultatet og smakte på en, og den var supergod! Resten av kvelden skal jeg fortsette å se serien The O.C, men akkurat nå skal jeg se kakekrigen. Det er jo bare så moro. Jeg tenkte at jeg skulle ta inn den nye headeren på bloggen min nå, og da tar jeg selvfølgelig den dere synes var finest!


  Aah, ser de ikke helt nydelige ut!?


   

  Naaam, så ikke disse bare supergode ut??!
  Har dere laget donuts før? Så dem gode ut?

 • 4

  Hei alle sammen! Typen har vært så flink å lage middag i dag, og det er litt deilig i grunn at de kan lage av og til eller en sjelden gang ihvertfall. Men det er jo slik at vi kvinner skal lage middag til de, når de kommer hjem fra jobb. Men i dag så det ut som at han hadde lyst til å lage og han er flink til å lage middag når det kommer til fisk. Så da slapp jeg og lage middag i dag, hehe.

  Så da ble det en sunn og god middag. Det ble sei i dag, og sei er kjempe godt! Legger ut Donutene senere i kveld.

  Så dette godt ut?

 • 10

   

   

  God dag alle sammen! Nå kom jeg akkurat inn døren etter å ha vært ute på tur. Jeg og min samboer tok oss en tur ut og tok noen bilder og gikk på cafe. Det er det søndager er til, er det ikke? Det er fint vær ute, bortsett fra at det er litt kaldt.

  Så nå håper jeg på at finværet kommer snart og at det blir fort varmt. Nå holder samboeren min på å lage god middag til oss. Vi skal ha fisk til middag. I dag blir det kun sunn mat, for i går ble det mye usunt. Slik er det i helger. Nå gleder jeg meg til å spise sunn mat. Det skal bli godt!  Skal lage Donuts etterpå. He he, vil bare få gjort noe og baking er ikke feil!

   

   

   

   

  Hva gjør dere i dag? Vil dere se hvordan resultatet på donutene blir?

 • 5

  Hei og god morgen til dere!

  I dag våknet jeg tidlig for at det er en søndag, det er litt deilig å komme seg opp tidlig om morgenen spesielt når man står tidlig opp i ukedagene. Jeg er så vant til det, så da blir dette en vane for meg. Våknet opp til snø og snør enda og tenker at jeg skal ta meg en tur ut snart. Det er litt deilig å komme seg ut på en søndag enten for å dra på en cafe og kose seg. 

  Jeg skal lage Donuts senere i dag, og har faktisk aldri prøvd å lage det før. Så dette blir spennende å se hvordan resultatet på dem blir. Da skal dere få se bildene senere.

  Det startet med at jeg lagde en smoothie med jordbær, banan og blåbær og litt eplejuice til og en ProPud pudding og litt frukt til frokost. Det er en bra start på dagen. Dere må ha en fin søndag! ♥

  Hva skal dere gjøre i dag?

 • 9

  Hei på dere, og god kveld! I dag har jeg vært på ballett som jeg sa tidligere til dere, og etter det dro vi på senteret en tur og kikket. Jeg fikk kjøpt meg noe fint som jeg kan vise til dere i morgen. Det som er så stas med helger er at man kan bare kose seg og finne på masse moro! Akkurat som jeg har gjort i dag, hihi. 

  Nå har vi bestilt peppes pizza og skal kose oss med det i kveld. Det er så lenge siden jeg har spist pizza nå, spesielt pizza fra peppes! Elsker pizzaen de har, vi bestilte Chicago Biff. Når jeg skal ha pizza så må det være med biff! Det er det beste jeg vet.   Nå skal vi kose oss med denne deilige pizzaen fra Peppes. Og etterpå blir det dessert og alt fra godteri. Hihi. Dette skal bli en god kveld!

  Så dette godt ut? Hva skal dere gjøre i kveld?

