ginaelenaa -
Hjem Add Om meg Kontakt

7

God kveld. 

I kveld har jeg laget Indisk Korma. Jeg ville faktisk prøve ut denne typen i dag. Jeg synes den smakte helt nydelig. Den er ikke like sterk som Tandoori Chicken. Selv om jeg elsker den! Men det jeg elsket med denne var at det var så mildt krydret saus med kokos, kardemomme og nellik. Om dere ikke har prøvd ut denne så må dere gå å gjøre det med en gang! For denne var virkelig god. Mmmmm, herlig med en nydelig middagsrett.Jeg er alltid nødt til å ha tilbehør til maten. Spesielt til indisk mat da det er så godt med salat og litt ost på salaten. Det er mange som pleier å ha nanbrød til, men jeg synes det blir litt mye for indisk mat er jo ganske så mettende. Hihi. Nå skal jeg vaske litt klær resten av kvelden, wuhuu, gøy...

Har dere smakt indisk korma? 

 • 12

  Hei på dere! Nå kom jeg nettopp hjem etter å ha vært ute og tatt bilder i kulden. Uff, må si at det var kaldt og bli tatt bilder av ute. Jeg ble tatt bilder av på operaen i dag noe jeg syns var kjempe moro. Det var litt stress tidligere i dag grunnet når jeg gikk bort for å ta trikken så stod jeg der i 10-15 minutter også kom det en dame bort og sa til meg at det ikke kom noe trikk, for de holdt på med veiarbeid eller noe sånt. Og da sa jeg til henne at åå nei, tuller du. Jeg skal jo bli tatt bilder av så hva gjør jeg da og da var hun så snill og sa at det var taxier der borte som jeg kunne ta og det gjorde jeg. He he, det er mange hyggelige folk man kan møte på.

  Jeg tok nemlig taxi bort til Operaen, det ble ikke så dyrt heller. Og da møtte jeg en fyr der som skulle ta bilder av meg, og han var kjempe flink til å ta bilder. Kameraet han hadde var jo helt awesome. Jeg så noen av bildene, og det var så bra kvalitet på dem og jeg gleder meg virkelig til å få se bildene. Men jeg kommer nok ikke til å få bildene før i morgen. Enten utpå dagen eller kvelden. Som sagt, jeg hadde altfor lite klær på meg i dag så neste gang jeg skal bli tatt bilder av ute er det å hive på seg genser og strømpebukse og bukse og alt! Jeg tenkte ikke noe på det, så jeg tok på meg noe enkelt som strømpebukse, skjørt og en inntilsittende genser. Og en kåpe selvfølgelig. Visste ikke at det ville bli så kaldt!

  Nå tenkte jeg å vise dere en ny kjole som jeg ikke kjøpte for så lenge siden. Den kjøpte jeg på h&m, og den er så søt! Elsker fargen på den.

  Hva synes dere om kjolen?

   

 • 8

  God morgen ♥

  Nå har jeg akkurat laget meg frokost, så nå sitter jeg her i sofaen og koser meg med frokosten min. Jeg lagde smoothie og er blitt så avhengig av det. Smoothie er noe jeg må ha hver morgen nå. Det eneste jeg tok oppi smoothien var jordbær, banan og blåbær. Også tok jeg litt yoghurt oppi. Det er samme om det er naturell eller vanilje eller whatever. Jeg liker best vanilje yoghurt, da blir det litt smak.

  Forresten, i dag skal jeg ta noen bilder i Oslo. Jeg gleder meg masse til det. Det er lenge siden jeg har blitt tatt bilder av, så dette blir spennende og skal finne et fint antrekk jeg kan ha på. Det er jo trossalt minusgrader i dag så da er det viktig å kle seg godt ihvertfall! For bildene skal bli tatt ute og jeg kommer nok ikke til å bli så veldig lenge for det verste jeg vet er å stå ute når det er kaldt. Så ja, dette blir gøy! Can´t wait!  Dette er frokosten min i dag.. Knekkebrød med brunost er såå godt, og ikke minst er det sunt. Det har alltid vært min favoritt! Så da snakkes vi senere. ♥ Kos dere i dag! 

  Hva har dere spist til frokost? Har dere blitt tatt bilder av ute i Oslo?

 • 4

  Hey og hoi! God mandagskveld dere, vet dere hva, jeg har laget pavlova i kveld. Jeg prøvde meg på sjokolademarengsbunn noe jeg ikke har laget før. Det var utrolig artig å lage denne kaken. Resultatet ble jo bare kjempe bra! Som sagt elsker jeg å bake. Det er noe av det gøyeste jeg vet! Jeg sa at dette skulle være en sunn uke men fikk rett og slett bakelyst i kveld. Hihi, da får man gjort noe og ikke bare sitte i sofaen hele kvelden.

  Vil dere ha oppskriften? Det tror jeg nok at dere vil, hvertfall dere som liker kake! Oppskriften er fra det søte liv.  Ingredienser

  Sjokolademarengsbunn:
  ♥ 4 eggehviter
  ♥ 200 g sukker
  ♥ 2 ss kakao
  ♥ 50 g kokesjokolade

  Sjokoladekremfyll:
  ♥ 4 eggeplommer
  ♥ 1 dl sukker
  ♥ 2,5 dl kremfløte
  ♥ 250 g kokesjokolade

  Pynt:
  ♥ 3 dl kremfløte
  ♥ sjokoladesaus (se tips)

  Fremgangsmåte

  Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukkeret litt og litt under fortsatt kraftig pisking. Pisk til du får en tykk og stiv marengs. Bland forsiktig i kakao og fint hakket kokesjokolade med en slikkepott.

  Tegn opp en sirkel på ca 24 cm i diameter på et bakepapir. Fordel marengsen innenfor sirkelen.

  Sett kaken midt i ovnen som er forvarmet til 180°C. Skru temperaturen ned til 150°C straks kaken er satt inn i ovnen. Stek kaken i ca 1 1/2 time. Skru av varmen og la kaken stå og tørke i ovnen til ovnen har blitt kald. Flytt marengsbunnen over på et kakefat.

  Til sjokoladekremen has eggeplommer, sukker og kremfløte i en kjele. La blandingen koke opp under stadig visping. Småkok videre under visping til blandingen har tyknet noe, ca 5 minutter. Rør hele tiden så kremen ikke svir seg i bunnen av kjelen. Ta kjelen av platen og tilsett hakket kokesjokolade. La sjokoladen smelte og rør kremen glatt og klumpfri. Avkjøl kremen og la den stå i kjøleskapet til den har fått tykk konsistens (det tar et par timer).

  Bre den tykke sjokoladekremen jevnt over sjokolademarengsbunnen, men la det være igjen en kant på utsiden som du ikke har sjokoladekrem på.

  Pisk kremfløte til luftig, hvit krem. Fordel kremen på toppen av kaken.

  Pynt kaken ved å ringle over sjokoladesaus.

  Tips

  ♥ Det er viktig at sjokoladekremen får stå i kjøleskapet til den får tykk nok konsistens, ellers vil den bare flyte utover kaken. Jeg tror jeg lot den stå i kjøleskapet i minst et par timer. Rør i kremen av og til for å sjekke konsistensen. Kremen må ikke bli altfor tykk heller, for da blir den vanskelig å fordele over marengsbunnen.

  ♥ Som sjokoladesaus oppå kaken bruker jeg "Double Chocolate Sundae Syrup" fra Hersheys (fås kjøpt blant annet hos Coop Mega og Ica). Dette er en amerikansk sjokoladesaus på flaske som har noe tykkere konsistens enn den norske varianten, men det går fint å bruke norsk sjokoladesaus på flaske også (men pass på at du bruker vanlig type og ikke den som stivner på iskrem).

  ♥ Det går fint å lage marengsbunnen og dekke den med sjokoladekremen dagen i forveien. La kaken stå i kjøleskapet over natten. På serveringsdagen pynter du med pisket krem og sjokoladesaus.

  Frister det å prøve denne ut?

 • 8

  God kveld dere. Akkurat nå sitter jeg og ser igjennom noen bilder på pcen her, og ser mange bilder av Bergen. Jeg bodde i Bergen i 8 år og trivdes godt. Jeg vil si at Bergen er norges vakreste by, uten tvil. Nå bor jeg som sagt i Oslo og stortrives her da :) Men når jeg ser bilder av bergen savner jeg plassen enormt. Om sommeren er det så flott! Du har jo Ulriken, Fløyen og Løvstakken feks. Alle de tre fjellene har jeg vært på og hvis det er et fjell jeg liker best så er det Løvstakken. Å gå opp dit er en fantastisk tur. Nå skal jeg vise dere noen bilder fra Bergen.  Men nå skal jeg lage noe utrolig godt i kveld! Så da viser jeg dere senere her :-)

  Har dere vært i Bergen? Hva synes dere om byen?

 • 6

  Hallo dere! Hvordan har dere det? Håper dere har det bra, for det har jeg. Nå skal jeg snart ut å gå en tur og handle litt sunn mat på butikken. Nå er det sunn mat på meg denne uken. Skal lage noe sunt og godt til middag i dag, vil ha noe med svin for det er så godt med grønnsaker. Mmm! Nå vil jeg vise dere hvilke klær jeg har på meg i dag, har chill klær på meg i dag og det synes jeg er deilig å ha på om mandager.  Bukse fra H&M

  Topp fra Bikbok

  Genser fra H&M

  Sko fra Euro sko

  Hva synes dere?

   

 • 6

  God morgen fininger! 

  Nå har jeg nettopp spist en herlig frokost med masse forskjellig frukt til. Nå er det endelig en ny uke med nye muligheter. Det jeg tenker å skrive om nå er Riva del Garda (jeg sier Gardasjøen). Jeg var der i 2012 og da kjørte jeg og min mor dit, og det er ganske så langt å kjøre med bil helt til Italia. Det går greit hvis man tar en del stopp, og det var det vi gjorde. Vi brukte til sammen bare to dager.

  Jeg kan fortelle litt om Gardasjøen. Gardasjøen er Italias største innsjø. Den ligger nord i Italia på grensen mellom Lombardia og Veneto og med den nordlige delen i Trentino. Sjøen ble utgravd i løpet av siste istid av isbreer i Alpene. Det er bratte fjellsider både på østsiden og vestsiden. I sørenden begynner det store slettelandet nord for Po.

  Sjøen er et stort turistmål. Det er hoteller og badesteder langs hele kysten. I nordenden ligger Riva del Garda, og helt i syd ligger Sirmione på en halvøy.  Her er noen bilder som jeg tok da jeg var der. Jeg fikk sjokk da jeg kom dit, og så hvor vakkert det var! Det er sååå vakkert, og ikke minst er det en flott plass med badestrender og turområder. Hvis dere vil reise til et slikt sted så anbefaler jeg dere å reise til Gardasjøen. Det er helt fantastisk! Flottere plass kommer du bare ikke til.

  Nå vet jeg at det er mange flotte plasser i verden. Men for dere som liker Italia og har lyst til å oppleve mye så er dette plassen for dere. Ingen tvil om. Restauranten vi var på var så koselig og maten de hadde var helt nydelig. De har alt av god italiensk mat, jeg bestilte meg alltid pizza og lasagne. Pizzaene de hadde smakte helt skjønt :) 

  Jeg kommer nok til å skrive mere om denne nydelige plassen og legge ut flere bilder. Dette er ikke alle, har mange fler. Så dere må bare glede dere! 

  Ser det ikke fantastisk ut? Har dere vært i Italia?

   

 • 4

  Heeeei! Har dere en bra kveld? For det har nemlig jeg. I går fikk vi besøk av familien til min samboer som var koselig. Jeg lagde Taco i kveld, det er noe som ikke slår feil på en søndag. Men gjett hva, da jeg var og handlet på butikken så kjøpte jeg Avocado og da jeg var hjemme så var den helt hard. Avocado skal jo være mykt inni, så det var veldig irriterende. Avocado er noe jeg alltid må ha til Taco, det passer jo så godt inn til det. Også er det så utrolig godt!  Taco er jo bare helt herlig å ha av og til om søndager.

  Så dette koste vi oss med i kveld. Nå har de reist og nå skal kvelden gå til avslapning. Hvor deilig er ikke det på en søndagskveld før uken starter? 

  Så dette godt ut? Hva skal dere gjøre i kveld?

 • 10

  Hei! God søndag, nå har jeg akkurat vært oppe på terrassen og blitt tatt noen bilder av. Gjett hva? Det snør, og noe som er helt fantastisk. Synes det er så fint med snø og når det er hvitt. Jeg tenkte meg faktisk at det kom til å komme snø i Oslo. Og det gjorde det.. Nå skal jeg slappe av resten av dagen.

  Hva synes dere om bildene?

 • 4

  Heisann! Ah, jeg fikk plutselig bake kick i kveld. Så ja, jeg fikk lyst til å bake hjemmelagde skillingsboller. Hvorfor ikke? Det er lørdag, og hvorfor ikke bare kose seg hjemme og bake he he. Skillingsboller er lenge siden jeg har bakt nå, så fikk plutselig så lyst til å lage det i kveld også er det jo supergodt!


   

  Ingredienser:

   2 pakker tørrgjær 150 g smør 5 dl melk 1,5 dl sukker 1 ts kardemomme 15 dl hvetemel

  Fyll: 100 g smør 100 g sukker 2-3 ss kanel

  Pynt: sukker

  Bland smeltet smør og melk oppi de andre tørre ingrediensene.

  Så dem gode ut?

   

 • 5

  God kveld!

  Tidligere i dag så var jeg som sagt på dans. Jeg sa til dere at jeg skulle begynne på ballett, men jeg begynte heller på jazz i dag. Jeg kan fortelle dere litt hvordan det var. Når jeg gikk inn var det mange unge på min alder og de fleste hadde gått der et par ganger, men jeg var ikke den eneste som begynte i dag. Dansen var helt fantastisk, spennende og gøy! Men jeg må også si at den var krevende. Det var faktisk litt vanskelig, så da er det viktig å følge med på danselæreren. Hun var utrolig flink! Jeg koste meg og snakket med noen. 

  Nå har vi nettopp kommet hjem fra Ikea. Det første vi gjorde når vi kom dit var å tok oss noe mat med en gang. Jeg var så sulten at jeg tok meg en porsjon med kjøttboller. Det er faktisk det beste de har der! Det er greit av og til å dra på Ikea. Det er så billig og så har jo de mye artig :) Nå skal jeg vise dere hva jeg har kjøpt!  Hva synes dere om innkjøpet?

 • 3

  Heeeei og god lørdag! Nå er jeg på danseskolen og sitter her å venter til jeg skal begynne på Jazz. Gleder meg så utrolig mye. Det blir kjempe moro å begynne på dans, bare det å få trent og holde seg i god form er utrolig bra.

  Når jeg er ferdig å danse så skal vi en tur på Ikea. Gleder meg til å spise maten der, kjøttbollene er så vanvittig gode. Har lyst til å prøve ut grønnsaksbollene. Når vi har dratt på ikea tidligere så har samboeren min pleid å spist det.

  Skal se etter kakeformer i dag og mye mer. Og er det noe jeg trenger, så er det lys.. Stearinlys er noe jeg alltid må ha når jeg er der. Er så god lukt på lysene. Skal ta bildet av innkjøpet så dere får se. Jeg ønsker dere en strålende lørdag.

  - Går dere på dans?

 • 6

  God kveld. I kveld har jeg trent litt hjemme. Liker veldig godt å trene føler meg fri og energisk etter trening. Hva er vel bedre etter å ha trent å spise et kakestykke og samtidig ha god samvittighet :)

  Skal begynne på ballett i morgen så viktig å være litt forberedt. Ønsker dere en fin helg!

 • 7

  Hei på dere. Nå har vi akkurat spist middag her. Jeg lagde Tandoori i kveld (Indisk korma) heter den. Første gang jeg prøvde den ut og den var faktisk kjempe god! Jeg lovte å sende dere oppskriften på oreokaken og det skal jeg gjøre nå.

  Det dere trenger er:

  - 3 pakker oreokjeks (original)
  - 1 stor melkesjokolade
  - 1 lys kokesjokolade
  - 2 dl fløte
  - 150 g smør

  Det dere gjør først er å ha alt tilbehøret foran dere. Dere tar først opp en pakke med oreokjeks og knuser den i en brødpose med en kjevle helt til det blir som sand. Gjør ikke noe om det blir litt klumper. Slik gjør dere det med alle oreopakkene og heller det oppi bollen. Hvis dere har en food processor er det enklere og kjappere.

  Så tar dere en kniv og kutter opp smøret 150 gram og tar det oppi kjelen helt til det smelter. Deretter heller dere det oppi bollen med oreokjeksen. Bland det godt inn med skje eller for hånd. Jeg bruker skje, er fordi at jeg orker å ikke bli klissete. Og så heller dere det oppi kakeformen og sett den inn i kjøleskapet. La den stå der til dere er ferdig å lage sjokoladen. Og så tar dere opp melkesjokoladen og kokesjokoladen og tar opp i biter og tar alt sammen oppi bollen. Når dere har gjort det så tar dere 2 dl fløte og la det putre litt i en kjele. Det skal ikke koke, kun putre. Så heller dere bare det over i bollen og rører forsiktig og rolig i sjokoladen. Det tar ca 5 minutter å røre rundt og det skal bli helt brunt. Det jeg gjør er at når jeg har helt fløten oppi så venter jeg med å røre slik at sjokoladen smelter og da rører jeg gjerne.

  Også når den er klar så tar dere ut kaken fra kjøleskapet og heller det i midten på kaken slik at det glir utover. Dere kan gjerne ta på litt frukt om det ønskes. Jeg har tatt på jordbær og både kiwi.

  Den kaken er bare så god! Og jeg anbefaler dere å lage den altså, dere kommer IKKE til å angre for å si det sånn! :-)

  - Hva synes dere? Vil dere lage den?
  - Hva er planen deres i kveld?

 • 5

  Hallo! I dag skal dagen gå kun til avslapping her hjemme. Det er deilig å slappe av på en fredag etter en hel uke. Også skal jeg selvfølgelig ikke glemme å gi dere oppskriften på oreokaken jeg lagde tidligere i dag. Jeg kjøpte meg en ny kjole for ikke så lenge siden. Kjøpte den da jeg var i Sverige for noen uker siden, og den er så utrolig fin! Den kjøpte jeg på New Yorker. Har dere hørt om det? De har masse fint der. Jeg har alltid vært glad i fargen sort, og kjoler som er svart slår aldri feil!

  Også vil jeg bare si at jeg ønsker dere en flott fredag! Håper dere koser dere masse.


  - Hva synes dere om antrekket?

 • 4

  Heisann alle sammen!

  Nå er det endelig helg. Hvorfor er det slik at man gleder seg til helg? Jo, det er jo fordi at da kan man finne på ting som å gå ut og spise med venner og som å slappe av hjemme og kose seg med godteri. Det er det beste med helg ja, hihi. Jeg har nemlig gledet meg så til denne helgen fordi at i morgen skal jeg på noe greier. Sier ikke hva enda, så da blir det tatt massevis av bilder og det blir en fin dag.

  Jeg gikk tidlig bort på butikken i dag og var bestemt på at jeg skulle lage meg en kake i dag, og ja det har jeg gjort. Jeg har laget Oreokake, så den skal jeg vise til dere litt senere i dag. En veldig enkel oreokake som er lett å lage, så da skal jeg skrive oppskriften til dere. Men hvertfall, her er min lunch i dag:

  Enkel smoothie: Det eneste du tar oppi er:

  - Frosne bringebær

  - Frosne blåbær

  - To skjeer vaniljeyoghurt

  - Appelsinjuice

  Pass på at dere tar nok appelsinjuice oppi, for hvis ikke så går det ikke så er viktig med en del juice.
   

  Nam nam, dette er min lunch i dag! Smoothien ble ufattelig god og så enkel å lage. Forresten, har dere smakt Flow yoghurt? Det er den beste yoghurten jeg har smakt, det er to varianter av den. Det er denne med kremet mint med sjokoladedryss som dere ser her på bildet også bringebærdrøm. Jeg liker best denne her :-)

  - Har dere noen planer for helgen?

  - Ser det ut som en god lunch? 

 • 11

  Hei dere <3 I dag var jeg som sagt innom Kitchn en tur og kjøpte meg en håndmikser. Åå, gleder meg sånn til å prøve den ut. Tenker å prøve den ut i morgen og da har jeg veldig lyst til å lage kake, enten oreokake eller bløtkake. Selv elsker jeg å bake så noe må jeg ha :-) Samboeren min reiste på onsdag så nå er jeg alene. På en måte er det jo deilig å være alene, men samtidig savner jeg han. Men han er jo hjemme allerede i morgen kveld <3 Nå tenker jeg å skrive noe fakta om meg slik at dere får vite litt mer om meg. Tenkte at det ville vært gøy og morsomt for dere å lese.

   

  1. Jeg er meget opptatt av å ha det ryddig og rent i hus. Hvis jeg ser noe på stuebordet eller på kjøkkenet som står fremme så tar jeg å rydder det vekk med en gang.

  2. Jeg liker å gå turer, bare det å komme seg ut i naturen er så avslappende og ikke minst bra for kroppen. Nå får jeg ikke så mye sjans til å komme meg ut i naturen, men å gå turer er bare bra.

  3. Jeg elsker å danse - det er noe jeg har drevet med tidligere - og bare gleder meg til å begynne. Dans er lidenskapelig for meg. 

  4. Synge er noe jeg alltid gjør. Synger hver eneste dag, i dusjen, når jeg lager mat, når jeg skal henge opp klær, ja, you name it. Har drevet litt med sang tidligere.

  5. Jeg er en ganske ærlig og åpen person av meg. Jeg liker å åpne meg for de nærmeste. Synes det er veldig bra at man åpner seg og snakker ut om ting.  6. Jeg er en person som bryr meg om andre mennesker. Spesielt de som står meg nærme. Hater at noen har det vondt - da får jeg det vondt.

  7. Jeg er utrolig glad i dyr, hadde to katter for noen måneder siden. Er vel et halvt år og noe, og da hadde jeg to Abyssiner katter. Daisy og Konstanze. Savner dem mer enn noensinne, men nå har dem det bra og det er det viktigste. 

  8. Jeg liker å skrive alt fra på pc og for hånd. Er mange ganger jeg kan bare sette meg ned å skrive for hånd. 

  9. Jeg er sunn når det kommer til mat. Er alltid sunn i ukedager og koser meg kun i helgene.

  10. Jeg er også glad i barn, spesielt fra når det er babyer til 3 år. Bare det å kose og holde babyer... Ååå <3 Hver sin alder har sin sjarm.

   

  - Er dere lik meg i noe av det som står her?

   

   

 • 8

   

  Hallo! I dag har jeg vært ute og tok meg en tur på Aker Brygge på Kitch'n. Det er litt artig å gå inn på Kitch'n når man skal ha ting til å bake med. Jeg skulle egentlig kjøpe en springform på 24 cm i dag men så hadde jeg selvfølgelig det hjemme så trengte ikke det da, så da kjøpte jeg meg heller en håndmikser. Den har kostet 499, men så fikk jeg den for 399.

  Jeg synes det er dyrt for en håndmikser, men hvis den er bra så er det bare sånn at det er dyrt. Jeg er ihvertfall veldig fornøyd med den og gleder meg til å prøve den ut! :-) 

  - Har dere håndmikser og er dere fornøyd med den?

 • 11

  Hei og god dag! I dag var jeg oppe tidlig, klokka var noe med kvart på syv og nå skal jeg straks lage meg noe god lunchmat. Jeg tenkte å vise dere noen fine Louis Vuitton vesker som jeg har funnet på nettet. Jeg har så lyst på en ny veske snart, for den Louis Vuitton jeg har er litt slitt nå og har hatt den lenge. Grunnen til at jeg liker så godt de type veskene er fordi at det er så bra kvalitet og fargen er jo bare så fin. Brun... Noe jeg elsker!  Har dere Louis Vuitton veske? 

 • 8

  Hei. Åå gud, så mett jeg er nå.. har nesten spist en hel ristorante pizza. Var skikkelig sulten i kveld jeg, he he. Får dere noen gang helt plutselig matkick!? Gikk en gåtur ute i dag og tok noen fine bilder som jeg skal vise dere nå.

  Ny dag i morgen, og nå er det bare å legge seg i senga snart og sove <3

  Hva synes dere om bildene?

 • 7

  God kveld! Nå har jeg akkurat satt meg ned og slått på tven og slått på stearinlys. Hvor koselig er ikke det på en onsdagskveld? Når klokka var fem i dag lagde jeg meg en annen type wok jeg ikke har laget før. Har faktisk aldri prøvd ut nudler, så det prøvde jeg i dag. Jeg synes nesten nudler smaker mye bedre til wok. Nå er jo jeg veldig glad i ris, men man blir fort lei hvis man spiser det hver dag. Så det var ikke feil å prøve ut nudler nei, smakte faktisk kjempe godt.

  Jeg brukte wok pose, biffstrimler og nudler. Jeg brukte en ekstremt god saus til, det var så mye smak i den og ekstra god enn noen andre wok sauser jeg har brukt tidligere. Ble nesten imponert over hvor god den var. Sausen heter altså GO-TAN Wok Lemongrass. Finner den i butikken. Det eneste dere gjør er å tar smør i pannen og steker biffkjøttet, deretter tar dere en kjele og koker nudlene og grønnsakene og så når grønnsakene er ferdig kokt så heller dere bare det oppi sammen med kjøttet. Og tar sausen til slutt og la stå i 1 minutt.

  Dette er faktisk den beste woken jeg har smakt på lenge! Har ikke laget så god wok før, så jeg ble imponert hvor godt det ble :-)

  Nå går kvelden i serie og bare slappe av resten av kvelden. Som sagt tok jeg noen fine bilder ute i dag og tenker å vise senere.

  Ser det ikke godt ut? 

 • 9

  God dag ♥

  Jeg var forresten innom danseskolen i dag og hørte om dem hadde noe dans på dagtid, men selvfølgelig hadde dem ikke det. Det er kun for skoler på dagtid så litt kjipt. Det går kun om kvelden og det er noe som passer litt dårlig for meg. Men jeg skal prøve så godt jeg kan å få til noe, for har utrolig lyst til å begynne og danse igjen. Har ikke danset på mange år nå. Jeg har danset i mange år tidligere, og det er noe jeg elsker! Det er alt fra ballett, jazz, freestyle, street dance og hip hop. Det jeg likte aller best var jazz. Det er noe jeg har lidenskap for! Det er dans på dagtid om lørdagen, og da kan jeg gå. Så det er jo helt perfekt! Men skal få til å gå en gang i uken ihvertfall.

  Er litt deilig å tenke på at sommeren er snart her, som sagt det går fort. Jeg gleder meg til at vinteren er vekk, kulde, rim og alt! Selv om det er utrolig pent. Men nå er det sånn at jeg er så lei av at det er så kaldt ute og at man på kle på seg masse med klær.. det kan være stress. Når det er sommer så kan man bare hive på seg en shorts og en topp og så er det rett ut! Nå vil jeg vise dere antrekket mitt i dag.   - Hva synes dere om antrekket?

  - Går dere på dans/eller har gått?

 • 13

  Heeeei! Hvordan går det? Håper dere har det fint, det har jeg. Jeg startet med en deilig kopp cappuccino og hvor deilig er ikke det om morgenen? Selv elsker jeg vanlig kaffe og cappuccino. Jeg må ærlig si at jeg liker bedre cappuccino, er ikke så sterkt som kaffe. Hvis jeg skal ha kaffe så er jeg nødt til å ha melk og sukker oppi, hihi. I dag skal jeg ut en tur å gå langs Aker Brygge og bortover og få tatt noen fine bilder. Det er så fint å ta bilder når det er rim ute.

  - Er dere glad i cappuccino?

  - Hva skal dere i dag?

 • 13

  God kveld. Nå skal jeg legge ut noen fine bilder jeg tok på veien fra Skien til Oslo. Jeg tok bildene med kameraet mitt, og jeg må si at jeg ble utrolig fornøyd med dem. Bildene ble fine og er så fornøyd med hvordan lyset ble.  - Nå er det snart leggetid for meg, kjenner at jeg er så trøtt. Gjesper flere ganger her. Disse bildene tok jeg forresten i Telemark. Ble fine med mobil. Nå sier jeg natta <3

  - Hva synes dere?

