SUNDAY FUNDAY (ginaelenaa)
Hjem Add Om meg Kontakt

6

SUNDAY FUNDAY 

God kveld herlige! Hvordan har deres dag vært i dag? I dag har vi vært en tur på Ekeberg. Det som var litt kjipt når vi reiste var at det var overskyet, ikke sol og det var veldig kjedelig. Så det var jo så og si overskyet når vi var på Ekeberg, men likevel hadde vi det fint. Vi var på lekeplassen med min datter og så var vi på cafe. Koste oss med bolle og is. Da vi dro derfra så kom solen. Det er typisk, haha. Jeg må bare beklage for at jeg ikke blogget noe i går, det var fordi at vi fant på så mye gøy og fikk ikke tid til å blogge.

Nå i kveld skal jeg vel bare slappe av og nyte meg med en god film. Håper at det går noen bra filmer på tv i kveld, det pleier som regel å gå noen filmer på søndager. Om ikke er jeg så glad for at jeg har Netflix! Hehe.

 
På lørdag var det virkelig en nydelig og varm sommerdag i Oslo. Tror faktisk at det var en av de varmeste dagene. I dag har det ikke vært så varmt, men ble fint vær i ettermiddag. Det er heldigvis meldt sol i morgen ♥ men blir ikke så varmt, så det er litt kjipt..

 

Hva har dere gjort i dag? • Louise
  07.05.2017 kl.21:47
  Så koselige bilder. Selv har jeg gått en øang tyr i kveld. Kos deg videre 😀
  Louise
  07.05.2017 kl.21:47
  Så koselige bilder. Selv har jeg gått en lang tur i kveld. Kos deg videre 😀
  07.05.2017 kl.21:58
  Du skulle blitt der hele dagen vettu ;)
  07.05.2017 kl.23:03
  Fine bilder! :-)

  Jeg har bare slappet av, pleid meg selv og ordnet i huset :-)
  08.05.2017 kl.02:08
  Det er godt man kan droppe bloggen noen ganger og bare nyyyyte dagen også - Det er sånn det burde være :) Håpet du får en super uke!
  08.05.2017 kl.13:01
  Stine Jensen: Det er så sant :) Jeg kunne ikke vært mer enig :) Håper at du får en flott uke!  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta