ginaelenaa -
Hjem Add Om meg Kontakt

5

God kveld herlige lesere. Hvordan har deres dag vært? Gjerne fortell meg hva dere har gjort i dag! I dag har jeg vært ute og tatt massevis av bilder og vært inne og ryddet leiligheten. I dag har jeg egentlig fått gjort masse. Nå resten av kvelden skal jeg skrive dikt tenkte jeg, det er noe jeg liker veldig godt å gjøre. Etter det så blir det helt sikkert å se på serier! Jeg fant noen utrolig flotte kjoler på GoJane. Herregud så mye fint det er der, en av min favoritt nettside.

Favorittene mine må nesten bli nr 2, 3 og 8! Har bestilt derfra før og jeg har alltid vært like fornøyd med det jeg har fått. Anbefaler dere virkelig å bestille noe derfra om dere finner noe fint.

 


Dere går bare inn på www.gojane.com og så trykker dere inn på der det står Dresses. Da finner dere kjolene der!

 

Hvilken kjole likte dere best?

 • 14

  God dag! Håper dere har det fint, det har jeg. :) Akkurat nå så vil jeg vise dere mine to nye kjoler. Jeg kjøpte disse på Bikbok, og dem er så utrolig fine på! Jeg pleier egentlig å ikke like lange kjoler, men disse to.. de likte jeg kjempe godt! Jeg er veldig kresen når det kommer til lange kjoler, hehe.. Alltid likt korte best. Men uansett, dem er så fine ♥ Kan faktisk bruke til hverdagskjoler også, og det er jo kult. Nå er jeg faktisk på vei ut døren, skal ut å handle og kikke litt. Uansett, jeg håper at dere får en fin torsdag.

   

  Nå liker jeg svart bedre, men denne fargen er jo helt nydelig? Synes dere ikke? Vi snakkes senere. Blogges ♥

 • Gina Elena

  Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Gina og jeg er 24 år og bor i Oslo. Jeg kommer til å blogge om min hverdag, foto, antrekk, kosthold og alt som faller meg inn.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta