ginaelenaa -
Hjem Add Om meg Kontakt

7

Hallo! Har dere en flott dag i det fine været? Jeg skal ut en tur nå, og skal handle litt på butikken å være ute i det nydelige været. Jeg ville vise dere to bilder jeg synes er så fine som jeg da altså tok i går. Jeg synes bilde nummer to er så fint, med den steinen på bildet gjør bildet veldig fint. Jeg skal få tatt noen antrekks bilder i dag, så da skal dere få se hva jeg har på meg. Håper at dere har en fin dag og koser dere i dette nydelige været vi har!

 
Hva synes dere om bildene?

 • 11

  God ettermiddag! Nå tenkte jeg å legge ut flere bilder fra da jeg var på operaen og ble tatt bilder av, for jeg fikk ikke sjans til å legge ut alle sammen så nå vil jeg vise dere noen. Jeg synes bildene ble fine og jeg kommer nok til å ta enda flere bilder på operaen siden.

  Nå skal jeg ha fiskegrateng og koke meg noe grønnsaker. Dette blir en sunn uke med sunn mat.

   

   


   
  Hva synes dere?

 • 13

  Heeeei! Hvordan går det? Håper dere har det fint, det har jeg. Jeg startet med en deilig kopp cappuccino og hvor deilig er ikke det om morgenen? Selv elsker jeg vanlig kaffe og cappuccino. Jeg må ærlig si at jeg liker bedre cappuccino, er ikke så sterkt som kaffe. Hvis jeg skal ha kaffe så er jeg nødt til å ha melk og sukker oppi, hihi. I dag skal jeg ut en tur å gå langs Aker Brygge og bortover og få tatt noen fine bilder. Det er så fint å ta bilder når det er rim ute.

  - Er dere glad i cappuccino?

  - Hva skal dere i dag?

 • 5

  Hei dere, nå har vi fått besøk av familien til min samboer noe som er utrolig koselig synes jeg. Jeg har laget Taco i kveld, og det er så godt! Det er så herlig å spise taco om helgene. Tidligere i dag tok min samboer noen bilder av meg oppe på terrassen. Det var solnedgang, og det var helt utrolig fint! Så nå skal jeg vise dere noen av bildene.
   

  Er det ikke fantastisk solnedgang? Synes om bildene?

 • 4

  God kveld! Disse bildene ble tatt hos en fotograf. Dette er en som er veldig flink til å ta bilder. Er litt gamle bilder, er vel fra 2011 eller noe sånn. Jeg synes det er veldig fine bilder ( og jeg elsker sort hvit bilder). Har alltid likt sort hvit bilder best! Resten av kvelden skal jeg slappe av med en serie. Så da sier jeg god natt her og nå <3

   

   

  Hva synes du om bildene? Hvilket liker du best?

 • 4

   

     Hei. Nå er jeg hos min bror i Hole, er ikke så langt fra Hønefoss. Bare et kvarter unna med bil. Så er ganske kort vei.. i morgen drar vi innover til Hønefoss en tur og da skal vi se litt på julegaver og slikt, men ikke kjøpe noe helt enda da.. Det er litt tidlig. Jeg gleder meg, for har aldri vært i Hønefoss før. Så i kveld har jeg spist taco sammen med han og damen. Det var utrolig digg! Taco er super godt da! Så nå sitter vi her og koser oss med Bruce Almighty filmen. 

  Liker du taco? 

 • 1

  Heisann! Nå sitter jeg her og slapper av, og i dag reiser vi tilbake til Oslo. Men først så skal vi innom IKEA en tur og se på møbler og sånn. Det er et flott hus her i Mandal som en god venn av meg har. Så der skal vi feire jul i år. Gleder meg masse til jul jeg. Ville vise dere et bilde som jeg tok for ikke så lenge siden. Bildet er tatt i Oslo. Det er så fint med bilder som blir tatt med vann, solnedgang, brygge osv.

  Hva synes dere om bildet? • 5  Hei. Et bilde jeg tok da jeg var ute på tur i Oslo. Ikke så langt vekk fra Akerbrygge, er utrolig fint å gå der. Jeg pleier vanligvis å gå der ofte. Og å ta bilder der er helt fantastisk. Nesten alltid så fin solnedgang. Men dette bildet er ikke tatt for lenge siden og jeg elsker høst. Fargene på trærne er så fine og når de detter ned på gresset er det så fint å ta bilde.

  Hva synes du om bildet?