ginaelenaa -
Hjem Add Om meg Kontakt

7

Heisann <3

Nå har jeg akkurat laget middag. Jeg lagde noe jeg hadde lyst på som jeg ikke har hatt på lenge. Nemlig pannekaker... Ååh, det er bare så godt! Jeg liker best blomkål/brokkolisuppe til også putter jeg oppi ekstra brokkoli, det blir så mye bedre.

Jeg lagde til sammen syv pannekaker, men det skal vel holde til meg og min samboer. Jeg spiser ikke så mange som det han gjør. Hehe. Jeg foretrekker suppe. Så nå skal dere få se den herlige middagen vi gleder oss til å spise. Jeg skal forresten vise dere senere hva jeg kjøpte da jeg var ute i går.

 

 

 

Ser ikke dette godt ut?

 • 4

  Heisann! Ja, her ser dere resultatet mitt av hvordan håret ble. Jeg må si jeg ble veldig fornøyd. Det var enda finere rett etter frisøren (men det er jo vanlig). Da var det litt mer volum og tykkere. Jeg skal ikke klage, er fremdeles fint. Jeg trodde aldri jeg kom til å farge håret grått, det er jo en stor forandring. Når jeg sa at jeg skulle ha grått hår til familien tok de helt av. Nei og nei, må ikke ha grått hår du får grått hår når du blir eldre osv. Men når jeg sa det til vennene mine så reagerte de helt fint på det. De synes at det var kjempe kult at jeg skulle gjøre det! Nå er foreldre litt sånn overbeskyttende og alt sånn da. Haha.

   

  Nå kommer jeg til å ha det grå håret lenge. Helt fram til sommeren ihvertfall. Kanskje lenger også. Det eneste som er litt stress med det er at jeg må bruke en type shampoo, balsam og en kur for håret. Men da holder det seg hvertfall fint. Når det går helt tomt for det så er det lett for å bruke vanlige produkter i håret, og da kan fargen i håret fort forsvinne. Det er litt kjipt. Så jeg kommer nok til å kjøpe de tre produktene hos frisøren når jeg er tom. Yep. Så, nå skal jeg bare slappe av på sofaen og se om jeg finner en film. Har så lyst til å lage vafler i kveld. Det er så godt! He he, vi snakkes! Forresten, bildene ble litt feil vei nå. Beklager for det. Blogging på mobil.. Uff.

   

  Hva synes dere om håret? 

 • 2

  Heihei!

  Nå sitter jeg på hotellet og bare slapper av og rett å slett koser meg. I dag har vi vært på julemarked som var veldig koselig. Vi møtte en god venninne av meg og sønnen hennes. Det var så godt å se de igjen. Har vel ikke sett dem på noen måneder nå. Møtte dem på julemarked i kristiansand i dag og der var det virkelig koselig. Det var mange barn og voksne, det var mye en kunne gjøre der. Vi var ute å så på noen som lagde bål, lagde grøt, grillet pølser og hamburgere. Og så gikk vi inn og der var det sånn at barn kunne få fiske opp godteri. Det var lekerom og alt fra julekaker og mye pynt og strikkete gensere, sokker og luer. Det var så mye fint. Jeg kjøpte selvfølgelig noen julekaker og strikket sokker. 

  Det var så utrolig koselig i dag. Det var mange barn som ridde på ponni og sønnen til hun venninna mi gjorde det og det syns han var veldig stas. Og etter det reiste vi til Leos Lekeland. Det er så utrolig flott sted for unger å være, er alt mulig av sklier, trampoline og baller osv. Jeg skal si det var kjempe moro å treffe de igjen altså, vi storkoste oss i dag! Jeg har faktisk ingen bilder nå og vise dere, men på tirsdag så vil jeg få noen bilder og da skal dere få se de.   Nå ligger jeg og slapper av på hotellet, og tenkte å se en serie. Og i morgen drar vi tilbake til Oslo. Vil ikke, for har jo hatt det så utrolig gøy! Sånn er det når dagene er gøye og går fort :) 

  Vil du at jeg skal legge ut noen av bildene på tirsdag? Hva har du gjort i dag?

 • 3

  Hei på dere! Nå sitter jeg her med pysjen på og en kopp kaffe. Det er så herlig å våkne opp til det. Jeg likte ikke kaffe før, men nå etter som jeg flyttet til oslo og bor hos en god venn av meg har jeg begynt å drikke kaffe :) Det er i grunn godt da, man våkner hvertfall :) I morgen drar jeg til Kristiansand en tur og skal være der til søndag. Jeg skal møte denne fine jenten. Vi har vært venninner siden vi var små. Vi har vel kjent hverandre siden første klasse tror jeg. Så det begynner å bli en god stund. Vi skal møtes på lørdag og da skal vi finne på noe moro! Her var jeg brunette som dere ser, det er jeg ikke nå.. Nå er jeg litt mere blond i håret!

  Jeg ser frem til å møte henne igjen. Det skal bli veldig koselig! Jeg skal ta mange bilder ihvertfall. Skal snart ut en tur, må kikke etter en julekjole. Det er jeg nødt til å ha! Vil ha en rød en. Rødt er finest til julaften. Er dere ikke enig!?

     Har du julekjole?

 • 6

  Hei. Da fikk jeg endelig tatt bilde! Her er dette jeg kjøpte fra Søstrene Grene. Jeg ser at jeg har glemt å ta med det andre jeg kjøpte, men det er bare en julekule med julenisse inni. Den er veldig søt :) Er absolutt fornøyd med det jeg kjøpte. Jeg elsket de fine juletrærne. Også er jo hvitt finest da! Gleder meg til å pynte til jul nå. Ikke lenge igjen nå!

  Nå ser jeg på en serie og koser meg. Har også bakt hjemmelagde skillingsboller i kveld. Og dem var kjempe gode! Jeg skal begynne å bake mer, for jeg elsker det, absolutt! Det er så gøy å bake syntes jeg. Er ikke alle som syntes det heller :) 

   

  Hva synes dere om tingene fra søstrene grene? • 4

  Hei!

  Vel, jeg skulle akkurat til å ta bilde av julepyntet med telefonen min.. men det ville den ikke dessverre. Telefonen er helt klikk nå.. Det står at jeg ikke har nok lagringsplass osv til å ta bilde, synes det høres helt merkelig ut.. For jeg har jo absolutt ingen bilder på telefonen min. Alt er jo lagt inn på pcen. Men om det går så skal jeg ta bilde av julepynten i morgen.

  Nå sitter jeg og ser på serien The Vampire Diaries. Beste serien noensinne! Jeg er kommet til sesong 5 og syns det blir bare mer og mer spennende. Skal nok se en episode til før jeg legger meg. Men om telefonen min er i orden i morgen så skal dere få se det jeg kjøpte. Jeg kjøpte juletingene på søstrene grene i Hønefoss. Dem har så utrolig mye fint!

  Hva gjør du i kveld? • 0

  Hei! Jeg kom hjem på søndag, og hadde så mye å ordne. Nå har jeg tatt huset og nå skal jeg snart ut en tur. Hva skal jeg finne på i dag da tru? Men hvertfall, jeg hadde en fin helg og koste meg masse på besøk hos min bror og damen. Det må gjentas oftere! I kveld skal jeg vise juletingene jeg kjøpte. Har vært travelt de to siste dagene. 

  Vil du se julepynten jeg kjøpte? Hva skal du i dag?

 • 2

  Hei hei! Jeg skulle egentlig vise dere juletingene som jeg da altså hadde kjøpt i dag. Men nå som det er så sent får jeg heller bare vise det til dere i morgen. Nå har det vært kun film og godis hele kvelden så! Så i morgen blir jeg hentet av en god venn av meg,

  Og da får jeg heller ta bildene da.. Det var ihvertfall utrolig mye fint jeg kjøpte i dag. Så det skal bli pyntet opp til jul. Mere julepynt skal jeg kjøpe etterhvert da :-D Nå skal jeg legge meg, er allerede i senga.. Forresten, på bildet er det en degus. De er så herlige :-) Jeg sier god natt til dere. Snakkes i morgen! 

  Gleder du deg til å se julepynten i morgen?

 • 3

  Heisann! I dag har vi vært i Hønefoss en tur. Da kjørte vi først til senteret og var der å så litt rundt, og jeg kjøpte litt julepynt til julen. Jeg kjøpte julekule, juletreglass og julekopp. Jeg kan ta bilde av det senere og vise dere. Nå har vi nettopp spist hjemmelagde pannekaker. Da hadde vi flesk til, blåbærsyltetøy, jordbærsyltetøy og sukker. Det er bare så godt! Hadde også asparges suppe til.

  Er du interessert i å se hva jeg har kjøpt i dag? • 5

  Hei!

  I dag skal jeg på besøk til min bror i Hønefoss. Det er en time unna oslo, og det er jo ikke så langt. Gleder meg til å se han. Og da skal jeg være der til søndag, så det blir koselig! Ville vise dere en kjole jeg brukte forrige jul, og den er så fin på! Når du er blond i håret er det fint å gå med rødt. Nå som jeg har blitt blond igjen vil jeg ha en helt rød kjole. Den du ser på bildet er oransje/rød.

  Hva skal du i dag? Likte du kjolen?

    • 3

  Hei! Jeg ville vise dere en kjole som jeg kjøpte for ikke så lenge siden. Da var jeg i Sverige på Nordby kjøpesenter. Det er et skikkelig stort senter, og jeg eelsker en klesbutikk der som heter New Yorker. Det er en av mine favoritt butikker. Dem har så masse stilige klær og ikke minst er det mye salg der omtrent hele tiden.

  Jeg kjøpte altså denne kjolen, og den er døds fin på! Jeg reagerte litt på fargen med det første, men den er fin til å være DEN fargen.. haha! Den er inntilsittende helt oppe og så går den litt ut nede. Jeg har den i svart også, og den er så lekker! Jeg er ekstremt glad i kjoler, alltid vært.. Nå ser jeg på en serie nemlig, the vampire diaries.. utrolig bra serie!

  Likte dere den nye kjolen? • 5

  Hei! I dag har jeg vært hos frisøren og bleket håret. Jeg hadde skikkelig mørkt hår, sånn rødbrunt.. og da er det ikke enkelt å få blondt hår. Så jeg tok og bleket det men så ble det faktisk gult og litt oransje etterpå, så hun som fikset håret mitt gjorde alt for å få en fin farge. Fargen er mye finere i virkeligheten enn det den er på bildet.. Jeg er hvertfall veldig fornøyd med den fargen jeg har nå. Og nå skal jeg bare la håret hvile en stund, for venter to eller tre måneder til jeg går til friøsren igjen. Da har jeg tenkt til å ta lyse striper, for da blir det blondt.

  Jeg var på Oslo City Nikita frisør. Dem er utrolig flinke der og jeg ble utrolig fornøyd. Nå skal jeg slappe av med en serie tenker jeg, og ta meg noe is. Hvem elsker ikke is :) Så da får dere ha en fin kveld videre! 

  Hva synes dere om fargen? • 0

  Hei!

  Da har jeg fått meg blogg. Jeg fikk så lyst til å begynne å blogge for hører at det er så gøy og du kan skrive så mye du vil og legge ut det du vil. Jeg har faktisk blogget før, men det er lenge siden nå. Jeg trivdes godt med det ialfall. Jeg var på topplisten i Bergen og hvem er det som ikke liker å komme på topplisten? hehe. Det er selvfølgelig moro! Så ja, jeg syns det er gøy å blogge og kommer til å drive med det litt nå. Jeg er veldig sånn som liker å se på andre blogger og slikt, det er spennende. Nå er jeg på sørlandet en tur, været er ikke akkurat så bra her nå.. Er på besøk her og reiser til Oslo i morgen. Dere får ha en fin dag!

 • Gina Elena

  Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Gina og jeg er 24 år og bor i Oslo. Jeg kommer til å blogge om min hverdag, foto, antrekk, kosthold og alt som faller meg inn.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta