ginaelenaa -
Hjem Add Om meg Kontakt

11

God kveld fine! Har dere hatt en fin dag? Det har jeg, og akkurat nå så sitter jeg i sofaen og slapper av med en serie. I dag har jeg ryddet og vasket leiligheten også har jeg vært mye ute. Bedre er det ikke å komme seg ut i fint vær! I kveld skulle jeg egentlig ut med en venninne å spise. Det ble ikke noe av, men kanskje vi heller tar det til helgen heller.

Jeg har drevet å sett litt på Nelly i det siste, og dem har fått inn så utrolig mye fint nå! Det er sånn at man får nesten lyst på alt. Jeg fant nemlig disse kjolene her! Åh, for noen flotte kjoler! Nå må jeg snart bestille meg en kjole derfra, når 17 mai nærmer seg skal jeg lett kjøpe meg en kjole der. Det gjorde jeg sist. Favorittene mine må bli nr 1 og nr 5. Alle sammen er fine!

 Dere finner disse kjolene på Nelly! Dere går bare inn på festkjoler og så finner dere de fleste på side 1, og en eller to på side 2. Den nederste kjolen koster kun 199! Sykt billig, og den er jo bare så lekker. Nå skal jeg hive inni en Restaurante pizza i ovnen. Mmmm! 

 

Var kjolene fine? Har du en favoritt?

 • 11

  God dag! ♥ Håper dere har det fint, nå var jeg faktisk innom og så på Nelly og herlighet så mye fint de har nå! Det er så mange fine jumpsuits der nå, og jeg som person elsker jumpsuit! Synes det er så fint å gå med det på våren og om sommeren. På våren så synes jeg at en jumpsuit skal være mørk i fargen, som svart, rødvin eller militær grønn farge. Og om sommeren skal de være lyse, som lys rosa, lyseblå, beige, ja, mange fine farger! Kan også være blomstrete. 

   


  Åååå, synes disse er helt utrolig fine! Dere finner dem på Nelly Jumpsuit på første siden. Favoritten min må bli den hvite. Den er så utrolig fin, og ikke minst søt. 

  Hvilken er din favoritt?

 • 8

  God kveld skjønne! Har dere en fin kveld? Det har nemlig jeg. Akkurat nå så sitter jeg og ser på The Kardashians på tv. Jeg har blitt så avhengig, for det går på tv hver eneste dag. Det er jo så lett å bli avhengig! Det jeg liker så godt med det programmet er at det er en så artig familie. Alle sammen er helt forskjellige, og så er det drama så og si HELE tiden. Haha! Jeg elsker å se på sånt. De jeg liker best i serien må vel bli Kim, Khloe og Kendall. I dag lagde jeg forresten Tandoori Chicken og skal vise dere bilder senere. Det var faktisk utrolig godt denne gangen jeg lagde det, sausen var mere fyldig og ja, smakte vidunderlig! Men hva er vel bedre enn Tandoori? Mmmm.

  Nå tenkte jeg å vise dere noen lekre kjoler som jeg fant på Nelly. Har så lyst til å bestille derfra snart, aah, de har så mye fint der! Favoritt kjolene mine må bli nr og 4. Jeg har alltid vært glad i rosa, og disse fargene på kjolene er jo helt lekre. Kjolene finner dere på Nelly og så søker dere på Festkjoler, da dukker de opp med en gang.

   
   

  Var ikke dette noen utrolig lekre kjoler? Hvilken er din favoritt?

 • Gina Elena

  Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Gina og jeg er 24 år og bor i Oslo. Jeg kommer til å blogge om min hverdag, foto, antrekk, kosthold og alt som faller meg inn.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta