Topp 4 steder jeg vil reise til (ginaelenaa)
Hjem Add Om meg Kontakt

5

Topp 4 steder jeg vil reise til

God kveld søte herlige dere ♥ I dag har ikke akkurat været vært helt på topp, det har vært for det meste overskyet og så kom selvfølgelig regnet. Skikkelig kjipt når det er slikt vær, huff. I dag har jeg tilbringa dagen ute og litt inne. Jeg har vært flink til å rydde og vaske hele leiligheten. Så godt når det er pent og ryddig! 

Nå vil jeg fortelle dere hvor jeg vil reise til. Det er nøyaktig 4 steder jeg har så lyst å dra til. Jeg har alltid likt å reise verden rundt, tidligere har jeg vært i Italia, Kreta, Hellas, Danmark, Tyskland og Sverige. Har sikkert vært flere steder, men kommer ikke på akkurat nå. 

 

Los AngelesLos Angeles må være det første stedet jeg har aller mest lyst til å reise. Det ser bare så nydelig ut! Været der er det samme hele tiden, like fint og temperaturen er vel helt herlig. Etter at jeg har sett serien The O.C så har jeg tenkt hele tiden at dit skal jeg reise! Jeg håper at jeg får reist dit til sommeren eller neste sommer. Det blir sikkert ikke noe av denne sommeren - men da skal jeg iallfall reise til neste sommer. Uten tvil. 

 

Bora boraOg så var det Bora bora. Fytti katta! Det må være et av de nydeligste stedene. Jeg har aldri sett noe vakrere, det virker så fredelig og ikke minst avslappende. Dit kunne jeg tenkt meg å reist på bryllupsreise. Det hadde vært en drøm. Men jeg får håpe at jeg drar dit en gang før bryllupsreisen! Åå, se det vannet, strendene og de små herlige husene. Jeg har ikke ord, det er så vakkert.

 

New YorkNew York har jeg alltid hatt lyst å reise til. Har drømt om det siden jeg var mindre. Det er så mye en kan besøke, som Empire State Building, Central Park, Frihetsgudinnen osv. Jeg har alltid vært veldig glad i storbyer, liker meg godt her jeg bor i Oslo og New York er absolutt et godt valg! Jeg har sett så mye filmer og serier som er spilt i New York og ser helt fantastisk ut.

 

TokyoÅåå! Tokyo! Tokyo har jeg så utrolig lyst å dra til! Det virker som en spennende by og ikke minst virker folkene kjempe hyggelige. Nå har jeg sett noen filmer som er spilt i Tokyo og det ser så spennende ut og ikke minst mye å oppleve. Jeg er så glad i storbyer, og denne byen vil jeg virkelig reise til. Utrolig stort! Hih. 

 

Vil dere reise til noen av disse stedene? Hvor kunne dere tenkt dere å dratt til?

  • Louise
  28.04.2017 kl.20:41
  Har vært i Usa og vil gjerne tilbake igjen. Elsker Italia 😍
  28.04.2017 kl.21:22
  Mange fine steder :)

  Jamaica, Cuba og Hawaii :)
  28.04.2017 kl.21:25
  Flotte steder! :)
  28.04.2017 kl.23:39
  Kunne veldig gjerne dratt til de stedene ja :) Har jo vært i New York, men vil tilbake!
  foodislovefoodislife
  29.04.2017 kl.09:52
  Definitivt Tokyo for meg! Stor forskjell på kulturen og stedet virker kjempe spennende. Tenk sushien a!! Eller spennende Bento bokser og Ramen!

  Men også for Japansk gatemote!!! Det i seg selv hadde vært kjempe morro!  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta