ginaelenaa -
Hjem Add Om meg Kontakt

6

God morgen. Har dere det fint? Nå er vi på vei til Skien og jeg gleder meg masse til å komme på besøk. Det skal bli veldig koselig. Skal faktisk være der helt til mandag, og det er jo en stund.

I går lagde jeg oreokake. Det er dem samme kaken som jeg pleier å lage og den er så god. Familie og venner som har smakt på den har sagt at den er ekstremt god, og det er jeg enig i.

Ser oreokaken god ut?

 • 10  God kveld fine, har dere en fin fredagskveld? Jeg har, akkurat nå koser jeg meg med serien Pretty Little Liars. Jeg er helt hekta på den serien, ser den nesten hver eneste kveld! Det er jo en skikkelig bra serie, jentete, men så bra! Nå tenkte jeg at dere skal få se kaken jeg lagde tidligere i dag. Jeg ble fornøyd, og det ble kjæresten min også. Han synes at den var kjempe god! Jeg tok et kakestykke nå, jeg syns den var helt grei, nå er ikke jeg noe sånn veldig glad i bløtkake akkurat. Men var ok, jeg likte pizzaen bedre for å si det sånn ♥ Utseendemessig synes jeg kaken var fin!

   

  Pizzaen var kjeeempe god, elsket den! Nå er jeg skikkelig glad i pizza ♥

   

  Resultatet på bløtkaken


     Så pizzaen og bløtkaken god ut eller? 

 • 7   

  God kveld søte dere! Hva gjør dere i kveld? Akkurat nå så sitter jeg foran pcen og ser på serien Pretty Little Liars. Er på sesong 2 nå og jeg har faktisk sett igjennom den en gang tidligere. Men da kom jeg bare til sesong 5. Jeg har ikke sett sesong 6 eller 7 og de må jeg bare se snart! Det jeg liker så godt med denne serien er at de som har hovedrollen er knyttet til hverandre og er gode venner å forteller hverandre alt. Også skjer det alltid noe! Det skjer noe hele tiden, og det liker jeg.

  Forresten så lagde jeg muffins i kveld. Jeg var bestemt for at denne gangen skulle jeg lage sjokolademuffins. Det er så lenge siden jeg har laget, og det var veldig artig. Jeg tok litt melis nedi bollen da jeg rørte, for da blir muffinsene så mye bedre. Resultatet på dem ble veldig bra! Jeg tok i tillegg noen sjokoladebiter. Kjæresten min elsket dem. Er alltid moro å gjøre noe, som å lage og bake osv.

     Måtte jo selvfølgelig ta litt sjokoladeglasur på, da smaker det mye bedre. Jeg tok meg en, mens han spiste mange. Haha! Nå skal jeg fortsette å se serien, også håper jeg at dere får en fin kveld videre. ♥

   

  Så sjokolademuffinsene gode ut?

 • 12  Heisann, og god torsdag dere. Ah, nå nærmer det seg helg snart og det skal bli så godt med helg! Jeg synes ikke akkurat at denne uken har gått noe særlig fort, har egentlig gått sakte. Det pleier jo å gå så fort da, hehe! Men jaa, nå er jeg endelig ferdig med å lage oreokaken. Jeg gjorde den litt annerledes denne gangen, jeg turte rett og slett å ikke ta på kremost. Jeg var redd for at hele kaken skulle bli ødelagt, så jeg tok heller og smeltet hvit sjokolade og tok over det heller. Mye bedre! Jeg må si at jeg ble fornøyd med den denne gangen, ikke at jeg ikke har vært fornøyd de andre gangene jeg har laget den men nå synes jeg den ble fin!

   

  Ser ikke denne god ut dere? Oreokake er noe av det gøyeste jeg vet å lage, og så er det så enkelt. I starten synes jeg at det ikke var så lett, men så øvde jeg meg bare og da er det lett å få til. Oreokake er også en av mine favoritt kaker, og for eksempel Daim kake. Den skal jeg prøve å lage snart, og da gleder jeg meg til å vise dere resultatet på den. Nå skal jeg ut en tur, og da snakkes vi senere!

  Ha en fin dag ♠ Så den god ut?

 • 8

  God dag dere! ♥ Nå kom jeg akkurat inn døren etter å ha handlet på butikken. Jeg fikk så lyst til å lage oreokake, så da kjøpte jeg jeg alt sammen jeg skal bruke til å lage kaken. Jeg har laget denne kaken flere ganger, og jeg bare elsker den! Jeg har lyst til å prøve ut noe nytt i dag, og da skal jeg nemlig bruke litt kremost oppå sjokoladen. Dette blir spennende å se hvordan det blir. Jeg tror ikke jeg er den eneste som liker å lage denne kaken?! Det er så moro å lage denne, og jeg gleder meg til å smake senere i kveld. Hihi.

   
  Dere skal selvfølgelig få se resultatet på kaken når den er ferdig. Så nå skal jeg kose meg med oreokake laging. Wii! Så håper jeg at dere får en fin dag utover. Vi snakkes ♥

  Har dere laget oreokake? Har resultatet blitt bra? 

 • 8  God morgen! ♥ Håper dere har det fint, for det har jeg! Det er fredag, og noe som betyr at det er HELG. Det er så digg å tenke på at det er helg og er allerede 3. mars. Nå har jeg vært så flink med kost denne uken. Har spist sunt hele denne uken. Jeg var på butikken i sted og kjøpte meg makroner. Det var ikke så dyrt for så mange som jeg fikk, kostet kun 79 kroner. Makroner er lenge siden jeg har smakt så nå skal jeg kose meg med det til frokost. Nå er det helg, så i don´t care. Favoritten min må bli vanilje og sjokolade. De er best, uten tvil. 

  Før så likte jeg ikke makroner i det hele tatt. Jeg husker at jeg var med en venninne av meg og hun kjøpte et par stykker og jeg smakte på en, huff tenkte jeg.. dette var ikke noe godt. Men NÅ elsker jeg det! Synes det er utrolig godt. Jeg har veldig lyst til å prøve meg på å lage hjemmelagde makroner. Det hadde vært spennende. 

   

  Nå skal jeg si litt om makroner til dere. Makroner er småkaker laget av eggehvite, kvernet mandel, melis og sukker. Makroner er runde, kuppelformede kaker med flat bunn, noen centimenter i diameter, med en relativt fast overflate og ? avhengig av variant ? et kornete, luftig eller mykt innhold.

  Makroner er ofte sammensatt to og to med en søt, smakssatt smørkrem imellom. Kremen, og også selve marengsene, smakssettes med mange ulike smaker, avhengig av situasjon, sesong, område, og så videre. Sjokolade er en typisk smak.

   
  Nå lurer jeg på - liker dere makroner? I så fall, hvilken er deres favoritt? 

 • Gina Elena

  Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Gina og jeg er 24 år og bor i Oslo. Jeg kommer til å blogge om min hverdag, foto, antrekk, kosthold og alt som faller meg inn.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta