ginaelenaa -
Hjem Add Om meg Kontakt

6

Jeg lagde torsk til middag i dag også, noe som er såå godt! Jeg elsker torsk, elsker generelt fisk. Hihi! Jeg stekte sjampinjong, løk, erter og tomat. Middagen var mye bedre enn i går, så mye bedre. I morgen tenker jeg å lage fiskeboller. Da skal jeg lage hvit saus til, og satser på at det blir en bra middag.
 

Men søte dere! Har dere en fin kveld eller? Håper det, jeg har det. I dag har jeg stort sett vært ute hele dagen, noe som er så deilig. Da jeg var hjemme så kjente jeg at jeg ble godt trøtt. En blir jo faktisk det når en er ute hele dagen! Jeg tok noen bilder, men ikke som jeg er noe fornøyd med. Jeg tenkte at jeg ville vise dere bilder fra fotoshooten min i 2012. Tenk at det er fire år siden da, snart fem.. Tiden flyr! Når jeg ser på disse bildene så ser jeg hvor mye jeg har forandret meg, og det er ikke bare litt heller. Det er kjempe moro å se tilbake på slike bilder. 

 
Jeg ble sminket av en jente, og hun var helt rå på å sminke. Sjekk den sminken da, digger øyenskyggen og øyevippene! Disse ble tatt i studio, og har tatt flere bilder der tidligere. Så dere skal få se mye etter hvert. Brudekjolen jeg hadde på meg var litt for stor så vi måtte ta noe bak for at den skulle sitte på plass, hehe. Men det synes ikke på bildene.

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden, og hive inni en Ristorante pizza, som jeg spiser nesten hver dag! Den er jo bare så god! Også skal jeg se serie <3

Var bildene fine?

 • 8

  Hei og god kveld til dere. Jeg håper at alt står bra til, i dag har jeg vært masse ute og kost meg. Jeg har dessverre ikke fått tatt noen bilder. Jeg pleier vanligvis å gjøre det når jeg er ute, men har ikke fått tid til det. Nå tenkte jeg at dere skulle få se resten av bildene fra fotoshooten. Det ble noen fine, og jeg er så fornøyd å være modell foran han som har tatt bildene. Han er dyktig, og kanskje i sommer skal jeg prøve meg på undervannsbilder. Hvor kult høres ikke det ut?!

     Hva synes dere?

 • 7

  Hei hei! Har dere hatt en fin helg så langt? I dag er det søndag, og i dag skal vi gå en tur jeg og kjæresten. Få vekk litt av alt vi har spist i helgen. Haha! I dag blir det ikke noe godt på meg, men vi skal ha hjemmelaget pizza senere som jeg skal lage for vi har fremdeles besøk til i morgen. Nå skal jeg vise dere resten av fotoshoot bildene som jeg tok i studio.

   


   

  Jeg skal ta noen fine bilder når vi er ute å går tur. Vi skal for det meste være ute å bare gå så mye vi orker, også etter det setter vi oss på en cafe. 

  Hva synes dere om bildene?

 • 5

  Hei, god kveld! Nå sitter jeg her og gomler i meg smågodt og sjokolade. Det er så typisk lørdag å bare hive i seg masse godt og bare spise og spise. Hehe, nå ser vi på film på tv og koser oss. Det er så typisk meg å kose meg ekstra på lørdager, og jeg kan godt drikke mange glass med brus. Nemlig Solo, men solo er jo så godt! 

  Nå har jeg snakket litt med han fotografen som tok bilder av meg da jeg var på ferie. Han har endelig fått tid til å redigere flere bilder, og han har sendt meg noen nå så dere skal få se. Jeg legger ut et bilde nå som er samme men da må dere si hvilket dere synes var finest. Dere skal få se flere bilder i morgen.

   
   

  Hvilket likte dere best?

 • 9

  God kveld fantastiske!

  Nå lurer jeg fælt på hva dere driver med, neida.. Heller; hvordan går det med dere? Her er alt fint! Nå har jeg nettopp spist pizza. Blitt mye pizza spising i det siste, men heldigvis så var denne pizzaen sunn. Den kan jeg faktisk spise hver dag om jeg vil. Så nå koser jeg meg med å se en serie. Har ikke sett serie siden onsdag, så det var godt å få se litt serie på pcen igjen.

  Nå tenkte jeg at dere skulle få se noen bilder fra fotoshooten i Bergen. Det er vel et par år siden sist nå, og jeg husker at det var en så spennende dag. Jeg kjente en fotograf der fra før av, også var det mange andre som var flinke også. Jeg kan huske denne dagen som at det var i går. Det var en gøy og ikke minst spennende dag. Jeg ble kjent med mange, jeg var ikke den eneste modellen. Vi var flere.

      

  Jeg må si at bildene fra fengselet ble stilige. Jeg husker at jeg elsket å ha på meg den hvite kjolen. Den er fantastisk fin. Skikkelig sånn fra 1800-tallet. Og det som var så kult var at de tok røyk ut av maskin. Det ser dere spesielt på dette nederste bildet.

  Jeg har mange flere bilder fra fengselet, så om dere er interessert i å se mer så kommer jeg gjerne med flere bilder. Hva synes dere - litt skumle kanskje?

 • 17  Hei!

   

  Da var det mandag igjen, og en helt ny uke. Er faktisk litt bedre nå noe som er veldig bra. I går var den verste dagen for da lå jeg rett ut på sofaen og hadde nesten 40 i feber. Ikke bare bare å være syk nei. Skulle egentlig reise herfra klokka 06:00 og ta toget klokka 08:00, men det viste seg jo at jeg hadde fremdeles høy feber da jeg lå i senga. Så om jeg er bedre til i kveld tenker jeg å ta nattoget til Oslo men om ikke så må jeg reise tidlig i morgen.

  Jeg har iallfall hatt det utrolig fint når jeg har vært på besøk hos min mor og stefar. Jeg kom torsdags kveld og min mor hentet meg på togstasjonen og vi kjørte hjem. Vi snakket litt den kvelden før vi la oss. Også var det fredag, da gikk jeg og min mor ut en tur den dagen og koste oss. Vi gikk rundt om og kikket å handlet litt ting og etter det så handlet vi på matbutikken. Handlet inn til bursdagsselskapet som var på lørdag. Det var en virkelig koselig kveld, da kom familien til min stefar og det var god stemning.

   

  Etter det så ble jeg kjørt og venninna mi og kjæresten hentet meg. Jeg og Julie skulle på fest, men så viste det seg at jeg hadde tatt feil adresse. Vi skjønte ingenting, for vi trodde at festen var i et av husene. Men da måtte Julie ringe til kjæresten sin og be han hente oss igjen. Så var litt mye styr akkurat der og da, men da vi kom frem så var det en skikkelig flott leilighet med fine folk. Alle var greie og det ble god stemning. Vi dro ut på byen etterpå.

  Da har jeg skrevet litt om helgen min. Nå vil jeg vise dere noen av bildene fra fotoshooten i går. Det var kjipt at jeg ble dårlig for om ikke så kunne jeg blitt der mye lenger. Men tror vi fikk noen fine bilder og håper at noen av dem ble bra.

   

   

  Hva synes dere om bildene?

 • Gina Elena

  Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Gina og jeg er 24 år og bor i Oslo. Jeg kommer til å blogge om min hverdag, foto, antrekk, kosthold og alt som faller meg inn.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta