ginaelenaa -
Hjem Add Om meg Kontakt

8

Hei på dere! Hvordan har dere hatt det i dag? Nå er vi endelig på Hafjell. Gu så fint det er her oppe. Har aldri vært her før tror jeg. Nå har vi akkurat vært oppe på fjellet og vi fikk nå stått litt på ski. Jeg har ikke stått på ski på noen år nå så det ble jo et fall. Satser på at det blir like flott dag i morgen! Ønsker dere en god dag!

Jeg fikk forresten ny bikini av kjæresten min da han var i Sverige på søndag. Synes bikinien var utrolig fin og gleder meg til å kunne gå i den i bassenget. Fikk også de hvite skoene!

 • 6  Hei på dere og god kveld! Har dere hatt en fin dag? Det får jeg håpe at dere har, for det har jeg! Jeg har vært ute i nesten hele dag jeg, selv om det har vært møkkavær.. Men jeg har nå vært inne på kafé, og det hjelper veldig! Spesielt når det er regn. Jeg hentet forresten en pakke på posthuset i dag, og den skulle jeg egentlig ha hentet for noen dager siden, men har bare ikke hatt tid. Nå fikk jeg endelig hentet den! Det er pakke fra min mor, og jeg ble så fornøyd med alt det fine jeg fikk. Alt er fra Bikbok. Ikke galt å få 6 klesplagg!

   
  Hva synes dere?

 • 11  God morgen søte! I går kjøpte jeg meg en bukse, jeg ble bare helt forelsket da jeg så den. Den var så fin, og jeg elsker fargen! Jeg prøvde den akkurat på, herlighet så god den var å ha på seg! Synes slike bukser er så stilig til en kort topp som er svart, hvit, rosa og mange andre farger. Nå går jeg med jeans hver dag, og er litt digg å ha noe som ikke er jeans for å si det sånn. Ikke misforstå meg, jeg elsker jeans og det er noe av det fineste! ♥ Men når jeg så den buksen så tenkte jeg; Wow, den må jeg bare ha!

   
  Buksen ser litt stor ut på bildene, men det er den absolutt ikke. Den er ikke helt inntilsittende, men den skal jo ikke være det. Den går litt høyt opp i livet og bare så fin på! Jeg skal ta den på senere så får dere se hvordan den er på. Skal lage meg noe mat, så sulten nå.. Vi snakkes ♥ Ha en fin dag!

   

  Hva synes dere om buksen?

 • 6

  Heihei, god onsdag dere! Det er rart å tenke på at det er allerede onsdag, føles ut som at det akkurat var helg. Uken er ikke over enda, men det går så altfor fort. I dag stod jeg tidlig opp, gikk på butikken og handlet masse sunn mat. Jeg handlet en del frukt, som epler, bananer, kiwi og jordbær. Frukt er så godt, men jeg skulle virkelig ønske at jeg var flinkere til å spise mer av det. Så det skal jeg bli flinkere til å gjøre. 

  Det er så godt å være sunn i ukedagene, for hvis en fortsetter å være det så er det mye lettere å fortsette å være sunn. Da kan en heller kose seg i helgene og spise så mye man vil. Det er jo mange som må ha sjokolade hver dag eller annenhver dag, eller noe søtt iallefall! Men ja, jeg fant noen fine kjoler på Vero Moda på nettsiden dems. Utrolig mange fine vårlige og sommerlige kjoler der.

   
  Beklager for at bildene ble litt små, men de ble bare ikke større. Som sagt, jeg elsker Vero Moda! De har så utrolig mye fint, spesielt kjoler og jakker! Når jeg er innom butikken dems så elsker jeg nesten så og si alt de har, det er alltid så mye fint! Åh, nå må jeg snart ta meg en tur å kikke. Dere går bare inn på www.veromoda.com og så finner dere kjolene der. Jeg har to favoritter, og det må nok bli nr 1 og nr 6!

   

  Hvilken kjole synes du var finest?

 • 11

  God kveld fine! Har dere hatt en fin dag? Det har jeg, og akkurat nå så sitter jeg i sofaen og slapper av med en serie. I dag har jeg ryddet og vasket leiligheten også har jeg vært mye ute. Bedre er det ikke å komme seg ut i fint vær! I kveld skulle jeg egentlig ut med en venninne å spise. Det ble ikke noe av, men kanskje vi heller tar det til helgen heller.

  Jeg har drevet å sett litt på Nelly i det siste, og dem har fått inn så utrolig mye fint nå! Det er sånn at man får nesten lyst på alt. Jeg fant nemlig disse kjolene her! Åh, for noen flotte kjoler! Nå må jeg snart bestille meg en kjole derfra, når 17 mai nærmer seg skal jeg lett kjøpe meg en kjole der. Det gjorde jeg sist. Favorittene mine må bli nr 1 og nr 5. Alle sammen er fine!

     Dere finner disse kjolene på Nelly! Dere går bare inn på festkjoler og så finner dere de fleste på side 1, og en eller to på side 2. Den nederste kjolen koster kun 199! Sykt billig, og den er jo bare så lekker. Nå skal jeg hive inni en Restaurante pizza i ovnen. Mmmm! 

   

  Var kjolene fine? Har du en favoritt?

 • 11

  God dag! ♥ Håper dere har det fint, nå var jeg faktisk innom og så på Nelly og herlighet så mye fint de har nå! Det er så mange fine jumpsuits der nå, og jeg som person elsker jumpsuit! Synes det er så fint å gå med det på våren og om sommeren. På våren så synes jeg at en jumpsuit skal være mørk i fargen, som svart, rødvin eller militær grønn farge. Og om sommeren skal de være lyse, som lys rosa, lyseblå, beige, ja, mange fine farger! Kan også være blomstrete. 

   


  Åååå, synes disse er helt utrolig fine! Dere finner dem på Nelly Jumpsuit på første siden. Favoritten min må bli den hvite. Den er så utrolig fin, og ikke minst søt. 

  Hvilken er din favoritt?

 • 8

  God kveld skjønne! Har dere en fin kveld? Det har nemlig jeg. Akkurat nå så sitter jeg og ser på The Kardashians på tv. Jeg har blitt så avhengig, for det går på tv hver eneste dag. Det er jo så lett å bli avhengig! Det jeg liker så godt med det programmet er at det er en så artig familie. Alle sammen er helt forskjellige, og så er det drama så og si HELE tiden. Haha! Jeg elsker å se på sånt. De jeg liker best i serien må vel bli Kim, Khloe og Kendall. I dag lagde jeg forresten Tandoori Chicken og skal vise dere bilder senere. Det var faktisk utrolig godt denne gangen jeg lagde det, sausen var mere fyldig og ja, smakte vidunderlig! Men hva er vel bedre enn Tandoori? Mmmm.

  Nå tenkte jeg å vise dere noen lekre kjoler som jeg fant på Nelly. Har så lyst til å bestille derfra snart, aah, de har så mye fint der! Favoritt kjolene mine må bli nr og 4. Jeg har alltid vært glad i rosa, og disse fargene på kjolene er jo helt lekre. Kjolene finner dere på Nelly og så søker dere på Festkjoler, da dukker de opp med en gang.

   
   

  Var ikke dette noen utrolig lekre kjoler? Hvilken er din favoritt?

 • Gina Elena

  Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Gina og jeg er 24 år og bor i Oslo. Jeg kommer til å blogge om min hverdag, foto, antrekk, kosthold og alt som faller meg inn.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta