ginaelenaa -
Hjem Add Om meg Kontakt

7Heihei! Har dere hatt en fin dag? Det får jeg håpe, været i Oslo har jo bare vært helt topp. Det er den varmeste dagen i dag tror jeg. 16 grader er ikke verst altså, og det er i skyggen. I solen har det nok vært nærmere opp mot 25 - 30 grader. Er så digg at sommeren nærmer seg nå. Det er på tide ♥

I dag har jeg for det meste vært ute, nyta været og om det blir like varmt i morgen så vurderer jeg å kjøpe meg is. Is er så godt når det er varmt ute. Da måtte det ha blitt softis. Mmmmm! Nå tenkte jeg at dere skal få se antrekket jeg har hatt på meg i dag. 

 
Antrekket jeg har på meg er fra New Yorker og skoene er jeg ikke helt sikker på. Elsker den kjolen! Den er så fin på. Nå skal jeg kose meg med bær og serie. Ønsker dere en fin kveld!

 

Hva synes dere?

 

 • 10  Heisann dere! Hvordan har dere det i dag? I dag tenker jeg at jeg skal lage Spaghetti til middag. Det er lenge siden jeg har laget nå, og spaghetti er jo bare så utrolig godt og er sunt hvis en bruker havre spaghetti. Skal ha bacon og parmesanost til. Nam nam! Jeg ville også innom for å ønske dere en flott mandag! 

   
  Nå ønsker jeg dere en flott dag videre ♥♥ Antrekket jeg har på meg er veldig simpelt, en jeans fra Zara og en bluse fra Gina Tricot. Den er litt stor, men er litt godt å ha på seg noe som er stort av og til.

 • 6  Heisann alle sammen! Hvordan har dere det? Håper at alt er bare bra med dere, det er det med meg ihvertfall. Jeg tenker å lage Moussaka senere. Åå, det er lenge siden jeg har laget nå og det er så godt. Senere i kveld får vi besøk og det er noe jeg gleder meg til. Skal vise dere middagen senere.

  I dag har det vært så utrolig fint vær. Det har vært 12 grader i Oslo i dag, men det er i skyggen så i solen har det nok vært varmere. Nå kom plutselig møkkaværet! Ahh, skikkelig kjipt.. Men men, det er meldt fint i morgen så det er bra. Har planer i morgen, og ser veldig frem til det.

  Jeans fra Cubus

  Topp fra Mango

  Jakke fra Mango

  Sko fra Nelly

  Louis Vuitton veske

   

  Hva synes dere om antrekket?

 • 10   

  Hei skjønninger! Hvordan har deres dag vært? I dag har det vært overskyet i Oslo, men det har ikke vært så kaldt. Det har vært ganske så deilig temperatur, og nå kom jammen meg solen litt frem. I dag har jeg vært ute en tur på cafe og så har jeg fått handlet på matbutikken. I dag ble det bare en enkel og rask middag som pasta. Jeg pleier vanligvis å ikke spise pasta, men det er en type pasta som jeg liker og det er pasta carbonara. Det er jo bare så godt! Nå tenker jeg at dere skal få se antrekket jeg har på meg i dag.

   
  Jeg har på meg en svart kjole under som er fra Bikbok. Dere kan ikke se den så mye, men den er enkel og så behagelig å ha på. Har på meg svart strømpebukse fra Bikbok og skjorte fra Zara. Jeg elsker denne skjorten, den er så fin og fargen elsker jeg! Skoene er fra Eurosko og har på meg kåpe fra Mango.

   

  Hva synes dere?

 • 12  Heihei alle sammen, håper dere har en fin dag. Jeg kom nettopp inn døren etter å ha handlet på butikken. I dag har jeg handlet inn til oreokaken som jeg skal lage i kveld og så har jeg handlet middag. Jeg tenkte å lage Tikka Masala nå, og det er jo bare så godt. Indisk mat slår aldri feil. I dag har jeg på meg et simpelt antrekk, som jeans og en hvit enkel topp. 

   
  Nå kjenner jeg at det skal bli godt med mat. Skal bli godt å få laget maten også. Jeg må si at jeg elsker denne jeansen jeg går med, den er så fin. Den er mer blå i virkeligheten enn det den ser ut på bildene. Jeansen er fra Zara og jeg elsker buksene der!

   

  Hva synes dere?

 • 11  Hallo søte dere! Har dere en fin onsdag? Det håper jeg at dere har, for det har nemlig jeg! Jeg kom akkurat hjem og nå skal jeg snart begynne på middagen. Skal lage noe lettvint, eller så blir det bare noe boksemat! Får se. Nå ser jeg ut av vinduet, og det regner... Huff, det er ikke akkurat noe varme ute i dag nei. Er skikkelig med vind osv. Men nå tenkte jeg at dere skulle få se antrekket jeg har på!

   


  Hva synes dere om antrekket?

 • 9  Hallo alle sammen! Har dere en fin dag? Får håpe det, nå kom jeg akkurat hjem etter å ha vært ute. Jeg har fått tatt mange fine bilder når jeg har vært ute. Været er jo helt strålende, bortsett fra at det har vært sykt mye vind i dag. Da jeg gikk til et sted blåste det noe innmari og tror nok at det var litt storm altså. Nå har jeg akkurat hivet inn en fiskegrateng og skal steke noen grønnsaker. Tenker å vise dere antrekket jeg har på i dag.

   


  Bukse // Mango

   Topp // Mango

  Jakke // Zara

  Sko // H&M

   

  Hva synes dere om antrekket?

 • 12  God kveld kjære lesere! Har dere hatt en fin mandag? Det håper jeg at dere har, og det tror jeg at dere må ha hatt grunnet været. Været har jo vært helt fantastisk! Jeg merker at så fort en går i skyggen så blir det kaldt, og det er så godt å kunne bare være i solen og nyte den. Noe så jeg absolutt har gjort! Jeg tenkte å vise dere hva jeg gikk med i dag. 

  I dag var jeg helt sminkefri (eller nesten). Jeg hadde ikke på meg noe som helst i huden, vil nå prøve å få litt farge når det først er sol. Dagen min i dag har vært veldig fin, jeg har kost meg masse.

   
  I dag hadde jeg på meg et enkelt antrekk. Jeg går egentlig aldri med mønster bukse, men hvorfor ikke benytte sjansen når jeg har noen? Vanligvis så liker jeg bedre vanlig jeans, denim jeans. Er det jeg pleier å gå med. Denne buksen er fra h&m, og den er så behagelig å gå med. Toppen under er fra KappAhl, sko fra h&m, jakke fra Mango.

   

  Hva synes dere om antrekket?

 • 9

  Hallo alle sammen! Riktig god helg til dere. Jeg lovte å vise dere antrekket jeg har på meg, so here it is! I dag har jeg fått gjort akkurat det jeg skulle gjøre. Jeg begynte først med å lage kake, bløtkake! Resultatet på kaken synes jeg ble veldig bra, gleder meg til å smake på den senere. Nå er jeg ferdig med å lage hjemmelaget pizza, og nå tok jeg faktisk ikke på noe grønnsaker. Kun mais, ost og pepperoni. Jeg prøvde ut karbonadedeig, og det smakte kjempe godt. Er nesten helt likt som vanlig kjøttdeig. Synes faktisk at det smakte bedre! 


  Jeg har på meg en strømpebukse fra Cubus, kjole fra h&m og sko fra Eurosko. Kåpen er også fra h&m! 

   

  Hva synes dere om antrekket?

 • 8

  Hei gode, og ikke minst søte! Nå har jeg stelt meg og er klar til å gå ut, og vil egentlig ikke ut i dette været. Huff! Det er skikkelig drittvær i dag altså.. Det er ikke noe moro. Jeg må få handlet litt på butikken, og i dag tenker jeg å lage fiskeboller eller fiskegrateng. Aner ikke hva. Jeg fikk skikkelig lyst til å lage en bløtkake, så tror jeg kjøper ferdig kakebunn og så skal jeg finne ut hva jeg skal ha på kaken. Dette blir gøy! Nå er det en stund siden jeg har laget kake også.


  Buksen jeg har på meg er fra h&m, genseren er fra h&m, skjerfet er fra Marco Polo, Louis Vuitton veske. Skoene vet jeg ikke hvor jeg har kjøpt, vi blogges!

  Hva synes dere om antrekket?

 • 13  Hallo alle sammen, og riktig god tirsdag! Håper dere har det bra, jeg kom akkurat inn døren faktisk. Jeg har vært ute masse i dag, og har fått tatt mange bilder, men vet ikke om dem ble noe fine. Jeg var på butikken i sted og handlet inn sunn mat. Denne uken blir det kun fisk og wok til middag, dette skal være en bra uke med sunn mat! Det var faktisk noen som gikk kun med topp og kjole i dag, det syns jeg er kanskje litt for kaldt? Jeg kunne ikke ha bare gått med det, for da hadde jeg fryst meg ihjel. Hehe!

   


  Et vår antrekk, er så godt å kunne kle seg litt mindre nå. Nå er jo våren her, og det er bare helt fantastisk. Nå skal jeg lage middag! Vi blogges!

  Hva synes dere om antrekket?

   

 • 14  Hei på dere! ♥ I dag har jeg fått ryddet og vasket hele leiligheten. Endelig ferdig! Det er så godt å være ferdig, så nå er det ryddig hele uken forhåpentligvis. Skal nå prøve å ha det ryddig, og ikke rote. Jeg var ute tidligere i dag, og det var litt kaldt. Men det var om morgenen, så da er det alltid litt kjølig. Så nå skal jeg ta meg en tur ut og kose meg i solen. Det er fantastisk vær til å være i mars. Jeg vil vise dere hva jeg har på meg i dag. Et enkelt antrekk som jeans og en vanlig overdel.

   
  Anyways, vi snakkes senere så må dere nyte dagen. ♥

  Hva synes dere?

 • 4   

  Hallo søte, herlige dere! Har dere en fin dag? Nå kom jeg akkurat inn, og nå skal jeg slå på vaskemaskinen før jeg går ut igjen. Det var sol tidligere i dag, men nå begynte det å bli overskyet igjen. Det var faktisk litt vind ute også, kanskje det blir uvær!? Neida, huff, får nå virkelig ikke håpe det. Men nå ville jeg bare innom for å ønske dere en flott fredag. Ville også vise dere antrekket mitt for i dag.

      

  Jakke - LMC

  Topp - Mango

  Skjørt - Bikbok

  Smykke - Bikbok

  Strømpebukse - Mango

  Sko - Eurosko

   

  Hva synes dere?

 • 15   

  Hei på dere! 

  Har dere hatt en fin onsdag så langt? Jeg har, og nå kom jeg akkurat hjem etter å ha vært ute. I dag har været vært helt topp, bortsett fra at det har vært en del vind. Huff, vind er det verste.. Det tror jeg mange er enig med meg i. Jeg har vært på butikken i dag og har kjøpt inn ikke så veldig mye sunt i dag. Slik går det noen ganger. Jeg kjøpte meg muffins som jeg skal lage senere i kveld. Sjokolademuffins nemlig, nam... Det er bare så godt. I dag lagde kjæresten min middag, stekt ris med grønnsaker og kylling og litt av hvert. Var faktisk godt! 

  I dag har jeg på meg dette antrekket. Jeg elsker denne buksen, den er så god og behagelig å gå med. Nå skal jeg snart begynne på muffinsene så skal dere få se resultatet senere.

  Bukse - Mango

  Topp - Cubus

  Cardigan - Gina Tricot

  Sko - H&M

   

  Hva synes dere?

 • 15  God ettermiddag dere. Først og fremst må jeg bare beklage bildet, jeg vet at bildet er tåkete men det gjør vel ingenting? Kom nettopp hjem etter å ha vært ute en tur, har fått tatt noen fine bilder som jeg kan vise senere til dere. I dag har jeg egentlig bare vært ute for det meste, også litt inne. Nå skal jeg straks lage fisk til middag. Jeg tenkte seibiff med løk, ris og grønnsaker. Mm, det skal bli godt! Nå tenker jeg å vise dere hva jeg har på i dag.

   

  Hva synes dere?

 • 5  God kveld søtiser! Hva gjør dere i kveld? Akkurat nå så er jeg ferdig med å lage muffins. Jeg lagde gulrot muffins, og de var faktisk sykt gode. Nå er jeg generelt glad i gulrot kake, så disse var helt utrolige! Nå skal jeg slappe av med en serie, har nemlig begynt på Pretty Little Liars. Elsker den serien! Det blir sikkert litt godteri i kveld også, med tanke på at vi var i Sverige i går. Hihi! 

   
  Jeg er så fornøyd med hvordan håret mitt er nå. Han er så flink han frisøren jeg går til, og det som er så stas er at det er billigere å gå til frisøren i Sverige enn det det er her i Norge. Jeg skulle jo egentlig ha helt grått, men det ble litt mer naturlig og kald farge. Jeg synes hvert fall at det ble fint!

   
  Så ikke disse bare kjempe gode ut!? Det skal jeg si dere at dem var, smakte helt super godt! Håper dere får en fin kveld videre, og helgen er jo enda ikke helt over ♥ 

 • 5   

  Heisann alle sammen! Håper at dere har en flott dag i dette fine været vi har. Det er så godt at finværet er her nå, for nå er jeg lei av møkkavær.. Men det som er kjipt er at det blåser sånn ute, og nå er ikke jeg særlig glad i den vinden akkurat. Det er jo greit at det er litt vind, men den kommer og går og plutselig kommer det blåset! Uff, jaja, det forsvinner vel. Skal nå hvert fall ikke klage på været, for så fint er det og heldige er vi! I dag har jeg stort sett ingen planer, skal lage fisk til middag og det gleder jeg meg til å spise. Er en stund siden jeg har spist det nå.

  Kanskje jeg skal ut og spise sammen med en venninne i morgen. Vi hadde avtalt tidligere, men har ikke blitt noe av så nå må det bli noe av! Har ikke sett hun på en stund nå, så hadde vært veldig koselig. Det er en jeg har kjent lenge, i mange år, og vi har bestandig holdt kontakten noe jeg syns er så bra. 

     Nå skal jeg faktisk ut en tur, og er så klar for å gå ut i dette flotte været! Kanskje jeg tar noen bilder? hmm.. Vi blogges! ♥

   

  Jakke - Mango

  Topp - Bikbok

  Skjørt - H&M

  Strømpebukse - Mango

  Høye kne sko - Ecco

  Veske - Gucci

   

  Hva synes dere?

 • 8   

  Heisann dere, og god kveld! Håper dere har hatt en fin dag, eller har og har fått gjort mye i dette fine været vi har hatt. Jeg har hatt en veldig fin dag i hvert fall, og nå har jeg og kjæresten vært på Oslo City en tur og spist litt og fått handlet inn til helgen. Nå skal jeg lage Taco til oss, det er lenge siden vi har spist nå så det skal bli så utrolig digg! Nå kjenner jeg at jeg er så sulten og skal bli så godt med Taco, mm. Nå vil jeg vise dere noen bilder han tok av meg på Tjuvholmen. 

   


   

  Jeg håper at dere har hatt en strålende dag i dette nydelige været ♥♥♥

 • 17

  Hei på dere ♥ Håper at dere nyter det fine været vi har nå, det er helt fantastisk ute. Jeg har allerede vært ute en gang tidligere i dag og nå skal jeg ta meg en tur ut snart igjen. Det har vært sol helt siden i dag morges og det kommer nok til å være det resten av dagen. I dag tenker jeg å lage en sunn middag, wok for eksempel.. kanskje nudler og kylling? Får se. Så nå sitter jeg og nyter en kopp cappuccino og gleder meg allerede til å ta en tur ut i solen.

   


   

  Bukse fra Lee

  Genser fra Vero Moda

  Skinnjakke fra LMC

  Gucci veske

  Skjerf fra Gina Tricot

  Sko fra H&M

   

  Hva synes dere?

 • 5  Hei! Hvordan har dere det? Er det ikke så bra med helg!? I dag har jeg egentlig ingen planer, bortsett fra at samboeren min kommer hjem i dag. Det blir bra! Så da skal jeg lage hjemmelaget pizza senere i kveld. Nå har jeg nettopp vært ute og handlet også var det en jente som satt i kassen og hun bare; så fin du var i dag. Det er så koselig å høre, bare nesten alle hadde sagt noe så fint. Ikke så mange av dem! Det lyste opp dagen min i hvert fall.

  Jeg ser at jeg har fått mye ettervekst nå, og det er noe jeg vil gjøre med! Mange som sier at det er inn med mørkt oppi bunnen og lyst nedover. Jeg synes det er fint, men da må nesten håret være helt grått eller en annen farge. Nå har mitt begynt å bli gult, og da syns jeg ikke at det er noe særlig pent. Nå skal dere få se antrekket mitt i dag.

      

  Jeg elsker denne buksen jeg har på meg. Den er så utrolig stilig, og den går høyt opp i livet og så synes jeg det ble fett med et slikt belte til. Buksen er fra H&M btw.

  Skal ut en tur nå, så snakkes vi senere!

   

 • 17   

  God dag! Har dere en fin dag så langt? Jeg har, nå kom jeg akkurat hjem etter å ha vært på butikken og handlet. Brr, må si at det er kaldt ute. I går var det varmere i luften enn det det er i dag... Er så tåkete så er sikkert det som gjør at det blir kaldt. Jeg har fått handlet inn god middag som jeg skal lage senere til oss. I dag skal jeg lage Tandoori Chicken. Det er lenge siden jeg har spist nå så det skal bli veeeldig godt, og det er jo bare så digg! Og når en har besøk er det greit å få handlet inn litt. Jeg fikk ikke tid i dag til å gå på cafe, så da gjør jeg heller det i morgen. 

   

  Jeans fra Vero Moda

  Genser fra H&M

  Topp fra H&M

  Smykke fra Gina Tricot

  Sko fra skoringen

   

  ♥ Hva synes dere? 

 • 7  Hallo! Nå kom jeg akkurat inn døren, og vet dere at det ikke var så kaldt ute i dag. Det er faktisk 6 grader i Oslo i dag og håper på at det går oppover og oppover. Hiih. Kan ikke forstå at det er mulig at det er allerede 1. mars.

  Nå blir det ikke noe mer ut på meg for nå har jeg vært ute nesten hele dagen. Når jeg var ute fikk jeg handlet inn noe mat og jeg kjøpte noe enkelt som joikakaker og potetmos. Det blir middagen i dag. Det er faktisk lenge siden jeg har spist, men det er godt. 

   

  Hva synes dere om antrekket?

 • 10

  Heisann! Håper dere har det fint, jeg har det hvert fall litt bedre nå. Har fremdeles litt feber og sånn, men nå går det forhåpentligvis bedre med meg.  Jeg og min mor har nettopp bestilt Dolly Dimples. Nam nam. Det er faktisk lenge siden jeg har spist pizza derfra nå, så det skal bli godt! Resten av kvelden skal jeg slappe av med min mor. Vi skal se film og blir nok helt sikkert noe godterispising ja, siden det er siste kvelden her. Nå skal dere få se hva jeg har på meg i dag.

   


  I dag så ble det et ganske behagelig antrekk. Litt baggy bukse og en god genser. Litt deilig når en ikke er helt i form. Buksen er fra Monki og genseren er fra Vero Moda! 

   

  Hva synes dere?

 • 4

  Heisann alle sammen.

  Nå har vi akkurat kommet hjem etter å ha vært ute lenge i dag. Akkurat nå så koser jeg meg med sushi, og min mor koser seg med rundstykker med syltetøy på. Vi begge var sultne, for vi har ikke hatt tid til å spise da vi var ute. I dag har det vært en utrolig bra dag. Vi har gjort masse! Vi stakk innom en tur på Rusta og der har de så mye forskjellig. Føler at de har alt der, fikk lyst på mye. Det er alltid kjekt å få tid sammen med sin mor, hehe! Vi var også innom på Coop og handlet inn mat og litt av hvert til bursdagen i morgen.

   

  Så senere i kveld skal jeg treffe en god venninne av meg som jeg ikke har sett på noen måneder nå. Da blir jeg kjørt til byen og skal treffe henne der. Det blir utrolig koselig, og ikke minst blir det godt å se henne igjen. Vi har faktisk vært venninner siden barndommen, helt siden 2. klasse. 

  Det er egentlig helt utrolig å tenke på! Satser på at det blir en fin kveld også. ♥ Så nå skal dere få se hva jeg har på meg i dag. Et ganske simpelt antrekk.

     Ønsker dere en flott fredagskveld videre! 

   

 • 14

  Hei alle sammen! Nyter dere det nydelige været vi har her i Oslo? Herlighet for et flott vær! Jeg har vært ute i mange timer i dag jeg, gikk ut tidlig når klokka var 10. Så det vil si at jeg har vært ute i 3 timer i dag. Wow, ikke dårlig det til at det er litt kaldt ute også.. Som jeg sa til dere så gikk jeg i Karl Johan og kikket rundt om. Jeg må si at jeg kjøpte meg en fin genser på Zara. Den var på tilbud, kun 99 kroner. Skal ta bilde så dere får se senere. 

   

  Jeg skal på besøk i dag og har pakket kofferten min klar. Så denne turen blir nok fin og gleder meg til å komme meg litt på besøk! Det er alltid godt å komme seg vekk litt, så hva er det vi sier? Borte bra, men hjemme best!? Nå skal dere få se hva jeg går med i dag.

     Hva synes dere om antrekket? 

 • 8   

  Hei, og god ettermiddag dere. Håper dere har det bra, for det har nemlig jeg. Akkurat kommet inn etter en fantastisk tur ute. I dag har jeg gått meg en passe lang tur og etter at jeg gjorde det så gikk jeg innom butikken og handlet noe god mat. I dag blir det en sunn suppe til middag.

   
  Det var jammen meg deilig å komme seg ut i finværet. Den kåpen jeg har på meg er så fin til vår, og kan bruke til alt mulig! Nå lurer jeg på hva dere synes?

 • 9

  Hallo alle sammen! Da har jeg akkurat kommet inn døren. Jeg har vært ute en tur og handlet litt. Har handlet inn sunn mat, og i dag blir det fisk til middag. Ørret! Ah, det er så godt! Det er en stund siden jeg har laget nå så dette skal bli deilig. Jeg skal ta bilde av maten slik at dere får se den sunne og gode middagen senere.

  Men nå så skal dere få se hva jeg har på meg i dag. I dag kjørte jeg på med et rosa antrekk! Det er en av mine favorittfarger, spesielt lyserosa! Synes det er så fint, spesielt hvis det er kåpe. Denne kåpen kjøpte jeg for ikke så lenge siden, utrolig fin syns jeg.

   

  Er vel et ganske vårlig antrekk jeg har på meg, men nå er det jo ikke lenge igjen til våren nærmer seg. Gleder meg til at været blir finere. Nå skal jeg lage middag, så må dere ha en fin ettermiddag. Vi snakkes!

 • 12

  Hallo og god Valentine´s day! Nå kom jeg akkurat hjem etter å ha handlet litt Valentine saker. Jeg har selvfølgelig kjøpt noe til han, og får håpe at jeg får noe fint av kjæresten også. Dette tror jeg kommer til å bli en bra dag. Jeg får dessverre ikke laget noe Valentine kake i dag, så da gjør jeg heller det i morgen. Får rett og slett ikke tiden til det. Det er så gøy å gå inn på butikker og se på Valentine ting. Det er det beste, får glede ut av det. Da skal dere få se antrekket jeg har på i dag.

   


      
  Var dette fint? Hva har du på deg i dag?

 • 9

  God ettermiddag! Nå er jeg på besøk hos min onkel og samboeren. Når jeg kom hit så var vi litt her før vi dro på senteret. På senteret gikk vi rundt og kikket og spiste litt på Burger King. Jeg bestilte meg salat til lunch. Så satt vi der en stund før vi møtte kjæresten hans. Da gikk vi alle sammen rundt å kikket og bare koste oss. Jeg kjøpte meg ikke noe, men de kjøpte jo noe. Hehe!

  Etter det kjørte vi bort til Kiwi butikken og handlet. Jeg handlet litt og de handlet litt. Vi handlet middag som vi skal snart spise. Det blir Tandoori i kveld så det skal bli skikkelig godt! Vi handlet også litt chips, sjokolade og snop som vi skal kose oss med. Det er kjempe koselig å være på besøk i Hønefoss. Og så mye snø det er her... I Oslo er det nesten ikke snø.

   

   

   

   

   

  Nå skal jeg og samboeren hans lage noe middag og så skal dere få se noen bilder jeg kommer til å ta.

  Hva har dere gjort i dag? Hva er planen deres i kveld?

 • 12

  Hei hei! Nå skal jeg snart ut en tur. Komme meg på butikken og få handlet litt mat. Jeg har lyst på noe godt til middag, men vet ikke helt hva. Det blir noe enkelt som wok eller nudler og kylling kanskje? Nå kommer finværet, solen begynner å komme frem og det er så deilig. Det er på tide med sol nå, for nå har vi hatt overskyet i flere uker. Det er ikke bare bare, da blir det så trist og grått ute.

  Har hørt at i Bergen i dag er det full sol og helt blå himmel. Jeg må si at det høres rart ut, for Bergen er jo mest kjent for regn eller for det meste overskyet. Men det har visst vært veldig bra der - og så er det helt omvendt i Oslo. Men men, er nå bra at solen kommer frem litt.. så får vi bare håpe på at det blir bra i morgen! Nå tenker jeg at dere skal få se hvordan jeg går i dag.

   

   


   


   
  Hva synes dere?

 • 10

  Hallo dere, og god kveld! Hva gjør dere nå? Akkurat nå så slapper jeg av og ser serie på Mac pcen min. Ah, det beste jeg vet om kvelden er å sitte foran macen å skrive, se serie eller se en film. Men hvor gøy er det ikke med et innlegg som favoritter i klesskapet da? Så nå vil jeg vise dere mine favoritt klær i klesskapet mitt. Jeg tenker at en dag skal jeg ta også filme så dere får se klesskapet mitt. Hadde ikke det vært litt artig!?

   

  Som dere ser her, kåpe fra Cubus. Jeg valgte denne i mørkeblå, for jeg elsker den fargen! De har den også i svart og beige. Slik kåpe går til alt! En jeans og en fin topp, eller en svart dressbukse. Kjempe tøft!

   

   

   

  Denne kjolen er fra H&M. Jeg har vist denne til dere før, og hvor søt er ikke den? Og ikke minst fin.. Den går fint an å bruke som hverdagskjole, og noen stilige boots til!


   

   

  Denne herlige lyserosa jumpsuiten er fra Motehus. Jeg har denne i brun også, og de er så utrolig fine på! Veldig fin å bruke til sommeren.


   

   

  Hvit jumpsuit fra H&M. Ååh, denne elsker jeg! Jeg brukte den mye i sommer, og den er så elegant og fin. Den er helt inntilsittende på, og så får man fin rumpe. Hehe!


   

  Poncho fra Latvia! Denne fikk jeg til jul av min mor og stefar. Den er så behagelig, og så god og varm! Utrolig fint med poncho til en jeans.
  Nå skal jeg lage meg en skikkelig digg smoothie, og bare sitte meg ned å slappe av med en god serie. Jeg er helt hekta på serier! Hiih. Blogges mer i morgen 

  Hva synes dere?

  Har dere noen favoritter i skapet?

 • 7

  God dag! Hvordan har dere det? Jeg har det bra, og nå kom jeg nettopp hjem etter å ha handlet litt av hvert på butikken. Jeg har fått handlet mat, drikke, godteri osv. Må jo nesten ha litt godis nå som det er helg. Nå skal jeg snart lage middag og da skal jeg lage noe kjempe godt! Vil ikke si hva, vil heller vise til dere senere. Hi hi. Nå tenkte jeg at dere skulle få se hvordan jeg går kledd i dag. 

     Hva synes dere?

 • 12

  Hei på dere! Nå kom jeg nettopp hjem etter å ha vært ute og tatt bilder i kulden. Uff, må si at det var kaldt og bli tatt bilder av ute. Jeg ble tatt bilder av på operaen i dag noe jeg syns var kjempe moro. Det var litt stress tidligere i dag grunnet når jeg gikk bort for å ta trikken så stod jeg der i 10-15 minutter også kom det en dame bort og sa til meg at det ikke kom noe trikk, for de holdt på med veiarbeid eller noe sånt. Og da sa jeg til henne at åå nei, tuller du. Jeg skal jo bli tatt bilder av så hva gjør jeg da og da var hun så snill og sa at det var taxier der borte som jeg kunne ta og det gjorde jeg. He he, det er mange hyggelige folk man kan møte på.

  Jeg tok nemlig taxi bort til Operaen, det ble ikke så dyrt heller. Og da møtte jeg en fyr der som skulle ta bilder av meg, og han var kjempe flink til å ta bilder. Kameraet han hadde var jo helt awesome. Jeg så noen av bildene, og det var så bra kvalitet på dem og jeg gleder meg virkelig til å få se bildene. Men jeg kommer nok ikke til å få bildene før i morgen. Enten utpå dagen eller kvelden. Som sagt, jeg hadde altfor lite klær på meg i dag så neste gang jeg skal bli tatt bilder av ute er det å hive på seg genser og strømpebukse og bukse og alt! Jeg tenkte ikke noe på det, så jeg tok på meg noe enkelt som strømpebukse, skjørt og en inntilsittende genser. Og en kåpe selvfølgelig. Visste ikke at det ville bli så kaldt!

  Nå tenkte jeg å vise dere en ny kjole som jeg ikke kjøpte for så lenge siden. Den kjøpte jeg på h&m, og den er så søt! Elsker fargen på den.

  Hva synes dere om kjolen?

   

 • 6

  Hallo dere! Hvordan har dere det? Håper dere har det bra, for det har jeg. Nå skal jeg snart ut å gå en tur og handle litt sunn mat på butikken. Nå er det sunn mat på meg denne uken. Skal lage noe sunt og godt til middag i dag, vil ha noe med svin for det er så godt med grønnsaker. Mmm! Nå vil jeg vise dere hvilke klær jeg har på meg i dag, har chill klær på meg i dag og det synes jeg er deilig å ha på om mandager.  Bukse fra H&M

  Topp fra Bikbok

  Genser fra H&M

  Sko fra Euro sko

  Hva synes dere?

   

 • 5

  Hallo! I dag skal dagen gå kun til avslapping her hjemme. Det er deilig å slappe av på en fredag etter en hel uke. Også skal jeg selvfølgelig ikke glemme å gi dere oppskriften på oreokaken jeg lagde tidligere i dag. Jeg kjøpte meg en ny kjole for ikke så lenge siden. Kjøpte den da jeg var i Sverige for noen uker siden, og den er så utrolig fin! Den kjøpte jeg på New Yorker. Har dere hørt om det? De har masse fint der. Jeg har alltid vært glad i fargen sort, og kjoler som er svart slår aldri feil!

  Også vil jeg bare si at jeg ønsker dere en flott fredag! Håper dere koser dere masse.


  - Hva synes dere om antrekket?

 • 11

  Hei og god dag! I dag var jeg oppe tidlig, klokka var noe med kvart på syv og nå skal jeg straks lage meg noe god lunchmat. Jeg tenkte å vise dere noen fine Louis Vuitton vesker som jeg har funnet på nettet. Jeg har så lyst på en ny veske snart, for den Louis Vuitton jeg har er litt slitt nå og har hatt den lenge. Grunnen til at jeg liker så godt de type veskene er fordi at det er så bra kvalitet og fargen er jo bare så fin. Brun... Noe jeg elsker!  Har dere Louis Vuitton veske? 

 • 9

  God dag ♥

  Jeg var forresten innom danseskolen i dag og hørte om dem hadde noe dans på dagtid, men selvfølgelig hadde dem ikke det. Det er kun for skoler på dagtid så litt kjipt. Det går kun om kvelden og det er noe som passer litt dårlig for meg. Men jeg skal prøve så godt jeg kan å få til noe, for har utrolig lyst til å begynne og danse igjen. Har ikke danset på mange år nå. Jeg har danset i mange år tidligere, og det er noe jeg elsker! Det er alt fra ballett, jazz, freestyle, street dance og hip hop. Det jeg likte aller best var jazz. Det er noe jeg har lidenskap for! Det er dans på dagtid om lørdagen, og da kan jeg gå. Så det er jo helt perfekt! Men skal få til å gå en gang i uken ihvertfall.

  Er litt deilig å tenke på at sommeren er snart her, som sagt det går fort. Jeg gleder meg til at vinteren er vekk, kulde, rim og alt! Selv om det er utrolig pent. Men nå er det sånn at jeg er så lei av at det er så kaldt ute og at man på kle på seg masse med klær.. det kan være stress. Når det er sommer så kan man bare hive på seg en shorts og en topp og så er det rett ut! Nå vil jeg vise dere antrekket mitt i dag.   - Hva synes dere om antrekket?

  - Går dere på dans/eller har gått?

 • 12

  Hei og hå! Kom inn døren for ikke så lenge siden. Har vært og handlet mat på butikken og kun sunn mat. Det er så deilig med ukedager for da gjelder det kun sunn kost. Jeg har alltid likt å være sunn i ukedagene også tenker jeg at det er viktig for helsen. Heller bedre å kose seg i helger. Nå skal jeg vise dere hva jeg har på meg i dag.

  Nå skal jeg snart lage middag, og nå kjenner jeg at jeg er så sulten.. så da skal jeg skrive hva jeg har tatt oppi middagen på neste innlegg. Hva synes dere om antrekket?

 • 12

  God dag! I dag har det vært en hektisk dag. Har vært mye stress og alt. Jeg takler ikke å stresse, det er det verste jeg vet! Hadde pakket klærne nedi kofferten i går kveld, og gjort klart alt sammen og så plutselig i dag så kom samboeren min og sa at han ikke fant nøkkelen til bilen. Skulle jo egentlig reise til min bestemor på besøk i dag. Huff, er så kjedelig når det går til seg slik :( Hadde gledet meg og alt sammen jeg nå! Også måtte det skje i dag... Hvorfor??! Jeg kjenner at jeg blir skikkelig irritert, men er slikt som kan skje.

  Jeg får bare håpe at vi finner nøkkelen. Er ikke bare bare å miste nøkkelen til bilen nei.. Får bare lete mere, og plutselig dukker den opp! Får jeg håpe. Nå skal jeg faktisk bare slappe av og lage meg noe smoothie. Vil ha mango og banan smoothie, en av favorittene <3

  Hva synes dere om antrekket?

 • 8

  Hei og god kveld dere. Nå har jeg akkurat laget hjemmelagde vafler. Jeg har laget dem helt fra bunnen av! Jeg har bestandig likt vafler så godt, kan fint spise to eller tre stk. Det blir en sen middag i kveld fordi at samboeren min har ikke kommet hjem enda, er ikke hjemme før om litt og da skal jeg lage noe skikkelig digg noe! Det er noe med indisk mat. Dere kan lure nå hva slags indisk mat det er.. Noe veldig godt noe! Noe jeg tror ALLE har smakt.

  Jeg skulle vise dere bildene fra i dag. Jeg gikk meg en fin tur og det er så fint å ta bilder når det er fin sol ute. Var litt sånn morgensol, og da er det så fint å ta bilder. Her skal dere få se bildene.

  Disse bildene er tatt med rådhuset der, og det er så fint å gå der å bare ta fine bilder.

  Hva synes dere?

 • 7

  God dag! Hvordan har dere det? Jeg har det bra, nå kom jeg akkurat hjem fra å ha vært ute en tur. Jeg tok meg en tur ut tidlig i dag. Det er så deilig å komme seg ut om morgenen. Jeg har gått langt i dag og har tatt mange flotte bilder som jeg skal vise dere senere. Jeg var innom Bikbok en tur og herlighet så mye fint de har fått inn! Det er mye på salg. Jeg prøvde noen kjoler og nå vil jeg høre deres mening om hvilken dere likte best. Jeg har ikke kjøpt noen av kjolene, bare prøvde. Vurderer å kjøpe en av de, hiih.

  Nå glemte jeg å skrive noe til dere, jeg var faktisk innom Bårdar danseskole i dag. Jeg har kjempe lyst til å begynne og danse igjen, så da tenker jeg å begynne på ballett eller jazz. Det frister mer med jazz, for det er litt mer fort dans og så er det så fint!  Den siste kjolen dere ser på bildet prøvde jeg i beige farge. Den var nesten enda finere, skulle nesten tatt bilde. Det ble kun prøving av lange kjoler i dag. Jeg liker egentlig bedre korte kjoler, men synes det er veldig fint med lange hvis du skal bruke det i hverdagen eller på fest. Kan faktisk bruke det til begge deler. Jeg kommer til å legge ut noen av bildene senere så får dere se.

  Hva synes dere om kjolene? Var det en dere likte best?

   

 • 7

  Hei på dere. I kveld har jeg slappet av etter en lang dag.  I dag har jeg vært ute og kost meg med en venninne. Har vært på kafebesøk og gikk litt rundt i Karl Johan. Det er så mange fine butikker der, har ikke vært innom alle engang. Tenkte å vise dere hvilket antrekk jeg hadde på meg i dag.  Som dere ser har jeg pels men den er ikke ekte. Kjøpt på H&M, og jeg elsker den. Jeg er imot å gå med ekte pels og jeg liker ikke at dyr holdes fanget for at vi mennesker skal bruke det. Her er en link om fakta om hvordan dyrene har det. https://www.dyrevern.no​


   

  Genser fra H&M

  Jakke fra Mango

  Vest fra H&M

  Bukse fra Gina Tricot

  Sko fra H&M

  Louis Vuitton veske

  Hva synes dere om antrekket?

 • 12

  Heisann. For noen dager siden bestilte jeg et par nye sko. Bestilte skoene på Gojane.com. Jeg fikk dem i posten i dag og er kjempe fornøyd. Jeg ble så fornøyd da jeg åpnet esken! Skoene er så fine. Har faktisk bestilt et par klesplagg derfra før, og klærne er kjempe fine! Som sagt er det mye flott av kjoler og sko.

  Det er bra med utvalg på den nettsiden, så jeg anbefaler dere å ta en titt. Har alltid elsket Gojane.com. Skal en tur ut nå, så snakkes! 

  Synes om skoene? Har dere bestilt noe fra Gojane.com?

   

 • 15

  Hei søtiser! Først og fremst må jeg bare få si at jeg har fått en del lesere allerede, og det er jo bare helt supert! :-) Jeg har ikke akkurat blogget så lenge heller, bare i fem dager eller noe sånt. Hvem er det som ikke vil ha lesere og få kommentarer? det er jo så utrolig gøy! Jeg setter stor pris på de fine kommentarene jeg får.

  Det har vært en utrolig flott dag, har vært ute og tatt noen fine bilder i det fine været vi har hatt for tiden i Oslo. Jeg husker da jeg bodde i Bergen, der var det kun regn hele tiden. Det er noe helt annet å bo her i Oslo ja. Er nok en del finere vær og sånn! I dag har jeg laget en veldig god middag som jeg skal vise senere til dere. Nå kjører jeg inn antrekket for dagen.

     Antrekk:

  Genser fra Cubus str s

  Jakke fra Gina Tricot str xs

  Bukse fra H&M str xs

  Sko fra H&M

  Burberry skjerf

  Louis Vuitton veske

   

  Hva synes dere om antrekket?

   

 • 10  Hallo dere!

   

  Jeg fatter ikke hvorfor bildene blir slik som dette. Nå blogger jeg fra mobil og det er så stress. Grunnet at jeg ikke kan blogge fra pcen akkurat nå er fordi at jeg ikke har ledning til tlf og får ikke overført bilder til pcen. Så i morgen må jeg gå å kjøpe ny ledning slik at jeg får blogget fra pcen. Er så mye bedre.

   

  Men uansett, forstår dere hvorfor bildene går på siden i stedet for at dem skal være rett!? Det er kanskje noe en må gjøre på hjem siden? Om dere har peiling på det så hadde det vært veldig fint om dere kunne sagt i fra hvordan det gjøres. Hvertfall, sånn ser antrekket mitt ut i dag. Et simple outfit. Jeans fra H&M og genser fra H&M. Den jeansen jeg har på nå er så vanvittig god. Det er Denim stretch, og jeg er nødt til å ha bukser som er stretch i! Er så komfortabelt å gå med. Anyways, nå skal jeg ut en tur. Så snakkes vi! Hei og hå <3

   

  Hva synes dere om antrekket? Har forresten du peiling på hvordan man får snudd bildet riktig vei?