 • 5

  God lørdag! Hvordan går det med dere? Med meg går det kjempe fint. Jeg har akkurat vært på ballett og det var kjempe gøy. Jeg følte at jeg kom meg fort inn i denne dansen enn den forrige jeg var på. Den forrige var litt vanskelig, så fort og mye hopp bevegelser. Tror ikke at det er noe for meg.

  Jeg innså i dag at ballett er noe for meg. Det er en helt fantastisk dans med fine bevegelser og når man danser så blir man helt avslappet. Det jeg synes er viktig når man danser ballett er at man skal kunne ha en fin holdning. Det er viktig. Så nå skal vi en tur på senteret og kikke litt. Jeg vil gå på en butikk der de har kun økologisk mat. Så da snakkes vi senere! Håper at dere får en fin dag!

   

   

   

  Danser dere noe dans? Hva er planen deres i dag?

 • 8

  God kveld!

  Wow, er klokka så mye som 21:00!? Tiden har flydd avgårde, og fortere å fortere går det. I dag har jeg faktisk gjort veldig mye, vært på farten i hele dag! Har vært på butikken to ganger i dag og til sist gikk jeg på butikken for å kjøpe ingrediensene til skillingsbollene som jeg skulle lage. Fikk plutselig så lyst på skillingsboller i kveld! Resultatet ble jeg kjempe fornøyd med.

   

  Jeg lagde også middag i dag, noe lignende tandoori chicken. Det smakte kjempe godt, i sausen tok jeg oppi kokossaus. Smaken blir så utrolig god utav det! Nå skal jeg nemlig kose meg med en skillingsbolle og et glass solo og se The Blind Side på Livsstil på tv. Det er en veldig bra film som jeg har sett en gang før, sett den på dere også! 

      

  Skillingsbollene ble kjempe gode også hadde jeg heldigvis tatt nok sukker og kanel på, for det har hendt en gang før at jeg tok altfor lite sukker feks. Så når det gjelder skillingsboller skal det være godt med sukker og kanel på! Da blir det ordentlige skillingsboller, vil nå jeg si... :-)

  Så middagen god ut? Liker dere skillingsboller?

 • 7

  God dag! Hvordan har dere det? Jeg har det bra, og nå kom jeg nettopp hjem etter å ha handlet litt av hvert på butikken. Jeg har fått handlet mat, drikke, godteri osv. Må jo nesten ha litt godis nå som det er helg. Nå skal jeg snart lage middag og da skal jeg lage noe kjempe godt! Vil ikke si hva, vil heller vise til dere senere. Hi hi. Nå tenkte jeg at dere skulle få se hvordan jeg går kledd i dag. 

     Hva synes dere?

 • 5   

  Hallo og god fredag! Har ventet på at denne dagen skal komme, og nå er den endelig her. Aah, er så deilig at det er helg! De beste dagene er fredag og lørdag, hehe. I dag tror jeg at jeg ikke skal noe, eller jo, skal gå å kjøpe nye ballettsko! Det er sikkert mange varianter, jeg vil helst ha lyserosa eller hvit! Det går til alt også. Så det er vel det jeg skal gjøre i dag. Kanskje jeg tar meg en tur på cafe, får se! I morgen har jeg allerede planer. Da skal jeg og samboeren min reise bort på danseskolen og da skal jeg se hvordan ballett er. Etter det skal vi sikkert bare ta en tur på senteret!

  Jeg ser at jeg har fått mange kommentarer på header bildene jeg la ut i går kveld. Så jeg vil bare si tusen takk for det! Det er flest som har sagt at nr 1 er finest og noen nr 2. Så dette blir jo enkelt nå hvilken jeg kommer til å velge. Da blir det selvfølgelig den første som nesten alle har kommentert er finest. Jeg tenkte å legge ut noen flere bilder senere fra operaen i dag. Jeg må jo nesten vise dere resten av bildene jeg har fått. Han har redigert de, og det er jo noe fotografer gjør så lenge de ikke manipulerer bilder og sånn. For det er ikke noe fint, og det blir unaturlig. Noe han her ikke gjør!
  Nå skal jeg i dusjen og få stelt meg litt! Så da snakkes vi senere. 

   

  Hva er deres plan i dag?

   

 • 16

  God kveld! Nå tenkte jeg å vise dere to nye header som jeg har altså fått i kveld. Det er han fotografen som tok bildene av meg som har fikset begge to, og jeg syns begge to er kjempe fine. Jeg aner ikke hvilken jeg skal velge, så jeg må få litt hjelp av dere. 

   

  Det hadde vært hyggelig av dere å sagt hvilken dere synes er finest! Det setter jeg stor pris på. Samboeren min synes nr 2 er finest, men jeg vet ikke. Så da vil jeg ha deres hjelp!

   

  Hvilken liker dere best?

 • 4

   

  God kveld!

  sitter jeg i sofaen og slapper av med en serie. Jeg har begynt å se på The O.C nå, og den serien så jeg nesten hele tiden før da jeg var yngre. Da gikk det kun i den, hehe. Men nå er det så lenge siden jeg har sett denne så nå koser jeg meg! Nå vil jeg vise dere noen klær jeg prøvde i går, da var jeg ute og gikk masse og gikk innom mange forskjellige klesbutikker. Hvor gøy er det ikke å gå innom massevis av butikker? Hihi. Jeg fant en skikkelig fin body som jeg måtte bare prøve. Må ha body hvis jeg skal danse ballett på lørdag. Er så glad for at jeg fant den bodyen, for den er lekker! 

      

  Alt sammen var på salg, og alt sammen kostet bare 100 kr. Så da ble det bare 300 kr. Det er bra pris for dette fine jeg fikk! Sort er bra og det passer til det meste. Funker til alt egentlig! Nå skal jeg som sagt fortsette å se serien og kanskje kose meg med en muffins? Det er vel lov..? Er snart helg nå... 

     Legger kanskje ut noen bilder i kveld fra bildene som ble tatt på operaen. Jeg må jo vise dere noen flere. Snakkes senere, ha en fin kveld! ♥

  Synes om klærne?

 • 7

  Heisann <3

  Nå har jeg akkurat laget middag. Jeg lagde noe jeg hadde lyst på som jeg ikke har hatt på lenge. Nemlig pannekaker... Ååh, det er bare så godt! Jeg liker best blomkål/brokkolisuppe til også putter jeg oppi ekstra brokkoli, det blir så mye bedre.

  Jeg lagde til sammen syv pannekaker, men det skal vel holde til meg og min samboer. Jeg spiser ikke så mange som det han gjør. Hehe. Jeg foretrekker suppe. Så nå skal dere få se den herlige middagen vi gleder oss til å spise. Jeg skal forresten vise dere senere hva jeg kjøpte da jeg var ute i går.

   

   

   

  Ser ikke dette godt ut?

 • 3  Heisann! I dag har jeg vært flink å rydde og skulle egentlig gå ut en tur for å se etter ballettsko. Tror faktisk at jeg ikke orker det i dag, det regner og er overskyet og trist. Ikke noe greit å gå ut i. Men ut en tur kommer jeg nok til å gjøre uansett, senere i dag.. tenker at i morgen skal jeg gå bort til en Ballettbutikk. Skal prøve ut denne dansen på lørdag for å se om dette er bedre for meg eller Jazz. Så nå er jeg spent! 

  Akkurat nå koser jeg meg med denne lunchen. Fikk så lyst på egg så da kokte jeg meg to egg. Det er så mye bedre når det er hardkokt. Også lagde jeg meg smoothie i tillegg og da tok jeg oppi først banan, frosne mango og ananas. Og til slutt tok jeg litt yoghurt og eplejuice. Den var veldig god, og veldig søt!  Det er så viktig med lunch mat. Det er også viktig å spise frokost, som sagt er frokost det viktigste måltidet man bør spise. Nå er ikke jeg så veldig flink der (noe jeg skulle vært) men lunch har jeg alltid vært flink til. Hva er ikke godt med knekkebrød med egg og tomater på med en herlig smoothie til!?

  Ser dette godt ut? Liker dere dette?

 • 8

   

  I dag har dagen gått kun til avslapning og rydding. Jeg har faktisk vært flink til å vaske klær, tatt over mange vask! Hehe. Har laget en god middag i dag, noe jeg fikk skikkelig lyst på! Fisk, nemlig. :) Fisk er aldri feil, så da lagde jeg ørret med ferdig poteter man putter i ovnen og asparges til. Det smakte fantastisk godt! Nå er jo jeg utrolig glad i fisk og prøver å lage det en til to ganger i uken. De sier faktisk det at det er mer B-vitamin i ørret enn laks. Det er det nok også, også smaker det bedre!

  Men dere, jeg fikk noen bilder av han fotografen i går og i dag. Jeg må si at jeg ble kjempe fornøyd med hvordan de ble, han er utrolig flink til å ta bilder. Så nå har jeg lyst til å vise dere noen av bildene fra Operahuset. Vil dere se? Yeah, check it out!

  Resten av kvelden skal jeg slappe av foran Macen og se på blogger. Tenkte å lage meg en herlig fruktskål senere. Jeg har fått flere bilder, og vil gjerne vise dere fler. Jeg har allerede fått åtte bilder til sammen og får flere i kveld! Det er jo så artig å ta bilder! Det var kjempe gøy å ta disse bildene på Operahuset. Han hadde et veldig bra kamera, bildene er tatt med Canon. :) Og slikt kamera vil jeg ha!

  Hva synes dere om bildene på operaen?

 • 9

  Hei! Har laget meg en sunn og frisk smoothie. Jeg gikk ned på butikken og bestemte meg for at dette skulle være en sunn smoothie i dag. Har faktisk ikke laget grønn smoothie før, og det er vel noe av det sunneste man kan drikke. Det som var litt irriterende var at dem ikke hadde kiwi eller chiafrø på butikken og det skal jo det egentlig være i denne smothien her. Men jeg skal skrive til dere her hva jeg tok oppi. Denne må dere bare prøve!

  Oppskrift på grønn smoothie med avocado og spinat

  1 stort glass

   

  1 neve spinat

  1 avocado

  1 ½ dl eplejuice

  saft av 1 lime

  Det som er veldig viktig er at dere vasker spinaten godt før du har den i en smoothiemaskin sammen med resten av ingrediensene. Kjør rundt til du får en glatt smoothie. Og så heller dere den over i et stort glass eller en flaske og stikk gjerne ned et sugerør. Det bestemmer dere! Kos dere med denne nydelige og friske grønne smoothien!

  Har dere smakt grønn smoothie?

 • 3

  God dag! I dag tok jeg men en god dusj og så startet jeg med en deilig cappuccino. Hvor herlig er det ikke med en cappuccino? Jeg har drevet å sett litt på cappuccino maskin for tiden. Jeg tror jeg ønsker meg en slik en til bursdagen min, hi hi. Er faktisk ikke så lenge til, har jo bursdag i mars. Jeg har blitt helt hekta på cappuccino i ukedagene nå, og om helgen koser jeg meg stort sett med en kaffe mocca! Nå ser jeg ut og drømmer meg litt og nyter utsikten.


     I dag har jeg stort sett ikke noen planer. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre i dag. Tar det som det kommer. Men hva skjer med at det er overskyet i Oslo? Det har det vært i flere dager nå.. hvorfor kan ikke solen bare komme? Nå vil jeg ha litt sol altså. I Bergen har det jo faktisk vært bra med sol i det siste, før var det ikke slik. Får håpe på at solen kommer utover dagen. 

  Har dere drukket cappuccino? Eller foretrekker dere kaffe?