1. MAI (ginaelenaa)
Hjem Add Om meg Kontakt

8

1. MAIHei på dere! Tenk at i dag er det allerede 1. mai. I dag har vi tilbringt dagen med å ha vært en tur på Bygdøy. Åh, Bygdøy er bare så utrolig vakkert! Det er et av de vakreste stedene i Oslo. Det syntes nå jeg! Vi var på Bygdøy badestrand og der er det så fint. Det har vært varmt i været i dag og det er jeg så glad for. Det betyr jo bare at sommeren nærmer seg! 

 

Det har vært en fantastisk dag. Sol, blå himmel og hav. Det blir ikke bedre enn det. Ville også innom for å ønske dere en flott 1. mai ♥

 

Hva synes dere om bildene? Har det vært fint vær hos deg? • 01.05.2017 kl.20:48
  Her ser man at jeg ble satt til andre arbeidsoppgaver fordi jeg ikke ville komme til møte de hadde satt opp da det var et meget kort varsel og jeg her ville vurdere om jeg skulle ha med advokat. Så bestemmer arbeidsgiver at vi skal ha eget møte med min advokat, noe jeg aldri hadde tenkt på. Når arbeidsgiver vil styre bruken av advokat sier jeg opp advokaten. Så bestemmer arbeidsgiver at jeg da ikke vil møte uten advokat - som om jeg ikke følger opp dette - men jeg hadde da aldri tenkt å ha noe eget møte med advokat, men å bruke advokat til alle de spontane møtene arbeidsgiver satte opp. Og da sier arbeidsgiver at jeg må levere nøkkelkortene. Og så får jeg permisjon uten lovhjemmel. Dette er jo helt absurd. En arbeidsgiver kan da ikke sette en til andre arbeidsoppgaver og bruke sin styringsrett fordi en ikke vil gå til et møte uten advokat - en har jo rett til å ha med noen til alle møter med arbeidsgiver. Og så lager de altså så et styr om at jeg ikke vil ha eget møte med advokat og at jeg ved flere anledninger har sagt at jeg ikke vil komme uten advokat - ja og da til de vanlige spontane møtene. Hvorfor var det så vanskelig å sette opp litt lenger frist så advokaten hadde mer mulighet til å komme på de vanlige møtene? Hvorfor var det så viktig at jeg kom uten noen ved min side på de spontane møtene? Og dette syntes flere advokater var greit. At jeg skrev om de på facebook overgikk at de som en statlig arbeidsgiver gav faen i lover og regler.
  01.05.2017 kl.21:07
  Kjempefine bilder :)

  Oslo er ikke bare en grå og trist by nei. Flere fine steder der. Bygdøy ser veldig koselig ut.

  Ha en fortsatt fin kveld :)
  01.05.2017 kl.21:14
  Ser ut som dere har hatt en fantastisk dag. Så nydelig ut:) Måtte smile litt for det ene bildet ditt viser alle som var ute i samme ærend som dere. Akkurat som når solen titter frem, det er vår så våkner folk litt til live... Ønsker deg en flott kveld.
  02.05.2017 kl.11:48
  stavangerinmyheart: Vi hadde en fantastisk dag, og det håper jeg at dere også hadde. Det er helt sant. :) Ønsker dere en flott dag!
  01.05.2017 kl.21:29
  Så herlige bilder! Her har det også vært en helt strålende dag! Typisk når man har eksamen ;p Ha en fin kveld!
  01.05.2017 kl.21:49
  Vet du , noe av det jeg liker best er bilder fra dagliglivet. Jeg vet det høres rart ut når du ser hva slags bilder jeg tar, men jeg liker å se hvordan andre lever for da vet jeg hvem de er. Nå vet jeg hvem du er ;-)
  Louise
  01.05.2017 kl.22:15
  Så koselig. Håper dere koste dereasse 😀
  Louise
  01.05.2017 kl.22:16
  Så koselig. Håper dere koste dere maasse. Litt feilskriving over 😀  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta