ginaelenaa -
Hjem Add Om meg Kontakt

2Hallo alle sammen, og gratulerer med dagen. Har dere hatt en fin 17 mai? Det har jeg, jeg har kost meg så mye sammen med familie og venner. Det har vært en helt fantastisk dag og så fint vær. Jeg beklager for at jeg ikke har vært så aktiv med bloggen, er bare det at jeg har hatt så utrolig mye å gjøre den siste tiden. Nå er vi på besøk og vi koser oss kjempe masse. 


Jeg skal bli flinkere til å blogge, det lover jeg dere. Men akkurat nå for tiden så vil jeg ikke få så mye tid. Men måtte nesten bare skrive litt om 17 mai feiringen i dag og hvordan vi har hatt det. Jeg håper at alle sammen har hatt en strålende dag og at dere har kost dere med god mat og kake osv. Jeg ønsker dere fremdeles en riktig fin 17 mai ♥

 

Har dere hatt en fin 17 mai feiring?

 

 • 2

  Heisann alle sammen og god lørdag til dere. Har dere en fin dag? Det håper jeg, og nå skal vi ta en tur på Coop Obs og se på bunad. Det blir spennende! Hihi. Etter at vi har vært der skal vi en tur til Sverige. Da blir det nok en god del godishandling. Med tanke på at det er 17 mai snart. Jeg ville innom for å ønske dere en flotters dag. Håper dere får en fin dag.

 • 6   

  Happy friday dere! Har dere hatt en bra dag så langt eller? Håper det, nå har jeg akkurat laget torsk til middag. Det er ikke vanlig at vi har fisk til middag på en fredag. Men fisk er så sunt og godt, og er ikke så galt med torsk på en fredag. Jeg stekte også grønnsaker til, brokkoli og erter. Nam nam, smakte iallfall utrolig godt! 

  På fredag pleier vi vanligvis å ha taco eller hjemmelaget pizza, men det ble det ikke i dag. Det blir nok helt sikkert en av delene i morgen. Hiih. På søndag reiser jeg og min datter og det er noe jeg gleder meg veldig mye til allerede. Wii. Da blir det å feire 17 mai hos familie. 

     Jeg har ikke hatt tid til å blogge noe før nå - for dagen i dag har vært litt hektisk. Har hatt litt mye å gjøre. Jeg ville også innom for å ønske dere en strålende fredag. Håper at dere har hatt det fint og at dere koser dere i kveld!

   

  Så dette godt ut dere?

 • 5  Hei og hå alle sammen! Har dere det fint? Håper det! I dag er det like grått og trist ute, uff. I morgen skal det bli bedre heldigvis. Åå, det gleder jeg meg til. Nå har jeg forresten akkurat laget meg en utrolig god lunsj. Det knekkebrødet er bare så godt, det er økologisk og ingenting er bedre enn det. Jeg har alltid vært glad i leverpostei på - det er det beste en kan ha på. Drikken jeg har er multivitamin juice, den er kjempe sunn! I dag har jeg så og si ikke noen planer, skal hvert fall rydde litt. Jeg ville innom for å ønske dere en flott torsdag. Håper at dere får en fin dag ♥

     Er ikke feil å ha noe frukt til, som druer. Nam nam. Ååå, og den yoghurten.. den er bare så vanvittig god. Er avhengig! Hihi.

   

  Så dette ut som en god lunsj?

 • 3  Hei goinger! I dag har jeg vært ute for det meste, møtt en venninne av meg og vi var på en lekeplass sammen med barna. Det var veldig hyggelig. I dag har været vært litt sånn opp og ned. Det var fint tidligere i dag, da var det full sol men så begynte det å bli overskyet. Det har også vært litt regn i dag faktisk. Ser at det er meldt kaldt denne uken, i morgen og på torsdag. Men heldigvis på fredag er det meldt sol og fint ♥ Endelig! Jeg tok noen bilder da jeg var ute tidligere som dere skal få se.

   


  I dag blir det ikke noe middagslaging, tenker bare å hive inni en Restaurante pizza. Det er like greit! Hadde en sunn middag i går og i morgen tenker jeg å lage noe sunt. Nå skal jeg bare slappe av og kanskje skrive litt dikt?

   

  Ønsker dere hvertfall en herlig kveld videre 

   

  Hva synes du om bildene?

 • 5  Hei mine flotte! Da var det mandag, og jeg er klar for en ny uke. Denne uken blir en sunn uke, sunt kosthold. Jeg har bestemt meg for at jeg skal ha fisk og grønnsaker til middag. Så disse dagene blir det fisk til middag. Nam! Jeg har alltid vært fokusert på at som i ukedager så synes jeg at det er så viktig å være sunn. Spise en sunn frokost, lunsj, middag og kvelds. Til frokost i dag spiste jeg to knekkebrød med brunost og et glass appelsinjuice. Til lunsj tok jeg meg en yoghurt og banan. 

  I dag har jeg som sagt ingen planer, skal ta meg en tur ut etterpå isåfall og dra på en eller annen cafe. Det er jo bare så avslappende og sette seg ned og ta en kopp cappuccino. Jeg har vært flink å ryddet leiligheten i dag, tatt klesvask og støvsugd osv. Liker at det er ryddig og pent!

   

  Hva er deres plan i dag?

 • 6   

  God kveld herlige! Hvordan har deres dag vært i dag? I dag har vi vært en tur på Ekeberg. Det som var litt kjipt når vi reiste var at det var overskyet, ikke sol og det var veldig kjedelig. Så det var jo så og si overskyet når vi var på Ekeberg, men likevel hadde vi det fint. Vi var på lekeplassen med min datter og så var vi på cafe. Koste oss med bolle og is. Da vi dro derfra så kom solen. Det er typisk, haha. Jeg må bare beklage for at jeg ikke blogget noe i går, det var fordi at vi fant på så mye gøy og fikk ikke tid til å blogge.

  Nå i kveld skal jeg vel bare slappe av og nyte meg med en god film. Håper at det går noen bra filmer på tv i kveld, det pleier som regel å gå noen filmer på søndager. Om ikke er jeg så glad for at jeg har Netflix! Hehe.

   
  På lørdag var det virkelig en nydelig og varm sommerdag i Oslo. Tror faktisk at det var en av de varmeste dagene. I dag har det ikke vært så varmt, men ble fint vær i ettermiddag. Det er heldigvis meldt sol i morgen ♥ men blir ikke så varmt, så det er litt kjipt..

   

  Hva har dere gjort i dag?

 • 8  God kveld søte lesere! 

  Hvordan har deres dag vært så langt? Jeg tror nemlig at den må ha vært fin, for det har den vært her i Oslo. Det har vært så varmt og godt i dag og jeg er så glad. Når det er slikt fantastisk vær så blir jeg så glad og fornøyd. Men det er vel kanskje ikke så rart? Ingenting er bedre enn sol og varme. Skulle virkelig ønske at det var slik året rundt. Men det er det dessverre ikke her i Norge, haha. Det er vel en av grunnene til at jeg vil flytte til Los Angeles. I dag har jeg tilbringa dagen ute for det meste. Jeg tok noen bilder og jeg må si at jeg har skikkelig bra kamera på mobilen altså. Kunne ikke ha vært mer fornøyd med den telefonen jeg har! 

   

  Det har virkelig vært nok en flott dag. Det som er så bra er at det er meldt fint i morgen og det er kjempe bra! Da er det bare å tilbringe dagen ute og kose seg. Jeg håper at dere har hatt det fint, og ikke minst kost dere i solen.

   

  Hva synes dere om bildene?

 • 6  Hei du fine tirsdag ♥ Ååå, tenk at det er sol i dag også. Det er bare så herlig. I dag er det faktisk meldt varmere enn i går, noe med 16 grader! Det er jo nesten sommer temperatur det. Jeg må si at jeg er virkelig glad i den solen altså ♥ Jeg blir så glad og i godt humør av den. I dag skal jeg nyte finværet. Det håper jeg at dere også gjør.

  Slenger forresten inn et gammelt bilde av meg, og gjerne fortell meg hva dere skal for noe i dag 

   

  Hva er deres plan i dag?

 • 8  Hei på dere! Tenk at i dag er det allerede 1. mai. I dag har vi tilbringt dagen med å ha vært en tur på Bygdøy. Åh, Bygdøy er bare så utrolig vakkert! Det er et av de vakreste stedene i Oslo. Det syntes nå jeg! Vi var på Bygdøy badestrand og der er det så fint. Det har vært varmt i været i dag og det er jeg så glad for. Det betyr jo bare at sommeren nærmer seg! 

   

  Det har vært en fantastisk dag. Sol, blå himmel og hav. Det blir ikke bedre enn det. Ville også innom for å ønske dere en flott 1. mai ♥

   

  Hva synes dere om bildene? Har det vært fint vær hos deg?

 • 5   

  God kveld kjære lesere! Har dere hatt en bra dag så langt? Det håper jeg dere har, for det har nemlig vi! Vi dro opp til Sognsvann i dag. Herlighet for et vær det har vært! Det har vært noe med 12 eller 13 grader i dag. Det var helt nydelig på Sognsvann, mange folk og føler at for hver gang vi reiser dit så møter jeg alltid på noen hyggelige. Som i dag møtte vi på to eldre, og de kommenterte at datteren min var så flink til å sykle. Alltid noen hyggelige å møte på! Så koselig! 

   


  Jeg har ihvertfall kost meg utrolig mye i dag. Det håper jeg at min samboer og min datter også har, men det tror jeg. Vi var også med noen i familien hans, noe som alltid er like koselig. Nå skal jeg slappe av resten av kvelden. Kanskje lage meg noe jordbær og fløte, mm. Ønsker dere en riktig nydelig søndagskveld ♥

   

  Hva synes dere om bildene? Hva har dere gjort i dag?

 • 5

  Heisann og god søndag til dere alle! Håper at dere hadde en fin lørdag i går. Det hadde vi. Vi gjorde litt av hvert i går. Jeg og min datter var på ballett og det var forestilling. Det var kjempe kjekt! Alle var jo så flinke atte. Etter det så dro vi å så på bil før vi reiste videre til Sverige. Vi så på en veldig fin bil. Peugeot. Det er ganske fine biler. Så dro vi til Sverige og spiste god mat og så lekeland. Jungelland heter det. Så artig for barn! Også voksne, hehe.

  Nå skal vi snart dra avgårde til Sognsvannet. Det er bare så fint der og det er så bra sted for familie. Skal ta bilder når vi er der oppe. Ønsker dere en fin søndag!

 • 5

  Hei fine dere! I dag har vi vært på balletten og det var kjempe gøy. Det var opptreden for de små og alle var bare så flinke. Det har vært en kjekk dag så langt. Men nå skal vi faktisk til Sverige. Da blir det handling av mat, drikke, godteri osv. Det er alltid like kjekt med sverigetur. Jeg ville innom for å ønske dere en strålende lørdag! Nyt den ♡

 • 6  Hei på dere og god torsdag! Håper at dere har det bra. I går så kom vi hjem etter å ha vært på besøk hos familien. Det var kjempe koselig. Jeg blogget ikke noe i går fordi at når jeg er på besøk så prioriterer jeg heller det og tenker ikke så mye på blogging akkurat da. Jeg var forresten ute tidlig om morgenen og tok noen bilder. Jeg synes at det var så fint å ta bilder ute i dag. Så nå skal dere få se noen av de bildene jeg tok. Jeg har alltid syntes at bildene blir så bra når det er overskyet.

     Som dere helt sikkert ser så er bildene tatt på Tjuvholmen. Det er bare så fint å ta bilder der og jeg blir aldri lei for å si det sånn. Nå skal jeg lage meg en god lunsj og så ville jeg innom for å ønske dere en fin dag. Blogges! ♥

   

  Hva synes dere om bildene?

 • 9

  God kveld skjønne! I dag har det vært bursdagsfeiring i barnehagen noe som har vært veldig koselig. Det var dekket på med kaker og frukt og alt mulig annet. Det var sjokoladekake, browniekake og eplekake. Det var en utrolig koselig feiring for både barn og foreldre. Den eplekaken smakte bare helt fantastisk. Den var skikkelig god og så var det ikke egg i den. Det har vært en flott dag!

  Hva har dere gjort i dag?

 • 9

  God kveld kjære lesere. Har dere en fin kveld? Det tror jeg nok at dere har, er jo lørdag! Beste dagen ♡ Nå har vi fremdeles besøk og jeg lagde Moussaka i kveld og alt sammen ble spist opp. Ikke dårlig det altså. Nå er det å dekke på med chips og dipp å sjokolade og litt av hvert. Se en skrekkfilm på Netflix. Bedre kveld kunne det ikke blitt!

  Hva gjør dere i kveld? ♡

 • 6

  Hei dere! Har dere en fin lørdag eller? Det håper jeg. Tidligere i dag gikk jeg og noen i familien en tur ut. Vi gikk på Sandvika storsenter i dag. Det var så mye folk, nesten litt sånn at det er vanskelig å gå. Hehe! Vi koste oss masse og vi spiste sushi og gikk å så på klesbutikker. Det har vært en kjempe koselig dag. Så nå skal jeg lage Moussaka i kveld og så skal vi kose oss med det.

  Jeg ville innom for å ønske dere en fin lørdag videre. Håper at dere nyter den!

  Hva er deres plan i kveld?

 • 7   

  Hei på dere! Da var det helg igjen. Skal innrømme at det er faktisk litt digg med helg igjen, selv om det har vært en lang påskeferie. Jeg må ærlig si at jeg gleder meg til 17. mai nå altså. Det er den koseligste dagen noensinne. Den 17. mai er jo Norges nasjonaldag! 17. mai er en offentlig høytidsdag, og en offisiell flaggdag. Nasjonaldagen markeres mer i Norge enn det som er vanlig i mange andre land, blant annet med barnetog og mange sanger. Da mener jeg som Ja vi elsker og Fedrelandssalmen er spesielt knyttet til 17. mai. 

  Sist vi feiret 17. mai var i Mandal. Det var kjempe hyggelig, men nå tror jeg at jeg vil feire 17. mai i Oslo. Jeg har jo bare feiret den her en gang. Så nå håper jeg virkelig at vi kan feire 17. mai her! Jeg synes det er koselig å feire 17. mai i Oslo fordi at det er mange mennesker, en blir fort kjent med nye og det å sitte utenfor cafe. Da må været være fint!  Jeg håper at vi kan gå opp til slottet denne gang, for det har jeg ikke gjort før. Det hadde vært spennende!

      

  En god venninne av meg var oppe med slottet sist 17. mai og hun sa at det var helt fantastisk. Masse folk og ikke minst gøy for barna! Det kan jeg tenke meg. Dagen før 17. mai så pleier jeg å lage kaker, alt fra pavlovakake til oreokake. Jeg kommer nok til å lage Pavlova denne gangen. Pavlovakake er jo en tradisjon for 17. mai! Ååå som jeg gleder meg. 

   

  Oreokake
  Pavlovakake. Det er nok denne kaken jeg kommer til å lage på 16. mai. Favoritt kaken min! Men ååå, som jeg ønsker meg en bunad! Det er noe jeg alltid har drømt om å ha. Nå kommer jeg opprinnelig fra Telemark så da måtte jeg hatt telemarksbunad. Dem er veldig fine! Håper jeg får til neste år, hihi. Men vil ha på meg en fin kjole i år! 

   

  Gleder dere dere til 17. mai? 

 • 8   

  Hei og hå og god kveld! I dag har dagen gått kun i rydding. Jeg har nå også fått vært litt ute, men har vært for det meste inne og ryddet leiligheten. Det måtte til for det var så mye klesvask som måtte tas og vasking av gulv og støvsuging osv. Endelig ferdig med det! Godt å få unnagjort litt husarbeid. Resten av kvelden skal jeg kun slappe av og kose meg med serie.

  Nå blir det nok mere blogging fremover. Jeg må si at jeg har savnet å blogge så mye som jeg gjorde før påsken startet, da ble det mindre men nå kan jeg blogge så mye jeg vil og det er bare helt fantastisk! Jeg fikk forresten en pakke i posten. Jeg fikk en tannkrem fra Nu skin. Jeg vant denne på en blogg til en og det er en blogg jeg følger ofte med. Jeg må først og fremst si tusen takk for at jeg vant denne tannkremen og jeg gleder meg til å prøve den ut. Fikk med et herlig brev i tillegg. Så tusen takk!

     Er ikke jeg heldig? Har dere prøvd ut denne typen?

 • 8

  Hei hei! Har dere det bra? Håper det! Ååh været er bare så fantastisk i dag. Nå som vi har vært bortreist har vi ikke akkurat vært noe heldig med været. Så det er ganske så digg at det er fint vær her nå! Jeg var ute tidligere og fikk tatt noen fine solskinnsbilder.

  Nå skal jeg lage meg en god lunsj før jeg går ut. Også håper jeg at dere får en nydelig dag ♡

  Hva synes dere om bildene?

 • 6

  Hei og god tirsdag dere. Nå er vi på vei til Oslo. Skal si at det blir godt å komme seg hjem nå. Vært en lang ferie. Ville også innom for å ønske dere alle sammen en fin dag.

  Hva synes dere om hotellet vi var på?

 • 6

  Hei på dere! Har dere det bra? Håper det, nå sitter jeg her med en cappuccino ved siden av meg. Hva er vel bedre enn en varm cappuccino? Mmm. Jeg vet at jeg ikke har blogget så mye i det siste, men det blir det nesten ikke noe av når en er på ferie.

  Som sagt så møtte jeg en barndomsvenninne av meg i går. Vi pleier å møtes når jeg reiser til sørlandet. Vi har vel kjent hverandre siden vi var 8 år. Vi var på Leos lekeland i går og vi koste oss masse sammen der med min datter. Etter at vi var der så dro vi til Egon. Jeg bestilte Fajitas og fajitasen dem har der er bare så vanvittig god.

  Hva gjorde dere i går?

 • 2

  God dag og god søndag alle sammen. Jeg håper at dere har en fin påske. Vi er fremdeles på sørlandet og det er bare så fint her vi har hus. Det er vårt feriehus. Jeg kan gjerne ta et bilde så dere får se hvordan det ser ut.

  Nå skal min kjære kjøre meg og min datter inn til Kristiansand. Vi skal treffe en god venninne av meg som jeg har vokst opp med. Vi gikk på barneskolen osv. Gleder meg kjempe masse til å se henne igjen! Skal ta mange bilder i dag. Jeg ville innom for å ønske dere en fin søndag. ♡

  Jeg lagde forresten Taco i går kveld og vi fikk besøk av familien og det var god stemning rundt bordet. Kjempe koselig var det ♡ ønsker dere en flott dag!

  Hva spiste dere i går?

 • 5

  God morgen alle sammen. Nå er vi i Mandal og været er ikke akkurat helt på topp. Det regner ute og er helt grått. Ikke noe moro det altså, for da vi var på fjellet så var det ikke noe fint. Håper at været blir bedre utover dagen. Ville bare vise dere noen bilder da jeg var i bassenget da vi var på hotellet på Hafjell. Et utrolig fint hotell og ikke minst svømmebasseng. Det var så deilig temperatur på vannet.

  Nå skal vi snart dra for å handle litt påskepynt og jeg ønsker dere en fin lørdag. Kos dere!

  Hva skal dere i dag?

 • 8

  God dag og god torsdag til dere. Vi våknet tidlig i dag og det første vi gjorde var å spise god frokost. Den frokosten de har på hotellet altså, herlighet så god! En blir aldri lei av slik frokost nei, hehe.

  I går var vi på Hafjelltoppen og jeg tok noen fine bilder da vi var der oppe. Min kjære tok noen bilder av meg og bakgrunnen er helt fantastisk fin. Nå skal vi kanskje kjøre opp dit snart om været blir bedre. For nå snør det så mye her nede og da snør det vel enda mere der oppe. Får håpe på at det er bra der oppe slik at vi kan stå på ski. Ville også innom for å ønske dere en strålende dag!

 • 7

  Heisann! Har dere hatt en fin onsdag? Det har vi! I dag har vi fått gjort masse aktiviteter. Dette hotellet vi er på er et familiehotell. Det er bare så bra og her kommer vi nok til å reise mere. I dag har vi vært på fjellet og tenkte å legge ut noen av bildene i morgen. Vi spiste en god middag klokka halv syv og nå slapper vi bare av.

  Så maten god ut?

 • 8

  Heisann! Hvordan har dere det? Jeg håper at dere har det bra, for det har jeg nemlig! Akkurat nå er vi på en Pizza Restaurant på Hafjell. Det er jeg, min datter og min kjære. Også er vi sammen med broren og sønnen hans. Nå skal vi kose oss med pizza og drikke osv! Nå skal dere få se noen bilder fra fjellet i dag.

  Jeg ønsker dere en fin kveld videre! Håper at dere koser dere like mye for dere som er på fjellet.

 • 4

  Hei! Nå har akkurat kjæresten min hentet meg og min datter og nå skal vi kjøre til Hafjell. Det blir en koselig kjøretur, og gleder meg allerede til vi er fremme. Vi får nok ikke tid til å gå på ski i dag for vi er jo fremme litt sent. I morgen blir det å stå på ski og gleder meg så masse.

  Har dere vært på Hafjell?

 • 5  Heisann og god kveld skjønninger! Hvordan har deres søndag vært? Min har vært så fin, vi har vært på en fin tur i dag og vært ute i mange timer. Det har vært så fint vær siden vi kom hit, vi kom på fredag og det har bare vært helt fantastisk. Jeg har ikke blogget så mye fordi at når jeg er på besøk så får jeg ikke så mye tid til det. Vanligvis blogger jo jeg mye mere enn det jeg har gjort! Men sånn er det.

  I morgen kommer kjæresten min og henter oss og da skal vi på fjellet. Det er noe jeg gleder meg SÅ mye til nå! Jeg skal prøve å få tatt så mange bilder jeg kan når vi er der. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden og ta det helt med ro. Fått litt farge i ansiktet i dag! Og det kommer jeg nok til å få enda mer av på fjellet.

     Hva har dere gjort i dag?

 • 10

  God søndag! I dag har jeg og min datter vært ute i tre hele timer. Det er så godt å være ute når det er så fint vær. I dag er det 17 grader her i Skien. Det betyr at sommeren er snart her. Er så fantastisk! Nå skal vi spise middag og dagens meny blir fisk og tilbehør. Nemlig laks! Ville også innom for å ønske dere en fin dag. ♡

  Skal vise dere bildene jeg tok ute i dag litt senere. Vi blogges ♡

 • 6  God kveld søte dere ♥ Hva gjør dere i kveld? I dag har vi hatt besøk noe som har vært kjempe koselig. Vi spiste fiskeboller og hadde is til dessert. Nå i kveld har vi dekket på med godteri, brus og sjokolade. Vi koser oss! Jeg tenkte at dere skulle få se noe fin påskepynt her. Åå, er så koselig med den påskepynten altså! Nå kjenner jeg virkelig at jeg gleder meg til å dra på fjellet på mandag. 

   

  Hva gjør dere i kveld?

 • 7   

  Hei hei og god lørdag alle sammen! Har dere en bra lørdag? Jeg håper det, nå har jeg akkurat laget meg en god lunsj, yoghurt og knekkebrød med Avokado. Det slår aldri feil med en så god lunsj! I dag var vi alle tidlig oppe og stakk ut tidlig på butikken. Vi fikk handlet det vi skulle, og i dag blir det en rolig og koselig dag tenker jeg. I dag er det fiskeboller igjen, men det er så godt. Så blir det is til dessert. 

  Vi får besøk av noen i familien nå snart, og det blir kjempe hyggelig. Det er alltid kjekt med besøk av familien, spesielt når det er en stund siden jeg har sett dem. Jeg ønsker dere en flott dag videre, og håper at dere nyter dagen. 

  Hva er deres plan i dag?

 • 8   

  Hallo alle sammen, og riktig god kveld! Jeg håper at dere har hatt en fin fredag, og har fremdeles en fin kveld. I dag har dagen gått i at jeg og min datter var ute på lekeplassen, koste oss der. Jeg var ute tidligere å handlet på butikken og så stakk jeg innom Europris. Jeg hadde så lyst til å gå innom der fordi at de har så billig godteri! Jeg fylte opp nesten hele posen og kostet kun 95 kroner. Ikke dårlig det altså! Skal jo ha det hele påsken. Det har vært en veldig koselig fredag, og jeg har kost meg mye! 

  I morgen går dagen i å komme meg tidlig opp, fikse meg, gå på butikken og bare slappe av resten av dagen. Kommer nok til å sitte mye ute på verandaen og bare kose meg i solen! Ah, i dag har det vært så varmt og godt i Skien og håper at det kommer til å bli like varmt i morgen. 

     Det var så godt med fiskeboller til middag. Det er en stund siden jeg har spist nå, og ingenting er bedre enn en herlig middag som bestemor lager. Hihi! Kjøpte kake i dag, og den kaken er bare så vanvittig god. Altfor god! Nå skal jeg snart legge meg, og kjenner at det skal bli så godt å komme seg i senga. Ønsker dere fortsatt en flott kveld ♥

   

  Så middagen god ut? Hva med kaken? ♥

 • 4

  Hallo alle sammen, og god fredag. Håper dere har en fin fredag, det har jeg. Nå er vi på besøk hos min bestemor noe jeg syns er så koselig. Jeg og min datter har akkurat vært ute på lekeplassen utenfor her, og har vært ute i to hele timer. Vi koste oss masse ute i dette nydelige været! Nå skal jeg snart dra ut for å handle på butikken. Skal handle litt frukt og grønt på butikken og mat. På menyen i dag blir det fiskeboller! Åå, det er så godt. Spesielt med karri og gulrot til.   Disse bildene er tatt for en stund tilbake, og synes at dem er så fine. Får nesten en sommerfølelse, hihi! Jeg ønsker dere fortsatt en fin dag ♥

   

  Hva synes dere?

 • 8  Hei hei og god torsdag dere. Aah, da var endelig torsdagen kommet. Det er så herlig med torsdager, fordi da er helgen nesten her. Jeg gleder meg så utrolig mye til helgen nå. I kveld skal jeg få pakket kofferten for drar nemlig avgårde til Skien i morgen. Noe jeg gleder meg så innmari til. Som jeg sa til dere så skal jeg på besøk til min bestemor og skal være der helt til mandag. Mandagen kommer min kjære og henter meg så skal vi alle på fjellet. Det er så lenge siden jeg har vært på fjellet så det skal bli skikkelig gøy! 

  Jeg har akkurat laget meg frokost - en god og ikke så sunn frokost. Eller hva skal jeg si? Brød og banan er jo sunt, bortsett fra Nutella. Men det er jo bare så godt da, og er faktisk første gang jeg har prøvd ut Nutella og banan og det smaker kjempe godt. 

     Som jeg sa til dere i går så var planen å gå ut og ta noen bilder, men vet ikke om jeg vil det i dag for det er ikke sol. Er bare skyer på himmelen i dag, og vil ikke at det skal begynne å regne.. Jeg får se hva jeg gjør! Men nå skal jeg kose meg med denne herlige frokosten. Ønsker dere alle sammen en flott dag! Vi blogges!

   

  Så det godt ut? Har dere prøvd ut dette?

 • 9  God kveld alle sammen. Hva gjør dere i kveld? Akkurat nå så ser jeg på serie. Pretty Little Liars! Har kommet allerede til sesong 5. Synes serien er så bra, og ikke minst spennende. I kveld har jeg laget lapper. Jeg fikk så lyst til å lage det, og er en stund siden jeg har laget også og resultatet på lappene ble kjempe gode. Min kjære synes at dem var ekstremt gode <3

   
  Synes det er så utrolig godt med rømme og syltetøy på. Mm! Nå liker jeg å lage lappene litt små, for syns det er så mye bedre å spise dem da og liker å lage dem litt tykke. Nå skal jeg kose meg med lappe og så blogges vi mer i morgen. Ønsker dere en flott tirsdagskveld videre <3

   

  Så lappene gode ut?

 • 8  Heisann, og god mandag alle sammen. Da er det mandag igjen med en ny uke og nye muligheter. Det er litt godt med mandager, stå tidlig opp og få mest mulig ut av dagen. Jeg har laget meg en skikkelig god frokost nemlig. Det har vært ekstremt mye med tåke de siste dagene, men heldigvis er det meldt sol i dag. I går var det helt nydelig vær og får håpe at det blir like nydelig i dag. 

     Dette er frokosten min i dag. Økologisk knekkebrød med kremost på. Nam nam! Og et glass med vitaminjuice og en yoghurt. Jeg ville også stikke innom for å ønske dere en fin mandag! Håper at dere får en fin dag.

  Så dette godt ut? Hva har du spist til frokost?

 • 7   

  God kveld herlige! Har dere hatt en fin søndag? Det har jeg, jeg har hatt en helt super søndag. Vi reiste opp til Sognsvann i dag, og der er det så utrolig fint. Har vært der et par ganger nå, og blir aldri lei. I dag var det mange folk, alt fra kjærestepar, familie og folk som går på tur med hunden sin. Det er mest av familier og slikt som er der virker det som. Vi gikk å tok bilder, bare koste oss rett og slett. Det ble ikke noe grilling i dag, men vi satt nå på benken med kiosken og kjøpte pølse i brød og vafler og drikke. En finere dag kunne det ikke blitt! 


  Jeg har hatt en helt super dag ♥ Er så godt å kunne være litt sprek på søndager. Ønsker dere fortsatt en fin kveld ♥

   

  Hva synes dere om bildene?

 • 6
  Hei på dere! ♥ Har dere en bra søndag så langt? Vi sov litt lenge i dag vi, det pleier vi nesten alltid å gjøre på søndag. Det er jo litt digg? Jeg tror at det er mange som gjør det. I går var det en veldig koselig dag. Da var vi i Sverige og kjøpte ski, sko og skiklær. Jeg kjøpte en svart skibukse som var så god å ha på seg. Rimelig pris var det også, kun 400 kroner! Åh, gleder meg sånn til å dra på fjellet snart nå! Det skal bli så gøy.

  Jeg lagde en god frokost tidligere i dag. Alltid godt med en god søndagsfrokost. I dag skal vi til Sognsvannet en tur, der var vi forrige søndag. Noe som var så koselig! Satser på at det blir en koselig tur i dag også. Skal ta mange bilder når vi er der. 

   
  Skal dere gjøre noe i dag?

 • 8

  Hallo fine! Har dere en fin kveld? Det har jeg, nå sitter jeg foran Macen og bare koser meg. Jeg har tatt fram litt potetgull og dipp å sjokolade. Nam! Er så herlig med lørdager, er så godt å kunne unne seg litt! Jeg ble tatt bilder av på terrassen, og synes at lyset ble så fint.

   
  Nå skal jeg bare kose meg rett og slett, resten av kvelden! Håper det begynner en bra film på tv snart, og så ønsker jeg dere en fin kveld videre. ♥

   

  Hva gjør dere i kveld?

 • 6

  God kveld alle sammen. Har dere hatt en fin dag? Det har ikke blitt så mye blogging på meg i dag fordi at vi reiste til Sverige når jeg var ferdig med å danse ballett. Det var ikke noen planer om at vi skulle reise dit i dag, men det ble slik!

  Vi kjøpte litt ski utstyr, og det er noe vi måtte ha grunnet at vi skal dra på fjellet snart. Det er noe jeg gleder meg masse til! Det er faktisk så lenge siden jeg har stått på ski nå så dette blir spennende. Da blir det meg, min datter og kjære. Og så skal vi møte noen i familien hans. Dette er noe jeg ser frem til!

  Vi møtte broren hans og så var dattera med og vi gikk å spiste god mat. Det var god stemning rundt bordet og jeg tror at alle koste seg. Det gjorde jeg!

   

   

   

  Nå er vi på vei hjem til Oslo og tenker at vi da er hjemme i syv tiden. I kveld skal vi kose oss, dekke på med masse godteri og kos. Jeg ønsker dere alle en flott lørdag <3

 • 11

  Hallo alle sammen, og god morgen! Nå er jeg akkurat ferdig med å stelle meg og er klar til å gå på dans. Jeg danset ikke sist lørdag fordi at da var vi i bursdagsselskap. Gleder meg til å danse ballett i dag iallefall! Jeg ville innom for å ønske dere en flott dag!

 • 6  Heisann! Jeg ville bare innom kjapt for å ønske dere en flott dag. Ikke akkurat det fineste været ute, men nå skal jeg faktisk ut en tur. Trenger å få kjøpt inn litt til pizzaen, så. I dag har jeg på meg en enkel svart kjole, så dere skal få se antrekket litt senere.

  Hva er deres plan i dag?

 • 8   

  Hallo søte! Da var det fredag, og noe som betyr at det er helg. Det som er litt digg er at denne uken har gått så fort, og så har jeg stort sett gledet meg til helgen. Og nå er den endelig her! I dag har vi ingen planer, kjæresten min kommer hjem fra jobb klokka tre og så skal jeg lage hjemmelaget pizza. I går kveld skulle jeg lage bløtkake, men så orket jeg ikke så jeg skal heller lage den i dag. Jeg har hvert fall ferdig bunn og så skal jeg piske krem. Det er mye jeg skal gjøre med kaken så dere må holde dere oppdatert. Jeg gleder meg veldig til å lage denne kaken for den tror jeg blir god. 

  Og hvis dere vil ha oppskrift så kan jeg gi den til dere etter at jeg har lagt ut kaken her. Jeg synes bløtkake er veldig gøy å lage, og jeg har egentlig ikke laget så mye av bløtkaker generelt. Men det er så mye en kan gjøre, når det gjelder pynting osv. Jeg pleier å lage sjokoladekake og slikt, hi hi. Nå sitter jeg å spiser lunsj. Økologisk knekkebrød med egg og kaviar på. Mmm. Jeg lagde meg en god, sunn og grønn smoothie. Det eneste jeg puttet oppi var en Avokado, en del spinat blader og litt juice. Kjempe god lunsj!

   
  Og ikke minst en sunn lunsj som får hverdagen min til å fungere. Været er ikke akkurat helt på topp i dag heller, får håpe på at det endrer seg i løpet av dagen. Skal bli fint i morgen!! ♠

   

  Ville også innom for å ønske dere en fin fredag, nyt den! ♥ Så lunsjen god ut?

 • 5  God dag, og god tirsdag. Har dere det bra? Jeg våknet tidlig og gikk meg en fin gåtur, var litt kjølig om morgenen men uansett en fin tur. Jeg tok noen bilder, men vet ikke om bildene ble så bra. Men akkurat nå så har jeg laget meg en god lunsj med havsalt knekkebrød med Nutella på. Jeg måtte nesten ha en smoothie ved siden av. Lagde jordbær og banan smoothie. Så friskt og godt! 

   
  I dag har jeg ingen planer, ikke som jeg vet om iallfall. Skal nå vertfall nyte været, det er fint i dag også, noe som er så utrolig bra! Tror det blir fint i morgen, men så har jeg hørt at det skal bli kaldere. Fra torsdag av er det visst meldt regn og bare 6 grader. Huff, kjedelig.. Men nå skal jeg gjøre meg klar til å gå ut så blogges vi ♥

  Ønsker dere en fin dag ♥

 • 11   

  God dag, og god mandag. Nå var det mandag igjen, som egentlig er litt deilig. I helgen har det vært så mye spising, spesielt godteri spising osv, så nå blir det en sunn uke. Ny uke og nye muligheter! I går var været helt toppers i Oslo, det var jo 21 grader. Det er jo nesten sommer temperatur. I dag er det meldt noe med 17, herlighet så heldige vi er! Det er så bra å tenke på at sommeren snart nærmer seg. Jeg tror at dette blir en helt utrolig bra sommer.

  Jeg vil nå vise dere bildene fra da vi var på Egon i går. Det var en koselig dag, og jeg bestilte meg Tacosalat. Det er så godt, det har jeg faktisk spist en del ganger tidligere. Han bestilte det samme som meg, hihi. Og broren hans bestilte en annen type salat. Gresk salat eller noe sånt. Det var en utrolig hyggelig bursdagsfeiring i går, og jeg koste meg så masse.

   
  Dette var bare knallgodt altså, nam nam. Jeg er veldig glad i salat, også er det sunt. Kanskje ikke denne typen? Hehe! Nå har jeg faktisk en del å rydde i leiligheten. Nå skal jeg ta å hive på masse klesvask, vaske i vinduskarmene, på rommene og stuen. Mye å gjøre! Skal nå uansett ta meg en tur ut senere i det nydelige været.

  Jeg håper at dere får en NYDELIG dag ♥

 • 4

  Heisann! Nå er vi på vei hjem. Vi har vært på Sognsvann i dag. Det var mange folk når vi kom dit, men det er ikke så rart for det er helt utrolig bra vær! Herlighet for et vær det er, tror det er noe med 13 grader i dag. Jeg ville bare legge ut et bilde nå så får dere se flere senere.

 • 4

  God kveld alle sammen! Har dere en fin kveld? Det har jeg, nå sitter jeg og kjæresten og koser oss i sofaen med en veldig bra film som går på tv. Filmen heter Rocky IV. Den har jeg sett mange ganger, og synes den er så ufattelig bra. Jeg har alltid likt Rocky filmene, men nå liker jo jeg omtrent alt som har med 80 talls filmer å gjøre. Sylvester Stallone er en av mine favoritt skuespiller, skikkelig dyktig! 

  Så nå sitter vi i sofaen og gomler i oss fullt med godteri, chips, popcorn, sjokolade, ja, you name it! Alle fortjener kos i helgene. Det tror jeg dere er enig i, eller hva? Når jeg først spiser sjokolade så kan jeg spise litt for mye av det, hehe. 

   
  Nam, nå skal vi bare kose oss resten av kvelden. ♥ og det håper jeg at dere også gjør! 

  Hva gjør dere i kveld?

 • 10

  Heisann dere, og riktig god lørdag! Nå har vi nettopp kommet hjem fra IKEA. Det første vi gjorde da vi kom dit var å spise god mat. Vi bestilte alt fra kjøttboller, vegetarboller, grøt og dessert. Åh, det var virkelig godt med noe mat! Etter at vi spiste gikk vi rundt å kikket og så fant jeg et speil, som jeg er så fornøyd med!

   

  Før ikea var vi i bursdag. Det var mange folk der, og alle var hyggelige og imøtekommende. Bare så dere vet det så var det barnebursdag. Det var to gutter i barnehagen som fylte tre år og det var veldig kjekt for min datter. Det var en fin bursdag og vi koste oss!

   

   

   

   

   

 • 8   

  Heisann alle sammen, og god lørdag. Har dere en fin morgenen? Jeg har, nå har jeg akkurat stelt meg og er helt ferdig. Nå er det bare å få opp min kjære slik at vi kan komme oss avgårde snart! I dag har vi planer, vi skal nemlig i bursdag som blir kjempe koselig. Jeg lagde muffins i går som jeg skal ta med, og det blir mye mat, kaker og alt av godteri osv. Tror nok dette kommer til å bli veldig bra!

  Etter det så skal vi en tur på Ikea. Vi skal kikke etter speil, og det er noe jeg har gledet meg lenge til nå. Jeg har mast og mast om å ha et stort speil i stuen vår eller på soverommet vårt. Har ikke helt bestemt oss enda for hvor vi skal ha det, så det ser vi i dag.

     Jeg ville innom for å ønske dere en strålende lørdag ♥ Håper at den blir fin! 

 • 8  Hei på dere ♥ Hvordan har dere hatt det i dag da? Nå vil jeg høre hva dere har gjort. Når kjæresten min kom hjem fra jobb så dro vi på Oslo City og da gikk vi på Clas Ohlson og kjøpte oss noen nye kniver, for de knivene vi hadde var jo helt ubrukelig, så er greit med noe nytt kjøkkenutstyr. Etter det så spiste vi litt og plutselig traff jeg på en venninne av meg. Vi har kjent hverandre fra da vi var små, vi har gått på skole sammen, barneskolen og ungdomsskolen. Det var rart å plutselig se henne der, for vi har ikke sett hverandre siden jeg var på besøk i Telemark en gang. Det var kjempe koselig å se henne igjen, og så fikk jeg hilst på typen hennes også.

  Når vi kom hjem så lagde jeg Tandoori Chicken. Oppi sausen tok jeg Kokosmelk, for tenkte at det ville smake mye bedre. Og det gjorde det faktisk, så det kommer jeg til å gjøre alle gangene jeg skal lage det. Det smakte helt fantastisk, var utrolig digg!! Nå blir det kake og alt mulig annet kos i kveld. Hiih!

     Hva har dere gjort i dag? Så ikke dette godt ut?

   

 • 7   

  Hei søte! Hvordan har dere det i dag? Jeg har det veldig fint, nå kom jeg akkurat inn i leiligheten min. Gikk helt uten sminke i dag, noe som faktisk er digg. Av og til gjør jeg det, og synes det er godt at huden får pustet litt og får frisk luft på seg! Hehe. Har vært ute og tatt mange fine bilder som jeg vil vise til dere. Jeg vil først og fremst si tusen takk for at dere skriver så mange fine kommentarer på bloggen min. Jeg setter utrolig stor pris på det! Det er så koselig, og jeg har så og si bare fått positive. Jeg synes det er så snilt av dere, dere er herlige.

  I dag har jeg og kjæresten planer. Vi skal på Oslo City og spise å handle inn litt mat til helgen. Dette er noe jeg gleder meg til. Er alltid koselig å tilbringe tid med verdens beste. ♥ Og forresten, så har jeg bursdag på søndag så han har sagt at han skal kikke etter kake og gave til meg i morgen. Hvor herlig er ikke han?? Hihi!

     Var bildene fine?

   

 • 7  Heisann dere! Nå kom jeg nettopp inn døren, har vært ute å gått litt i dette fine været. Herlighet, man skal jo virkelig ikke klage over dette været vi har.. Men, nå skal jeg gjøre meg klar til å gå ut nemlig! Jeg tok noen bilder på Aker Brygge tidligere i dag og bildene blir jo bare så fine. Det er kanskje ikke så rart, for Aker Brygge er jo bare så flott.

     Hva synes dere om bildene? Har dere vært her før?

 • 6   

  God dag, og god torsdag dere. Nå er det torsdag, og det vil si at det nærmer seg helg snart. Nå har jeg akkurat vasket og ryddet leiligheten. Det var en del klær som måtte vaskes også - men deilig å få det unnagjort! I dag har jeg egentlig ingen planer, bortsett fra at jeg skal ut med en venninne i kveld. Da skal vi spise på et sted som heter Risbolle. Jeg har aldri vært der før, så det blir spennende å se hvordan det ser ut. Jeg gleder meg også veldig masse til å se henne igjen! 

  Nå har jeg laget meg en riktig god frokost, ble en litt sen frokost i dag men slik går det noen ganger. Mm, en herlig frokost med knekkebrød med brunost og en god vitamin juice og herlig mild kvarg med blåbær smak.

     Så denne frokosten god ut? Hva spiste du?

 • 8

  Heisann! Når jeg våknet opp i dag så jeg ut av vinduet, og så at det var sol og blå himmel. Jippi, er så fantastisk når været er slik. Det er så godt å tenke på at våren er her snart, og så gleder jeg meg allerede til vi skal på fjellet. Skal jeg si dere hvorfor? For da skal vi nemlig dit i påsken og da skal jeg stå på slalåm, det er noe av det gøyeste jeg vet! Det blir mye av det + aking. Gleder meg til å være på hotellet vi har bestilt, sikkert masse god mat og i tillegg er det svømmebasseng. Det er ikke dårlig altså! 

  Som dere ser så lagde jeg meg en god lunsj akkurat. Litt tidlig lunsj i dag, men det gjør jo ikke noe. Så nå skal jeg bare kose meg med lunsjen min og så skal jeg ut en tur etterpå. 

   
  Knekkebrød med Vossafår slår aldri feil. Mm, det er bare så godt. Den juicen jeg drikker er vanvittig god, den er kjøpt i Sverige og er alt av vitaminer i den! Den er kjempe sunn. 

  Så dette godt ut dere? 

 • 8
  Hallo og god kveld! Hvordan har deres dag vært? Nå vil jeg høre, min dag har vært veldig fin i grunn. Har egentlig fått gjort en del i dag til å være en tirsdag. Jeg lagde en god middag i ettermiddag, lagde kylling. Kylling er en stund siden vi har hatt nå, og det første jeg gjorde var å steke kyllingen og så kokte jeg ris. Jeg tok oppi Sjampinjong sammen med kjøttet og jeg elsker det! Det er så godt. Jeg har alltid likt det, og vet dere hva som er litt rart? Jeg kan spise sjampinjong rå. Det er det ikke mange som liker tror jeg, hehe.. Er jo selvfølgelig best å steke det. Kokte også masse grønnsaker, alt fra brokkoli, blomkål, gulrøtter og erter. Mmmm! 

   

  Resten av kvelden skal jeg kun slappe av, skrive litt på Word. Jeg pleier noen ganger å skrive der, og som sagt er jeg veldig glad i å skrive. Blir sikkert litt serie titting senere. Hihi. Så middagen god ut?

      

 • 4   

  Hei dere, og god tirsdag! Tidlig i dag tok jeg meg en dusj, og hva er vel bedre enn å være nydusjet? Det er så godt å føle seg ren, hihi. Tok på meg en god bukse og genser. Men nå har jeg tatt på meg andre klær, for nå skal jeg snart gjøre meg klar til å gå ut. Men akkurat nå så skal jeg lage meg en god lunsj, men aner ikke hva. Kanskje det blir noe egg eller skive med noe godt pålegg. Jeg var ute tidligere i dag og det er ikke mye varme altså. Det er faktisk kaldt, er jo 8 grader men det er ikke akkurat varmt syns jeg. 

     Jeg håper at dere får en fin tirsdag, og så snakkes vi senere i dag ♥

 • 8  God dag og god mandag dere! Har dere en fin dag? Det tror jeg at dere har, nå har jeg akkurat laget meg en god lunch. Da er det mandag igjen, og da sier vi ny uke med nye muligheter. Jeg stod opp tidlig i dag og tok meg en tur ut. Jeg tok ingen bilder, men skal ut etterpå og da kan jeg sikkert få tatt noen bilder! I dag skal jeg bare ta det helt med ro, i helgen har det nesten vært litt for mye kos. Da mener jeg masse god mat og godteri. Hih! Nå blir det iallfall kun sunn mat denne uken, sunt kosthold rett og slett!

     Jeg ønsker dere en fin dag og så blogges vi! Hva har dere spist til lunsj?

 • 9  Hallo! Hvordan går det? Håper dere har det bra, det har jeg! Jeg kom akkurat inn døren etter å ha gått på tur. Hva er vel bedre enn å komme hjem etter en velfortjent tur? Været har vært helt greit i dag, litt overskyet og så har solen kommet av og til. Det er faktisk kaldt ute i dag, det er jo noe med bare 4 grader eller noe.. Det er ikke akkurat varmt nei. Nå koser jeg meg med blåbær yoghurt, den har jeg kjøpt i Sverige og den er bare så god. Nå er jo jeg en yoghurt elsker! Kjøpte mange, av mange forskjellige varianter. I dag blir det kun suppe til middag, nemlig fiskesuppe. Det er jo så sunt og godt.

   
     Det er alltid godt å komme seg ut i frisk luft og bare nyte dagen. Søndager er jo egentlig ganske greie dager, men kan også være kjedelig. Haha! Nå skal jeg snart lage middag og så skal jeg lage muffins senere. Håper at dere alle har hatt en riktig fin søndag. ♥

   

  Hva har dere gjort i dag?

 • 6   

  God kveld kjære dere! I dag har jeg ikke fått tid til å blogget så mye, for det har vært fullt kjør i hele dag. Jeg var som sagt på ballett fra klokka 11 til halv 1 i dag og det var utrolig godt å få trent kroppen. Etter det så dro vi til Sverige, og det første vi gjorde når vi kom var at jeg bestilte time hos frisøren. Så jeg er helt ny på håret, skikkelig digg! Jeg ville ha en kald farge i håret, og da fant han en kald mørkblond som han skulle ta i hodebunnen, og så fant han en kald blond farge som han skulle ta i hele håret til slutt. Jeg ville jo ha helt grått denne gangen også, for det var det jeg gjorde sist men så hørte jeg heller på han når han viste meg de to fargene. Det ble faktisk veldig fint! Jeg er fornøyd. Så nå skal dere få se resultatet.

   


  Nå skal vi kose oss med en god film i kveld og nå koser jeg meg med akkurat dette! Mm, er så godt med lørdager ♥ Jeg ønsker dere fortsatt en fin kveld videre, og nyt den!

  Ble håret fint?

 • 6

  Heihei! Hvordan har dere det? Håper dere har det bare bra, for nå er vi nemlig på vei til Oslo. Vi har kost oss veldig da vi har vært i Sverige. Vi var på Nordby Shoppingsenter. Det er skikkelig stort, og vi har vært der et par ganger tidligere. Vi spiste god mat, noe thai mat og det var så godt. Det er sånn at du kan gå flere ganger og forsyne deg, og det er jo skikkelig bra! Vi har fått handlet inn mat og godteri og masse drikke. Vi snakkes senere! ♡

  Hva har dere gjort i dag?

 • 6

  God morgen alle sammen, og god lørdag. Nå skal jeg danse, og det skal bli så gøy. Det er så godt med å varme opp og til slutt er det slik at vi danser. Jeg trives veldig godt med denne type dans, er så moro og ikke minst super lærerikt!

  Etter at jeg er ferdig så skal vi ta en kjøretur til Sverige og det er noe jeg gleder meg masse til! Da blir det handling av godteri og litt av hvert. Jeg ville også innom for å ønske dere en strålende lørdag ♡ kos dere!

 • 9  Hei søte dere! Da var det endelig fredag, og noe som betyr at det er helg ganske så snart. Det er jo helt nydelig vær ute, herregud så fint det er! Vi er heldige som har så fint vær nå ♥ Nå er jeg akkurat ferdig med å rydde leiligheten, og nå er det helt strøkent her før helgen. Det er så mye bedre når det er ryddig og pent. I dag vet jeg ikke helt hva jeg skal, men noe skal jeg iallfall. I morgen skal jeg på ballett, og det er noe jeg gleder meg mye til. Jeg har vært ute i dag og har fått tatt mange bilder. 

   
  Nå skal jeg slappe av litt, og kanskje jeg tar meg en tur ut på verandaen når solen kommer frem ♥ I dag blir det smoothie laging, så da skal jeg lage noe med jordbær. Jeg håper at dere får en fin dag i dette strålende været ♥♥

   

  Hva synes du om bildene?

 • 3

  God kveld ♥ Nå tenker jeg at jeg skal ha en spørsmålsrunde. Nå har jeg blogget i over to måneder, så da tenker jeg at det er på tide. Jeg svarer kanskje på video, men tror at jeg svarer for hånd denne gangen. Har dere hatt en bra dag? Det håper jeg, været i dag har ikke vært helt på topp. Har jo ikke vært så galt, men har vært overskyet og litt kjølig vind. I dag har jeg fått gjort litt, jeg har bakt kake og har vært ute. Også har jeg vært flink å ryddet leiligheten. Jeg smakte på kaken akkurat, og herregud så god den var! Nam, beste kaken noensinne.

  Jeg lagde en sunn middag i ettermiddag. Jeg bestemte meg for at jeg skulle lage fisk, og da tenkte jeg ørret. Det er den beste fisken, mm. Jeg tok kun grønnsaker til i dag, for er ikke alltid at man trenger ris eller poteter. Er så klart best, men jeg syns det smakte godt uten det uansett.

   
  Dette var en god middag, og kjæresten min likte det godt selv om det ikke ble noe ris eller poteter til. Hehe! Så nå må dere bare spørre i vei, jeg skal svare så godt jeg kan på spørsmålene dere stiller ♥

 • 8   

  Hei og hå ♥ Jeg håper at dere har hatt en fin dag, for det har nemlig jeg. Jeg tok noen fine bilder da jeg var ute i dag og det er så vakkert å ta bilder nå om dagen. Jeg lagde fisk i ettermiddag med tilbehør, og da min kjære kom hjem overrasket han med blomster. Det var noen lekre blomster, og jeg er så heldig som har en så snill og god mann. Jeg synes det er så herlig når mannfolk gjør slikt og det viser jo bare at de tenker faktisk på deg. Aw!

   

   
   

  Var ikke dette noen lekre blomster? Nå fikk jeg lyst til å bake noe, et eller annet, hah. Bare for å være snill igjen! Men tror ikke det blir noe av i kveld, er litt trøtt og slapp. I morgen tenkte jeg å lage Oreokake. Er en stund siden jeg har laget det så det skal bli artig. 

 • 10   

  God kveld ♥ Håper at dere alle sammen har en fin kveld. Jeg fikk så lyst til å lage hjemmelaget marsipan i kveld og resultatet ble faktisk bra. Må si at jeg ble veldig fornøyd med hvordan de ble. Jeg har alltid vært glad i marsipan, og det er noe jeg alltid baker før jul. Jeg fikk også pyntet, og syns det ble fint. Ikke minst var dem super gode! 

  Så ikke dette kjempe godt ut? Har du prøvd å lage hjemmelaget marsipan?

 • 6  God dag og god tirsdag. Uff, når jeg ser ut vinduet er det helt grått og tåkete ute. Får en trist følelse inni meg jeg, blæ. I tillegg er det regn, og det er noe jeg virkelig ikke liker. Det var jo så fint for noen dager siden da vi hadde strålende vær med sol og blå himmel. Håper det kommer snart! Jeg har laget meg en god frokost, jeg startet med å lage en sunn og frisk smoothie. Jeg brukte mango, ananas og banan. Det er en av min favoritt smoothie. Mango gjør det så friskt!

  I dag har jeg ingen planer, jeg aner ikke hva det er å gjøre i et slikt vær. Huff! Men ut skal jeg, skal hvert fall på butikken og handle litt før kjæresten kommer hjem. Gleder meg til å se han, så da må jeg nesten lage noe godt til middag i dag. 

   
  Så ikke dette ut som en god frokost?

 • 7
  Heisann! Hvordan går det? Har dere det fint i kveld eller? Jeg har, nå slapper jeg av med en serie. Er faktisk allerede på sesong 4 av The O.C. Jeg elsker den serien, den er så bra. Jeg tror at jeg må ha sett den om og om igjen flere ganger. Denne serien var veldig populær før husker jeg, og det er vel ikke så mange som følger med på den nå. But I do, and I love it! Hiih. (: 

  Nå skal dere få se bilder av skjønne Turbo. Det er faktisk min mor sin katt, og da jeg var på besøk for litt siden så føler jeg at den har blitt så glad i meg, og jeg har jo blitt veldig glad i han. Dette er en veldig spesiell katt, så når jeg sier sitt til den så sitter han. Han er jo bare så herlig. Og ikke minst ekstremt kosete. Det er så koselig med dyr, og jeg savner kattene jeg hadde. Men de har det veldig bra der de er nå. Noe som jeg er så glad for!

     Aww, han er bare så fin. Det er blanding av skogskatt og Maine Coon. Er helt utrolig fine katter dette her, ååå. :) I dag lagde jeg Wok til middag. Jeg hadde svinekjøtt sammen med grønnsakene, og hadde faktisk ikke ris til. Det er jo faktisk godt uten det også. 

   
  Jeg synes nemlig at svinekjøtt er noe av det beste en kan ha til wok. Og biff! Dette var hvert fall veldig godt.

  Ser dette godt ut?

 • 9  Hei! God mandag til dere. Da var det mandag igjen med ny uke og nye muligheter. I dag skal jeg få unnagjort litt klesvask og bare få vasket leiligheten. Jeg håper at dere alle sammen har hatt en fin helg. Jeg må først og fremst si at jeg har hatt en kjempe helg! Jeg har fått mye tid sammen med kjæresten, og ingenting er bedre enn det. Vi var som sagt på kino, og da så vi en morsom film. Neste gang jeg skal på kino så vil jeg sånn se Fifty Shades Darker! Den ser så mye bedre ut enn den første filmen.

  Men ja, nå har jeg nettopp laget meg noe frokost. Jeg har laget en virkelig god frokost, det inneholder en del karbohydrater og det er viktig om morgenen å få i seg. De sier at karbohydrater om morgenen er faktisk det viktigste du spiser. Det tror jeg faktisk på! Jeg lager smoothie nesten hver eneste dag, og denne smoothien var kjempe god! Jeg tok oppi frosne jordbær, banan og ananas. I dag tenker jeg å lage mango/ananas smoothie, nam!

   
  Aah, det knekkebrødet der er så sykt godt. Det er økologisk knekkebrød, og nå har jeg nesten begynt å kjøpe kun økologisk. Det er jo så mye bedre! Nå skal jeg rydde, så da snakkes vi ♥

  Ha en virkelig fin dag ♥

 • 9  God kveld! Hvordan har deres søndag vært? Nå er jeg spent på å høre. Min søndag har vært helt grei, jeg har fått gjort unna litt rydding i leiligheten. Har ryddet og vasket masse klær. Jeg har selvfølgelig vært ute i dag da, gikk meg en gåtur. Er alltid deilig å få gått seg en tur. Jeg lagde noen skillingsboller i kveld, jeg fikk så lyst! Er en stund siden jeg har laget nå, så det var moro og det smakte kjempe godt! Nam nam. Spiste faktisk to skillingsboller, mmm. Er så godt med melis på.


  Så ikke disse gode ut da? Jeg tror alle liker skillingsboller, eller nesten alle i hvert fall.. Jeg synes det er de beste bollene du kan bake. Så god smak!

 • 9  Heisann, og god ettermiddag dere! Nå kom jeg akkurat inn døren etter å ha gått tur. Det har vært en koselig gåtur, jeg fikk ikke tatt så mange bilder men jeg tok noen. Nå skal jeg ha fiskegrateng til middag, det er jo bare så godt! Spesielt med grønnsaker til.

  Jeg og min kjære hadde en koselig lørdagskveld i går. Vi skulle jo egentlig ha hjemmelaget pizza som jeg skulle lage, men jeg orket ikke så da tok vi heller den hjemmelagde pizzaen fra Grandiosa. Den er faktisk god, og vi koste oss med masse godteri etter at vi hadde spist. Vi var på kino i går også, som var veldig hyggelig. 

     Jeg koste meg iallfall masse i går, og det håper jeg at han også gjorde. Men det tror jeg så absolutt, savner han allerede. ♥ Nå skal det bli så godt med mat, og vi snakkes senere dere 

  Har dere smakt Grandiosa vår hjemmelagde? Hva gjorde dere i går?

 • 5   

  Hei dere, og god søndag. Da var det allerede søndag igjen, og jeg har alltid syntes at søndager går så innmari tregt. En skikkelig treg dag, rett og slett. Hah! Søndager er kjedelige dager, eller hva? Det er jo også ganske greit med en slik dag for da kan en bare slappe av. I dag har vi ingen planer, bortsett fra at kjæresten min drar på jobb. Været i Oslo i dag er helt greit, overskyet og ikke så kaldt.

   

  Jeg tenker at jeg tar meg en tur ut litt senere, og da skal jeg gå en tur og ta noen bilder. En må jo gjøre litt på en søndag, det tror jeg dere er enig med meg i. Får nå bare håpe på at solen kommer utover dagen! Det hadde vært godt! 

   
  Jeg skal legge ut noen bilder fra i går kveld litt senere i dag, slik at dere får se hvordan kvelden vår var! Vi hadde en veldig fin kveld i går, og vi koste oss med pizza og alt mulig annet! 

  Har dere spist god frokost i dag?

 • 10  Hei på dere! ♥ Har dere hatt en fin dag? Det har jeg, jeg føler at jeg har fått gjort mye i dag. Tidligere i dag var jeg på ballett og jeg koste meg masse. Han ballettlæreren vi har er så utrolig flink, skikkelig dyktig! Jeg har alltid drømt om å bli en skikkelig god ballettdanser. Det å kunne danse foran mange og opptre må jo bare være en drøm. Er ikke akkurat så lett det, hehe.. Etter at jeg var ferdig på balletten så kjørte vi for å vaske bilen for den så ikke ut... Det er alltid godt med en helt ren bil! Og etter det så gikk vi på kino og det var koselig. Er en stund siden jeg har vært på kino nå, så det var gøy!

  Vi gikk litt på Aker Brygge også i dag, og gud så mange folk det var der i dag da, det var helt stapp fullt. Men uansett, det er alltid koselig når det er mange folk. En blir jo litt mere i godt humør og når alle er blide i finværet. Hiih! 

   


  Jeg har i hvert fall hatt en utrolig fin lørdag. Og kvelden er jo absolutt ikke over! Jeg skulle egentlig lage hjemmelaget pizza i kveld, men så kjøpte vi heller hjemmelaget Grandiosa på butikken. Den er jo faktisk god, så nå gleder jeg meg til å spise altså. :) Skal bli godt med mat! 

  - Hvordan har deres lørdag vært?

 • 6

  Hei på dere! Nå er jeg akkurat ferdig å danse ballett. Skal jammen si at det var godt å få danset i dag. Nå som jeg har blitt frisk og alt så er det helt perfekt å få danset.

  Den 17 eller 18 mars skal jeg treffe Julie. Det var hun venninna mi jeg var med da jeg var i Bergen. Da skal jeg treffe henne og sønnen hennes Gabriel. Åå, det gleder jeg meg så mye til allerede. Skal bli så godt å se dem igjen! Nå skal jeg og kjæresten ut i finværet og så blogges vi senere ♡ Ha en nydelig dag!

 • 9

  God morgen alle sammen og en riktig god lørdag. Nå holder jeg på å gjøre meg klar til å gå på ballett. Jeg danset ikke sist lørdag for da var jeg i dårlig form, så er litt kjipt å ikke få danset hver gang for er så redd om jeg ikke får med meg noe. Men det går nok så fint så, og gleder meg allerede til å gå der i dag. Jeg bare elsker ballett, det er så flott dans og ikke minst er det skikkelig bra trening.

  Jeg ville innom for å ønske dere en flott dag! Det er sol og blå himmel ute så nå må dere bare nyte det. Det skal jeg etter at jeg er ferdig med ballett dansingen. Vi blogges senere ♡

 • 14   

  Hei, og god fredag til dere. Da var det endelig helg! Våknet opp til dette fine været. Gikk meg en tur ute tidligere, og tok noen bilder jeg vil vise dere. Denne uken har gått så fort, og det kommer nok denne helgen også til å gjøre. Jeg forstår ikke hvorfor dagene går så fort for tiden, de flyr jo avgårde. Men åå, ja, det er så fint vær i Oslo i dag. Det er helt blå himmel, ikke en sky på himmelen. Også er det heller ikke så kaldt i dag - det er noe med 6 grader. Får nesten litt påskefølelse av dette været! 

   
   

  Som dere sikkert ser har jeg tatt disse bildene på Tjuvholmen og Aker Brygge. Det er så utrolig fint å ta bilder der når det er så fantastisk fint vær. Jeg må si at jeg ble fornøyd med disse, og jeg har ikke redigert noen av de. Har kun redigert det øverste av meg. Jeg pleier vanligvis å redigere bilder, men tenkte at jeg ikke trengte å gjøre det på disse. Synes de ble fine slik! Aah, gleder meg allerede til sommer jeg! Det er så koselig å være der om sommeren.

  I dag har jeg stort sett ingen planer, skal bare tilbringe tid med kjæresten min i dag. Det er vel det eneste, og så skal vi vel ta en tur ut og spise eller noe senere. ♥ 

 • 6
  Heisann dere og god kveld! ♥ Jeg må bare få sagt noe og det er at tusen takk for alle de fine kommentarene jeg får på bloggen min. Jeg setter så stor pris på de fine kommentarene dere skriver. Det er så koselig å få så mange fine kommentarer. Jeg har jo sett at jeg har fått en del kommentarer i det siste og det gjør meg så glad. Jeg er også veldig glad i å gi kommentarer tilbake, og jeg er aktiv med å skrive kommentarer på blogger. Først og fremst så syns jeg at når en har blogg så skal jo man kunne være aktiv og skrive en fin kommentar på andres blogg. Det tror jeg dere er enig med meg i? Eller? ♥

  Nå skal jeg legge meg til å sove, for er kjempe trøtt og klokka begynner å bli mye. Så da blogges vi mer i morgen ♥ Jeg tenker kanskje å kjøre i gang med en spørsmålsrunde i morgen. For nå har jeg blogget i to måneder tror jeg, kanskje over det også. Det hadde vært utrolig gøy!

   

  God natt ♥

 • 6   

  Hei på dere! Håper dere har det bra, det har jeg!

  Nå har jeg nettopp laget meg en sunn grønn smoothie. Denne gangen gjorde jeg den litt annerledes. Kan si hva jeg tok oppi. Jeg tok oppi en hel Avocado, lime, spinat og mint yoghurt. Ca to teskjeer. Også måtte jeg selvfølgelig helle oppi appelsinjuice slik at den ikke blir fullt så tykk! Dette må være den beste smoothien jeg noengang har smakt. Herlighet så god den var! Nå er jo jeg utrolig glad i grønn smoothie, det er faktisk noe av det sunneste du kan drikke.

  Jeg merker at når jeg drikker smoothie så blir jeg så våken, og dagen fungerer så mye bedre om dere lager smoothie en eller to ganger for dagen. Så nå skal jeg si litt om smoothie til dere.

  Smoothie er en kald, litt tyktflytende drikk laget av fersk frukt og fruktjuice som er moset i en hurtigmikser. En ren smoothie består av 100 % fruktkjøtt og -saft, mens enkelte foretrekker å blande fruktingrediensene sammen med knust is, frosne fruktbiter, yoghurt og også sukker eller søtning. Smoothies kan minne om milkshake i konsistensen, men inneholder normalt ikke melk eller iskrem. Smoothies er ofte markedsført mot helsebevisste konsumenter. Dette har jeg forresten kopiert fra google!

   
  Så ikke denne bare kjempe god ut?! Hva synes dere om grønn smoothie?

 • 7
   

  Hei og god morgen søte. Jeg ville innom for å ønske dere en fin dag. Årh, når jeg ser ut er det en del snø og det er noe jeg ikke liker. Håper den forsvinner så fort som mulig! I dag stod jeg tidlig opp og gjorde meg klar til å gå ut. Det første jeg gjorde var å gå på butikken, jeg handlet inn masse sunt. Kanskje dere vil se noe av det jeg handlet? I dag skal jeg nemlig lage Avocado smoothie, og skal gjøre den litt annerledes enn sist jeg lagde det. Jeg er så glad i grønn smoothie, det er jo bare sååå godt! 

   

   

  Som dere ser, her er noe av det jeg handlet. Sunn og god mat, mm, så i dag blir det wok!

      

  Jeg vil også si at jeg ønsker dere en kjempe fin dag. Håper at den blir bra! Nå skal jeg rydde litt i leiligheten og så snakkes vi 

 • 8   

  Hei, og god onsdag alle sammen. Er allerede onsdag, synes uken går så innmari fort. Jeg elsker onsdager, for da føler jeg at det går fortere til helg også. I dag stod jeg opp ca klokka halv åtte, og det første jeg gjorde var å ta en dusj. Jeg må nesten alltid dusje om morgenen, for hvis ikke så føler jeg meg så møkkete. Hah! Det er NYDELIG vær i dag også, noe som er så fantastisk bra! Tror faktisk at det er meldt fint vær hele denne uken, og det er så knall altså. 

  Jeg lagde meg akkurat en god frokost. Jeg var på butikken tidligere og har prøvd å finne denne osten men har bare ikke funnet den, men så fant jeg den! Endelig! Jeg har smakt den før, for lenge lenge siden og den er så god. Den er mye bedre enn vanlig ost syns jeg, mye bedre smak. I dag har jeg ingen planer, jeg vet ikke hva jeg skal. Men i morgen har jeg planer, og da skal jeg treffe en venninne av meg. Det gleder jeg meg masse til!

      

  Så ikke dette ut som en god frokost dere? Har dere prøvd ut denne osten? 

   

  Anyways, jeg ønsker dere en strålende dag ♥

 • 6

  Hei alle søte! Har dere hatt en fin dag? Jeg har, nå kom jeg faktisk akkurat inn døren etter å ha vært ute i noen timer. Det er så herlig når solen er fremme, og da blir det jo litt varmere også. Jeg synes egentlig at det har vært litt kaldt de siste dagene selv om solen har vært her. Altså, luften har jo vært skikkelig kald og jeg har blitt helt rød på hendene, uff.

  Men sånn er det. Nå gleder jeg meg til sommeren, sol, varme, is og være ute hele dagen! Kan nesten ikke vente. Til påsken skal jeg og kjæresten opp på fjellet og det gleder jeg meg masse til. Vi har allerede bestilt hotell og da håper jeg på at det blir skikkelig påskevær! Nå skal dere få se noen bilder som jeg tok når jeg var ute.

   

   

   

   

   

   

  Nå blogger jeg fra mobil og da blir det ikke fullt så bra, men prøver mitt beste. Så nå skal jeg lage middag så snakkes vi senere.

 • 5   

  Heihei! Hvordan går det med dere? Håper at alt er bare bra med dere, med meg går det fint. Har endelig blitt helt frisk nå noe som er så godt. Jeg håper virkelig ikke at jeg blir syk igjen, er jo faktisk mange som er syke nå og det smitter så innmari. Når jeg ser ut er det nesten ikke en sky på himmelen, helt blå himmel i dag. Det har vært veldig bra vær i Oslo den siste tiden. I dag har jeg egentlig ingen planer, kanskje jeg tar meg en tur på Aker Brygge og går rundt om.

   

   


   

  Jeg lagde meg en smoothie, denne pleier jeg vanligvis ikke å lage, det er kun banan og litt jordbær. Jeg tok mest banan oppi og den ble faktisk veldig god. Måtte ta litt Juice oppi. Dette er rett og slett ikke en dårlig lunsj. 

   

 • 6

  Heisann! Da var det mandag igjen, og en helt ny uke. Det har vært en fin helg og jeg har kost meg masse. Satser på at dette blir en bra uke. Det blir sunn mat og jeg skal prøve nye oppskrifter. Dette blir moro! I dag skal jeg ut i finværet, er litt skyer på himmelen men skal da ikke klage når det er sol. Nå skal dere få se hva jeg spiser til frokost, naaaam. Dette er noe av det beste!

   

  Hvor herlig er det ikke med en slik frokost? I dag tok jeg meg et glass med mango og papaya smoothie, jeg har ikke laget denne! Dere har sikkert sett denne yoghurten på bildet flerevis av ganger nå, men den er så altfor god og jeg er avhengig av den. Hiih. 

  Så dette godt ut dere? Hva spiste dere til frokost?

 • 7

  Heisann alle sammen! Har dere en bra dag? Jeg har hatt en veldig fin dag i dag - vi har nettopp kommet hjem fra å ha vært på Wayne´s Coffee. Det ble visst ikke noe tur på oss i dag, eller vi har jo vært ute å gått litt og vært på cafe. Så er jo ikke akkurat dårlig det, men som regel pleier vi å ta oss en tur opp på Ekeberg eller et annet sted å gå lange turer og være ute lenge. Det er alltid koselig å tilbringe tid med sin kjære.

  Jeg tok meg en Cappuccino mens han tok en kaffe. Jeg klarer ikke ren kaffe jeg, det har jeg så og si aldri gjort. Jeg må enten ha det eller kaffe mocca! Nå skal jeg snart begynne på pizzaen, må si at jeg gleder meg til å spise det nå. Er faktisk en stund siden jeg har laget nå.

      

  Hva har dere gjort i dag?

 • 7

  Heisann! Wow, er klokka allerede over fem?! Nå er vi på vei hjem til Oslo fra Sverige. Vi dro først til et senter i Moss og var der og så dro vi videre til Sverige. Det er en stund siden vi har vært der nå - så det var veldig koselig å dra dit med kjæresten. Vi handlet massevis av drikke, ting til å ha på badet og masse godteri. Åå, jeg elsker Sverige! Gjør dere?

  Vi var forresten innom en dyrebutikk da vi var i Moss. Ååå for noen herlige dyr som var der. Det var kaniner, marsvin, rotter og fugler. Mange flotte dyr!

  Koste oss med en god lunch før vi reiste avgårde. Mc Donalds ♡ Nå vil jeg høre hvordan deres har vært? Tell me ♡

 • 11

  Hei på dere! I dag var jeg tidlig oppe og lagde meg god frokost. Jeg skulle avgårde på balletten i dag, men det ble ikke noe av. For formen min er ikke helt på topp enda så orket ikke. Hvem er det som orker å danse når en ikke er helt bra.

  I går var vi ute med familien til kjæresten min og spiste. Det var utrolig god mat. Det ble ikke noe pizza laging i går så da lager jeg heller hjemmelaget pizza i dag. Nam! Det er favoritten min. Nå skal vi snart på senteret en tur og kanskje vi går på cafe og da kommer jeg til å ta litt bilder.

  Hva er deres plan i dag?

 • 6

  Hei, og god kveld dere! Vi kom hjem for ikke så lenge siden. Kjæresten min lurte på om jeg ville være med og spise sammen med familien hans, noe så koselig. Det hadde jeg jo kjempe lyst til så da gikk vi sammen bortover mot Aker Brygge og spiste på Friday`s. Jeg bestilte meg Jack Daniel´s Burger. Det var det eneste som fristet da jeg så på menyen. De andre tok burger og både pasta. Den burgeren jeg bestilte smakte kjempe godt, men kjøttet var jo litt tykt, hehe. Klarte ikke å spise opp alt, heheh! Det er typisk meg. 

  Det er så kos å gå ut sammen med familien sånn. Det er en stund siden vi har gjort, og det er bare så koselig! Jeg angrer ikke på det jeg bestilte, burgeren var knallgod! Det var god stemning rundt bordet og alle sammen snakket og hadde en god tone. 

     Haha, broren hans som tok nærbilder. Jeg visste ikke at bildene ble tatt engang, ikke på det siste bildet..  Nå skal jeg faktisk kun slappe av med en serie og hente fram noe godt. ♥

   

  Har dere spist på Friday´s - i så fall hva bestiller dere?

 • 6   

  Heisann fininger ♥ håper dere har det bra, det har jeg. Nå har jeg akkurat fått hivd inn en vask, det er masse klesvask i leiligheten nå så dagen går vel i å bare ta mange vasker helt til det blir tomt i skittentøyskurven. Neida, tar ikke hele dagen men jeg skal ut en tur på cafe etterpå. Denne gangen skal jeg ikke glemme å ta bilder. Jeg har sett så mange stilige cafebilder. Det er så fint å ta bilder inne på en cafe, for da kan en ta bilder av omtrent alt som er der.

   

  Så ja, det er vel det jeg skal gjøre i dag. Har ikke noen planer ellers, og så skal jeg kanskje lage skillingsboller senere i kveld. Fikk så innmari lyst på det i går, så da tar jeg å lager det senere. Nå som vi har besøk er det greit å bake noe godt! Ååå, nå nærmer det seg helg snart! Det skal bli så godt med helg. Tror alle liker helg, for å si det slik. (: 

      

  I dag tok jeg på meg en litt naturlig sminke. Ikke så mye foundation som jeg pleier og ikke fullt så mye solpudder i kinnene. Det ble litt mere øyesminke og leppestift i dag. Nå skal jeg spise meg noe frokost, litt sen frokost men det gjør ingenting. Nå lurer jeg på om dere har noen planer i dag?

 • 9   

  Hei og god onsdag dere. Nå har jeg prøvd ut en neglelakk her, jeg har faktisk ikke prøvd dem på enda. Jeg har vel tre stykker igjen av de, ellers ga jeg den ene til en venninne av meg. Dette må være en av de fineste jeg har! Utrolig flott blåfarge, nesten litt sånn blått vann som er i syden. Hihi.

  Denne her kommer jeg til å bruke mye fremover nå. Den passer nå som våren begynner å komme også passer den om sommeren. Jeg pleier ikke å bruke neglelakk hver dag, men når det er en farge jeg liker godt hvorfor ikke ta den på?

   

  Hva synes dere?

 • 10   

  Hei på dere! Åå, det er så godt å være hjemme igjen. Tilbake til Oslo og det fine været som det er ofte av! Det er nesten litt mer overskyet enn sol i dag - men det ser faktisk ut som om at været kommer til å bli bedre utover dagen. Vi får håpe på det! Sol og varme har vi godt av nå. Da jeg var bortreist i helgen var det fint vær der jeg var også, så jeg skal virkelig ikke klage over hvordan været er nå!

  Nå nærmer våren seg snart og hvor godt er ikke det?! Jeg gleder meg utrolig masse til påskeferien jeg nå. Da har jeg og kjæresten min avtalt om at vi skal opp på fjellet og stå på ski og ake og gjøre masse moro. Kan nesten ikke vente. Akkurat nå holder jeg på å vaske klær, rydde og vaske på kjøkkenet men har laget meg en god frokost som jeg skal spise nå.

   
   

  Måtte nesten ha meg to skiver med banan og et glass appelsinjuice. Da jeg var mindre spiste jeg det hele tiden, he he. 

  Så frokosten god ut? Har dere vært borte denne helgen?

 • 7   

  God kveld goinger! Vet dere hva? Nå sitter vi her alle sammen på toget og venter på at det andre toget skal komme seg videre for det har nemlig skjedd noe med toget som skal videre til Bergen. Dem sa noe om at toget satt fast. Det er skikkelig kjipt, for dette kan jo ta ekstra lang tid. Huff, er ikke noe kjekt at det skal skje noe sånt. Så det betyr at jeg ikke er fremme før kanskje sent. Får håpe at dette går fort og at de får ordnet det kjappest mulig.

   

  Får tenke positivt, og bare håpe på at toget kjører snart! Kjæresten min kommer og henter meg på togstasjonen Oslo S og det er noe jeg gleder meg veldig mye til nå. Har ikke sett han siden torsdag, og jeg savner han masse. På bildene ser dere bilder av meg og Julie. Det er hun jeg møtte og vi gjorde masse kjekt sammen. Vært en fin ferie.

   

   

 • 13

  Hei dere! Nå sitter jeg på toget og har allerede kommet litt langt. Jeg reiste med toget ca klokka 11:59 og jeg er fremme i kveld klokka 19:13. Er godt å komme tidlig fram og ikke så sent.

  Nå spiser jeg meg noe yoghurt på toget og hører på musikk. Er avslappende å sitte på tog men tid tar det. Min mor tok noen bilder av meg før jeg reiste med toget. Bare så dere vet det så blogger jeg fra mobil og det blir ikke fullt så bra.

 • 5

  Hallo alle sammen! Har dere en bra kveld? Vi har spist pizza i kveld og den var kjempe god. Vi bestilte Dolly´s Choice. Min mor anbefalte den for hun har spist den tidligere, og den var faktisk kjempe god. Det er Pepperoni, løk og ananas. Nå er ikke jeg så glad i ananas så jeg plukket jo alt sammen av! Liker å spise ananas men å ha det på pizza eller annen mat, det klarer jeg bare ikke... Hehe, men vi har hatt en koselig kveld og nå tenker jeg å legge meg snart slik at jeg er uthvilt til reisen i morgen. 

   
   

  ♥ Har dere smakt denne pizzaen fra Dolly før? 

 • 6

  God kveld søtinger! Jeg håper at dere har hatt en fin fastelavn i dag. Jeg har ikke orket å blogge noe i dag fordi at jeg har nemlig blitt syk. Det er så kjedelig, er visst noe som går nå. Min samboer var syk før jeg reiste.

  Tidligere i dag så var jeg og tok noen fotoshoot bilder og det var kjempe gøy helt til at jeg begynte å fryse. Jeg fikk heldigvis tatt noen bilder og jeg klarte faktisk å være der litt til selv om formen ikke var på topp. Kanskje jeg får tilsendt noen bilder i kveld? Vi får se

 • 8

  God morgen alle sammen. Hvordan står det til med dere? Håper at alt er bra, i går var det bursdagsfeiring og det var kjempe hyggelig å få besøk. I går hadde vi som sagt italiensk gryte og det smakte vidunderlig. Det var kjempe god stemning i går. 

  Så nå skal jeg legge ut noen bilder fra bursdagsfeiringen.  Nå tok jeg ikke noen bilder av dem dessverre, glemte av det. Jeg skal forresten ta fotoshoot bilder klokka 13:00 i dag. Dette blir gøy og spennende.

   


   


  Så ikke dette ut som en fin bursdagsfeiring? ♥
   

 • 10

  Heisann og god ettermiddag. Nå er jeg akkurat ferdig med å lage naken bløtkake. Jeg må si at jeg ble ganske fornøyd med den ja, hihi. Min mor har laget sjokolade mareng. Nå gleder jeg meg fælt til å smake på begge kakene.

  Nå holder vi på å lage italiensk gryte med hvitløksbrød. Jeg har aldri smakt italiensk gryte før så dette blir spennende å se hvordan det smaker. Så nå har vi fått besøk av foreldrene til stefaren min. Dette blir en utrolig koselig kveld med god mat og masse gode kaker.

  Hva synes dere om bløtkaken jeg lagde?

 • 7
  Heisann, og god morgen. I dag er det bursdagen til min stefar, så nå skal jeg snart begynne på kake laging. Skal lage bløtkake, og da skal dere få se den senere. I går var jeg som sagt med en venninne av meg, og det var kjempe hyggelig å se henne igjen! Julie heter hun, og vi møtte hverandre på Sartor og gikk på Egon. Vi bestilte kjempe god mat og snakket i mange timer. Jeg møtte henne ca klokka halv 9 i går kveld og vi var med hverandre til klokka 11 på kvelden.

   

  Hun er en veldig nærme venninne av meg og vi har bestandig vært gode venner. Det var en stund tidligere vi ikke hadde noe kontakt, men da var vi yngre og begge hadde sikkert mye å gjøre når det gjaldt skole osv! Men etter at hun fikk en sønn så fikk vi god kontakt og det er noe jeg er kjempe glad for. Litt utpå dagen så skal dere få se noen bilder fra gårsdagen. Men akkurat nå så skal dere få se han nydelige pusen som ligger i sofaen her.

      

  Hva er deres plan i dag?

 • 4

  Hei! Nå sitter jeg i bilen og vi har akkurat vært på senteret en tur og handlet. Det første vi gjorde var å gå på Rusta en tur. Jeg fikk meg noen deilige rosa kosesokker som dere skal få se senere. Jeg kjøpte også en gave til min stefar som fyller hele 36 år i morgen! Har tatt mange bilder i dag som dere skal få se.

  Har dere hatt en fin dag så langt?

 • 9   

  God morgen! Ååh, nå er det endelig fredag. Det er så bra at det er helg nå, nå er jeg på besøk hos noen i familien min og været er helt på topp. Solen skinner og er faktisk 3 grader ute i dag. Stod tidlig opp i dag, var oppe rundt 09:00. Det er hvert fall kjempe hyggelig å være på besøk, alltid koselig å se sin familie igjen.

  I dag skal vi ut en tur og handle litt for en i familien har bursdag i morgen. Så i morgen skal jeg bake en bløtkake, men vet ikke hvilken enda så det blir moro. Litt senere på kvelden har jeg planer med en god venninne av meg, og det er noe jeg gleder meg masse til. Da skal vi ut og spise å kose oss.

   

   
   

  Bare så dere vet det så er jeg helt sminkefri på bildene. Hva er vel ikke bedre å gå uten sminke om morgenen? Tror mange av dere er enig med meg akkurat der, eller hva? Så nå lurer jeg på hva dere skal i dag?

 • 2

  Hei hei! Har dere det bra? Nå sitter jeg altså på toget, men er ikke fremme før klokka halv elleve. Det er en stund til enda, hehe. Toget gikk vel fra Oslo ca kvart på fire. Jeg kunne også tatt fly, men nå er ikke jeg noe særlig fan av å fly. Selv om jeg har flydd en del ganger før, men da var jeg yngre.

  Altså, jeg synes det går veldig fint å ta tog. Jeg har alltid likt å ta det, for føler at en får slappet litt mer av. Så ja, jeg kommer nok til å ta mer tog enn å fly. Det er greit å ta fly hvis man skal langt, for eksempel til utlandet.

   

   

   

 • 10

   

  God morgen til dere skjønne. Stod opp tidlig og nå holder jeg på å gjøre meg klar til å gå ut. Tenker å gå i Karl Johan og se i butikker. I Karl Johan er det så masse av butikker og de har for det meste alt. Også er det så klart ikke feil å ta seg en tur dit nå som det er så fint vær! Får nesten en sånn påskefølelse.

  Jeg tenker å ta litt bilder og sånt slik at dere får se de senere. Jeg ville også innom for å ønske dere en strålende dag! Håper at den blir fin.

   

  Hva er deres plan i dag?

 • 6

  God kveld dere ♥ Jeg håper at dere har hatt en strålende dag. For vet dere hva, det har jeg. Været har jo vært helt fantastisk i dag. Det var litt overskyet tidligere om morgenen, men så kom solen etter hvert! Og det er noe vi så klart liker? Som jeg fortalte dere så tok jeg trikken fra Aker Brygge til Karl Johan. Jeg møtte en god venn av meg der, og vi satt på Egon og koste oss med varm drikke. Vi snakket masse! Etter at vi sa ha det til hverandre så gikk jeg for å kikke litt rundt om butikker på Aker Brygge.

   

  Dette har vært en tipp topp dag. En veldig fin dag som jeg gledet meg mye til. Nå skal dere få se bildene vi tok. Det er veldig fint med snø på bilder, er dere enig? 

     Så nå lurer jeg på hvordan deres dag har vært? Fortell meg, vil like å høre.. Hva synes dere om bildene?

 • 7

  Heisann alle sammen! Har dere det fint? Jeg har, i dag har jeg vært med en god venn i Karl Johan. Vi møtte hverandre på Egon og så bestilte vi varm drikke. Jeg bestilte meg en Cappuccino, hvor herlig er ikke det? Vi satt og snakket masse sammen og nøt solen. Nå blogger jeg fra mobil, så blir ikke så bra.

  Jeg og min venn tok mange bilder ute, så dere skal få se senere i dag. Håper at dere har en strålende onsdag, for det har jeg. Vi blogges!

 • 19

  Heisann! God onsdag til dere, skjønne! Våknet opp til snø i dag, og det er egentlig ikke noe jeg vil ha nå. Nå vil jeg bare at snøen skal vekk og at varmen skal komme. Men jeg tror at det blir fint vær i dag, og da håper jeg at solen blir værende hele dagen slik at den smelter vekk snøen. Haha, ikke misforstå meg, jeg liker snø men nå har det vært nok med det! 

  I dag vet jeg ikke hva jeg skal, tar det som det kommer. Kan være at jeg tar meg en tur på cafe. Synes det er så godt å sitte seg ned og bare nyte en kopp kaffe. Eller en Kaffe Mocca, Cappuccino. What ever... Nå skal dere få se frokosten min i dag.

   

   

  Ble en litt sen frokost på meg i dag, men nå er ikke jeg så flink når det kommer til frokost. Men dette smakte godt, også vil jeg ønske dere en virkelig flott dag! ♥

   

 • 8  Hei, og god tirsdag dere! Er det virkelig tirsdag allerede? Jeg synes at dagene går så ekstremt fort. Hah, nå har jeg nettopp laget meg en god lunsj. Ble en litt sen lunsj i dag. Har dere sett ut av vinduet eller??! Det er sol i Oslo, helt blå himmel og bare noen skyer. Det er SÅ godt at solen kommer nå, for den trenger vi. For nå har vi hatt det kaldt i Oslo.. Det er 3 grader i dag, og håper at temperaturen bare går oppover.  Det er faktisk meldt fint vær på torsdag, fredag og lørdag! Så deilig!

   

  I dag har jeg ingen planer. Men må nok ut og ta noen bilder i dette herlige været! Det som er litt ork, er at jeg må ta bilder med telefonen. Greit nok, jeg har et bra kamera og Samsung er en bra telefon men tror det er på tide med et skikkelig kamera snart altså! Vil ha Nikon eller Canon. Vel, jeg har jo snart bursdag så kanskje jeg får meg et kamera da!? Det hadde vært noe..

   

   
  Det er aldri feil med frukt til en god lunsj! Nå lurer jeg på, hva har dere spist til lunsj i dag?

 • 6  Hei på dere! Har dere en fin mandag så langt? Nå er jeg akkurat ferdig med å rydde leiligheten, det er alltid slik at etter en helg så blir det fort mye rot og da er det greit å ta det. 123 fiks ferdig! Dette er altså min lunch i dag. Nam, nam, NAM! Det er så godt med knekkebrød med brunost på og et glass smoothie til! Er ikke fargen på smoothien utrolig fin og ikke minst fargerik!? Jeg puttet oppi blåbær, bjørnebær og blåbær yoghurt. Også tok jeg oppi litt juice slik at den ikke skal bli så tjukk. 

  Men nå lurer jeg på, hvordan har deres helg vært? Jeg har hatt en fin helg, det har vært mye på en gang men ellers har den vært fin. Jeg og kjæresten har gjort mange koselige ting, som på lørdag var vi på Ikea og spiste god mat og så film på kvelden, mens søndag var vi på tur. Helgene går så fort.

   


   

   

  Så ikke dette ut som en god lunch? Det var det virkelig :) Jeg ville også innom for å ønske dere en fin mandag. Håper at dere får en fin dag!

 • 10  God kveld! Hvordan går det? Her går det veldig bra, er ikke så lenge siden vi kom hjem faktisk etter en fantastisk flott tur. Vi var på et sted som heter Ekeberg, det er et meget populært sted i Oslo. Det ligger oppe på fjellet på en måte. Ehm, vanskelig å forklare men skal prøve. Ekeberg er høydedraget som stiger opp sydøst for Bjørvika i Gamlebyen i Oslo. Forstod dere noe nå? Jeg har vært der så mange ganger nå, og det er et virkelig fantastisk sted å gå turer. Det er veldig kjent for friluftsliv og idrett. Som fotball for eksempel.

  Det er meget kjent som Norway Cup, og det har jeg vært på masse tidligere. Har aldri vært på Ekeberg da det har vært Norway Cup men de sier at det er gøy om sommeren. For å være ærlig så er det et fantastisk friluftslivsområde for både kjærestepar, familie med barn osv. For vær gang vi har reist opp dit har det bestandig vært mange folk. Så det er kjempe populært! Det er jo også en gård med mange flotte dyr. Ekeberg gård heter det da, og det er alt fra gris, geit, høns, ku, fugler og hest. Mange fine dyr!

  For dere som bor i Oslo og ikke har vært her - så anbefaler jeg på det sterkeste at dere reiser opp dit. Det er kjempe fint, og tror ikke at dere vil angre på det. 

   


  Haha, ikke bry dere om det siste bildet.. Der visste jeg ikke at bildet ble tatt engang. Men ja, nå er det bare å slappe av resten av kvelden. Se serie!!

  Ønsker dere en flott søndagskveld ♥

 • 5

  Hei hei! Nå sitter jeg og kjæresten i bilen og er på vei opp til en fin plass i Oslo. Det er veldig fint å gå tur der så jeg kommer til å ta noen bilder. Så de skal dere få se senere i kveld. Vi kommer nok til å gå en tur i skogen først og så blir det cafe etterpå. Ut i naturen er det søndager er til. Er det ikke?

  Jeg skal nå vise dere bildene fra balletten. Jeg danset ballett i går og det var kjempe moro. Jeg stortrives med å danse ballett, og det er noe jeg drev med da jeg var mindre. Ballett er kjempe bra trening for kroppen. Dette kommer jeg til å drive med lenge. Kanskje dere vil se en video når jeg danser?

 • 9

  Hallo alle sammen! Da var det søndag igjen, helgen går jo så himla fort. Nå er det snart ny uke allerede, og fatter ikke at det er mandag allerede i morgen. I dag lagde jeg en sunn lunsj til meg og kjæresten. Huff, i går ble det mye spising. Alt fra god middag, dessert og godteri og alt! Det er jo slik at man overspiser omtrent på lørdager. Så i dag blir det kun sunn spising på meg!

   

  Så i dag kommer jeg til å lage en god suppe til middag. Kanskje blomkålsuppe? Det er jo bare helt utrolig godt! Også pleier jeg alltid å putte ekstra blomkål oppi, og det gjør det enda bedre.

   

   


   
  Herlig med en god søndags lunsj, er dere ikke enig? Senere tenker jeg å legge ut noen av bildene fra Balletten. Vil dere se?

 • 7

  Hei dere, og god lørdag! Har dere en bra lørdag så langt? Det har vi, nå har vi nettopp kommet hjem fra å ha vært på Ikea en tur og så har vi vært innom matbutikken i dag. Det første vi gjorde var å dro til Ikea og spiste. Maten der er så god, og ikke minst mettende også, haha! Jeg bestilte meg kjøttboller, som jeg alltid pleier. Det er jo godt da. Etter det så gikk vi og kikket, og så ble det til at vi kjøpte ting selvfølgelig! Jeg skal vise dere senere i kveld hva vi kjøpte. Det var noe vi trengte isåfall, mye godte skåler og litt av hvert. 

   


  Desserten var jo bare helt fantastisk. Smakte på sjokolademoussen, og den var utrolig god. Kjæresten min spiste jo omtrent opp alt sammen, hehe. Nå skal jeg ta litt klesvask, vaske og rydde litt. Vi blogges ♥

   

  Så ikke dette kjempegodt ut!?

 • 9

  God morgen. Nå er vi på vei til balletten. Jeg skal danse fra kl 11 til 12 så det blir en times trening. Dette blir deilig. Etter at jeg er ferdig å danse så skal vi en tur på senteret og spise noe god mat. Det er lørdag, og hva er det vi sier om den dagen? Beste dagen!

  Jeg ville innom for å ønske dere en strålende lørdag. Håper at dere koser dere masse!

  Hva er deres plan i dag?

 • 7

  God kveld alle sammen.

  I dag var jeg på cafe på Aker Brygge. Jeg bestilte meg en Kaffe Mocca med krem, men jeg tok dessverre ingen bilder. Jeg tenkte ikke noe på det der og da, men jeg satt iallefall ute og det var så digg når solen skinte mot meg! Aker Brygge er jo bare en så fantastisk plass når det er fint vær og solen skinner. Det tror jeg at dere er enig med meg i!? Hihi! Akkurat nå så sitter jeg og koser meg med en Cappucino og til middag i dag lagde jeg Aspargessuppe. Jeg fikk så lyst til å ha noe oppi i tillegg, så da prøvde jeg ut Avocado. Jeg tok nemlig det oppi og var døds spent på om det skulle smake godt eller ikke!

  Men vet dere hva? Det smakte jo helt nydelig! Det anbefaler jeg dere virkelig å prøve. Også tok jeg meg litt Avocado til siden. Så det ble en sunn middag. Også på en fredag, det er veldig sjeldent! Så nå sitter jeg med spisestuen og gleder meg til kjæresten kommer. Han kommer snart og det blir godt å se han! 

   
  Så det ikke kjempe godt ut da? Det var det nemlig, og nå lurer jeg på hva dere har spist til middag? Noe sunt?

   

  Jeg vil vise dere et bilde som jeg tok av solnedgangen for noen timer siden.

     Det er så flott!

   

 • 6   

  Heihei og god dag alle sammen! Håper dere koser dere i solen, det har jeg gjort. Nå skal jeg snart ut på cafe en tur og ta meg en varm og god kaffe mocca. Åå, det er lenge siden jeg har drukket! Det er det som er så godt med en fredag at en kan gå på cafe og bare kose seg etter en lang uke. Jeg tok noen fine bilder ute i dag som jeg skal vise til dere nå. 

   

  Har dere gått tur i dag?

 • 8

  God morgen til dere. Ville innom for å ønske dere en fin fredag. Nå er helgen her, endelig.. Denne uken har gått fort, men det gjør det hele tiden syns jeg. I dag har jeg ikke noen planer som jeg vet om. Jeg skal egentlig bare rydde leiligheten, vaske klær, vaske gulv og vaske, vaske vaske... hehe! Kjæresten min kommer endelig hjem i dag så det er noe jeg gleder meg masse til. Er alltid godt å se han igjen når han har vært borte med jobb osv. I dag blir det nok pizza også, sparte rester fra Peppes pizzaen. 

  Jeg var ute på tur tidligere og jeg tok noen fine bilder av det fine været vi har her i Oslo i dag. Det er jo helt strålende vær her nå! Aaah, hvor deilig er ikke det? Nå må det bare bli finere og finere. Dere skal få se hva jeg spiste til frokost. En god og sunn frokost med Muslibar og smoothie!

   
  Forresten, oppi smoothien så brukte jeg frosne mango, papaya og ananas og friske jordbær. Også helte jeg litt appelsinjuice oppi så klart slik at den ikke skal bli så altfor tjukk. Det var veldig godt! Ønsker dere en strålende dag i dette nydelige været ♥♥

   

  Så ikke dette godt ut? 

 • 10

  God kveld. Jeg sa til dere at dere skulle få se den nye headeren min. Det er fotograf Kjell Rødhammer som har fikset den til meg, og jeg ble kjempe fornøyd med den. Han er så flink! Jeg setter den nok inn tidligst i morgen, nå er det senga som kaller! 

     Hva synes dere?

 • 8

  Hei på dere! Hvordan har dere det i dag? Nå nærmer det seg snart helg, og det er så utrolig deilig. Så i dag blir det bare å rydde hus og slappe av. Været i Oslo er ikke helt på topp, er tåkete og kaldt. Uff. Jeg skal sikkert ut litt senere, og kanskje jeg bestiller meg en Peppes pizza senere. Nam! Nå spiser jeg lunch og koser meg med den.

   
  Ingenting er bedre enn Nutella og hvitost på skive. Ikke så veldig sunn lunch i dag, men nå nærmer det seg helg så! Hiih.

   

  Så dette godt ut?

 • 13

  God kveld skjønne!

  I dag ble det pølser og potetmos til middag. Også hadde jeg wok pose og tok det sammen med pølsene og stekte det sammen. Rask og enkel middag! I morgen skal jeg ha noe digg til middag ihvertfall. Frister med Bali gryte eller Lasagne. Lasagne er altfor lenge siden jeg har spist, så blir sikkert det. Men nå folkens, nå vil jeg vise dere kaken! Jeg ble så fornøyd med den denne gangen. Den ble kjempe fin, og nå skal jeg ta meg et stykke. Mmm! Men først skal jeg spise sushi, nam nam.

   


  Så ikke denne god ut? Jeg gleder meg til å smake! Mmm. Dere må ha en fin onsdags kveld.

   

  Så den god ut?

 • 5

  God ettermiddag dere! I dag har jeg vært veldig mye ute, hehe.. Det er jo ganske så deilig å komme seg ut. Jeg gikk opp på taket og tok noen bilder, det er så flott utsikt der oppe. Om sommeren pleier jeg å sole meg der og da er det så varmt og godt. Jeg liker meg godt der oppe ja, hihi.

  Nå skal jeg snart lage middag, og vet ikke hva jeg skal lage. Tror jeg lager noe suppe eller noe, noe enkelt! Også skal jeg vel bare slappe av etter det. Sliten i bena, haha.

   


   

  Hva synes dere om utsikten?

 • 9   

  God morgen alle sammen. Har dere en fin morgenen? Jeg har akkurat vært ute på tur, og hva er vel ikke deilig med en frisk morgentur? Jeg gikk tidlig på butikken og handlet til kaken som jeg skal lage i dag. Jeg skal nemlig lage en virkelig god oreokake, lurer på om jeg har vist den tidligere på bloggen. Den er ihvertfall utrolig god. Jeg tror nok at det er den beste oreokaken noensinne. :) Så jeg skal begynne så snart som mulig å lage den!

   


   

  Var ikke dette noen fine bilder? Er veldig fint med litt snø, men er jo så kaldt ute. Uff, nå vil jeg at det skal bli varmere i været. Men vi har vært heldig, for vi har jo hatt tre dager med sol nå. Så da kan en ikke klage. Håper på at solen dukker opp i dag også!

   

  Har dere gått tur?

   

 • 2

  Heisann, god tirsdag! Og god Valentinesdag!

  Nå kom jeg akkurat inn døren etter å ha vært ute og fått handlet litt av hvert til Valentine. I dag er det Valentinesdagen. Det er jo en så koselig dag, får gave av kjæresten og kommer med roser. Det er så nydelig. Senere i kveld skal jeg lage en kake jeg har laget flere ganger, for den er bare så utrolig god og ikke minst passer den så godt til Valentine. Jeg skal tegne hjerte på den og kanskje ta mange små hjerter. Det blir utrolig artig!

  I dag blir det nok en romantisk dag. Hihi. Men nå så skal jeg vise dere noen av mine favoritt neglelakker. Noen har jeg kjøpt fra Gina Tricot og når jeg stod på bussholdeplassen en gang på Aker Brygge så var det en dame som kom bort til meg og spurte om jeg ville kjøpe fire neglelakker for 100 kroner og det gjorde jeg. Hun jobbet på hudpleien og hun sa at de neglelakkene var kjempe gode og ja, det er dem! Beauty Trend ser dere at det står på neglelakken. 

  Også kan dere gå inn på beautytrend.no. Det er nettsiden dems. Det beste resultatet innen skjønnhet og velvære. Og der det står behandlinger, blar dere ned til Negldesign. Der står det masse!

     Prisen er fra kun 120,-

  Det er ganske billig. Jeg vurderer å bestille en time der. Jeg må få fikset neglene mine, de ser ikke ut! Haha. Jaja, håper på at kjæresten overrasker med noe i dag da ♥ Var neglelakkene fine syntes dere? Jeg synes dem er utrolig fine, og neglelakken fra Beauty Trend har jeg prøvd flere ganger. Kjempe fin på!

   

 • 8

  Hallo og god kveld igjen! Jeg lovte å vise dere bildene fra turen i dag og det skal jeg gjøre nå. Det var hvertfall en veldig fin tur, og jeg møtte på noen hyggelige folk. Det som er så fint med å gå tur er at man møter på folk som hilser og er blide. Det gjør dagen enda bedre. Det gjør den for meg!

  Da jeg kom hjem og når jeg gikk inn stuen så jeg ut og så den nydelige solnedgangen. Det var en skikkelig nydelig solnedgang altså. Åå. Her jeg bor får jeg se ofte av det og det er så utrolig fint!

   

  Nå skal jeg henge opp en vask faktisk, og så skal jeg se en episode av serien jeg ser før jeg legger meg. I morgen er det en ny dag.

  - Hva synes dere om bildene?

 • 6  Hei alle sammen! Nå har jeg akkurat tatt meg en kaffe og er på vei ut døren. Skal ta mange bilder så dere får se senere i dag. Det er viktig å kle seg godt selv om det er sol, hehe! I morgen er det jo faktisk Valentinsdagen. Det gleder jeg meg veldig mye til, for da skal jeg nemlig lage en Valentinskake.

  Hva er deres plan i dag?

 • 6

  Hei. Da var det mandag igjen. Ny uke og nye muligheter som vi sier det. Jeg ser ut av vinduet og det er soool! Endelig! Det var på tide at solen kom nå, så dette blir nok en bra uke. Får håpe på at det blir sol hele uken. Det hadde absolutt ikke vært feil! I dag stod jeg tidlig opp og satt i gang med ryddingen. Det var mye vask, så må sette på flere vask i dag. I dag har jeg stort sett ingen planer, jeg tar meg sikkert en tur ut i finværet. Kanskje jeg tar noen bilder i dette fantastiske været?!

  Det må til. Jeg vet ikke hvor, men har lyst til å gå et sted jeg har gått flere ganger da det har vært sol. Det er så fint å ta bilder der når solen skinner. Jeg lagde meg en god lunsj, knekkebrød med egg og kaviar og et glass smoothie til. Jeg kan si hva jeg brukte i smoothien. Jeg tok frosne mango, papaya og ananas og så tok jeg oppi juice med fruktkjøtt. Den ble supergod! 

   

  Ser dette godt ut?

 • 4

  God kveld kjære dere! I dag er det morsdag, og nå har jeg og min kjære spist pizza. Jeg skulle lage god middag i dag, men det ble ikke så enkelt når det med bilen skjedde tidligere i dag. Vi har spist Ristorante pizza nå og den er bare så vanvittig god. Det er mange typer, jeg liker best den Mozzarella så klart. Det er den beste. Og nå skal jeg snart dekke på med chips og sjokolade på bordet.. Hvor herlig er ikke det? Det er morsdag så da er det lov. Jeg pleier jo å være sunn på denne dagen, hehe!

  Nå tenkte jeg å vise dere noen bilder fra da jeg var i Paris disneyworld, nice og roma. Jeg var vel rundt syv år og noe, og jeg var der sammen med min mor og bror. Jeg husker faktisk litt fra da jeg var der. Vi gjorde masse gøy! Jeg husker at jeg så alle disney figurene, som Minni mus, Mikke mus, donald duck, dolly, pluto, askepott og mange mange andre.

  Alt var så annerledes fra da jeg var mindre. Alt var så mye bedre og gøyere! Slik er det når man er liten, hihi. Dere skal få se noen bilder nå.

   
  Det er alltid like kjekt å se tilbake på bilder som dette. Det er jo minner. :) Nå skal vi kose oss med resten av morsdagen og masse godt! 

  Var ikke dette noen artige bilder? 

 • 7

  Hei dere! Nå skal jeg fortelle dere hva som skjedde i dag... Når vi kjørte fra broren min og til Oslo så spurte jeg kjæresten min om han kunne ta noen bilder i snøen så da kjørte vi inn til siden og da klarte han å kjøre litt utfor et stup. Huff, jeg ble så skremt jeg... For jeg har opplevd noe lignende før da jeg var mindre.

  Det var enda verre det som skjedde da jeg var mindre. Det kunne gått skikkelig galt. Det kan jeg fortelle om siden hvis dere vil høre? Men ja, nå sitter jeg i taxi på vei hjem og håper på at kjæresten min får hjelp og kommer hjem fortest mulig.

  Det er ikke noe koselig at det skal skje slikt på en morsdag. Huff.

   

   

  Har det skjedd noe lignende med dere?

 • 9

   

  God formiddag. Nå sitter jeg i sofaen og slapper av med en deilig kaffe. Ikke svart kaffe, men kaffe med melk og sukker oppi. Det er best! Det er jo faktisk morsdag i dag så nå skal jeg være på besøk her til kl 3 og så skal vi kanskje på Plantasjen en tur. Det blir koselig.

  Hørte at hvis man kjøper noe der så får man gratis roser. Det er litt gøy, alltid fint med roser. Blir hentet av kjæresten min etter det og da er det hjem til Oslo. Blir koselig å få tid sammen med han før jobb i morgen.

   

  Hva skal dere i dag?

 • 5

   

  God lørdagskveld! I kveld lagde jeg og damen til min bror Tandoori chicken. Hun kuttet opp kyllingen mens jeg kuttet opp salat. Det er alltid like gøy å lage mat sammen med andre. Det er noe jeg alltid har likt å gjøre.

  Vi brukte Saritas denne gangen, og den var faktisk god. Det er ikke så mye smak i den som det er i Tandoori pakken. Men jeg skal ikke klage, god var den. Til dessert tok vi oss pavlova kake. Den var utrolig god, men ikke minst mettende. Jeg lagde jo trossalt to marengsbunner og er ikke så rart at det blir mettende. Pavlova er en skikkelig god kake. Mmm.

  Nå koser vi oss med en film på tv. Pirates of the caribbean dead man's chest tror jeg den heter. Det er bra filmer men vi skal se på Fast and the furious 5 på tv klokka halv 10. Det er en av de beste filmene som har gått. Love them! Nå er det alt fra sjokolade, chips og smågodt på bordet her <3 så nå er det bare å kose seg!

   

   

   

  Så ikke dette godt ut? Hva gjør dere i kveld?

 • 11

  Hei! Jeg skulle egentlig danset ballett, men det blir ikke noe av i dag. Jeg stresset så sykt i morges med å lage kremen til pavlovaen. Jeg lagde litt for mye krem så resten måtte kastes. Jeg brukte mye krem og tok så mye jeg kunne. Det skal nå være krem på pavlova!

  Etterpå skal jeg opp på besøk til min bror. Det blir så koselig å se han og damen igjen. Er en stund siden sist jeg så de, så dette blir koselig. Skal overnatte der til i morgen så skal vi lage god mat i kveld og kose oss med film og godteri. Gleder meg masse!! Nå skal dere få se pavlova kaken.

  Jeg fikk så lyst til å lage to marengsbunner for da blir kaken mye høyere. Og jeg har alltid syntes det har vært så flott med stor kake så jeg ble fornøyd med hvordan den ble. Trodde ikke at den ville bli så bra.

  Hva synes dere? Har dere noengang laget pavlova?

 • 4
  God kveld! Vet dere hva, jeg begynte på den første marengsbunnen klokka halv 9 i kveld, og den stod inni ovnen fra kvart over 9 helt til klokka halv 11. Og så nå holder jeg på med den andre marengsbunnen. Den står inni ovnen nå og den skal ikke tas ut før klokka 12 eller litt etter. Det pleier å ta litt tid med en slik kake, for Pavlova kake tar jo litt tid å lage. Jeg kommer nok dessverre ikke til å legge kaken ut i kveld. Jeg kan legge den ut i morgen tidlig slik at dere får se hvordan den ble.

  Nå tenkte jeg at jeg ville blogge om Los Angeles. Det er en plass jeg har alltid hatt lyst til å dra til. Det virker som en helt fantastisk plass! Jeg kunne tenkt meg å flyttet dit, for det er så amazing... Jeg håper at jeg en gang i livet mitt flytter dit. Nå som jeg har sett serien The O.C flere ganger, så har jeg hvertfall lyst til å bo der. Utifra det jeg har sett fra serien, stranda, vannet, folkene ser det bare helt awesome ut! Jeg må reise dit sammen med min samboer, det har jeg sagt flere ganger til han og han er helt enig, han har lyst til det også. 

  I Los Angeles har du varmen, og det er noe man aldri blir lei. Jeg hadde aldri blitt lei varmen, for jeg har alltid elsket varme. Da er det en flott plass å reise til.

   

   
  Nå vil jeg skrive litt om Los Angeles. Los Angeles er en storby i det sørlige California på vestkysten av USA. Los Angeles er den største byen i California, og den nest største byen i USA (Etter New York City). LA ligger i Los Angeles County. Los Angeles er kjent som storprodusent av populærkultur, og er blant annet sentrum for den amerikanske filmindustrien.

  Jeg håper at jeg virkelig får dratt dit snart en gang! Har såå lyst! Har dere vært i Los Angeles noengang? Eller i USA?

 • 10   

  Hei og god fredag! Åå det er så deilig å tenke på at det er allerede helg. Ingenting er bedre enn helg! I dag har jeg allerede planer, da skal jeg på senteret en tur. Da blir det handling av masse godt Så jeg kommer nok ikke hjem før klokka 6! I morgen skal jeg på ballett og skal på besøk til broren min. Det gleder jeg meg veldig til! Blir kjempe koselig å se han og damen hans igjen. Så da tenker jeg at vi skal på senteret en tur og gå rundt å kikke, kanskje jeg kjøper meg noe fint? Også skal vi sikkert lage noe god mat på kvelden, enten taco eller fajitas. Jeg skal ta mange bilder når jeg er der, så da må dere følge med!

  Jeg har laget meg en skikkelig digg lunch. Lagde meg egg og bacon og det er så godt å spise til lunsj. Også lagde jeg meg smoothie i tillegg, skogsbær smoothie og skogsbær yoghurt. Den var veldig god! Skogsbær smoothie er så sunt også!

   

   
  Mmm, skogsbær smoothie <3

  Hva er deres plan i dag?

 • 7

  God ettermiddag alle sammen ♥

  Nå har jeg akkurat kommet inn etter å ha gått en fin tur ute. Jeg gikk rundt om Tjuvholmen og tok mange fine bilder. Det er så fint å ta bilder her.. Du har alt fra moderne bygninger, sjø, båt og fine trær og alt! Det er bare så flott å bo her, jeg stortrives! Etter turen gikk jeg på butikken og handlet mat. Jeg handlet også grønnsaker til en smoothie jeg skal lage senere. Jeg skal lage en grønn smoothie som jeg lagde for ikke så lenge siden, bare denne blir litt annerledes. Elsker grønn smoothie, mm!

  Nå kommer ENDELIG samboeren min hjem snart. Han har vært vekke denne uken, og blir så godt å se han igjen. Da skal jeg overraske han med en god middag senere. Som jeg sa blir det Tandoori Chicken! Det er en liten stund siden vi har hatt nå, så dette blir godt! Nå vil jeg vise dere bildene jeg tok.

   

   


   


   


   
  Har dere gått på tur i dag?

 • 12

  Heisann dere!

  I dag gikk jeg en tidlig morgentur. Alltid kos med en morgentur. Føler seg så oppfrisket når en kommer hjem. I går etter balletten gikk jeg innom en sminkebutikk. Mac. Der har de så utrolig mye bra sminke! Jeg måtte ha meg en ny Foundation så da kjøpte jeg meg det. Jeg kjøpte meg i tillegg sånn krem du blander med foundation. Kjempe bra greier! Jeg skal vise dere senere.

  Nå skal dere få se bildene jeg tok tidligere i dag. Ble ganske bra bilder vil jeg si? Flott lys er det!

   


   


   

  Her ser dere lunchen min. Ikke så veldig sunn i dag, men Nutella må man bare ikke klage over! Det er godt det, mm. Har jo altså frukt og smoothie så da blir det ikke så usunt vel.


   
  I smoothien hadde jeg frosne mango, friske jordbær og litt yoghurt oppi! Den var faktisk veldig god, og søt! I dag hadde jeg egentlig planer, skulle bli tatt bilder av men så kom det opp noe så da blir det heller i morgen. Gleder meg hvertfall masse til det!

  Liker dere Nutella? 

 • 8

  God kveld! I dag har jeg fått gjort masse egentlig, jeg har akkurat vært på ballett også tok jeg en videohilsen fra meg til dere etter balletten. Men det som er så dumt er at jeg ikke får lastet den opp, og jeg skjønner ikke hvorfor. Men men, balletten varte i ca en og en halv time og har fått lært utrolig masse i dag. Jeg trives så godt med ballett, det er så bra og klassisk dans. Jeg elsker det! Jeg lagde en god middag tidligere i dag som jeg vil vise til dere. Da lagde jeg wok med strimlet svinekjøtt. Det var kjempegodt!

   

   


   
  Ser ikke dette bare kjempe godt ut!? Det var det også, skal jeg si dere... Jeg lager ofte wok i ukedager, det er jo fordi at det er så sunt og så er det veldig bra for helsen. Nå skal jeg slappe av med en god serie. 

  Hva gjør dere i kveld?

 • 4

  God dag alle dere ♥ I dag er det allerede tirsdag, dagene går så fort. Nå har jeg nettopp laget meg en god lunch. Jeg bare måtte ha meg en smoothie! Det jeg har puttet oppi smoothien er kun mango, ananas, papaya og litt vanilje yoghurt. Og det er favoritten ♥ Det jeg har på knekkebrødet mitt er hvitost, jeg så den på reklame og måtte bare prøve den ut og det smaker kjempe godt!

  I morgen har jeg planer, og må si at jeg gleder meg litt. For da skal jeg nemlig bli tatt bilder av her hjemme hos meg. Det blir kjempe gøy, og ikke minst er det spennende å få se hvordan bildene blir. 

   

  Processed with VSCO with acg preset

   
  I dag har jeg faktisk ingen planer. Jeg tenker å rydde etter at jeg har spist, støvsuge og vaske litt klær. Wii! Kanskje jeg tar meg en tur etterpå og går litt rundt om. Det er utrolig kaldt i Oslo i dag, er noe med -4.. Brr! Ja, kaldt... 

  Hva er deres plan i dag? Så dette godt ut?

 • 13

  Hei alle sammen! Hvordan har dere det i dag? Jeg har det fint, og nå har jeg akkurat ryddet hele leiligheten min. Det er litt deilig å få ryddet nå som det er mandag, ny uke og nye muligheter. Jeg vil vise dere leiligheten min, jeg synes dere kan få se hvordan jeg bor og jeg trives så godt i denne leiligheten her! Utsikten vi har fra verandaen er så fin. 

   

  Det som er så fint med å bo her på Tjuvholmen er at jeg har butikk rett i nærheten, og mange andre butikker. Det er deilig! I tillegg er det alt fra restauranter og cafe osv. Så jeg kommer nok til å bo her noen år til. Men nå skal dere få se hvordan jeg bor.

   

   


   


   


      
   

 • 13

  God kveld flottinger! Ah, nå er jeg ferdig med å lage donutene. Jeg ble fornøyd med resultatet og smakte på en, og den var supergod! Resten av kvelden skal jeg fortsette å se serien The O.C, men akkurat nå skal jeg se kakekrigen. Det er jo bare så moro. Jeg tenkte at jeg skulle ta inn den nye headeren på bloggen min nå, og da tar jeg selvfølgelig den dere synes var finest!


  Aah, ser de ikke helt nydelige ut!?


   

  Naaam, så ikke disse bare supergode ut??!
  Har dere laget donuts før? Så dem gode ut?

 • 4

  Hei alle sammen! Typen har vært så flink å lage middag i dag, og det er litt deilig i grunn at de kan lage av og til eller en sjelden gang ihvertfall. Men det er jo slik at vi kvinner skal lage middag til de, når de kommer hjem fra jobb. Men i dag så det ut som at han hadde lyst til å lage og han er flink til å lage middag når det kommer til fisk. Så da slapp jeg og lage middag i dag, hehe.

  Så da ble det en sunn og god middag. Det ble sei i dag, og sei er kjempe godt! Legger ut Donutene senere i kveld.

  Så dette godt ut?

 • 10

   

   

  God dag alle sammen! Nå kom jeg akkurat inn døren etter å ha vært ute på tur. Jeg og min samboer tok oss en tur ut og tok noen bilder og gikk på cafe. Det er det søndager er til, er det ikke? Det er fint vær ute, bortsett fra at det er litt kaldt.

  Så nå håper jeg på at finværet kommer snart og at det blir fort varmt. Nå holder samboeren min på å lage god middag til oss. Vi skal ha fisk til middag. I dag blir det kun sunn mat, for i går ble det mye usunt. Slik er det i helger. Nå gleder jeg meg til å spise sunn mat. Det skal bli godt!  Skal lage Donuts etterpå. He he, vil bare få gjort noe og baking er ikke feil!

   

   

   

   

  Hva gjør dere i dag? Vil dere se hvordan resultatet på donutene blir?

 • 5

  Hei og god morgen til dere!

  I dag våknet jeg tidlig for at det er en søndag, det er litt deilig å komme seg opp tidlig om morgenen spesielt når man står tidlig opp i ukedagene. Jeg er så vant til det, så da blir dette en vane for meg. Våknet opp til snø og snør enda og tenker at jeg skal ta meg en tur ut snart. Det er litt deilig å komme seg ut på en søndag enten for å dra på en cafe og kose seg. 

  Jeg skal lage Donuts senere i dag, og har faktisk aldri prøvd å lage det før. Så dette blir spennende å se hvordan resultatet på dem blir. Da skal dere få se bildene senere.

  Det startet med at jeg lagde en smoothie med jordbær, banan og blåbær og litt eplejuice til og en ProPud pudding og litt frukt til frokost. Det er en bra start på dagen. Dere må ha en fin søndag! ♥

  Hva skal dere gjøre i dag?

 • 9

  Hei på dere, og god kveld! I dag har jeg vært på ballett som jeg sa tidligere til dere, og etter det dro vi på senteret en tur og kikket. Jeg fikk kjøpt meg noe fint som jeg kan vise til dere i morgen. Det som er så stas med helger er at man kan bare kose seg og finne på masse moro! Akkurat som jeg har gjort i dag, hihi. 

  Nå har vi bestilt peppes pizza og skal kose oss med det i kveld. Det er så lenge siden jeg har spist pizza nå, spesielt pizza fra peppes! Elsker pizzaen de har, vi bestilte Chicago Biff. Når jeg skal ha pizza så må det være med biff! Det er det beste jeg vet.   Nå skal vi kose oss med denne deilige pizzaen fra Peppes. Og etterpå blir det dessert og alt fra godteri. Hihi. Dette skal bli en god kveld!

  Så dette godt ut? Hva skal dere gjøre i kveld?

 • 5

  God lørdag! Hvordan går det med dere? Med meg går det kjempe fint. Jeg har akkurat vært på ballett og det var kjempe gøy. Jeg følte at jeg kom meg fort inn i denne dansen enn den forrige jeg var på. Den forrige var litt vanskelig, så fort og mye hopp bevegelser. Tror ikke at det er noe for meg.

  Jeg innså i dag at ballett er noe for meg. Det er en helt fantastisk dans med fine bevegelser og når man danser så blir man helt avslappet. Det jeg synes er viktig når man danser ballett er at man skal kunne ha en fin holdning. Det er viktig. Så nå skal vi en tur på senteret og kikke litt. Jeg vil gå på en butikk der de har kun økologisk mat. Så da snakkes vi senere! Håper at dere får en fin dag!

   

   

   

  Danser dere noe dans? Hva er planen deres i dag?

 • 8

  God kveld!

  Wow, er klokka så mye som 21:00!? Tiden har flydd avgårde, og fortere å fortere går det. I dag har jeg faktisk gjort veldig mye, vært på farten i hele dag! Har vært på butikken to ganger i dag og til sist gikk jeg på butikken for å kjøpe ingrediensene til skillingsbollene som jeg skulle lage. Fikk plutselig så lyst på skillingsboller i kveld! Resultatet ble jeg kjempe fornøyd med.

   

  Jeg lagde også middag i dag, noe lignende tandoori chicken. Det smakte kjempe godt, i sausen tok jeg oppi kokossaus. Smaken blir så utrolig god utav det! Nå skal jeg nemlig kose meg med en skillingsbolle og et glass solo og se The Blind Side på Livsstil på tv. Det er en veldig bra film som jeg har sett en gang før, sett den på dere også! 

      

  Skillingsbollene ble kjempe gode også hadde jeg heldigvis tatt nok sukker og kanel på, for det har hendt en gang før at jeg tok altfor lite sukker feks. Så når det gjelder skillingsboller skal det være godt med sukker og kanel på! Da blir det ordentlige skillingsboller, vil nå jeg si... :-)

  Så middagen god ut? Liker dere skillingsboller?

 • 5   

  Hallo og god fredag! Har ventet på at denne dagen skal komme, og nå er den endelig her. Aah, er så deilig at det er helg! De beste dagene er fredag og lørdag, hehe. I dag tror jeg at jeg ikke skal noe, eller jo, skal gå å kjøpe nye ballettsko! Det er sikkert mange varianter, jeg vil helst ha lyserosa eller hvit! Det går til alt også. Så det er vel det jeg skal gjøre i dag. Kanskje jeg tar meg en tur på cafe, får se! I morgen har jeg allerede planer. Da skal jeg og samboeren min reise bort på danseskolen og da skal jeg se hvordan ballett er. Etter det skal vi sikkert bare ta en tur på senteret!

  Jeg ser at jeg har fått mange kommentarer på header bildene jeg la ut i går kveld. Så jeg vil bare si tusen takk for det! Det er flest som har sagt at nr 1 er finest og noen nr 2. Så dette blir jo enkelt nå hvilken jeg kommer til å velge. Da blir det selvfølgelig den første som nesten alle har kommentert er finest. Jeg tenkte å legge ut noen flere bilder senere fra operaen i dag. Jeg må jo nesten vise dere resten av bildene jeg har fått. Han har redigert de, og det er jo noe fotografer gjør så lenge de ikke manipulerer bilder og sånn. For det er ikke noe fint, og det blir unaturlig. Noe han her ikke gjør!
  Nå skal jeg i dusjen og få stelt meg litt! Så da snakkes vi senere. 

   

  Hva er deres plan i dag?

   

 • 16

  God kveld! Nå tenkte jeg å vise dere to nye header som jeg har altså fått i kveld. Det er han fotografen som tok bildene av meg som har fikset begge to, og jeg syns begge to er kjempe fine. Jeg aner ikke hvilken jeg skal velge, så jeg må få litt hjelp av dere. 

   

  Det hadde vært hyggelig av dere å sagt hvilken dere synes er finest! Det setter jeg stor pris på. Samboeren min synes nr 2 er finest, men jeg vet ikke. Så da vil jeg ha deres hjelp!

   

  Hvilken liker dere best?

 • 4

   

  God kveld!

  sitter jeg i sofaen og slapper av med en serie. Jeg har begynt å se på The O.C nå, og den serien så jeg nesten hele tiden før da jeg var yngre. Da gikk det kun i den, hehe. Men nå er det så lenge siden jeg har sett denne så nå koser jeg meg! Nå vil jeg vise dere noen klær jeg prøvde i går, da var jeg ute og gikk masse og gikk innom mange forskjellige klesbutikker. Hvor gøy er det ikke å gå innom massevis av butikker? Hihi. Jeg fant en skikkelig fin body som jeg måtte bare prøve. Må ha body hvis jeg skal danse ballett på lørdag. Er så glad for at jeg fant den bodyen, for den er lekker! 

      

  Alt sammen var på salg, og alt sammen kostet bare 100 kr. Så da ble det bare 300 kr. Det er bra pris for dette fine jeg fikk! Sort er bra og det passer til det meste. Funker til alt egentlig! Nå skal jeg som sagt fortsette å se serien og kanskje kose meg med en muffins? Det er vel lov..? Er snart helg nå... 

     Legger kanskje ut noen bilder i kveld fra bildene som ble tatt på operaen. Jeg må jo vise dere noen flere. Snakkes senere, ha en fin kveld! ♥

  Synes om klærne?

 • 3  Heisann! I dag har jeg vært flink å rydde og skulle egentlig gå ut en tur for å se etter ballettsko. Tror faktisk at jeg ikke orker det i dag, det regner og er overskyet og trist. Ikke noe greit å gå ut i. Men ut en tur kommer jeg nok til å gjøre uansett, senere i dag.. tenker at i morgen skal jeg gå bort til en Ballettbutikk. Skal prøve ut denne dansen på lørdag for å se om dette er bedre for meg eller Jazz. Så nå er jeg spent! 

  Akkurat nå koser jeg meg med denne lunchen. Fikk så lyst på egg så da kokte jeg meg to egg. Det er så mye bedre når det er hardkokt. Også lagde jeg meg smoothie i tillegg og da tok jeg oppi først banan, frosne mango og ananas. Og til slutt tok jeg litt yoghurt og eplejuice. Den var veldig god, og veldig søt!  Det er så viktig med lunch mat. Det er også viktig å spise frokost, som sagt er frokost det viktigste måltidet man bør spise. Nå er ikke jeg så veldig flink der (noe jeg skulle vært) men lunch har jeg alltid vært flink til. Hva er ikke godt med knekkebrød med egg og tomater på med en herlig smoothie til!?

  Ser dette godt ut? Liker dere dette?

 • 8

   

  I dag har dagen gått kun til avslapning og rydding. Jeg har faktisk vært flink til å vaske klær, tatt over mange vask! Hehe. Har laget en god middag i dag, noe jeg fikk skikkelig lyst på! Fisk, nemlig. :) Fisk er aldri feil, så da lagde jeg ørret med ferdig poteter man putter i ovnen og asparges til. Det smakte fantastisk godt! Nå er jo jeg utrolig glad i fisk og prøver å lage det en til to ganger i uken. De sier faktisk det at det er mer B-vitamin i ørret enn laks. Det er det nok også, også smaker det bedre!

  Men dere, jeg fikk noen bilder av han fotografen i går og i dag. Jeg må si at jeg ble kjempe fornøyd med hvordan de ble, han er utrolig flink til å ta bilder. Så nå har jeg lyst til å vise dere noen av bildene fra Operahuset. Vil dere se? Yeah, check it out!

  Resten av kvelden skal jeg slappe av foran Macen og se på blogger. Tenkte å lage meg en herlig fruktskål senere. Jeg har fått flere bilder, og vil gjerne vise dere fler. Jeg har allerede fått åtte bilder til sammen og får flere i kveld! Det er jo så artig å ta bilder! Det var kjempe gøy å ta disse bildene på Operahuset. Han hadde et veldig bra kamera, bildene er tatt med Canon. :) Og slikt kamera vil jeg ha!

  Hva synes dere om bildene på operaen?

 • 9

  Hei! Har laget meg en sunn og frisk smoothie. Jeg gikk ned på butikken og bestemte meg for at dette skulle være en sunn smoothie i dag. Har faktisk ikke laget grønn smoothie før, og det er vel noe av det sunneste man kan drikke. Det som var litt irriterende var at dem ikke hadde kiwi eller chiafrø på butikken og det skal jo det egentlig være i denne smothien her. Men jeg skal skrive til dere her hva jeg tok oppi. Denne må dere bare prøve!

  Oppskrift på grønn smoothie med avocado og spinat

  1 stort glass

   

  1 neve spinat

  1 avocado

  1 ½ dl eplejuice

  saft av 1 lime

  Det som er veldig viktig er at dere vasker spinaten godt før du har den i en smoothiemaskin sammen med resten av ingrediensene. Kjør rundt til du får en glatt smoothie. Og så heller dere den over i et stort glass eller en flaske og stikk gjerne ned et sugerør. Det bestemmer dere! Kos dere med denne nydelige og friske grønne smoothien!

  Har dere smakt grønn smoothie?

 • 3

  God dag! I dag tok jeg men en god dusj og så startet jeg med en deilig cappuccino. Hvor herlig er det ikke med en cappuccino? Jeg har drevet å sett litt på cappuccino maskin for tiden. Jeg tror jeg ønsker meg en slik en til bursdagen min, hi hi. Er faktisk ikke så lenge til, har jo bursdag i mars. Jeg har blitt helt hekta på cappuccino i ukedagene nå, og om helgen koser jeg meg stort sett med en kaffe mocca! Nå ser jeg ut og drømmer meg litt og nyter utsikten.


     I dag har jeg stort sett ikke noen planer. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre i dag. Tar det som det kommer. Men hva skjer med at det er overskyet i Oslo? Det har det vært i flere dager nå.. hvorfor kan ikke solen bare komme? Nå vil jeg ha litt sol altså. I Bergen har det jo faktisk vært bra med sol i det siste, før var det ikke slik. Får håpe på at solen kommer utover dagen. 

  Har dere drukket cappuccino? Eller foretrekker dere kaffe? 

 • 7

  God kveld. 

  I kveld har jeg laget Indisk Korma. Jeg ville faktisk prøve ut denne typen i dag. Jeg synes den smakte helt nydelig. Den er ikke like sterk som Tandoori Chicken. Selv om jeg elsker den! Men det jeg elsket med denne var at det var så mildt krydret saus med kokos, kardemomme og nellik. Om dere ikke har prøvd ut denne så må dere gå å gjøre det med en gang! For denne var virkelig god. Mmmmm, herlig med en nydelig middagsrett.  Jeg er alltid nødt til å ha tilbehør til maten. Spesielt til indisk mat da det er så godt med salat og litt ost på salaten. Det er mange som pleier å ha nanbrød til, men jeg synes det blir litt mye for indisk mat er jo ganske så mettende. Hihi. Nå skal jeg vaske litt klær resten av kvelden, wuhuu, gøy...

  Har dere smakt indisk korma? 

 • 8

  God morgen ♥

  Nå har jeg akkurat laget meg frokost, så nå sitter jeg her i sofaen og koser meg med frokosten min. Jeg lagde smoothie og er blitt så avhengig av det. Smoothie er noe jeg må ha hver morgen nå. Det eneste jeg tok oppi smoothien var jordbær, banan og blåbær. Også tok jeg litt yoghurt oppi. Det er samme om det er naturell eller vanilje eller whatever. Jeg liker best vanilje yoghurt, da blir det litt smak.

  Forresten, i dag skal jeg ta noen bilder i Oslo. Jeg gleder meg masse til det. Det er lenge siden jeg har blitt tatt bilder av, så dette blir spennende og skal finne et fint antrekk jeg kan ha på. Det er jo trossalt minusgrader i dag så da er det viktig å kle seg godt ihvertfall! For bildene skal bli tatt ute og jeg kommer nok ikke til å bli så veldig lenge for det verste jeg vet er å stå ute når det er kaldt. Så ja, dette blir gøy! Can´t wait!  Dette er frokosten min i dag.. Knekkebrød med brunost er såå godt, og ikke minst er det sunt. Det har alltid vært min favoritt! Så da snakkes vi senere. ♥ Kos dere i dag! 

  Hva har dere spist til frokost? Har dere blitt tatt bilder av ute i Oslo?

 • 4

  Hey og hoi! God mandagskveld dere, vet dere hva, jeg har laget pavlova i kveld. Jeg prøvde meg på sjokolademarengsbunn noe jeg ikke har laget før. Det var utrolig artig å lage denne kaken. Resultatet ble jo bare kjempe bra! Som sagt elsker jeg å bake. Det er noe av det gøyeste jeg vet! Jeg sa at dette skulle være en sunn uke men fikk rett og slett bakelyst i kveld. Hihi, da får man gjort noe og ikke bare sitte i sofaen hele kvelden.

  Vil dere ha oppskriften? Det tror jeg nok at dere vil, hvertfall dere som liker kake! Oppskriften er fra det søte liv.  Ingredienser

  Sjokolademarengsbunn:
  ♥ 4 eggehviter
  ♥ 200 g sukker
  ♥ 2 ss kakao
  ♥ 50 g kokesjokolade

  Sjokoladekremfyll:
  ♥ 4 eggeplommer
  ♥ 1 dl sukker
  ♥ 2,5 dl kremfløte
  ♥ 250 g kokesjokolade

  Pynt:
  ♥ 3 dl kremfløte
  ♥ sjokoladesaus (se tips)

  Fremgangsmåte

  Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukkeret litt og litt under fortsatt kraftig pisking. Pisk til du får en tykk og stiv marengs. Bland forsiktig i kakao og fint hakket kokesjokolade med en slikkepott.

  Tegn opp en sirkel på ca 24 cm i diameter på et bakepapir. Fordel marengsen innenfor sirkelen.

  Sett kaken midt i ovnen som er forvarmet til 180°C. Skru temperaturen ned til 150°C straks kaken er satt inn i ovnen. Stek kaken i ca 1 1/2 time. Skru av varmen og la kaken stå og tørke i ovnen til ovnen har blitt kald. Flytt marengsbunnen over på et kakefat.

  Til sjokoladekremen has eggeplommer, sukker og kremfløte i en kjele. La blandingen koke opp under stadig visping. Småkok videre under visping til blandingen har tyknet noe, ca 5 minutter. Rør hele tiden så kremen ikke svir seg i bunnen av kjelen. Ta kjelen av platen og tilsett hakket kokesjokolade. La sjokoladen smelte og rør kremen glatt og klumpfri. Avkjøl kremen og la den stå i kjøleskapet til den har fått tykk konsistens (det tar et par timer).

  Bre den tykke sjokoladekremen jevnt over sjokolademarengsbunnen, men la det være igjen en kant på utsiden som du ikke har sjokoladekrem på.

  Pisk kremfløte til luftig, hvit krem. Fordel kremen på toppen av kaken.

  Pynt kaken ved å ringle over sjokoladesaus.

  Tips

  ♥ Det er viktig at sjokoladekremen får stå i kjøleskapet til den får tykk nok konsistens, ellers vil den bare flyte utover kaken. Jeg tror jeg lot den stå i kjøleskapet i minst et par timer. Rør i kremen av og til for å sjekke konsistensen. Kremen må ikke bli altfor tykk heller, for da blir den vanskelig å fordele over marengsbunnen.

  ♥ Som sjokoladesaus oppå kaken bruker jeg "Double Chocolate Sundae Syrup" fra Hersheys (fås kjøpt blant annet hos Coop Mega og Ica). Dette er en amerikansk sjokoladesaus på flaske som har noe tykkere konsistens enn den norske varianten, men det går fint å bruke norsk sjokoladesaus på flaske også (men pass på at du bruker vanlig type og ikke den som stivner på iskrem).

  ♥ Det går fint å lage marengsbunnen og dekke den med sjokoladekremen dagen i forveien. La kaken stå i kjøleskapet over natten. På serveringsdagen pynter du med pisket krem og sjokoladesaus.

  Frister det å prøve denne ut?

 • 8

  God kveld dere. Akkurat nå sitter jeg og ser igjennom noen bilder på pcen her, og ser mange bilder av Bergen. Jeg bodde i Bergen i 8 år og trivdes godt. Jeg vil si at Bergen er norges vakreste by, uten tvil. Nå bor jeg som sagt i Oslo og stortrives her da :) Men når jeg ser bilder av bergen savner jeg plassen enormt. Om sommeren er det så flott! Du har jo Ulriken, Fløyen og Løvstakken feks. Alle de tre fjellene har jeg vært på og hvis det er et fjell jeg liker best så er det Løvstakken. Å gå opp dit er en fantastisk tur. Nå skal jeg vise dere noen bilder fra Bergen.  Men nå skal jeg lage noe utrolig godt i kveld! Så da viser jeg dere senere her :-)

  Har dere vært i Bergen? Hva synes dere om byen?

 • 6

  God morgen fininger! 

  Nå har jeg nettopp spist en herlig frokost med masse forskjellig frukt til. Nå er det endelig en ny uke med nye muligheter. Det jeg tenker å skrive om nå er Riva del Garda (jeg sier Gardasjøen). Jeg var der i 2012 og da kjørte jeg og min mor dit, og det er ganske så langt å kjøre med bil helt til Italia. Det går greit hvis man tar en del stopp, og det var det vi gjorde. Vi brukte til sammen bare to dager.

  Jeg kan fortelle litt om Gardasjøen. Gardasjøen er Italias største innsjø. Den ligger nord i Italia på grensen mellom Lombardia og Veneto og med den nordlige delen i Trentino. Sjøen ble utgravd i løpet av siste istid av isbreer i Alpene. Det er bratte fjellsider både på østsiden og vestsiden. I sørenden begynner det store slettelandet nord for Po.

  Sjøen er et stort turistmål. Det er hoteller og badesteder langs hele kysten. I nordenden ligger Riva del Garda, og helt i syd ligger Sirmione på en halvøy.  Her er noen bilder som jeg tok da jeg var der. Jeg fikk sjokk da jeg kom dit, og så hvor vakkert det var! Det er sååå vakkert, og ikke minst er det en flott plass med badestrender og turområder. Hvis dere vil reise til et slikt sted så anbefaler jeg dere å reise til Gardasjøen. Det er helt fantastisk! Flottere plass kommer du bare ikke til.

  Nå vet jeg at det er mange flotte plasser i verden. Men for dere som liker Italia og har lyst til å oppleve mye så er dette plassen for dere. Ingen tvil om. Restauranten vi var på var så koselig og maten de hadde var helt nydelig. De har alt av god italiensk mat, jeg bestilte meg alltid pizza og lasagne. Pizzaene de hadde smakte helt skjønt :) 

  Jeg kommer nok til å skrive mere om denne nydelige plassen og legge ut flere bilder. Dette er ikke alle, har mange fler. Så dere må bare glede dere! 

  Ser det ikke fantastisk ut? Har dere vært i Italia?

   

 • 4

  Heeeei! Har dere en bra kveld? For det har nemlig jeg. I går fikk vi besøk av familien til min samboer som var koselig. Jeg lagde Taco i kveld, det er noe som ikke slår feil på en søndag. Men gjett hva, da jeg var og handlet på butikken så kjøpte jeg Avocado og da jeg var hjemme så var den helt hard. Avocado skal jo være mykt inni, så det var veldig irriterende. Avocado er noe jeg alltid må ha til Taco, det passer jo så godt inn til det. Også er det så utrolig godt!  Taco er jo bare helt herlig å ha av og til om søndager.

  Så dette koste vi oss med i kveld. Nå har de reist og nå skal kvelden gå til avslapning. Hvor deilig er ikke det på en søndagskveld før uken starter? 

  Så dette godt ut? Hva skal dere gjøre i kveld?

 • 10

  Hei! God søndag, nå har jeg akkurat vært oppe på terrassen og blitt tatt noen bilder av. Gjett hva? Det snør, og noe som er helt fantastisk. Synes det er så fint med snø og når det er hvitt. Jeg tenkte meg faktisk at det kom til å komme snø i Oslo. Og det gjorde det.. Nå skal jeg slappe av resten av dagen.

  Hva synes dere om bildene?

 • 4

  Heisann! Ah, jeg fikk plutselig bake kick i kveld. Så ja, jeg fikk lyst til å bake hjemmelagde skillingsboller. Hvorfor ikke? Det er lørdag, og hvorfor ikke bare kose seg hjemme og bake he he. Skillingsboller er lenge siden jeg har bakt nå, så fikk plutselig så lyst til å lage det i kveld også er det jo supergodt!


   

  Ingredienser:

   2 pakker tørrgjær 150 g smør 5 dl melk 1,5 dl sukker 1 ts kardemomme 15 dl hvetemel

  Fyll: 100 g smør 100 g sukker 2-3 ss kanel

  Pynt: sukker

  Bland smeltet smør og melk oppi de andre tørre ingrediensene.

  Så dem gode ut?

   

 • 5

  God kveld!

  Tidligere i dag så var jeg som sagt på dans. Jeg sa til dere at jeg skulle begynne på ballett, men jeg begynte heller på jazz i dag. Jeg kan fortelle dere litt hvordan det var. Når jeg gikk inn var det mange unge på min alder og de fleste hadde gått der et par ganger, men jeg var ikke den eneste som begynte i dag. Dansen var helt fantastisk, spennende og gøy! Men jeg må også si at den var krevende. Det var faktisk litt vanskelig, så da er det viktig å følge med på danselæreren. Hun var utrolig flink! Jeg koste meg og snakket med noen. 

  Nå har vi nettopp kommet hjem fra Ikea. Det første vi gjorde når vi kom dit var å tok oss noe mat med en gang. Jeg var så sulten at jeg tok meg en porsjon med kjøttboller. Det er faktisk det beste de har der! Det er greit av og til å dra på Ikea. Det er så billig og så har jo de mye artig :) Nå skal jeg vise dere hva jeg har kjøpt!  Hva synes dere om innkjøpet?

 • 3

  Heeeei og god lørdag! Nå er jeg på danseskolen og sitter her å venter til jeg skal begynne på Jazz. Gleder meg så utrolig mye. Det blir kjempe moro å begynne på dans, bare det å få trent og holde seg i god form er utrolig bra.

  Når jeg er ferdig å danse så skal vi en tur på Ikea. Gleder meg til å spise maten der, kjøttbollene er så vanvittig gode. Har lyst til å prøve ut grønnsaksbollene. Når vi har dratt på ikea tidligere så har samboeren min pleid å spist det.

  Skal se etter kakeformer i dag og mye mer. Og er det noe jeg trenger, så er det lys.. Stearinlys er noe jeg alltid må ha når jeg er der. Er så god lukt på lysene. Skal ta bildet av innkjøpet så dere får se. Jeg ønsker dere en strålende lørdag.

  - Går dere på dans?

 • 6

  God kveld. I kveld har jeg trent litt hjemme. Liker veldig godt å trene føler meg fri og energisk etter trening. Hva er vel bedre etter å ha trent å spise et kakestykke og samtidig ha god samvittighet :)

  Skal begynne på ballett i morgen så viktig å være litt forberedt. Ønsker dere en fin helg!

 • 7

  Hei på dere. Nå har vi akkurat spist middag her. Jeg lagde Tandoori i kveld (Indisk korma) heter den. Første gang jeg prøvde den ut og den var faktisk kjempe god! Jeg lovte å sende dere oppskriften på oreokaken og det skal jeg gjøre nå.

  Det dere trenger er:

  - 3 pakker oreokjeks (original)
  - 1 stor melkesjokolade
  - 1 lys kokesjokolade
  - 2 dl fløte
  - 150 g smør

  Det dere gjør først er å ha alt tilbehøret foran dere. Dere tar først opp en pakke med oreokjeks og knuser den i en brødpose med en kjevle helt til det blir som sand. Gjør ikke noe om det blir litt klumper. Slik gjør dere det med alle oreopakkene og heller det oppi bollen. Hvis dere har en food processor er det enklere og kjappere.

  Så tar dere en kniv og kutter opp smøret 150 gram og tar det oppi kjelen helt til det smelter. Deretter heller dere det oppi bollen med oreokjeksen. Bland det godt inn med skje eller for hånd. Jeg bruker skje, er fordi at jeg orker å ikke bli klissete. Og så heller dere det oppi kakeformen og sett den inn i kjøleskapet. La den stå der til dere er ferdig å lage sjokoladen. Og så tar dere opp melkesjokoladen og kokesjokoladen og tar opp i biter og tar alt sammen oppi bollen. Når dere har gjort det så tar dere 2 dl fløte og la det putre litt i en kjele. Det skal ikke koke, kun putre. Så heller dere bare det over i bollen og rører forsiktig og rolig i sjokoladen. Det tar ca 5 minutter å røre rundt og det skal bli helt brunt. Det jeg gjør er at når jeg har helt fløten oppi så venter jeg med å røre slik at sjokoladen smelter og da rører jeg gjerne.

  Også når den er klar så tar dere ut kaken fra kjøleskapet og heller det i midten på kaken slik at det glir utover. Dere kan gjerne ta på litt frukt om det ønskes. Jeg har tatt på jordbær og både kiwi.

  Den kaken er bare så god! Og jeg anbefaler dere å lage den altså, dere kommer IKKE til å angre for å si det sånn! :-)

  - Hva synes dere? Vil dere lage den?
  - Hva er planen deres i kveld?

 • 4

  Heisann alle sammen!

  Nå er det endelig helg. Hvorfor er det slik at man gleder seg til helg? Jo, det er jo fordi at da kan man finne på ting som å gå ut og spise med venner og som å slappe av hjemme og kose seg med godteri. Det er det beste med helg ja, hihi. Jeg har nemlig gledet meg så til denne helgen fordi at i morgen skal jeg på noe greier. Sier ikke hva enda, så da blir det tatt massevis av bilder og det blir en fin dag.

  Jeg gikk tidlig bort på butikken i dag og var bestemt på at jeg skulle lage meg en kake i dag, og ja det har jeg gjort. Jeg har laget Oreokake, så den skal jeg vise til dere litt senere i dag. En veldig enkel oreokake som er lett å lage, så da skal jeg skrive oppskriften til dere. Men hvertfall, her er min lunch i dag:

  Enkel smoothie: Det eneste du tar oppi er:

  - Frosne bringebær

  - Frosne blåbær

  - To skjeer vaniljeyoghurt

  - Appelsinjuice

  Pass på at dere tar nok appelsinjuice oppi, for hvis ikke så går det ikke så er viktig med en del juice.
   

  Nam nam, dette er min lunch i dag! Smoothien ble ufattelig god og så enkel å lage. Forresten, har dere smakt Flow yoghurt? Det er den beste yoghurten jeg har smakt, det er to varianter av den. Det er denne med kremet mint med sjokoladedryss som dere ser her på bildet også bringebærdrøm. Jeg liker best denne her :-)

  - Har dere noen planer for helgen?

  - Ser det ut som en god lunch? 

 • 11

  Hei dere <3 I dag var jeg som sagt innom Kitchn en tur og kjøpte meg en håndmikser. Åå, gleder meg sånn til å prøve den ut. Tenker å prøve den ut i morgen og da har jeg veldig lyst til å lage kake, enten oreokake eller bløtkake. Selv elsker jeg å bake så noe må jeg ha :-) Samboeren min reiste på onsdag så nå er jeg alene. På en måte er det jo deilig å være alene, men samtidig savner jeg han. Men han er jo hjemme allerede i morgen kveld <3 Nå tenker jeg å skrive noe fakta om meg slik at dere får vite litt mer om meg. Tenkte at det ville vært gøy og morsomt for dere å lese.

   

  1. Jeg er meget opptatt av å ha det ryddig og rent i hus. Hvis jeg ser noe på stuebordet eller på kjøkkenet som står fremme så tar jeg å rydder det vekk med en gang.

  2. Jeg liker å gå turer, bare det å komme seg ut i naturen er så avslappende og ikke minst bra for kroppen. Nå får jeg ikke så mye sjans til å komme meg ut i naturen, men å gå turer er bare bra.

  3. Jeg elsker å danse - det er noe jeg har drevet med tidligere - og bare gleder meg til å begynne. Dans er lidenskapelig for meg. 

  4. Synge er noe jeg alltid gjør. Synger hver eneste dag, i dusjen, når jeg lager mat, når jeg skal henge opp klær, ja, you name it. Har drevet litt med sang tidligere.

  5. Jeg er en ganske ærlig og åpen person av meg. Jeg liker å åpne meg for de nærmeste. Synes det er veldig bra at man åpner seg og snakker ut om ting.  6. Jeg er en person som bryr meg om andre mennesker. Spesielt de som står meg nærme. Hater at noen har det vondt - da får jeg det vondt.

  7. Jeg er utrolig glad i dyr, hadde to katter for noen måneder siden. Er vel et halvt år og noe, og da hadde jeg to Abyssiner katter. Daisy og Konstanze. Savner dem mer enn noensinne, men nå har dem det bra og det er det viktigste. 

  8. Jeg liker å skrive alt fra på pc og for hånd. Er mange ganger jeg kan bare sette meg ned å skrive for hånd. 

  9. Jeg er sunn når det kommer til mat. Er alltid sunn i ukedager og koser meg kun i helgene.

  10. Jeg er også glad i barn, spesielt fra når det er babyer til 3 år. Bare det å kose og holde babyer... Ååå <3 Hver sin alder har sin sjarm.

   

  - Er dere lik meg i noe av det som står her?

   

   

 • 8

   

  Hallo! I dag har jeg vært ute og tok meg en tur på Aker Brygge på Kitch'n. Det er litt artig å gå inn på Kitch'n når man skal ha ting til å bake med. Jeg skulle egentlig kjøpe en springform på 24 cm i dag men så hadde jeg selvfølgelig det hjemme så trengte ikke det da, så da kjøpte jeg meg heller en håndmikser. Den har kostet 499, men så fikk jeg den for 399.

  Jeg synes det er dyrt for en håndmikser, men hvis den er bra så er det bare sånn at det er dyrt. Jeg er ihvertfall veldig fornøyd med den og gleder meg til å prøve den ut! :-) 

  - Har dere håndmikser og er dere fornøyd med den?

 • 8

  Hei. Åå gud, så mett jeg er nå.. har nesten spist en hel ristorante pizza. Var skikkelig sulten i kveld jeg, he he. Får dere noen gang helt plutselig matkick!? Gikk en gåtur ute i dag og tok noen fine bilder som jeg skal vise dere nå.

  Ny dag i morgen, og nå er det bare å legge seg i senga snart og sove <3

  Hva synes dere om bildene?

 • 7

  God kveld! Nå har jeg akkurat satt meg ned og slått på tven og slått på stearinlys. Hvor koselig er ikke det på en onsdagskveld? Når klokka var fem i dag lagde jeg meg en annen type wok jeg ikke har laget før. Har faktisk aldri prøvd ut nudler, så det prøvde jeg i dag. Jeg synes nesten nudler smaker mye bedre til wok. Nå er jo jeg veldig glad i ris, men man blir fort lei hvis man spiser det hver dag. Så det var ikke feil å prøve ut nudler nei, smakte faktisk kjempe godt.

  Jeg brukte wok pose, biffstrimler og nudler. Jeg brukte en ekstremt god saus til, det var så mye smak i den og ekstra god enn noen andre wok sauser jeg har brukt tidligere. Ble nesten imponert over hvor god den var. Sausen heter altså GO-TAN Wok Lemongrass. Finner den i butikken. Det eneste dere gjør er å tar smør i pannen og steker biffkjøttet, deretter tar dere en kjele og koker nudlene og grønnsakene og så når grønnsakene er ferdig kokt så heller dere bare det oppi sammen med kjøttet. Og tar sausen til slutt og la stå i 1 minutt.

  Dette er faktisk den beste woken jeg har smakt på lenge! Har ikke laget så god wok før, så jeg ble imponert hvor godt det ble :-)

  Nå går kvelden i serie og bare slappe av resten av kvelden. Som sagt tok jeg noen fine bilder ute i dag og tenker å vise senere.

  Ser det ikke godt ut? 

 • 13

  God kveld. Nå skal jeg legge ut noen fine bilder jeg tok på veien fra Skien til Oslo. Jeg tok bildene med kameraet mitt, og jeg må si at jeg ble utrolig fornøyd med dem. Bildene ble fine og er så fornøyd med hvordan lyset ble.  - Nå er det snart leggetid for meg, kjenner at jeg er så trøtt. Gjesper flere ganger her. Disse bildene tok jeg forresten i Telemark. Ble fine med mobil. Nå sier jeg natta <3

  - Hva synes dere?

 • 9

  Hallo! Nå slapper jeg bare av med en serie på pcen. Jeg har tatt noen fine naturbilder ute i dag og det er ikke så ofte jeg viser her på bloggen så tenkte jeg skulle vise de senere. Jeg handlet mat på butikken i dag og kun sunn mat. Jeg tenker å vise dere hva jeg lagde. Jeg kjøpte wok pose (wok mix heter den) og i tillegg skjærte jeg opp grønnsaker. Alt av paprika, tomat, løk og så tok jeg oppi cashewnøtter. Cashewnøtter vil jeg ha oftere i middager, for det er så sunt og i tillegg er det mye proteiner i det. Det er jo bare så godt!


   

  - Ser det ikke fantastisk godt ut? Er dere sånn som må ha ris eller kjøtt til?

   

   

 • 7

  Heisann! I dag har jeg ryddet leiligheten, fått vasket masse klær. Endelig er det en ny uke, da blir det kun sunn kost. I dag tenker jeg å lage noe sunt til middag. Da skal jeg vise dere senere i kveld hva slags mat jeg har laget.

  Jeg vil bare fortelle dere at jeg har vært med på X-Factor. Jeg var med i 2009 og første audition var i Bergen. Det var faktisk i Bergen sentrum. Så da gikk jeg dit med familie og venner og det var så mye med folk! Det var lang kø, og vi måtte vente lenge. Slik er det når det er audition og mange som vil prøve. Jeg husker at jeg var veldig nervøs, og samtidig var jeg kjempe spent og ikke minst glad! Det er selvfølgelig skummelt når man melder seg på slikt. Det er jo da man skal inn til dommere og synge rett framfor dem.

  Jeg husker dette så godt, og det var en utrolig spennende opplevelse. Det er det beste jeg noen gang har gjort og vært med på. Jeg sang en sang av Christina Aguilera og henne er det ikke lett å synge etter. Jeg sang en sang som het Christina Aguilera - Candyman. Den har dere sikkert hørt om? Veldig kjent og ikke minst kjempe tøff! Men hvorfor er det alltid sånn at man synger dårligere foran dommerne? Jeg følte hvertfall at jeg gjorde det og det er så irriterende.

  Jeg ble kjent med en jente der og vi gikk inn på doen og øvde sammen. Da hun sang foran meg synes jeg at hun var kjempe flink. Hun hadde så ren stemme og kom høyt opp med stemmen sin. Jeg sang for henne også, og hun synes at jeg var flink. Da det var hennes tur til å synge så visste jeg at hun ville komme videre men da hun kom ut døren så begynte hun å gråte. Huff, det er noe jeg aldri hadde trudd kom til å skje. Så hun var helt fra seg stakkar, så forstår at det var tungt.

  Første audition var ikke hos dommerne, da var det noen andre folk som skulle høre. Dem spurte meg ut om hva jeg skulle synge og da sa jeg at jeg skulle synge en sang av Christina Aguilera - Candyman. Og vet dere hva? Jeg kom videre! Jeg husker at jeg ble så glad. Er jo fantastisk moro å komme videre på noe så stort. Når dagen var over så skulle vi opp til Flesland neste dag og der var dommerne. Vi skulle synge foran dem.

  Jeg var nok enda mere nervøs den dagen for da skulle jeg synge foran dommerne. Det var Jan Fredrik som satt der, Mira Craig og en dommer jeg ikke husker navnet på. Da det var min tur så skalv jeg i hele kroppen, gruet meg sånn til å gå inn til dommerne. Men jeg prøvde så godt å være blid når jeg kom inn. Da jeg stod der så spurte de om hva jeg het, hvor gammel jeg var og hvilken sang jeg skulle synge. Og da svarte jeg at jeg het Gina, jeg er 16 år (snart 17) og skal synge Christina Aguilera av Candyman. Da sa dem til meg at jeg kunne starte når jeg var klar, så jeg startet med en gang. Da jeg var ferdig å synge foran dem var jeg spent på å høre hva dem kom til å si. Jeg kan begynne med hva Jan Fredrik sa. Han sa at jeg måtte ha litt mer tid på å øve. Hvis jeg øver i 1 år sa han, da kunne jeg melde meg på til neste år. Og jeg så ikke noe negativt i det. Da starter jeg med å si hva Mira Craig sa. Hun var vel den som ikke var helt fornøyd, hun sa ikke noe negativt i utganspunktet heller. Hun sa at jeg måtte komme høyere opp med stemmen og at det var noe med tonen min. Jeg forstod ikke helt det hun mente der og da men. Da skal jeg si til dere hva han andre til slutt sa. Han synes at jeg var flink, men han var enig med Jan Fredrik at jeg kunne øve et år.

  Jeg vil ikke si at jeg ble særlig skuffet, eller så klart blir man litt lei seg og tenker åå, hvorfor kom jeg ikke videre? Men sånn er det. Jeg var med på denne fine opplevelsen og det er noe jeg aldri kommer til å glemme. Jeg kom jo videre en gang, det er ikke dårlig det. Det er jo mange som rykter ut første audition. Jeg trodde at jeg kom videre, men så gjorde jeg ikke det. Men om det kommer noe slikt igjen kanskje jeg melder meg på? Er jo en opplevelse!

  Her ser dere bilde av meg og en jente som heter Celeste. Hun har en virkelig kraftfull stemme. Skikkelig hyggelig jente å bli kjent med!

   

  Her er jeg og Charlotte. Hun var programleder i X-Factor. Hun var så snill og ville ta bilde sammen med meg. Dette er virkelig lenge siden nå og noe jeg kommer til å huske resten av livet.

  Hørtes dette spennende ut for dere? Har dere vært med på noe sånt før?

 • 7

  God kveld dere! ♥ Nå er jeg endelig hjemme igjen i Oslo. Det har vært en fantastisk helg i Skien. Nå skal jeg lage meg noe god mat, men jeg aner ikke hva.

  Nå skal jeg fortelle dere det sprøeste jeg har vært med på. Jeg var på Tusenfryd en dag (det er lenge siden nå). Jeg pleier ikke å ta karuseller i det hele tatt! Men jeg tok faktisk Spaceshot. Hvis dere vet hva det er? Det er en karusell som skytes opp i luften hvertfall. Bli skutt ut med 5000 hestekrefter, opplev raskere akselerasjon enn romfergen, kom opp i 65 meters høyde i ca. 75 km/t og kjenn 4G. Nyt utsikten fra toppen, hvis du har åpnet øynene igjen, da.

  Den er litt skummel, men samtidig så er den utrolig gøy. Det er det sprøeste jeg har gjort og vært med på. Har alltid hatt lyst til å ta berg og dalbane, men det er noe jeg aldri kommer til å tørre og gjøre. Det er nok enda skumlere, uff.. Jeg hadde et bilde av meg og noen venner, men nå aner jeg altså ikke hvor det er. 

  Hva er det sprøeste du har gjort/vært med på? Blir artig å høre :-) 

 • 5

  Hei dere! Nå tenkte jeg å vise dere noen av mine favoritt hårfrisyrer. Jeg fant noen av disse på google. Noen av frisyrene kan man ha til 17. mai for eksempel. Jeg kommer nok til å ha en av de frisyrene på 17. mai. Favoritten min er nr 1. Nå vil jeg høre hvilken favoritt hårfrisyre dere liker.

  Alle er bare så utrolig fine! Love them!  Hvilken synes dere var finest?

 • 12

  Hei og god morgen.

  Nå skal dere få se før og etter bilder uten og med makeup. Jeg har på meg foundation fra Mac, solpudder fra Kit, øyenskygge fra kit, Dipliner fra h&m, Maskara fra h&m, Lipliner fra h&m og leppestift fra kit.

  Resten av dagen skal jeg ut en tur å gå i Skien. Skal på butikken en tur og kjøpe kake til min snille og gode bestemor. Hun hadde bursdag den 15 så da må hun så klart få et kakestykke. Alle eldre mennesker er glad i kake, så tror nok at hun kommer til å bli fornøyd med det. Hihi.

  Litt senere på dagen blir jeg hentet av samboeren min, noe jeg gleder meg til. Er alltid deilig å bli hentet av sin mann og komme hjem å slappe av resten av kvelden. Jeg kunne ikke fått en snillere mann enn det jeg har, han gjør absolutt alt for meg. Eller nesten da. :-)

  Det blir deilig å komme hjem i morgen. Ny uke og nye muligheter. Jeg har ikke sagt dette til dere, men jeg skal nemlig begynne på dans i morgen. Da skal jeg begynne på Jazz og det gleder jeg meg så mye til. Tror det kommer til å bli veldig bra. Er godt å få kommet seg ut litt og få gjort noe med kroppen. Jeg har gått på jazz før og det er en veldig bra dans. Det er noe lignende ballett, men bare at det er litt raskere dans og mye hopping. Det begynner klokka halv åtte i morgen og da skal jeg ta noen bilder.

  Med sminke

  Uten sminke


   

 • 8

  God kveld! Nå er jeg på besøk og jeg storkoser meg. Jeg ble kjempe glad for å se familien min igjen, tanta mi og samboeren og ungene kom på besøk her også. Nå skal jeg snart bort til kiosken en tur og kjøpe meg noe digg mat. Enten løvstek eller biffsnadder. Frister med noe ordentlig mat nå! 

  Nå tenkte jeg å vise dere noen kjoler som jeg har falt helt i smak for! Disse er fra Motehus og vurderer å kjøpe meg en av de. Jeg har bestilt derfra før et par ganger, og jeg er veldig fornøyd med klærne. Men da jeg har bestilt kjoler i størrelse S har det vært for stort og da er de nok litt store i størrelsen.
   

  Hvilken kjole likte dere best? 

 • 5

  Hallo! Nå skal jeg til Skien på besøk til min bestemor. Det blir veldig koselig, for nå er det en stund siden jeg har vært på besøk der. Det er ikke så langt å kjøre fra Oslo til Skien. Det tar faktisk bare to timer og det går fort. Så nå gleder jeg meg veldig mye! Jeg kommer til å ta noen bilder når jeg er der og da skal dere få se. Så snakkes vi senere!

  Hva skal dere i dag?

 • 3

  God fredagskveld!

  Aah, er så deilig med helg.. bare slappe av og nyte fredagskvelden. Bedre blir det ikke. Jeg tenker å ha en giveaway quiz, noe jeg ikke har hatt før så dette blir spennende.

  Hvilket land ville du reist til? Og hva ville du gjort der hvis du hadde 1 mnd ferie? Det beste svaret plukker jeg ut den 29.01.17 Og vinneren vinner Makeupen du ser på bildet. Må hentes på Aker Brygge, Oslo.  Vinneren får body lotion, body wash og cleaning soap.

 • 7

  God kveld! Nå har vi akkurat fått besøk, alltid koselig med besøk fra familien. Så da tok jeg og heiv inni to pizzaer i ovnen. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av. Nå tenkte jeg å vise dere en utrolig god kake som jeg har laget. Den kommer jeg nok til å lage igjen, for det er en virkelig god ostekake med limegele. Så dere skal få oppskriften:

  Bunn: 225 g søt havrekjeks (f.eks. Bixit) 100 g smør

  Fyll: 5 plater gelatin 2,5 dl kokende vann 3 dl lettrømme 200 g kremost (f.eks. Philadelfia) 100 g melis 1 ts vaniljesukker 3 dl kremfløte

  Pynt: 1 pk kiwigelépulver 2,5 dl kokende vann 4 kiwi  Så kan du ta på kiwi eller noe annet du liker. Jeg brukte sitron, lime og bjørnebær som pynt. Husk at sitronskiver og limeskiver passer kun som pynt. Så den siden der sitronen og limen er pyntet blir litt sur smak..

  Så ikke ta på det hvis dere har tenkt å spise hele kaken.

  Har dere smakt denne før? Kunne dere tenkt dere å laget denne?

   

 • 7

  Hallo! I dag stod jeg tidlig opp, noe som jeg er vant til. Det er ganske deilig å stå opp tidlig om morgenen, da får du så mye ut av dagen. Det er litt deilig. Endelig er det torsdag i dag, så det vil si at det ikke er lenge igjen til helg! Til frokosten lagde jeg også mango og banan smoothie. Det er en av favoritt smoothiene mine. Alt du trenger er dette: Mango, vaniljeyoghurt (gresk) og banan. Tok litt appelsinjuice.  En virkelig sunn og god frokost :-) Hva har du spist til frokost?

 • 9

  God kveld dere! 

  Nå skal jeg vise dere hva jeg lagde til middag. Ble som sagt en sen middag, men likevel god! Det er faktisk andre gang jeg prøver å lage en sunn pizza. Brukte ferdig bunn fra Peppes, og så da? Det er like godt det. Nå skal jeg gi dere oppskriften.  Pizzatopping/tomatsaus

  Spekeskinke

  Ruccola salat

  1 tomat

  Revet hvitost

  Parmesanost

  1. Det første du gjør er å slå på varmeovnen på 200 grader/gjerne 220. Først så tar du og ruller ut pizzadeigen, og så tar du tomatsaus utover hele pizzaen.

  2. Og så legger du på godt med spekeskinke, nå hadde jeg tatt litt for lite på. Brukte bare 4 revende spekeskinker, så anbefaler deg å ta mer på.

  3. Så tar du ruccola salat på, jeg kjøpte ferdig ruccola pose (økologisk). Men du velger selv om du vil kjøpe ferdig eller kutte opp selv.

  4. Og så kuttet jeg opp 1 tomat ( kunne gjerne brukt to), og så tok jeg på til slutt revet hvitost. Jeg er veldig fornøyd med den ost typen jeg brukte.

  5. Pizzaen skal stå inni ovnen i ca 12 minutter. Når pizzaen er ferdig så tar du den over på et brødbrett, og gjerne server med litt parmesanost til. Da blir den mye bedre!  Og slik ble resultatet av pizzaen min! Ser den ikke kjempe god ut?

 • 5

  Heisann.

  Jeg vil skrive litt om hvordan det er å bo her på Tjuvholmen. Har faktisk bodd her i et og et halvt år nå. Før jeg flyttet hit bodde jeg i Bergen, det er der jeg har bodd lengst. Jeg bodde der i 8 år. Jeg savner Bergen masse, for der har jeg venner og familie. For å si det slik så har jeg det veldig fint sammen med samboeren min, bor i en flott leilighet på Tjuvholmen og har en flott utsikt! Så lenge jeg har god kontakt med vennene mine og familien min fra Bergen er jeg fornøyd. Jeg har bodd på Tjuvholmen når det er sommerstid og vinterstid. Det beste med å bo på Tjuvholmen er jo selvfølgelig på sommerstid! Det kan bli fort varmt og gjerne varmt langt utpå kvelden.

  Det jeg liker så godt med Tjuvholmen er at du kan gå rett ned til stranda. Er en veldig fin badeplass her, og så elsker jeg å gå langs Aker Brygge. Det er så fint å gå der om sommeren, bare ta seg en is og nyte varmen. Det jeg liker så godt med dette stedet er at det er så fantastisk fint å ta bilder. Så nå gleder jeg meg allerede til sommeren kommer! Det beste med å bo på Tjuvholmen når det er vinterstid er når det er snø (da må det være en del snø). Det har vært dårlig med snø i vinter, huff.. Ikke noe som helst snø omtrent. Men det som er skikkelig kjipt om vinteren i Oslo er at det blir så fort kaldt. Det kan bli så kaldt at du må ha på deg flere lag med klær. Brr. Fryser bare av tanken.

  Så nå har jeg sagt litt om hvordan det er å bo på Tjuvholmen. Som sagt så er det helt fantastisk og jeg stortrives! Det ble litt sen middag i dag. Lagde ikke middag før kl var nærmere halv 6. Jeg lagde en sunn pizza i dag. Så skal legge ut senere i kveld.

     Har du vært på Tjuvholmen før? 

 • 10

  Hei.

  Stod tidlig opp i dag og spiste god frokost. Da tok jeg meg to knekkebrød med brunost. Brunost på knekkebrød er supergodt! Ingenting slår det. Akkurat nå så har jeg laget meg blåbær/jordbær smoothie. Det jeg gjorde var at jeg tok først blåbær og blåbæryoghurt oppi smoothie blenderen. Etter det helte jeg det oppi et stort glass, så tok jeg oppi jordbær og vaniljeyoghurt til slutt og litt appelsinjuice. Den var kjempe god!! 

   

  Så slik ser lunchen min ut i dag. En god lunch måltid. Jeg har blitt helt hekta på smoothie jeg nå, haha! Lager det nesten hver eneste dag nå.. Du kan lage så mye ut av det, både frukt og grønnsaker osv. Elsker smoothie blenderen min!

  Hva har du spist til lunch i dag? Ser det godt ut?

 • 6

   

  God kveld. I dag lagde jeg Wok til middag. Wok er noe jeg elsker å lage! Jeg prøver så godt jeg kan å lage en sunn middag i hverdagen. Det gjør det så mye bedre, for da kan en heller kose seg med litt godt i helgene. Jeg liker spesielt wok med kylling. Kylling er det beste jeg kan ha i wok, for kylling er så sunt også! Jeg liker også å ha svinekjøtt og biff i wok. Nå synes jeg at svinekjøtt kan være bedre enn biff. Passer nok litt mer til wok.

   

  Som sagt, jeg har alltid vært glad i sunn mat. Spesielt wok! Er så mye godt jeg kan lage. Jeg pleier å kjøpe wok posene på butikken og er veldig fornøyd med de typene. Så i dag puttet jeg litt ekstra grønne erter oppi og solsikkekjerner. Det er et eller annet med de frøene som gjør smaken godt! Dem er kjempe gode! I tillegg er det økologisk så det er bra. I morgen blir det nok ikke noe wok til middag, da tenker jeg at jeg vil prøve meg på en sunn pizza. Så det blir spennende! Så da skal jeg skrive oppskriften her. Gleder meg!

   

  Nå skal jeg se en serie og slappe helt av på sofaen, kanskje ta meg en cappuccino? Mmm, herlig!

   

   

  Ser det godt ut? Liker du wok?

 • 2

  God dag!

  I dag stod jeg opp tidlig, og da lagde jeg meg en varm kakao med litt krem på toppen. Åå, det er så herlig! Spesielt når det er varmt og godt i leiligheten. Hihih. Nå tenkte jeg å vise dere hvilken sminke jeg bruker. Jeg begynte å bruke sminke da jeg var 13 eller 14 år, så jeg begynte tidlig. Når det kommer til sminke så er jeg kanskje litt kresen? og det jeg mener at når det kommer til lipgloss for eksempel, så er det noe jeg ikke kan gå med.. Det er så klissete og syns det er ubehagelig å ha på seg. Og når det kommer til pudder, nei og nei, det er noe jeg ikke kan ha i ansiktet. Det blir så tørt og føler at det klør i ansiktet. Skal så klart ikke si det om alle puddere. Men ja, det er noe jeg ikke kan bruke i hvertfall. 

   

  Når det kommer til Foundation. Åå, jeg elsker foundation! Det er noe jeg må ha på meg hver eneste dag og da bruker jeg selvfølgelig sånn til å ta på med. Før så tok jeg det på med hendene, men det blir så klisseri og føler at det ikke blir bra nok når du tar det på deg. Elsker sånn du kan duppe det med når du tar det på deg. Nå vet jeg ikke helt hva man kaller det? Dere vet nok helt sikkert hva jeg mener.

   

  Så ja, nå skal jeg vise dere sminken jeg bruker. Kanskje dere bruker noe av det samme?

   

  Pudderkost fra H&M, veldig god å bruke. Også er det foundation kost fra Body Shop.

   

  Foundation fra Kit. Den er så fin! Rush fra kit og solpudder fra kit.

   

  Denne foundation her er fra Vita, og vanvittig god. Den er veldig naturlig.

   

  Sminke fra Italia faktisk som min mor kom med hjem til meg. Veldig gode øyenskygger.

   

  Åååå, jeg må bare få sagt at jeg elsker dette solpudderet her! Det er så naturlig og fint. Isadora fra Cubus.

   

  Max Factor maskara fra H&M. Den andre er fra New York. Fikk av en venninne av meg.

   

  Foundation fra MAC. Begge er utrolig gode, men må si at jeg elsker den til høyre!

   

  Tre leppestifer jeg bruker daglig. Den første er fra H&M, den i midten fra Kit og den tredje fra H&M. Elsker den i midten!

   

  Dipliner fra H&M. (Ikke vannfast). Leppestift fra H&M. Elsker de typene, så fine på!


   

  Yes, nå fikk dere se noe av det jeg bruker i hverdagen. Nå skal jeg ut en tur, så blogges senere!

   

  Hva slags sminke bruker du? Bruker du noe av det samme?

 • 7

  God kveld! I dag lagde jeg fisk til middag. Jeg har alltid vært glad i fisk, er nesten sånn at jeg liker bedre fisk enn kjøtt. Synes det er mye bedre. Det var en stund jeg var vegetarianer faktisk, i tre år. Det er mye god mat en kan lage når man er vegetarianer. Jeg lagde mye av coscos, grønnsaker og cashewnøtter. Men jeg skal si dere en ting, det er ikke bare bare å være vegetarianer altså. For da må man passe på at en får i seg alle vitaminer i kroppen og proteiner. Jeg spiste fisk da jeg var vegetarianer, men så har du de som ikke spiser fisk.

   

  Nå er jeg ikke vegetarianer lenger. Grunnen til at jeg ikke er det mer er fordi at jeg manglet en del vitaminer i kroppen, og så savnet jeg kjøtt! Jeg bare tenkte at nei, nå skal jeg begynne å spise kjøtt igjen. For å si det sånn, så kommer jeg nok ikke til å bli vegetarianer igjen. Det er nok helt sikkert fordi at jeg er redd for å mangle vitaminer og sånt. Men det er masse god mat for vegetarianere! Jeg må si at jeg er stolt av slike som er det og ikke spiser kjøtt. De er flinke, og det er et valg de tar.

   

  Jeg tok mitt valg, og var det i tre år... Det er noe jeg er stolt av, men noe jeg ikke kommer til å bli igjen og liker godt kjøtt he he. Nå er det andre gang jeg har laget smoothie i kveld, og nå skal jeg bare se en serie før jeg legger meg. Blogges mer i morgen.

   
  Er du glad i fisk? Ser det godt ut?

 • 7

  Heeei!

   

  I dag var jeg innom Expert en tur, der hadde de bra utvalg med smoothie blender. Men så fant jeg ikke noe, så da gikk jeg heller på Kitchn. Der hadde de mange forskjellige varianter av smoothie maskin. De hadde både store og små. Jeg tok en liten smoothie blender og jeg må si at jeg er utrolig fornøyd med den. Det var en venninne av meg som anbefalte å kjøpe en slik, og ja, den er faktisk veldig god. Jeg vurderte å kjøpe en stor en men det ble det ikke noe av. Den har kostet 399, men den var på tilbud og kostet bare 199. Billig! Det er veldig greit med sånne, kan ta med seg på tur og alt! Skikkelig genialt.

   

  I kveld prøvde jeg meg fram på å lage smoothie. Men det som er at smoothie blender tåler ikke frosne bær, da må bærene tine. Jeg skal si hva jeg puttet oppi for noe. Jeg puttet oppi: Jordbær, bringebær, blåbær og litt appelsin juice. Så om du vil lage denne smoothien så trenger du kun det! Jeg må si jeg var fornøyd med resultatet. Den ble god, og ikke minst frisk. Jeg er en person som liker friske smoothier, ikke så glad i for søte. Er godt med søte så klart, men jeg synes aldeles at smoothie skal være frisk og mørk i fargen! Det gjør det nok litt sunnere også. Jeg er utrolig fornøyd med smoothie blenderen jeg kjøpte i dag, og resultatet på smoothien ble frisk og god!

      

  Har du smoothie blender? Er du fornøyd med det? 

 • 4

  God morgen til dere!

  Har dere en fin mandags morgen? Det har jeg, nå har jeg faktisk ryddet litt i leiligheten. Fått vasket litt og gjort det fint og ryddig. Det er deilig å få gjort unna litt husarbeid etter helgen. Tidligere i dag gikk jeg på butikken og handlet inn sunn mat. Jeg har bestemt meg for nå at dette skal være en sunn uke med sunn og god mat. Jeg kjøpte til og med frosne bær i dag som jeg skal lage smoothie med. Så i dag tenkte jeg å se etter smoothie blender. Da vil jeg gå innom Expert, for der tror jeg at dem har mange gode smoothie maskiner.

   

  Aaah, gleder meg til å kjøpe det i dag! Kan jeg endelig begynne å lage mange forskjellige smoothier. Jeg tenkte at jeg skulle lage en skikkelig god en i dag og da skal jeg vise dere senere. Også skal jeg selvfølgelig skrive hva jeg har tatt oppi slik at dere kan lage den. Jeg har alltid vært en person som elsker smoothie! Det er en stund siden jeg har laget det nå, så dette gleder jeg meg til!

      

  Slik mat blir det på meg denne uken! Middag med fisk og tilbehør og noe sunt å drikke. Så jeg kommer til å legge ut av hva slags middag jeg lager. Jeg elsker å lage middag som har med sunt å gjøre, og i dag skal jeg faktisk lage torsk til middag. Nam! Nå sier jeg hade, for nå skal jeg nemlig spise meg noe frokost og så ut en tur.

   

  Har du smoothie blender? Er du fornøyd med det?

   

 • 1

  Hei hei!

  Da tenkte jeg at det var tid for å legge ut noen av bildene fra i dag. Vi reiste som sagt opp på Ekeberg og dro på gårdsbesøk. Har vært der noen ganger tidligere, og det er så koselig å reise på slike steder. Spesielt på en søndag. Da kan man bare ta det helt med ro, og nyte seg med en kopp kaffe. Det er det beste! Det var kjempe kaldt ute i dag, det var 3- eller noe sånt. Men der oppe på Ekeberg vi var så tenker jeg at det var enda kaldere! For det er høyt oppe på toppen liksom.  Det var også litt hvitt, og da får man følelsen av vinter. Jeg hadde forventet mye mere snø, og det har det vært dårlig med i vinter. Men men, det er sånn det er.. Jeg hadde ikke akkurat turklær på meg i dag, gikk med en jeans og da kjente jeg med en gang at det ble kaldt. Brr. Jeg må nesten få meg noe turklær, er så mye bedre å gå ut i naturen.

   

  Så denne uken så tror jeg nok at jeg skal gå å se på turklær. Det er veldig artig, og å kunne prøve det. Da må jeg nesten ta meg en tur innom Stormberg, Bergans eller Helly Hansen. Hører faktisk at det er mange bra turklær butikker her i Oslo. Det tror jeg på! Jeg var på en i Karl Johan for ikke så lenge siden, og der hadde dem så mye bra utvalg! Nå husker jeg ikke hva butikken heter btw. Men der skal jeg gå innom også! Jeg har hatt en fantastisk fin tur på nydelige Ekeberg i dag. Og dit vil jeg dra oftere også. Er så flott for både familier, folk med dyr og kjærestepar osv. Det pleier som regel å være mange folk, så tror nok at det stedet er ganske så populært. Nå skal jeg ikke skrive så mye og heller vise dere bildene fra i dag. Håper dere liker dem.

   
  Hva synes dere om bildene?

   

   

   

 • 5

  Hei på dere! Kom hjem for ikke så lenge siden, og i dag har vi vært på en plass som heter Ekeberg. Har vært der noen ganger nå. Og det er så utrolig fint der, fin natur og mange fine steder å gå. I dag så har vi sett litt på dyr og gått tur. Selv jeg liker ikke søndager ( men det å gå tur og finne på noe gjør det koselig).

  Resten av kvelden skal jeg kun slappe av. Merker at når en er ute i minus grader og det er kaldt så er det deilig å komme seg hjem! Til varm og god leilighet. Jeg må alltid fyre i peisen jeg, for det er så kaldt ute nå at man må nesten det. Jeg skal legge ut noen fine bilder senere som samboeren min tok i dag. Vil dere se bildene?

  Hva har du gjort i dag?

 • 6

  Heisann dere! I dag er det søndag, og vet dere hva som er best med en søndag? Det er å ta seg en kopp kaffe eller en cappuccino om morningen. Det er herlig. Nå skal jeg rydde leiligheten og gjøre det fint.

  I dag har jeg faktisk planer. Pleier egentlig ikke å gjøre noe som helst på en søndag. Men i dag skal jeg og min samboer på tur, dit vi skal er det så fint! Det er mange dyr der og er en fin plass å gå tur. Jeg skal ta mange bilder og vise dere senere.

  Har du noen planer for i dag?

 • 8

  Ja, nå er kvelden endelig her. Er så deilig å kunne slappe av på sofaen med noe godt og en god film foran seg. Akkurat nå går det i Sherlock Holmes. Jeg har sett den før tror jeg, men husker ikke hvordan den var.. men det er garantert en god film med gode skuespillere. Så kvelden går i med film og snop.

  Som jeg sa til dere, lagde jeg Taco i kveld. Kjøpte et fint tacofat på kitchn i dag. Der har dem så mye bra. Det er ganske praktisk med et slikt stort fat. Trenger ikke bruke det kun til taco, kan bruke det til mye annet. Som forskjellig frukt og grønt og godteri osv. Jeg brukte faktisk Avocado også, noe jeg aldri har gjort før. Det var et tips min samboer kom med. Det var jo bare kjempe godt med avocado til! Og karbonadedeig er best til taco uten tvil!

  Litt kjedelig å tenke på at kvelden er over snart. Hvem er det som ikke elsker lørdager!? I morgen er det søndag, og jeg som person har aldri likt de dagene. Kjedeligste dagen som finnes. Hvorfor? Jeg har ingen anelse, men det er bare en kjedelig dag rett og slett. I morgen er det en ny dag og da er det i gang med sunn mat! Og resten av uken. Jeg ønsker dere en fin lørdagskveld og håper at dere koser dere!

  Hva er det du liker best med taco?

 • 4

  Hei dere! I dag har det vært en helt fantastisk bra lørdag. Koste meg på senteret i dag og fikk kjøpt mye nytt. Det er mye salg nå, og jeg bare digger når det er masse salg! Jeg fikk kjøpt noe kjøkkenutstyr og klær. Jeg gikk først på Gina Tricot og fant noe som falt i smak. Nemlig to døds kule jakker. Må bare få si at jeg elsket dem! Er skikkelig stilig med en jeans eller tights til. 

   

  Etter det så gikk jeg inn på Cubus. Jeg pleier ikke å handle klær der, men jeg så at det var så sykt med salg og da fant jeg en fin body til kun 199. Svart er alltid fint uansett hva! Også gikk jeg inn på en butikk som heter Øko Mat. Har faktisk aldri vært der, men det er kun økologisk mat. Nå kommer jeg sikkert til å bare spise økologisk mat, he he! Men akkurat nå skal jeg lage Taco til meg og min samboer. Jeg skal selvfølgelig vise dere hva jeg har kjøpt for noe i dag. Jeg fikk kjøpt meg to helt nye jakker på salg, elsker de! Legger ut noen bilder senere av hva slags Taco jeg liker å lage.

   

   

  Hva synes du om jakkene? Mye fint?

 • 2

  Hallo! Stod opp for ikke så lenge siden, er faktisk deilig å stå opp tidlig om morningen. Hvertfall når en er vandt til det! Nyte seg med en kaffe og bare ha pcen foran seg. Jeg skal snart dra avgårde for å møte en venninne av meg i dag, og det gleder jeg meg veldig til. I dag skal jeg også på storsenteret en tur og se om det er noe fint på salg, hihi.

   

  Jeg går med en skikkelig god genser, litt sånn kosegenser aktig. Den er så varm å god og ha på seg! Det er faktisk -2 i dag og det er kaldt altså.. Brr.. Men fint vær er det jo, så skal ikke klage.. Så i dag skal jeg bare kose meg! Slenger inn et gammelt bilde av meg.

   

  Hva skal du gjøre i dag?

   
   

 • 9

   

  Hei hei! Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden. Det har gått så fort i dag og har hatt mye å gjøre. I kveld lagde jeg vafler. Litt kos må til i helgene. Må så klart lage noe godt til meg selv og samboeren min. Det smakte helt nydelig! Nå er det lenge siden jeg har spist vafler.

   

  Det jeg foretrekker å ha på vaffel er jordbærsyltetøy med rømme oppå. Ååh, det er såå godt! Så nå blir det bare å slappe av med en serie eller en god film. Håper det går noen bra filmer på tv i kveld.

   

  Ser det ikke godt ut? Er du glad i vafler?

 • 4

  Heeeei! Ååh, da var det endelig helg! Det er så deilig å tenke på at det er helg. Denne uken har gått fort, noe som er bra. Jeg har bestandig elsket helger. Som sagt, i ukedager er det som regel stress og mye å gjøre. Det er noe med de helgene altså, at en gleder seg og kan finne på gøye ting. Jeg har så og si ingen planer i dag, tror jeg skal bare slappe av hjemme egentlig. Kanskje lage noe vafler? Nå har jeg fått tatt litt hus og settet på peisen. Hvor kos er ikke det?

   

  I morgen har jeg allerede planer, da skal jeg på senteret en tur. Er jo så bra med januarsalg, mye billig! Er så gøy å gå rundt og kikke. Når jeg først og fremst er på senter så liker jeg å gå på kid, princess, bokhandel ( ark), barnas hus, bjørklund og så klart klesbutikker. Jeg handler mest klær på Only eller Vero Moda. Men liker også bikbok og Gina Tricot. Yes, nå skal jeg bare slappe av på sofaen foran peisen. Aah, deilig.

     Et litt gammelt bilde av meg.. hihi.

  Har du noen planer for helgen? 

   

 • 5  Hei hei! I dag lagde jeg wok til middag. Jeg stekte biffkjøttet først, og så tok jeg grønnsakene oppi etterpå. Tok en sånn god wok saus oppi til slutt. Red hot curry heter den. Den er det så mye smak i! Den er samtidig litt sterk.

   

  Jeg hadde selvfølgelig ris til, hurtigris. Den blir raskt ferdig, bare koking i 4-5 minutter. Første gang jeg har kjøpt den, og kommer til å kjøpe den flere ganger. Wok er faktisk noe av det beste jeg vet om! Jeg prøver å spise wok så mye som mulig i ukedagene. Det er mange forskjellig typer wok en kan lage. Pleier å kjøpe wok posene, men samtidig kutter jeg opp grønnsaker. Som paprika, champignon og løk. Av og til bruker jeg cashew nøtter også. Mmm. Det gjør smaken bedre.

   

  ​Liker du wok med biff og grønnsaker? 

 • 9
  Hei på dere.

  Jeg er ikke grå i håret på dette bildet altså, dette bildet er tatt i 2014. Men jeg var hos frisøren helgen som var, da var jeg i Sverige og fikset det hos en frisør. Jeg skulle egentlig ta striper eller bleke etterveksten, men så tenkte jeg at årgh nei, det gidder jeg ikke.. Det er det eneste jeg har gjort i mange år nå. Og vet dere hva, en blir lei av å gjøre det samme hele tiden. Også får en så fort ettervekst av å gjøre det! Så da viste jeg noen bilder til frisøren av grått hår. Jeg har tenkt på det lenge og det er så fint!

   

  Han skulle prøve så godt han kunne å få det til. Jeg kjente at jeg gruet meg sånn der jeg satt i stolen, men så syntes jeg at det begynte å bli bra! Da det var vått så det ikke bra ut, men da han tok frem føneren og fønet det så det jo kjempe bra ut! I tillegg brukte han en sånn skikkelig bra hårbørste og tok håret innover og det var så fint. Jeg ble så fornøyd med resultatet. De er så flinke i Sverige og ikke minst er det billig. Bare for en klipp i Norge koster det vel rundt 800 kr.. Jeg skal vise dere noen bilder av håret mitt senere, for nå skal jeg nemlig ut en tur.

   

  Har du hatt grått hår? Skal jeg vise dere noen bilder senere?
   

 • 7

  Hei!

   

  Da er jeg tilbake på bloggen igjen. Det er en stund siden jeg blogget sist, det er vel 1 år siden nå. Jeg kommer ikke til å få så veldig mye tid til å blogge, men jeg skal prøve så godt jeg kan! Når en har mye å gjøre så er det ikke alltid så lett he he! Vel, jeg kommer til å blogge om hva som foregår i hverdagen min, mote, antrekk og kosthold. Så jeg skal prøve så godt jeg kan å få til å blogge så mest som mulig.

  Jeg var som sagt på topplisten i Bergen før, noe jeg syns var så gøy! Nå bor jeg som sagt i Oslo. Jeg trives godt her, og har selvfølgelig ingen planer om å komme på noe toppliste. Selv om det hadde vært kjempe spennende. Jeg vil bare blogge for moro skyld jeg, og skrive å legge ut fine bilder. Jeg husker at når jeg blogget før så var det helt annerledes, jeg var ung og jeg skrev masse på bloggen. Jeg tror faktisk at jeg var flinkere til å skrive enn det jeg er nå hi hi.