ginaelenaa -
Hjem Add Om meg Kontakt

5God kveld skjønne lesere! Hvordan har dagen deres vært? Håper at den har vært bra, for min dag har vært det! Jeg ryddet som sagt tidligere i dag og var en tur på cafe og koste meg med en cappuccino. Hadde med meg pcen og syns det er så behagelig å kunne sitte på Mac pcen min. Jeg aner ikke hva jeg skulle ha gjort uten den altså. ♥ Jeg er så altfor avhengig! I dag har jeg laget Green Curry. Jeg ble imponert over hvor godt det var. Det var bare så godt!

Nå tenker jeg å vise dere et par bilder fra da jeg bodde i Bergen og bildene er forresten tatt der. Bildene ble tatt nesten rett etter fødselen. Kjolene jeg har på meg er bare så fine. 

 
Haha, sveisen jeg har på bildene er jo ganske så artig. Bildene ble tatt i år 2013, så begynner å bli en god stund siden nå. Resten av kvelden skal jeg skrive litt på pcen og så vil jeg bare ønske dere en fin mandagskveld videre. 

 

Hva synes dere om bildene?

 • 2  God kveld dere 

  Nå, fortell meg. Hvordan har deres dag vært? Jeg har hatt en kjempe fin dag og ikke minst har det vært en solrik dag. I dag har jeg solt meg litt ute på verandaen og så har jeg vært ute og gått en del. Synes det er så godt å få brukt bena mest mulig når det er så fint vær som det er. Nå tenkte jeg at jeg ville vise dere noen bilder fra en fotoshoot jeg var på. Det var en så artig fotoshoot og spennende. Disse ble tatt i 2014 om dere lurer. 

  Jeg liker veldig godt det første bildet, synes det må være et av de beste bildene i denne kjolen her. Når en har på seg en svart lang kjole så blir bildene så fine.

   


  Dette er noen mørke bilder, litt skumle også, for bildene er altså da tatt i Bergen kretsfengsel. Jeg husker den dagen som om det var i går. Var så utrolig gøy! Jeg koste meg masse og ble kjent med andre som var modell den dagen. De som fotograferte er noen virkelig flinke fotografer. 

 • 12

     God fredag alle sammen ♥ Da var helgen endelig her. Åå, er så herlig at det er helg nå. I dag har jeg vært flink til å vaske leiligheten. Har så og si vasket gulvet i stuen og på alle rommene. Nå lukter det hvert fall rent her. Det er så digg når det er rent og pent i sin egen leilighet. I dag har jeg ingen planer, tror jeg. Ikke som jeg vet iallfall, skal ta meg en tur ut snart. Jeg vil vise dere bilder fra da jeg ble tatt bilder av i Bergen kretsfengsel. Det var et meget spesielt øyeblikk å bli tatt bilder av der, var litt creepy også. Men så utrolig gøy!

   
  Jeg tror at dette var i 2014, åå, nå husker jeg ikke helt. Kjolen jeg har på meg var altfor stor, så måtte ha noe bak som gjorde at den satt ordentlig på. Kjolen er utrolig fin og ikke minst en flott farge. Jeg er så glad i rødt, spesielt denne fargen her. Nå er jeg klar til å dra ut en tur, så da snakkes vi senere. Håper at dere får en nydelig dag ♥

   

  Hva synes dere om bildene?

 • 6

  Jeg lagde torsk til middag i dag også, noe som er såå godt! Jeg elsker torsk, elsker generelt fisk. Hihi! Jeg stekte sjampinjong, løk, erter og tomat. Middagen var mye bedre enn i går, så mye bedre. I morgen tenker jeg å lage fiskeboller. Da skal jeg lage hvit saus til, og satser på at det blir en bra middag.
   

  Men søte dere! Har dere en fin kveld eller? Håper det, jeg har det. I dag har jeg stort sett vært ute hele dagen, noe som er så deilig. Da jeg var hjemme så kjente jeg at jeg ble godt trøtt. En blir jo faktisk det når en er ute hele dagen! Jeg tok noen bilder, men ikke som jeg er noe fornøyd med. Jeg tenkte at jeg ville vise dere bilder fra fotoshooten min i 2012. Tenk at det er fire år siden da, snart fem.. Tiden flyr! Når jeg ser på disse bildene så ser jeg hvor mye jeg har forandret meg, og det er ikke bare litt heller. Det er kjempe moro å se tilbake på slike bilder. 

   
  Jeg ble sminket av en jente, og hun var helt rå på å sminke. Sjekk den sminken da, digger øyenskyggen og øyevippene! Disse ble tatt i studio, og har tatt flere bilder der tidligere. Så dere skal få se mye etter hvert. Brudekjolen jeg hadde på meg var litt for stor så vi måtte ta noe bak for at den skulle sitte på plass, hehe. Men det synes ikke på bildene.

  Nå skal jeg slappe av resten av kvelden, og hive inni en Ristorante pizza, som jeg spiser nesten hver dag! Den er jo bare så god! Også skal jeg se serie <3

  Var bildene fine?

 • 8

  Hei og god kveld til dere. Jeg håper at alt står bra til, i dag har jeg vært masse ute og kost meg. Jeg har dessverre ikke fått tatt noen bilder. Jeg pleier vanligvis å gjøre det når jeg er ute, men har ikke fått tid til det. Nå tenkte jeg at dere skulle få se resten av bildene fra fotoshooten. Det ble noen fine, og jeg er så fornøyd å være modell foran han som har tatt bildene. Han er dyktig, og kanskje i sommer skal jeg prøve meg på undervannsbilder. Hvor kult høres ikke det ut?!

     Hva synes dere?

 • 7

  Hei hei! Har dere hatt en fin helg så langt? I dag er det søndag, og i dag skal vi gå en tur jeg og kjæresten. Få vekk litt av alt vi har spist i helgen. Haha! I dag blir det ikke noe godt på meg, men vi skal ha hjemmelaget pizza senere som jeg skal lage for vi har fremdeles besøk til i morgen. Nå skal jeg vise dere resten av fotoshoot bildene som jeg tok i studio.

   


   

  Jeg skal ta noen fine bilder når vi er ute å går tur. Vi skal for det meste være ute å bare gå så mye vi orker, også etter det setter vi oss på en cafe. 

  Hva synes dere om bildene?

 • 5

  Hei, god kveld! Nå sitter jeg her og gomler i meg smågodt og sjokolade. Det er så typisk lørdag å bare hive i seg masse godt og bare spise og spise. Hehe, nå ser vi på film på tv og koser oss. Det er så typisk meg å kose meg ekstra på lørdager, og jeg kan godt drikke mange glass med brus. Nemlig Solo, men solo er jo så godt! 

  Nå har jeg snakket litt med han fotografen som tok bilder av meg da jeg var på ferie. Han har endelig fått tid til å redigere flere bilder, og han har sendt meg noen nå så dere skal få se. Jeg legger ut et bilde nå som er samme men da må dere si hvilket dere synes var finest. Dere skal få se flere bilder i morgen.

   
   

  Hvilket likte dere best?

 • 9

  God kveld fantastiske!

  Nå lurer jeg fælt på hva dere driver med, neida.. Heller; hvordan går det med dere? Her er alt fint! Nå har jeg nettopp spist pizza. Blitt mye pizza spising i det siste, men heldigvis så var denne pizzaen sunn. Den kan jeg faktisk spise hver dag om jeg vil. Så nå koser jeg meg med å se en serie. Har ikke sett serie siden onsdag, så det var godt å få se litt serie på pcen igjen.

  Nå tenkte jeg at dere skulle få se noen bilder fra fotoshooten i Bergen. Det er vel et par år siden sist nå, og jeg husker at det var en så spennende dag. Jeg kjente en fotograf der fra før av, også var det mange andre som var flinke også. Jeg kan huske denne dagen som at det var i går. Det var en gøy og ikke minst spennende dag. Jeg ble kjent med mange, jeg var ikke den eneste modellen. Vi var flere.

      

  Jeg må si at bildene fra fengselet ble stilige. Jeg husker at jeg elsket å ha på meg den hvite kjolen. Den er fantastisk fin. Skikkelig sånn fra 1800-tallet. Og det som var så kult var at de tok røyk ut av maskin. Det ser dere spesielt på dette nederste bildet.

  Jeg har mange flere bilder fra fengselet, så om dere er interessert i å se mer så kommer jeg gjerne med flere bilder. Hva synes dere - litt skumle kanskje?

 • 17  Hei!

   

  Da var det mandag igjen, og en helt ny uke. Er faktisk litt bedre nå noe som er veldig bra. I går var den verste dagen for da lå jeg rett ut på sofaen og hadde nesten 40 i feber. Ikke bare bare å være syk nei. Skulle egentlig reise herfra klokka 06:00 og ta toget klokka 08:00, men det viste seg jo at jeg hadde fremdeles høy feber da jeg lå i senga. Så om jeg er bedre til i kveld tenker jeg å ta nattoget til Oslo men om ikke så må jeg reise tidlig i morgen.

  Jeg har iallfall hatt det utrolig fint når jeg har vært på besøk hos min mor og stefar. Jeg kom torsdags kveld og min mor hentet meg på togstasjonen og vi kjørte hjem. Vi snakket litt den kvelden før vi la oss. Også var det fredag, da gikk jeg og min mor ut en tur den dagen og koste oss. Vi gikk rundt om og kikket å handlet litt ting og etter det så handlet vi på matbutikken. Handlet inn til bursdagsselskapet som var på lørdag. Det var en virkelig koselig kveld, da kom familien til min stefar og det var god stemning.

   

  Etter det så ble jeg kjørt og venninna mi og kjæresten hentet meg. Jeg og Julie skulle på fest, men så viste det seg at jeg hadde tatt feil adresse. Vi skjønte ingenting, for vi trodde at festen var i et av husene. Men da måtte Julie ringe til kjæresten sin og be han hente oss igjen. Så var litt mye styr akkurat der og da, men da vi kom frem så var det en skikkelig flott leilighet med fine folk. Alle var greie og det ble god stemning. Vi dro ut på byen etterpå.

  Da har jeg skrevet litt om helgen min. Nå vil jeg vise dere noen av bildene fra fotoshooten i går. Det var kjipt at jeg ble dårlig for om ikke så kunne jeg blitt der mye lenger. Men tror vi fikk noen fine bilder og håper at noen av dem ble bra.

   

   

  Hva synes dere om bildene?