 • 9

  Hallo! Nå slapper jeg bare av med en serie på pcen. Jeg har tatt noen fine naturbilder ute i dag og det er ikke så ofte jeg viser her på bloggen så tenkte jeg skulle vise de senere. Jeg handlet mat på butikken i dag og kun sunn mat. Jeg tenker å vise dere hva jeg lagde. Jeg kjøpte wok pose (wok mix heter den) og i tillegg skjærte jeg opp grønnsaker. Alt av paprika, tomat, løk og så tok jeg oppi cashewnøtter. Cashewnøtter vil jeg ha oftere i middager, for det er så sunt og i tillegg er det mye proteiner i det. Det er jo bare så godt!


   

  - Ser det ikke fantastisk godt ut? Er dere sånn som må ha ris eller kjøtt til?

   

   

 • 12

  Hei og hå! Kom inn døren for ikke så lenge siden. Har vært og handlet mat på butikken og kun sunn mat. Det er så deilig med ukedager for da gjelder det kun sunn kost. Jeg har alltid likt å være sunn i ukedagene også tenker jeg at det er viktig for helsen. Heller bedre å kose seg i helger. Nå skal jeg vise dere hva jeg har på meg i dag.

  Nå skal jeg snart lage middag, og nå kjenner jeg at jeg er så sulten.. så da skal jeg skrive hva jeg har tatt oppi middagen på neste innlegg. Hva synes dere om antrekket?

 • 7

  Heisann! I dag har jeg ryddet leiligheten, fått vasket masse klær. Endelig er det en ny uke, da blir det kun sunn kost. I dag tenker jeg å lage noe sunt til middag. Da skal jeg vise dere senere i kveld hva slags mat jeg har laget.

  Jeg vil bare fortelle dere at jeg har vært med på X-Factor. Jeg var med i 2009 og første audition var i Bergen. Det var faktisk i Bergen sentrum. Så da gikk jeg dit med familie og venner og det var så mye med folk! Det var lang kø, og vi måtte vente lenge. Slik er det når det er audition og mange som vil prøve. Jeg husker at jeg var veldig nervøs, og samtidig var jeg kjempe spent og ikke minst glad! Det er selvfølgelig skummelt når man melder seg på slikt. Det er jo da man skal inn til dommere og synge rett framfor dem.

  Jeg husker dette så godt, og det var en utrolig spennende opplevelse. Det er det beste jeg noen gang har gjort og vært med på. Jeg sang en sang av Christina Aguilera og henne er det ikke lett å synge etter. Jeg sang en sang som het Christina Aguilera - Candyman. Den har dere sikkert hørt om? Veldig kjent og ikke minst kjempe tøff! Men hvorfor er det alltid sånn at man synger dårligere foran dommerne? Jeg følte hvertfall at jeg gjorde det og det er så irriterende.

  Jeg ble kjent med en jente der og vi gikk inn på doen og øvde sammen. Da hun sang foran meg synes jeg at hun var kjempe flink. Hun hadde så ren stemme og kom høyt opp med stemmen sin. Jeg sang for henne også, og hun synes at jeg var flink. Da det var hennes tur til å synge så visste jeg at hun ville komme videre men da hun kom ut døren så begynte hun å gråte. Huff, det er noe jeg aldri hadde trudd kom til å skje. Så hun var helt fra seg stakkar, så forstår at det var tungt.

  Første audition var ikke hos dommerne, da var det noen andre folk som skulle høre. Dem spurte meg ut om hva jeg skulle synge og da sa jeg at jeg skulle synge en sang av Christina Aguilera - Candyman. Og vet dere hva? Jeg kom videre! Jeg husker at jeg ble så glad. Er jo fantastisk moro å komme videre på noe så stort. Når dagen var over så skulle vi opp til Flesland neste dag og der var dommerne. Vi skulle synge foran dem.

  Jeg var nok enda mere nervøs den dagen for da skulle jeg synge foran dommerne. Det var Jan Fredrik som satt der, Mira Craig og en dommer jeg ikke husker navnet på. Da det var min tur så skalv jeg i hele kroppen, gruet meg sånn til å gå inn til dommerne. Men jeg prøvde så godt å være blid når jeg kom inn. Da jeg stod der så spurte de om hva jeg het, hvor gammel jeg var og hvilken sang jeg skulle synge. Og da svarte jeg at jeg het Gina, jeg er 16 år (snart 17) og skal synge Christina Aguilera av Candyman. Da sa dem til meg at jeg kunne starte når jeg var klar, så jeg startet med en gang. Da jeg var ferdig å synge foran dem var jeg spent på å høre hva dem kom til å si. Jeg kan begynne med hva Jan Fredrik sa. Han sa at jeg måtte ha litt mer tid på å øve. Hvis jeg øver i 1 år sa han, da kunne jeg melde meg på til neste år. Og jeg så ikke noe negativt i det. Da starter jeg med å si hva Mira Craig sa. Hun var vel den som ikke var helt fornøyd, hun sa ikke noe negativt i utganspunktet heller. Hun sa at jeg måtte komme høyere opp med stemmen og at det var noe med tonen min. Jeg forstod ikke helt det hun mente der og da men. Da skal jeg si til dere hva han andre til slutt sa. Han synes at jeg var flink, men han var enig med Jan Fredrik at jeg kunne øve et år.

  Jeg vil ikke si at jeg ble særlig skuffet, eller så klart blir man litt lei seg og tenker åå, hvorfor kom jeg ikke videre? Men sånn er det. Jeg var med på denne fine opplevelsen og det er noe jeg aldri kommer til å glemme. Jeg kom jo videre en gang, det er ikke dårlig det. Det er jo mange som rykter ut første audition. Jeg trodde at jeg kom videre, men så gjorde jeg ikke det. Men om det kommer noe slikt igjen kanskje jeg melder meg på? Er jo en opplevelse!

  Her ser dere bilde av meg og en jente som heter Celeste. Hun har en virkelig kraftfull stemme. Skikkelig hyggelig jente å bli kjent med!

   

  Her er jeg og Charlotte. Hun var programleder i X-Factor. Hun var så snill og ville ta bilde sammen med meg. Dette er virkelig lenge siden nå og noe jeg kommer til å huske resten av livet.

  Hørtes dette spennende ut for dere? Har dere vært med på noe sånt før?

 • 7

  God kveld dere! ♥ Nå er jeg endelig hjemme igjen i Oslo. Det har vært en fantastisk helg i Skien. Nå skal jeg lage meg noe god mat, men jeg aner ikke hva.

  Nå skal jeg fortelle dere det sprøeste jeg har vært med på. Jeg var på Tusenfryd en dag (det er lenge siden nå). Jeg pleier ikke å ta karuseller i det hele tatt! Men jeg tok faktisk Spaceshot. Hvis dere vet hva det er? Det er en karusell som skytes opp i luften hvertfall. Bli skutt ut med 5000 hestekrefter, opplev raskere akselerasjon enn romfergen, kom opp i 65 meters høyde i ca. 75 km/t og kjenn 4G. Nyt utsikten fra toppen, hvis du har åpnet øynene igjen, da.

  Den er litt skummel, men samtidig så er den utrolig gøy. Det er det sprøeste jeg har gjort og vært med på. Har alltid hatt lyst til å ta berg og dalbane, men det er noe jeg aldri kommer til å tørre og gjøre. Det er nok enda skumlere, uff.. Jeg hadde et bilde av meg og noen venner, men nå aner jeg altså ikke hvor det er. 

  Hva er det sprøeste du har gjort/vært med på? Blir artig å høre :-) 

 • 5

  Hei dere! Nå tenkte jeg å vise dere noen av mine favoritt hårfrisyrer. Jeg fant noen av disse på google. Noen av frisyrene kan man ha til 17. mai for eksempel. Jeg kommer nok til å ha en av de frisyrene på 17. mai. Favoritten min er nr 1. Nå vil jeg høre hvilken favoritt hårfrisyre dere liker.

  Alle er bare så utrolig fine! Love them!  Hvilken synes dere var finest?

 • 12

  Hei og god morgen.

  Nå skal dere få se før og etter bilder uten og med makeup. Jeg har på meg foundation fra Mac, solpudder fra Kit, øyenskygge fra kit, Dipliner fra h&m, Maskara fra h&m, Lipliner fra h&m og leppestift fra kit.

  Resten av dagen skal jeg ut en tur å gå i Skien. Skal på butikken en tur og kjøpe kake til min snille og gode bestemor. Hun hadde bursdag den 15 så da må hun så klart få et kakestykke. Alle eldre mennesker er glad i kake, så tror nok at hun kommer til å bli fornøyd med det. Hihi.

  Litt senere på dagen blir jeg hentet av samboeren min, noe jeg gleder meg til. Er alltid deilig å bli hentet av sin mann og komme hjem å slappe av resten av kvelden. Jeg kunne ikke fått en snillere mann enn det jeg har, han gjør absolutt alt for meg. Eller nesten da. :-)

  Det blir deilig å komme hjem i morgen. Ny uke og nye muligheter. Jeg har ikke sagt dette til dere, men jeg skal nemlig begynne på dans i morgen. Da skal jeg begynne på Jazz og det gleder jeg meg så mye til. Tror det kommer til å bli veldig bra. Er godt å få kommet seg ut litt og få gjort noe med kroppen. Jeg har gått på jazz før og det er en veldig bra dans. Det er noe lignende ballett, men bare at det er litt raskere dans og mye hopping. Det begynner klokka halv åtte i morgen og da skal jeg ta noen bilder.

  Med sminke

  Uten sminke


   

 • 8

  God kveld! Nå er jeg på besøk og jeg storkoser meg. Jeg ble kjempe glad for å se familien min igjen, tanta mi og samboeren og ungene kom på besøk her også. Nå skal jeg snart bort til kiosken en tur og kjøpe meg noe digg mat. Enten løvstek eller biffsnadder. Frister med noe ordentlig mat nå! 

  Nå tenkte jeg å vise dere noen kjoler som jeg har falt helt i smak for! Disse er fra Motehus og vurderer å kjøpe meg en av de. Jeg har bestilt derfra før et par ganger, og jeg er veldig fornøyd med klærne. Men da jeg har bestilt kjoler i størrelse S har det vært for stort og da er de nok litt store i størrelsen.
   

  Hvilken kjole likte dere best? 

 • 5

  Hallo! Nå skal jeg til Skien på besøk til min bestemor. Det blir veldig koselig, for nå er det en stund siden jeg har vært på besøk der. Det er ikke så langt å kjøre fra Oslo til Skien. Det tar faktisk bare to timer og det går fort. Så nå gleder jeg meg veldig mye! Jeg kommer til å ta noen bilder når jeg er der og da skal dere få se. Så snakkes vi senere!

  Hva skal dere i dag?

 • 5

  Hei dere, nå har vi fått besøk av familien til min samboer noe som er utrolig koselig synes jeg. Jeg har laget Taco i kveld, og det er så godt! Det er så herlig å spise taco om helgene. Tidligere i dag tok min samboer noen bilder av meg oppe på terrassen. Det var solnedgang, og det var helt utrolig fint! Så nå skal jeg vise dere noen av bildene.
   

  Er det ikke fantastisk solnedgang? Synes om bildene?

 • 12

  God dag! I dag har det vært en hektisk dag. Har vært mye stress og alt. Jeg takler ikke å stresse, det er det verste jeg vet! Hadde pakket klærne nedi kofferten i går kveld, og gjort klart alt sammen og så plutselig i dag så kom samboeren min og sa at han ikke fant nøkkelen til bilen. Skulle jo egentlig reise til min bestemor på besøk i dag. Huff, er så kjedelig når det går til seg slik :( Hadde gledet meg og alt sammen jeg nå! Også måtte det skje i dag... Hvorfor??! Jeg kjenner at jeg blir skikkelig irritert, men er slikt som kan skje.

  Jeg får bare håpe at vi finner nøkkelen. Er ikke bare bare å miste nøkkelen til bilen nei.. Får bare lete mere, og plutselig dukker den opp! Får jeg håpe. Nå skal jeg faktisk bare slappe av og lage meg noe smoothie. Vil ha mango og banan smoothie, en av favorittene <3

  Hva synes dere om antrekket?

 • 3

  God fredagskveld!

  Aah, er så deilig med helg.. bare slappe av og nyte fredagskvelden. Bedre blir det ikke. Jeg tenker å ha en giveaway quiz, noe jeg ikke har hatt før så dette blir spennende.

  Hvilket land ville du reist til? Og hva ville du gjort der hvis du hadde 1 mnd ferie? Det beste svaret plukker jeg ut den 29.01.17 Og vinneren vinner Makeupen du ser på bildet. Må hentes på Aker Brygge, Oslo.  Vinneren får body lotion, body wash og cleaning soap.

 • 8

  Hei og god kveld dere. Nå har jeg akkurat laget hjemmelagde vafler. Jeg har laget dem helt fra bunnen av! Jeg har bestandig likt vafler så godt, kan fint spise to eller tre stk. Det blir en sen middag i kveld fordi at samboeren min har ikke kommet hjem enda, er ikke hjemme før om litt og da skal jeg lage noe skikkelig digg noe! Det er noe med indisk mat. Dere kan lure nå hva slags indisk mat det er.. Noe veldig godt noe! Noe jeg tror ALLE har smakt.

  Jeg skulle vise dere bildene fra i dag. Jeg gikk meg en fin tur og det er så fint å ta bilder når det er fin sol ute. Var litt sånn morgensol, og da er det så fint å ta bilder. Her skal dere få se bildene.

  Disse bildene er tatt med rådhuset der, og det er så fint å gå der å bare ta fine bilder.

  Hva synes dere?

 • 7

  God dag! Hvordan har dere det? Jeg har det bra, nå kom jeg akkurat hjem fra å ha vært ute en tur. Jeg tok meg en tur ut tidlig i dag. Det er så deilig å komme seg ut om morgenen. Jeg har gått langt i dag og har tatt mange flotte bilder som jeg skal vise dere senere. Jeg var innom Bikbok en tur og herlighet så mye fint de har fått inn! Det er mye på salg. Jeg prøvde noen kjoler og nå vil jeg høre deres mening om hvilken dere likte best. Jeg har ikke kjøpt noen av kjolene, bare prøvde. Vurderer å kjøpe en av de, hiih.

  Nå glemte jeg å skrive noe til dere, jeg var faktisk innom Bårdar danseskole i dag. Jeg har kjempe lyst til å begynne og danse igjen, så da tenker jeg å begynne på ballett eller jazz. Det frister mer med jazz, for det er litt mer fort dans og så er det så fint!  Den siste kjolen dere ser på bildet prøvde jeg i beige farge. Den var nesten enda finere, skulle nesten tatt bilde. Det ble kun prøving av lange kjoler i dag. Jeg liker egentlig bedre korte kjoler, men synes det er veldig fint med lange hvis du skal bruke det i hverdagen eller på fest. Kan faktisk bruke det til begge deler. Jeg kommer til å legge ut noen av bildene senere så får dere se.

  Hva synes dere om kjolene? Var det en dere likte best?

   

 • 7

  God kveld! Nå har vi akkurat fått besøk, alltid koselig med besøk fra familien. Så da tok jeg og heiv inni to pizzaer i ovnen. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av. Nå tenkte jeg å vise dere en utrolig god kake som jeg har laget. Den kommer jeg nok til å lage igjen, for det er en virkelig god ostekake med limegele. Så dere skal få oppskriften:

  Bunn: 225 g søt havrekjeks (f.eks. Bixit) 100 g smør

  Fyll: 5 plater gelatin 2,5 dl kokende vann 3 dl lettrømme 200 g kremost (f.eks. Philadelfia) 100 g melis 1 ts vaniljesukker 3 dl kremfløte

  Pynt: 1 pk kiwigelépulver 2,5 dl kokende vann 4 kiwi  Så kan du ta på kiwi eller noe annet du liker. Jeg brukte sitron, lime og bjørnebær som pynt. Husk at sitronskiver og limeskiver passer kun som pynt. Så den siden der sitronen og limen er pyntet blir litt sur smak..

  Så ikke ta på det hvis dere har tenkt å spise hele kaken.

  Har dere smakt denne før? Kunne dere tenkt dere å laget denne?

   

 • 7

  Hei på dere. I kveld har jeg slappet av etter en lang dag.  I dag har jeg vært ute og kost meg med en venninne. Har vært på kafebesøk og gikk litt rundt i Karl Johan. Det er så mange fine butikker der, har ikke vært innom alle engang. Tenkte å vise dere hvilket antrekk jeg hadde på meg i dag.  Som dere ser har jeg pels men den er ikke ekte. Kjøpt på H&M, og jeg elsker den. Jeg er imot å gå med ekte pels og jeg liker ikke at dyr holdes fanget for at vi mennesker skal bruke det. Her er en link om fakta om hvordan dyrene har det. https://www.dyrevern.no​


   

  Genser fra H&M

  Jakke fra Mango

  Vest fra H&M

  Bukse fra Gina Tricot

  Sko fra H&M

  Louis Vuitton veske

  Hva synes dere om antrekket?

 • 12

  Heisann. For noen dager siden bestilte jeg et par nye sko. Bestilte skoene på Gojane.com. Jeg fikk dem i posten i dag og er kjempe fornøyd. Jeg ble så fornøyd da jeg åpnet esken! Skoene er så fine. Har faktisk bestilt et par klesplagg derfra før, og klærne er kjempe fine! Som sagt er det mye flott av kjoler og sko.

  Det er bra med utvalg på den nettsiden, så jeg anbefaler dere å ta en titt. Har alltid elsket Gojane.com. Skal en tur ut nå, så snakkes! 

  Synes om skoene? Har dere bestilt noe fra Gojane.com?

   

 • 7

  Hallo! I dag stod jeg tidlig opp, noe som jeg er vant til. Det er ganske deilig å stå opp tidlig om morgenen, da får du så mye ut av dagen. Det er litt deilig. Endelig er det torsdag i dag, så det vil si at det ikke er lenge igjen til helg! Til frokosten lagde jeg også mango og banan smoothie. Det er en av favoritt smoothiene mine. Alt du trenger er dette: Mango, vaniljeyoghurt (gresk) og banan. Tok litt appelsinjuice.  En virkelig sunn og god frokost :-) Hva har du spist til frokost?

 • 9

  God kveld dere! 

  Nå skal jeg vise dere hva jeg lagde til middag. Ble som sagt en sen middag, men likevel god! Det er faktisk andre gang jeg prøver å lage en sunn pizza. Brukte ferdig bunn fra Peppes, og så da? Det er like godt det. Nå skal jeg gi dere oppskriften.  Pizzatopping/tomatsaus

  Spekeskinke

  Ruccola salat

  1 tomat

  Revet hvitost

  Parmesanost

  1. Det første du gjør er å slå på varmeovnen på 200 grader/gjerne 220. Først så tar du og ruller ut pizzadeigen, og så tar du tomatsaus utover hele pizzaen.

  2. Og så legger du på godt med spekeskinke, nå hadde jeg tatt litt for lite på. Brukte bare 4 revende spekeskinker, så anbefaler deg å ta mer på.

  3. Så tar du ruccola salat på, jeg kjøpte ferdig ruccola pose (økologisk). Men du velger selv om du vil kjøpe ferdig eller kutte opp selv.

  4. Og så kuttet jeg opp 1 tomat ( kunne gjerne brukt to), og så tok jeg på til slutt revet hvitost. Jeg er veldig fornøyd med den ost typen jeg brukte.

  5. Pizzaen skal stå inni ovnen i ca 12 minutter. Når pizzaen er ferdig så tar du den over på et brødbrett, og gjerne server med litt parmesanost til. Da blir den mye bedre!  Og slik ble resultatet av pizzaen min! Ser den ikke kjempe god ut?

 • 5

  Heisann.

  Jeg vil skrive litt om hvordan det er å bo her på Tjuvholmen. Har faktisk bodd her i et og et halvt år nå. Før jeg flyttet hit bodde jeg i Bergen, det er der jeg har bodd lengst. Jeg bodde der i 8 år. Jeg savner Bergen masse, for der har jeg venner og familie. For å si det slik så har jeg det veldig fint sammen med samboeren min, bor i en flott leilighet på Tjuvholmen og har en flott utsikt! Så lenge jeg har god kontakt med vennene mine og familien min fra Bergen er jeg fornøyd. Jeg har bodd på Tjuvholmen når det er sommerstid og vinterstid. Det beste med å bo på Tjuvholmen er jo selvfølgelig på sommerstid! Det kan bli fort varmt og gjerne varmt langt utpå kvelden.

  Det jeg liker så godt med Tjuvholmen er at du kan gå rett ned til stranda. Er en veldig fin badeplass her, og så elsker jeg å gå langs Aker Brygge. Det er så fint å gå der om sommeren, bare ta seg en is og nyte varmen. Det jeg liker så godt med dette stedet er at det er så fantastisk fint å ta bilder. Så nå gleder jeg meg allerede til sommeren kommer! Det beste med å bo på Tjuvholmen når det er vinterstid er når det er snø (da må det være en del snø). Det har vært dårlig med snø i vinter, huff.. Ikke noe som helst snø omtrent. Men det som er skikkelig kjipt om vinteren i Oslo er at det blir så fort kaldt. Det kan bli så kaldt at du må ha på deg flere lag med klær. Brr. Fryser bare av tanken.

  Så nå har jeg sagt litt om hvordan det er å bo på Tjuvholmen. Som sagt så er det helt fantastisk og jeg stortrives! Det ble litt sen middag i dag. Lagde ikke middag før kl var nærmere halv 6. Jeg lagde en sunn pizza i dag. Så skal legge ut senere i kveld.

     Har du vært på Tjuvholmen før? 

 • 10

  Hei.

  Stod tidlig opp i dag og spiste god frokost. Da tok jeg meg to knekkebrød med brunost. Brunost på knekkebrød er supergodt! Ingenting slår det. Akkurat nå så har jeg laget meg blåbær/jordbær smoothie. Det jeg gjorde var at jeg tok først blåbær og blåbæryoghurt oppi smoothie blenderen. Etter det helte jeg det oppi et stort glass, så tok jeg oppi jordbær og vaniljeyoghurt til slutt og litt appelsinjuice. Den var kjempe god!! 

   

  Så slik ser lunchen min ut i dag. En god lunch måltid. Jeg har blitt helt hekta på smoothie jeg nå, haha! Lager det nesten hver eneste dag nå.. Du kan lage så mye ut av det, både frukt og grønnsaker osv. Elsker smoothie blenderen min!

  Hva har du spist til lunch i dag? Ser det godt ut?

 • 6

   

  God kveld. I dag lagde jeg Wok til middag. Wok er noe jeg elsker å lage! Jeg prøver så godt jeg kan å lage en sunn middag i hverdagen. Det gjør det så mye bedre, for da kan en heller kose seg med litt godt i helgene. Jeg liker spesielt wok med kylling. Kylling er det beste jeg kan ha i wok, for kylling er så sunt også! Jeg liker også å ha svinekjøtt og biff i wok. Nå synes jeg at svinekjøtt kan være bedre enn biff. Passer nok litt mer til wok.

   

  Som sagt, jeg har alltid vært glad i sunn mat. Spesielt wok! Er så mye godt jeg kan lage. Jeg pleier å kjøpe wok posene på butikken og er veldig fornøyd med de typene. Så i dag puttet jeg litt ekstra grønne erter oppi og solsikkekjerner. Det er et eller annet med de frøene som gjør smaken godt! Dem er kjempe gode! I tillegg er det økologisk så det er bra. I morgen blir det nok ikke noe wok til middag, da tenker jeg at jeg vil prøve meg på en sunn pizza. Så det blir spennende! Så da skal jeg skrive oppskriften her. Gleder meg!

   

  Nå skal jeg se en serie og slappe helt av på sofaen, kanskje ta meg en cappuccino? Mmm, herlig!

   

   

  Ser det godt ut? Liker du wok?

 • 15

  Hei søtiser! Først og fremst må jeg bare få si at jeg har fått en del lesere allerede, og det er jo bare helt supert! :-) Jeg har ikke akkurat blogget så lenge heller, bare i fem dager eller noe sånt. Hvem er det som ikke vil ha lesere og få kommentarer? det er jo så utrolig gøy! Jeg setter stor pris på de fine kommentarene jeg får.

  Det har vært en utrolig flott dag, har vært ute og tatt noen fine bilder i det fine været vi har hatt for tiden i Oslo. Jeg husker da jeg bodde i Bergen, der var det kun regn hele tiden. Det er noe helt annet å bo her i Oslo ja. Er nok en del finere vær og sånn! I dag har jeg laget en veldig god middag som jeg skal vise senere til dere. Nå kjører jeg inn antrekket for dagen.

     Antrekk:

  Genser fra Cubus str s

  Jakke fra Gina Tricot str xs

  Bukse fra H&M str xs

  Sko fra H&M

  Burberry skjerf

  Louis Vuitton veske

   

  Hva synes dere om antrekket?

   

 • 2

  God dag!

  I dag stod jeg opp tidlig, og da lagde jeg meg en varm kakao med litt krem på toppen. Åå, det er så herlig! Spesielt når det er varmt og godt i leiligheten. Hihih. Nå tenkte jeg å vise dere hvilken sminke jeg bruker. Jeg begynte å bruke sminke da jeg var 13 eller 14 år, så jeg begynte tidlig. Når det kommer til sminke så er jeg kanskje litt kresen? og det jeg mener at når det kommer til lipgloss for eksempel, så er det noe jeg ikke kan gå med.. Det er så klissete og syns det er ubehagelig å ha på seg. Og når det kommer til pudder, nei og nei, det er noe jeg ikke kan ha i ansiktet. Det blir så tørt og føler at det klør i ansiktet. Skal så klart ikke si det om alle puddere. Men ja, det er noe jeg ikke kan bruke i hvertfall. 

   

  Når det kommer til Foundation. Åå, jeg elsker foundation! Det er noe jeg må ha på meg hver eneste dag og da bruker jeg selvfølgelig sånn til å ta på med. Før så tok jeg det på med hendene, men det blir så klisseri og føler at det ikke blir bra nok når du tar det på deg. Elsker sånn du kan duppe det med når du tar det på deg. Nå vet jeg ikke helt hva man kaller det? Dere vet nok helt sikkert hva jeg mener.

   

  Så ja, nå skal jeg vise dere sminken jeg bruker. Kanskje dere bruker noe av det samme?

   

  Pudderkost fra H&M, veldig god å bruke. Også er det foundation kost fra Body Shop.

   

  Foundation fra Kit. Den er så fin! Rush fra kit og solpudder fra kit.

   

  Denne foundation her er fra Vita, og vanvittig god. Den er veldig naturlig.

   

  Sminke fra Italia faktisk som min mor kom med hjem til meg. Veldig gode øyenskygger.

   

  Åååå, jeg må bare få sagt at jeg elsker dette solpudderet her! Det er så naturlig og fint. Isadora fra Cubus.

   

  Max Factor maskara fra H&M. Den andre er fra New York. Fikk av en venninne av meg.

   

  Foundation fra MAC. Begge er utrolig gode, men må si at jeg elsker den til høyre!

   

  Tre leppestifer jeg bruker daglig. Den første er fra H&M, den i midten fra Kit og den tredje fra H&M. Elsker den i midten!

   

  Dipliner fra H&M. (Ikke vannfast). Leppestift fra H&M. Elsker de typene, så fine på!


   

  Yes, nå fikk dere se noe av det jeg bruker i hverdagen. Nå skal jeg ut en tur, så blogges senere!

   

  Hva slags sminke bruker du? Bruker du noe av det samme?

 • 7

  God kveld! I dag lagde jeg fisk til middag. Jeg har alltid vært glad i fisk, er nesten sånn at jeg liker bedre fisk enn kjøtt. Synes det er mye bedre. Det var en stund jeg var vegetarianer faktisk, i tre år. Det er mye god mat en kan lage når man er vegetarianer. Jeg lagde mye av coscos, grønnsaker og cashewnøtter. Men jeg skal si dere en ting, det er ikke bare bare å være vegetarianer altså. For da må man passe på at en får i seg alle vitaminer i kroppen og proteiner. Jeg spiste fisk da jeg var vegetarianer, men så har du de som ikke spiser fisk.

   

  Nå er jeg ikke vegetarianer lenger. Grunnen til at jeg ikke er det mer er fordi at jeg manglet en del vitaminer i kroppen, og så savnet jeg kjøtt! Jeg bare tenkte at nei, nå skal jeg begynne å spise kjøtt igjen. For å si det sånn, så kommer jeg nok ikke til å bli vegetarianer igjen. Det er nok helt sikkert fordi at jeg er redd for å mangle vitaminer og sånt. Men det er masse god mat for vegetarianere! Jeg må si at jeg er stolt av slike som er det og ikke spiser kjøtt. De er flinke, og det er et valg de tar.

   

  Jeg tok mitt valg, og var det i tre år... Det er noe jeg er stolt av, men noe jeg ikke kommer til å bli igjen og liker godt kjøtt he he. Nå er det andre gang jeg har laget smoothie i kveld, og nå skal jeg bare se en serie før jeg legger meg. Blogges mer i morgen.

   
  Er du glad i fisk? Ser det godt ut?

 • 7

  Heeei!

   

  I dag var jeg innom Expert en tur, der hadde de bra utvalg med smoothie blender. Men så fant jeg ikke noe, så da gikk jeg heller på Kitchn. Der hadde de mange forskjellige varianter av smoothie maskin. De hadde både store og små. Jeg tok en liten smoothie blender og jeg må si at jeg er utrolig fornøyd med den. Det var en venninne av meg som anbefalte å kjøpe en slik, og ja, den er faktisk veldig god. Jeg vurderte å kjøpe en stor en men det ble det ikke noe av. Den har kostet 399, men den var på tilbud og kostet bare 199. Billig! Det er veldig greit med sånne, kan ta med seg på tur og alt! Skikkelig genialt.

   

  I kveld prøvde jeg meg fram på å lage smoothie. Men det som er at smoothie blender tåler ikke frosne bær, da må bærene tine. Jeg skal si hva jeg puttet oppi for noe. Jeg puttet oppi: Jordbær, bringebær, blåbær og litt appelsin juice. Så om du vil lage denne smoothien så trenger du kun det! Jeg må si jeg var fornøyd med resultatet. Den ble god, og ikke minst frisk. Jeg er en person som liker friske smoothier, ikke så glad i for søte. Er godt med søte så klart, men jeg synes aldeles at smoothie skal være frisk og mørk i fargen! Det gjør det nok litt sunnere også. Jeg er utrolig fornøyd med smoothie blenderen jeg kjøpte i dag, og resultatet på smoothien ble frisk og god!

      

  Har du smoothie blender? Er du fornøyd med det? 

 • 4

  God morgen til dere!

  Har dere en fin mandags morgen? Det har jeg, nå har jeg faktisk ryddet litt i leiligheten. Fått vasket litt og gjort det fint og ryddig. Det er deilig å få gjort unna litt husarbeid etter helgen. Tidligere i dag gikk jeg på butikken og handlet inn sunn mat. Jeg har bestemt meg for nå at dette skal være en sunn uke med sunn og god mat. Jeg kjøpte til og med frosne bær i dag som jeg skal lage smoothie med. Så i dag tenkte jeg å se etter smoothie blender. Da vil jeg gå innom Expert, for der tror jeg at dem har mange gode smoothie maskiner.

   

  Aaah, gleder meg til å kjøpe det i dag! Kan jeg endelig begynne å lage mange forskjellige smoothier. Jeg tenkte at jeg skulle lage en skikkelig god en i dag og da skal jeg vise dere senere. Også skal jeg selvfølgelig skrive hva jeg har tatt oppi slik at dere kan lage den. Jeg har alltid vært en person som elsker smoothie! Det er en stund siden jeg har laget det nå, så dette gleder jeg meg til!

      

  Slik mat blir det på meg denne uken! Middag med fisk og tilbehør og noe sunt å drikke. Så jeg kommer til å legge ut av hva slags middag jeg lager. Jeg elsker å lage middag som har med sunt å gjøre, og i dag skal jeg faktisk lage torsk til middag. Nam! Nå sier jeg hade, for nå skal jeg nemlig spise meg noe frokost og så ut en tur.

   

  Har du smoothie blender? Er du fornøyd med det?

   

 • 4

  God kveld! Disse bildene ble tatt hos en fotograf. Dette er en som er veldig flink til å ta bilder. Er litt gamle bilder, er vel fra 2011 eller noe sånn. Jeg synes det er veldig fine bilder ( og jeg elsker sort hvit bilder). Har alltid likt sort hvit bilder best! Resten av kvelden skal jeg slappe av med en serie. Så da sier jeg god natt her og nå <3

   

   

  Hva synes du om bildene? Hvilket liker du best?

 • 1

  Hei hei!

  Da tenkte jeg at det var tid for å legge ut noen av bildene fra i dag. Vi reiste som sagt opp på Ekeberg og dro på gårdsbesøk. Har vært der noen ganger tidligere, og det er så koselig å reise på slike steder. Spesielt på en søndag. Da kan man bare ta det helt med ro, og nyte seg med en kopp kaffe. Det er det beste! Det var kjempe kaldt ute i dag, det var 3- eller noe sånt. Men der oppe på Ekeberg vi var så tenker jeg at det var enda kaldere! For det er høyt oppe på toppen liksom.  Det var også litt hvitt, og da får man følelsen av vinter. Jeg hadde forventet mye mere snø, og det har det vært dårlig med i vinter. Men men, det er sånn det er.. Jeg hadde ikke akkurat turklær på meg i dag, gikk med en jeans og da kjente jeg med en gang at det ble kaldt. Brr. Jeg må nesten få meg noe turklær, er så mye bedre å gå ut i naturen.

   

  Så denne uken så tror jeg nok at jeg skal gå å se på turklær. Det er veldig artig, og å kunne prøve det. Da må jeg nesten ta meg en tur innom Stormberg, Bergans eller Helly Hansen. Hører faktisk at det er mange bra turklær butikker her i Oslo. Det tror jeg på! Jeg var på en i Karl Johan for ikke så lenge siden, og der hadde dem så mye bra utvalg! Nå husker jeg ikke hva butikken heter btw. Men der skal jeg gå innom også! Jeg har hatt en fantastisk fin tur på nydelige Ekeberg i dag. Og dit vil jeg dra oftere også. Er så flott for både familier, folk med dyr og kjærestepar osv. Det pleier som regel å være mange folk, så tror nok at det stedet er ganske så populært. Nå skal jeg ikke skrive så mye og heller vise dere bildene fra i dag. Håper dere liker dem.

   
  Hva synes dere om bildene?

   

   

   

 • 5

  Hei på dere! Kom hjem for ikke så lenge siden, og i dag har vi vært på en plass som heter Ekeberg. Har vært der noen ganger nå. Og det er så utrolig fint der, fin natur og mange fine steder å gå. I dag så har vi sett litt på dyr og gått tur. Selv jeg liker ikke søndager ( men det å gå tur og finne på noe gjør det koselig).

  Resten av kvelden skal jeg kun slappe av. Merker at når en er ute i minus grader og det er kaldt så er det deilig å komme seg hjem! Til varm og god leilighet. Jeg må alltid fyre i peisen jeg, for det er så kaldt ute nå at man må nesten det. Jeg skal legge ut noen fine bilder senere som samboeren min tok i dag. Vil dere se bildene?

  Hva har du gjort i dag?

 • 6

  Heisann dere! I dag er det søndag, og vet dere hva som er best med en søndag? Det er å ta seg en kopp kaffe eller en cappuccino om morningen. Det er herlig. Nå skal jeg rydde leiligheten og gjøre det fint.

  I dag har jeg faktisk planer. Pleier egentlig ikke å gjøre noe som helst på en søndag. Men i dag skal jeg og min samboer på tur, dit vi skal er det så fint! Det er mange dyr der og er en fin plass å gå tur. Jeg skal ta mange bilder og vise dere senere.

  Har du noen planer for i dag?

 • 8

  Ja, nå er kvelden endelig her. Er så deilig å kunne slappe av på sofaen med noe godt og en god film foran seg. Akkurat nå går det i Sherlock Holmes. Jeg har sett den før tror jeg, men husker ikke hvordan den var.. men det er garantert en god film med gode skuespillere. Så kvelden går i med film og snop.

  Som jeg sa til dere, lagde jeg Taco i kveld. Kjøpte et fint tacofat på kitchn i dag. Der har dem så mye bra. Det er ganske praktisk med et slikt stort fat. Trenger ikke bruke det kun til taco, kan bruke det til mye annet. Som forskjellig frukt og grønt og godteri osv. Jeg brukte faktisk Avocado også, noe jeg aldri har gjort før. Det var et tips min samboer kom med. Det var jo bare kjempe godt med avocado til! Og karbonadedeig er best til taco uten tvil!

  Litt kjedelig å tenke på at kvelden er over snart. Hvem er det som ikke elsker lørdager!? I morgen er det søndag, og jeg som person har aldri likt de dagene. Kjedeligste dagen som finnes. Hvorfor? Jeg har ingen anelse, men det er bare en kjedelig dag rett og slett. I morgen er det en ny dag og da er det i gang med sunn mat! Og resten av uken. Jeg ønsker dere en fin lørdagskveld og håper at dere koser dere!

  Hva er det du liker best med taco?

 • 4

  Hei dere! I dag har det vært en helt fantastisk bra lørdag. Koste meg på senteret i dag og fikk kjøpt mye nytt. Det er mye salg nå, og jeg bare digger når det er masse salg! Jeg fikk kjøpt noe kjøkkenutstyr og klær. Jeg gikk først på Gina Tricot og fant noe som falt i smak. Nemlig to døds kule jakker. Må bare få si at jeg elsket dem! Er skikkelig stilig med en jeans eller tights til. 

   

  Etter det så gikk jeg inn på Cubus. Jeg pleier ikke å handle klær der, men jeg så at det var så sykt med salg og da fant jeg en fin body til kun 199. Svart er alltid fint uansett hva! Også gikk jeg inn på en butikk som heter Øko Mat. Har faktisk aldri vært der, men det er kun økologisk mat. Nå kommer jeg sikkert til å bare spise økologisk mat, he he! Men akkurat nå skal jeg lage Taco til meg og min samboer. Jeg skal selvfølgelig vise dere hva jeg har kjøpt for noe i dag. Jeg fikk kjøpt meg to helt nye jakker på salg, elsker de! Legger ut noen bilder senere av hva slags Taco jeg liker å lage.

   

   

  Hva synes du om jakkene? Mye fint?

 • 2

  Hallo! Stod opp for ikke så lenge siden, er faktisk deilig å stå opp tidlig om morningen. Hvertfall når en er vandt til det! Nyte seg med en kaffe og bare ha pcen foran seg. Jeg skal snart dra avgårde for å møte en venninne av meg i dag, og det gleder jeg meg veldig til. I dag skal jeg også på storsenteret en tur og se om det er noe fint på salg, hihi.

   

  Jeg går med en skikkelig god genser, litt sånn kosegenser aktig. Den er så varm å god og ha på seg! Det er faktisk -2 i dag og det er kaldt altså.. Brr.. Men fint vær er det jo, så skal ikke klage.. Så i dag skal jeg bare kose meg! Slenger inn et gammelt bilde av meg.

   

  Hva skal du gjøre i dag?

   
   

 • 9

   

  Hei hei! Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden. Det har gått så fort i dag og har hatt mye å gjøre. I kveld lagde jeg vafler. Litt kos må til i helgene. Må så klart lage noe godt til meg selv og samboeren min. Det smakte helt nydelig! Nå er det lenge siden jeg har spist vafler.

   

  Det jeg foretrekker å ha på vaffel er jordbærsyltetøy med rømme oppå. Ååh, det er såå godt! Så nå blir det bare å slappe av med en serie eller en god film. Håper det går noen bra filmer på tv i kveld.

   

  Ser det ikke godt ut? Er du glad i vafler?

 • 10  Hallo dere!

   

  Jeg fatter ikke hvorfor bildene blir slik som dette. Nå blogger jeg fra mobil og det er så stress. Grunnet at jeg ikke kan blogge fra pcen akkurat nå er fordi at jeg ikke har ledning til tlf og får ikke overført bilder til pcen. Så i morgen må jeg gå å kjøpe ny ledning slik at jeg får blogget fra pcen. Er så mye bedre.

   

  Men uansett, forstår dere hvorfor bildene går på siden i stedet for at dem skal være rett!? Det er kanskje noe en må gjøre på hjem siden? Om dere har peiling på det så hadde det vært veldig fint om dere kunne sagt i fra hvordan det gjøres. Hvertfall, sånn ser antrekket mitt ut i dag. Et simple outfit. Jeans fra H&M og genser fra H&M. Den jeansen jeg har på nå er så vanvittig god. Det er Denim stretch, og jeg er nødt til å ha bukser som er stretch i! Er så komfortabelt å gå med. Anyways, nå skal jeg ut en tur. Så snakkes vi! Hei og hå <3

   

  Hva synes dere om antrekket? Har forresten du peiling på hvordan man får snudd bildet riktig vei? 

 • 4

  Heeeei! Ååh, da var det endelig helg! Det er så deilig å tenke på at det er helg. Denne uken har gått fort, noe som er bra. Jeg har bestandig elsket helger. Som sagt, i ukedager er det som regel stress og mye å gjøre. Det er noe med de helgene altså, at en gleder seg og kan finne på gøye ting. Jeg har så og si ingen planer i dag, tror jeg skal bare slappe av hjemme egentlig. Kanskje lage noe vafler? Nå har jeg fått tatt litt hus og settet på peisen. Hvor kos er ikke det?

   

  I morgen har jeg allerede planer, da skal jeg på senteret en tur. Er jo så bra med januarsalg, mye billig! Er så gøy å gå rundt og kikke. Når jeg først og fremst er på senter så liker jeg å gå på kid, princess, bokhandel ( ark), barnas hus, bjørklund og så klart klesbutikker. Jeg handler mest klær på Only eller Vero Moda. Men liker også bikbok og Gina Tricot. Yes, nå skal jeg bare slappe av på sofaen foran peisen. Aah, deilig.

     Et litt gammelt bilde av meg.. hihi.

  Har du noen planer for helgen? 

   

 • 5  Hei hei! I dag lagde jeg wok til middag. Jeg stekte biffkjøttet først, og så tok jeg grønnsakene oppi etterpå. Tok en sånn god wok saus oppi til slutt. Red hot curry heter den. Den er det så mye smak i! Den er samtidig litt sterk.

   

  Jeg hadde selvfølgelig ris til, hurtigris. Den blir raskt ferdig, bare koking i 4-5 minutter. Første gang jeg har kjøpt den, og kommer til å kjøpe den flere ganger. Wok er faktisk noe av det beste jeg vet om! Jeg prøver å spise wok så mye som mulig i ukedagene. Det er mange forskjellig typer wok en kan lage. Pleier å kjøpe wok posene, men samtidig kutter jeg opp grønnsaker. Som paprika, champignon og løk. Av og til bruker jeg cashew nøtter også. Mmm. Det gjør smaken bedre.

   

  ​Liker du wok med biff og grønnsaker? 

 • 4

  Heisann! Ja, her ser dere resultatet mitt av hvordan håret ble. Jeg må si jeg ble veldig fornøyd. Det var enda finere rett etter frisøren (men det er jo vanlig). Da var det litt mer volum og tykkere. Jeg skal ikke klage, er fremdeles fint. Jeg trodde aldri jeg kom til å farge håret grått, det er jo en stor forandring. Når jeg sa at jeg skulle ha grått hår til familien tok de helt av. Nei og nei, må ikke ha grått hår du får grått hår når du blir eldre osv. Men når jeg sa det til vennene mine så reagerte de helt fint på det. De synes at det var kjempe kult at jeg skulle gjøre det! Nå er foreldre litt sånn overbeskyttende og alt sånn da. Haha.

   

  Nå kommer jeg til å ha det grå håret lenge. Helt fram til sommeren ihvertfall. Kanskje lenger også. Det eneste som er litt stress med det er at jeg må bruke en type shampoo, balsam og en kur for håret. Men da holder det seg hvertfall fint. Når det går helt tomt for det så er det lett for å bruke vanlige produkter i håret, og da kan fargen i håret fort forsvinne. Det er litt kjipt. Så jeg kommer nok til å kjøpe de tre produktene hos frisøren når jeg er tom. Yep. Så, nå skal jeg bare slappe av på sofaen og se om jeg finner en film. Har så lyst til å lage vafler i kveld. Det er så godt! He he, vi snakkes! Forresten, bildene ble litt feil vei nå. Beklager for det. Blogging på mobil.. Uff.

   

  Hva synes dere om håret? 

 • 9
  Hei på dere.

  Jeg er ikke grå i håret på dette bildet altså, dette bildet er tatt i 2014. Men jeg var hos frisøren helgen som var, da var jeg i Sverige og fikset det hos en frisør. Jeg skulle egentlig ta striper eller bleke etterveksten, men så tenkte jeg at årgh nei, det gidder jeg ikke.. Det er det eneste jeg har gjort i mange år nå. Og vet dere hva, en blir lei av å gjøre det samme hele tiden. Også får en så fort ettervekst av å gjøre det! Så da viste jeg noen bilder til frisøren av grått hår. Jeg har tenkt på det lenge og det er så fint!

   

  Han skulle prøve så godt han kunne å få det til. Jeg kjente at jeg gruet meg sånn der jeg satt i stolen, men så syntes jeg at det begynte å bli bra! Da det var vått så det ikke bra ut, men da han tok frem føneren og fønet det så det jo kjempe bra ut! I tillegg brukte han en sånn skikkelig bra hårbørste og tok håret innover og det var så fint. Jeg ble så fornøyd med resultatet. De er så flinke i Sverige og ikke minst er det billig. Bare for en klipp i Norge koster det vel rundt 800 kr.. Jeg skal vise dere noen bilder av håret mitt senere, for nå skal jeg nemlig ut en tur.

   

  Har du hatt grått hår? Skal jeg vise dere noen bilder senere?
   

 • 7

  Hei!

   

  Da er jeg tilbake på bloggen igjen. Det er en stund siden jeg blogget sist, det er vel 1 år siden nå. Jeg kommer ikke til å få så veldig mye tid til å blogge, men jeg skal prøve så godt jeg kan! Når en har mye å gjøre så er det ikke alltid så lett he he! Vel, jeg kommer til å blogge om hva som foregår i hverdagen min, mote, antrekk og kosthold. Så jeg skal prøve så godt jeg kan å få til å blogge så mest som mulig.

  Jeg var som sagt på topplisten i Bergen før, noe jeg syns var så gøy! Nå bor jeg som sagt i Oslo. Jeg trives godt her, og har selvfølgelig ingen planer om å komme på noe toppliste. Selv om det hadde vært kjempe spennende. Jeg vil bare blogge for moro skyld jeg, og skrive å legge ut fine bilder. Jeg husker at når jeg blogget før så var det helt annerledes, jeg var ung og jeg skrev masse på bloggen. Jeg tror faktisk at jeg var flinkere til å skrive enn det jeg er nå hi hi.

   

   

   

   

   

 • Gina Elena

  Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Gina og jeg er 24 år og bor i Oslo. Jeg kommer til å blogge om min hverdag, foto, antrekk, kosthold og alt som faller meg inn.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta